Bizi bir nevi görücü usulü tanıştırdılar. Ben pek beğenmedim bu yüzden soğuk davrandım. O beni çok beğendi. Sonra bir yanlış anlaşılma oldu , feminist damarıma bastı, tartıştık inatlaştık. Normalde böyle sert cevaplar vermezdim ama sinirimi bozdu. Ben de ona inat gıcık ve umursamaz konuştum. Ve ertesi gün olumsuz cevap bildirdim aracı olan arkadaşa. O da olumsuz cevap bildirmiş hem de benden önce.
Sonrasinda onun hakkinda çok olumlu şeyler söylediler. Zannettiğimden çok daha iyi biriymiş. Herkesin kefil olup ayılıp bayıldığı biriymiş. Pişman oldum. Ona mesaj attim ve tekrar görüşmeyi teklif ettim ama o çok sert tepki verdi. "Siz emrinizden çıkmayacak birini bulun, o ben değilim" dedi. Ben de " Sen bilirsin, ben belki göründüğünden daha iyi ve uyumlu biridir diye düşünüp tekrar görüşmek istemiştim, yanılmışım. Ben bu mesajı atmamış olayım sen de kimseye bahsetme olur mu?" dedim. O da "Tamam aramizda kalır kimseye söylemem" yazmış. Ben teşekkür ederim yazacaktım baktım beni engellemiş. Şok oldum. Sonra numarasını falan sildim.
Aradan 1 ay geçti o aracı olan arkadaşım yanima gelip durduk yere ,"Hayatinda biri var mı? " diye sordu. Ben de "yok" dedim. Arkadaş niye sorduğunu açıklamadı gülümseyip gitti. Aradan 1 hafta geçti yine geldi, "Aradı mı?" diye sordu. Ben de "Yoo niye arasin ki?" dedim. Arkadaş şasırdı açiklama yapmadan gitti. Aylar geçti aramadı da. Geçen gün de aynı arkadaş ondan bahsetti; " Geçenlerde onu gördüm konuşma fırsatimiz olmadı, halen yalniz. Seninle ilgili s. alk. klik etti, senden iyisini bulamaz. Ama sen de adamın gözünü korkutmuşsun yazık oldu, çok uygundunuz, olsaydı çok mutlu olurdunuz, ikiniz için de daha uygun biri bulunamazdı" dedi. Ben baya bi pişman oldum ama iş işten geçti.
Acaba bu kişi beni bu saatten sonra arar mı? Yoksa mümkün değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer