Asiri canımı sıkan bir olayı sizinle arkadaşlar lütfen dinler misiniz rica ediyorum?

Ablam nişanlı ve birkaç ay Sonra evlenecek bugün evine gittim annelerle ilk kez daha eşyası falan duzenlenmemis gidip gelicektik hep beraber evine gittiğimizde kardeşim ben ve anneme tavırları asiri kotuydu. Durup dururken yükseldi laflar falan söylüyor ortamı geriyor. Anneme bi is yapmadığını vs söylüyor bana oturduğumu söylüyor, ben ilk defa geldim o eve ve ne yapılacağını falan nerden bilebilirim temizliğe gitmedim sonuçta gidip dönecektik. Durup dururken huzursuzlar gelip huzurumu bozdunuz diyor vs Sonra ben odaya geçtim o geldi beni çağırdı çay için. Annem icin gittim sonra annem tuvaletin pis olduğunu söyledi annem nişanlısının mi yaptığını söyleyince tersledi ve sen yapmışsındır 3 defa girmiştin diyip kadının hareketlerini saymış. Kardeşime atarlandi Sonra Durup dururken kovarım sizi evden tarzi laflar etti. O kadar sacmaydi ki kavga etmemek için zor durdum annem sus dediği için sustum. Bu hareketlerinin sebebi ne şok oldum onu hiç böyle görmemiştim.

Asiri canımı sıkan bir olayı sizinle arkadaşlar lütfen dinler misiniz rica ediyorum?