Sevgilimle aramı nasıl düzeltirim? Ayrıldık mı ayrılmadık mı bilmiyorum?

Merhaba, sevgilimle her şey çok güzel başladı. İlişkimizin en başındayız daha bana beni sevdiğini söylüyor, gözünde basit biri olmadığımı umursadığını belirtip duruyor ama gün içinde ben yazmadıkça yazmıyor, hatta çoğu zaman da bana görüldü atıyor bunlara tam alıştım dedim kalbimi çok kıracak bir olay yaşadık. Buluşacaktik ve işi çıktı bunun ama ne işinin çıktığını söyledi ne de gelemiyorum demeye bile tenezzül etmedi ve beni iki buçuk saat bekletti üstelik işinin çıktığını arkadaşından öğrendim ve akşamda bana sana hesap verecek durumda değilim dedi. Ben bunlara rağmen alttan aldım ve sakince çok kırıldığımı belirttim bu sefer de bana acıtasyon yapmaya başladı sende dök içini zaten babamda böyle derdi diyerek ona değer verdiğimi söyledim bu sefer bu konuşmanın sonunu biliyorum ben zorlama lütfen ne mal olduğumu biliyorum dedi. Ona ilişkiyi bitirmek gibi bir niyetim olmadığını söyledim lâkin şu an hiç iyi değilim gelme üzerime dedi bende iyi değilim zaten dedim ve cevap vermedi yazmadı da. İlişki bitti sanırım bilmiyorum ama seviyorum seni demesine rağmen bana bunları yapması ilgilenmemesi ne demek yani işleri var biliyorum ama hiç mi vakti olmuyor, ben bu ilişkiyi nasıl toparlarım Allah için ya seviyorum ben ve bu kadar basit bitsin istemiyorum azıcık çaba göstersin ilişki için istiyorum ama göstermiyor nasıl sağlarım bunu. Bana olan ilgisini görmek istiyorum seviyorum diyorum bende seni seviyorum diyor hissettir diyorum tamam hissettirecegim diyip sonra bunu yapıyor
Sevgilimle aramı nasıl düzeltirim? Ayrıldık mı ayrılmadık mı bilmiyorum?