Bakışları ve söylediği sözler az çok ele verir bence. İltifat etmesi gerekir mutlaka, içten ve samimi iltifat en güzeli tabi. Kasıntı duruyorsa, üstten bakıyorsa veya gözlerine bakmadan gereksiz şeylere odaklanıp konuşuyorsa tahminen pek romantik değildir. Bir de romantik erkek ilk buluşmada değilse bile ikinci buluşmada kalbini ısıtacak bir sürpriz yapar. Belki küçük bir hediye, belki ilk buluşmada seninle ilgili öğrendiği bir konuda seni şaşırtacak bir şeyler yapar örneğin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Asu tanışma aşamasında erkekler kendi benliğinden sıyrılır tanıman imkansız sosyal medyadan aldığı tüyolarla romantik erkek izlenimi vermek için gerekeni yapar bunu yaparken iç sesi köprüyü geçene kadar sabret der.
her şey elde edene kadar elde etmek terimini sen yorumla artık cinsellik nişan nikah düğün ne sayarsan say sonrasında ortaya gerçek bir Türk odunu çıkacaktır
Bu yıllardır hiç şaşmadı10 Yorumla
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Kişi kendini az çok hareketleriyle ve söylemleri ile belli eder. Ses tonu olsun mimikleri olsun göz teması olsun bunlar için bana göre referanstır. Nerede nasıl konuşacağını daha iyi bilir bilmediği konularda susması gerektiğini bilir ve ona göre davranır. Daha bilgili kültürlü ve donanımlı olur. Romantik erkek özgüveni diğer erkeklere göre çok daha yüksek olur.
10 Yorumla
- u1 ay
Tanışma aşamasındaki erkek romantik davranıyorsa rol yapıyordur. Dürüst olan erkek daha önemli. İlk aşamada dürüstlük, ilgili alaka.
12 Yorumla- 1 ay
Çok doğru 👍
- 1 ay
Teşekkür ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHenüz tanışma aşamasındaysanız ve bir erkeğin romantik olup olmadığını anlamaya çalışıyorsan, dikkat edebileceğin birkaç şey var. Mesela, konuşmalarınızda samimi ve içten olup, seni gerçekten dinliyorsa bu iyi bir işarettir. Göz teması kurarken seni güldürmeye veya şaşırtmaya çalışıyorsa, romantik biri olabilir 🤗
Onun ne kadar ince düşündüğünü anlamak için küçük şeylere verdiği önemi gözlemleyebilirsin. Mesela, görüşmeden önce sevdiğin şeyleri hatırlayıp sana bir sürpriz yapıyorsa bu da romantizmin bir belirtisi olabilir. Peki, seni tanımak istediğini ve değer verdiğini nasıl ifade ediyor? Kendi tanışma deneyimlerin oldu mu? 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- u1 ay
Merhaba, beni genelde çok romantik bulurlar yani o yüzden bu soruya yanıt vermek çok kolay olacak benim için. İnce düşünceli, konuşma tarzı kibar ve karşısındakini ciddiyetle dinleyen ve genel olarak anlayışlı yapıda biri olması lazım en başta. Karşısındakine kıyamayan ama aynı şekilde karşısındakinin de ona kıymayacağını bilen incelikte biri olmalı. Anları, özel günleri unutmayan ve ilişkiye her zaman sadık olacağının güvenini karşısındakine veren insanlardır genel olarak.
11 Yorumla- 1 ay
Ne güzel 😊
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bence ince düşünceli biri olmasından anlaşılır. Mesela flört aşamasında flörtünün sohbet ve mesajlaşma yüzünden uykusuz kalmasına gönlü razı olmayan erkek çoğunlukla romantiktir..
14 Yorumla- 1 ay
Güzel bu..
- 1 ay
😊👍 teşekkür ederim nezaketin için
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Tanıma aşamasında olan bir erkek de romantik olduğunu sözlerinden anlayabilirsin ya da buluştuğumuz zaman bir jest yapıyorsa romantik olduğu anlaşılır
10 Yorumla- u1 ay
Benimle alakalı ufak detayları hatırlıyorsa, aşırı romantik ve etkileyici gelir bana.
20 Yorumla - 28 gü
İnce düşünceli davranıyorsa ordan anlaşılabilinir...
10 Yorumla - s1 ay
Ne kadar harcama yaptığına bakarım bu benim için yeterli bir done.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence bir insan tanışma aşamasında romantik olamaz, olan varsa da sıkıntılı bir tiptir.
10 Yorumla- 1 gü
Kendini belli eder hali tavrı olsun söylemlerinin arasına kondurduğu zarif sözleri olsun nezaketi olsun bakışı olsun herşeyi ile belli eder kendini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Konuşma tarzı bile bence belli eder
10 Yorumla- m1 ay
Romantik olan erkek suprizler yapar
00 Yorumla - 1 ay
İlk aşamada karsi tarafı direk bir araştırma süresine girer nelerden hoşlanıyor. parfümü ne , yediği içtiğine kadar tutunda en sevdiği çiçeğe kadar bilgi sahibi olup bunları karşı tarafı şaşırtacak şekilde kullanır örnek verirsek yemeğe cıkıldıginda o söylemeden en sevdiği yemeği sipariş vermesi ne kadar güzel kokuyorsun parfümünün markası bumu demesi sevdiği çiçeği restorana gelmeden masaya getirtmesi hep klas ve romantizm dolu hareketlerdir
14 Yorumla- 1 ay
Güzelmiş bunlar..☺️
- 1 ay
Bunlara düşmeyecek kadın tanımıyorum daha
- 1 ay
Sen işini bilirsin☺️
- 1 ay
Bazı cennetlere ancak günaha davetle girilir asuman hnm kadının bedeninden önce ruhuna sahip olmayı bilen erkek her daim 1.0 öndedir biz buna tecrübe diyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görmesini bilirsen bir insani birkaç günde bile anlarsın. Ama neye bakmam gerekiyor dersen sana olan söz ve davranışlarına değil, başkalarına özellikle de kendine göre ast seviyede gördüğü insanlara, hayvanlara , çevreye nasıl davrandığına bak. Garsona öküzlük yapan, hayvanları sevmeyen, çöpünü sağa sola atan kişi flört aşamasında romantikligin kitabını yazsa da gerçekten romantik değildir.
14 Yorumla- 1 ay
En iyi görüş olmalı.. sağol 👍
- 1 ay
Yok ilk yazdığım sensin 😅👍 senin hakkın
Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Hareketleri sana karşı naif olur. Kaba bir davranışını görmezsin. Arkadaş iken bile doğum günü gibi özel günlerini kutlamaya özen gösterir. Flört iken mutlaka her buluşmada elinde çiçek olur. Sesi güzelse sana özel şarkı söyler. Bol bol iltifat eder. Sarılmaktan, el ele tutuşmaktan bahseder.
11 Yorumla- 1 ay
Doğru bunlar.. güzel şeyler 👍
Konuşmasındaki incelikten, nezaket diline hakim olmasından, sizi görünce ayağa kalkıp selamladıktan sonra koltuğunuzu size göre ayarlaması, sizi dinlerken gözlerini gözlerinizden ayırmamasından, sizinle ilgili hoşuna giden ayrıntıları hos bir dille belirtmesinden, ara sıra güzelliğinize ait bir kaç küçük detaya yer vermesinden anlayabilirsiniz.
10 YorumlaŞarkılar, şiirler, nazik tavırlar, gönül alıcı sözler romantizm gerektirir. Bunlar varsa romantizm vardır. Kırmaktan çekinen, düşünceli biriyse de romantiktir. Duygularını belli etmeyen, karşıdakinin duygularına da değer vermeyen, kaba saba biri romantik olamaz. Kadın ya da erkek herkes için böyle sanırım
10 Yorumla- 1 ay
İnce şeyleri düşünebiliyorsa romantiktir. Mesela mavi rengi sevdiğini söylersin ve bir şey alacağında ona sormuş bulunursun: "Tişört alacağım hangisini alsam sence?" diye sorduğunda "Mavi olanı alma evde bir sürü mavi kıyafetin vardır zira maviyi seviyorsun" gibi göndermede bulunuyorsa romantiktir. Hem daha sevecen olur romantik kişi. Bu da gözlemlenebilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ufak tefek hareketler kişiyi ele verir zaten. Buluşmada sandalyenizi tutar arbaya binerken beya bir yere girerken kapıyı açar kibarlık eder bunlar insanın rokantik olduğunun göstergelerinden bazılarıdır. Hiç biri olmadı konuşmasından kendini ele verir zaten. Birazcık insanları tanımışsak iki lafından anlarız zaten ne olduğunu.
10 Yorumla- 1 ay
Dusunceli davranislarindan. Ve hassas ince dusunceli bi yapiya sahip olmasindan. Gerceklesen her etkinligi ozel gunu renklendirme cabasina girmesinden. Duz diirek sunmaz hic bir jesti hep bi suslemeye calisir. Anlicagin zor bisey. Ben dobra net acik olurum. Bu yuzden kimi zaman odun diye hitap edilebiliyorum teyze.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlaşılmaz. Tanışma aşamasından sonra anlaman daha mantıklı. Zaman o kadar kötü ki. İnsan ilk tanışma dönemlerinde lekesiz pürüm pak gösteriyor. Aman dikkat :)
17 Yorumla- 1 ay
Göz boyamayı iyi yapanlar oluyor ☺️👍
- 1 ay
😳 aman yarabbim..
- 1 ay
hah bunlar ne ki. Erkelerin de efsaneleri var. Ben duyduklarıma inanamıyorum, kanım çekiliyor kulaklarıma inanamıyorum. Erkeklerin de efsane harekeleri var. Kendini Asker, polis, mit, aşiret, galerici, silahlı, iş adamı, varlıklı, karakterli, şerefli, onurlu (pardon duracağım yeri kaçırdım). göstereni var.
- 1 ay
Asker polis ilgi çekmiyor ki.. Dr savcı bakan desen anlardım da 😅
- 1 ay
👍 peki sağol
- s1 ay
Devamlı merak ediyorsa ve bir endişesi varsa o kadının hakkında gerek sağlık gerek duygusal, hal hatır sormayı ihmal etmiyorsa o erkek romantik olabilir.
12 Yorumla- 1 ay
Güzel tespitler 👍
- 1 ay
😇🌹🎀
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bir erkek bir kadına ilk buluşma'da bu kadar gevşek davranıyorsa başka kadınlara kim bilir ne diyordur ohoooooo o adamdan sana eş olmaz çocuklarına baba olmaz. Kimse kusura bakmasın. Adam olsun , 😀erkek olsun biraz.
14 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Nazik olmak farklıdır. Gevşek bir güzel kardeşim olmak çok başka bir konudur. 😀😀arasında ince bir çizgi var.
- Cevap sahibi1 ay
Bu site çok mantıksız ben küfür ediyorum düzgün cümleye çeviriyor delirdim 😀😀😀
- 1 ay
😅.
- Cevap sahibi1 ay
Ahajaja
- 1 ay
Başlarda pek anlaşılmaz galiba söylediği şeyler direk cinsellik olarakda algılanabilir zamanla anlaşılır bence
12 Yorumla- 1 ay
Ağızlarından çıkan her şey oraya gidecek gibi 😅 paranoyak olduk
- 1 ay
Aynen 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Gözlerime bak anlarsn. Dilim sana duyurur, gözm sana gösterir, görmek istersen ruhum sana değer, sende değersen anlarsın🙂
14 Yorumla- 1 ay
☺️ ne kadar naifsin
- 1 ay
😂.
- 1 ay
Benim gibi herşeye mantık çerçevesinde yaklaşıyorsa pek romantik değildir. Evet ben de öyle romantik diyemem kendime itiraf olsun 😀
12 Yorumla- 1 ay
Çok dürüstsun☺️👍
- 1 ay
Yalana gerek yok zaten yalanı sevmem
- 1 ay
osurukluysa romantik dir zaten başka erkeklere bulaşmzsınız nerde ipsiz sapsız gtü haşlanmış yumurta ile süt karışımı bok kokan uzun boylu aamına kodumun develeri varsa gider onlara sararsınız üç ay sonra buraya gelir dert yanarsınız bu ülkede nerde bok oğlu bok varsa güzel kızlar onların kucağında zıplarlar böyle gelmiş böyle gider
15 Yorumla- 1 ay
Bu kadar küfür etmeden yazsaydın da anlardık 🙄
- 1 ay
hiç bir şekilde dikkate bile almazsın küfür etsemde aynı etmesemde neyse sen o osurukluyla ilgilen bir iki ay takılırsın işte
- 1 ay
🙄.
- 1 ay
romantik olması insan olma kriterlerini ön plana çıkarmıyor öte yandan günümüzde ne kadar zarif ve naif kadın varsa gidip bokun birine düşüyorlar sonuç kötü haberler yani karşılıklı denge çok önemli toksikleşmiş ilişkilerin sonu hep acı haberle sonuçlanmıştır buda genelde özgüven sorunu yaşayan erkeklere mahsustur mesele romantizm değil mesele sen ona ben senden ayrılmak istiyorum dediğinde seni tehdit ederse hayatın tehlikede demektir
- 1 ay
ayrıca geçmiş dönemlerde senle burada zaman zaman yazıştık akıllı bir insansın böyle bir soruyu ergenlerden beklerimde senden beklemem
- 1 ay
Kapı açmak çiçek almak sandalyeni çekmek ayakkabını bağlamak iltifat etmek günaydın yazmak gülümsemek
111 Yorumla- 1 ay
Centilmen erkek ☺️👍
- 1 ay
Hepsi tamam da ayakkabı bağlamak ne?
- 1 ay
@shadow0707 şayet bağcıkları çözülmüşse eğilip bağlıyor bazıları
- 1 ay
Siz de bu hareketi romantizm diye mi anlıyorsunuz?
- 1 ay
@shadow0707 evet yardımcı olması romantik geliyor
- 1 ay
Tabi hoşlandığımiz birisi ise
- 1 ay
Bağcık bağlayan erkeğe erkek mi denir ayakkabı bağcıgını bağlatan kadına kadın mi denir?
- 1 ay
Hele ki toplum içinde
- 1 ay
Yolda sokakta
- 1 ay
Böyle bir manzara düşün. Eminim sen de saçma bulursun
- 1 ay
Takip isteği atmıştım geri alıyorum
- 1 ay
Hiçbir erkek romantik değildir 😂 Cinsel dürtüleri ve hormonları bizim hormonlarımıza şah mat çeker biz mat oluruz.😉🤣
14 Yorumla- 1 ay
😅 rol mü yapıyorlar yani..
- 1 ay
Duygusal bir varlıktırlar 😂
- 1 ay
Çok 😅
- 1 ay
Hahaha ya erkekler burada neden çok sence?
- 1 ay
Romantik olmak çok iyi bir b.. k da sanki, romantik erkek arıyorsunuz...
12 Yorumla- 1 ay
🙄 öyle olsa güzel olurdu..
- 1 ay
Aslında kötü olan erkeğin romantik olması değil, kadınların, erkeklerin romantik davranışlarıyla egolarının gereksiz yere şişmesi ve erkeğin zamanla değerini ve itibarını kaybetmesi, romantik jestlerin de bir süre sonra erkeğin, kadının egosunun okşanmasına yarayan bir görev halini alması...
- 1 ay
Değer verir sana, seninle ilgili geçmişe dönük bir şeyler hatırlar meselâ unutmaz, sormaz bile sana elinden tutup götürür seni yağmurun altında dans eder seninle, özel günleri beklemez bir buket çiçek ya da hediye alır sana etkilemek adına 😉
10 Yorumla - 1 ay
Detaylara dikkat ediyorsa senin soyledigin cogu seyi hatirliyorsa. Mesela ben muhallebiyi cok seviyorum demissindir laf arasinda. Bir dahaki sefere muhallebi aliyorsa romantiktir. Sevdigin cicegi soruyorsa ve unutmuyorsa.
10 Yorumla - 1 ay
Valla anlaşılmaz çünkü kimisi köprüyü geçene kadar romantiklerin efendisi prens rolünde davranır.
12 Yorumla- 1 ay
Geneli öyle gibi
- 1 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her şeyine yansır bu, konuşurken seçtiği kelimelere bile
11 Yorumla- 1 ay
👍 Kesinlikle
- 1 ay
Kimsenin ne olduğu anlaşılmaz zaman içinde görürsün
12 Yorumla- 1 ay
Baştan görsek kapasitesini anlardik ☺️
- 1 ay
İşte o zaman hayal kırıklığı olmazdı
- 1 ay
İnce düşünen, değer bilen, ilişki gündemindeki tarihleri atlamayan erkek romantik demektir..
11 Yorumla- 1 ay
Tarih önemli ☺️
Ben belli ediyorum hemen. Tabi beklentiyide arttırıyor ne yazıkki
12 Yorumla- 1 ay
Nasıl belli ediyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onu daha sonra anlayabilirsin, sana olan davranışlarından , ilişkinizin ilerleyen zamanlarında yaptığı küçük güzel ince hareketlerden vs vs
10 Yorumla- 1 ay
Romantik olmak kişinin yaptığı değilde karşıdakinin anladigidir. Birisi küfür ederken romantik gelir birisi ağzıyla kuş tutsa olmaz
10 Yorumla - 26 gü
Elinde çiçekle kapına gelince
Seni görmek için can atınca10 Yorumla - 1 ay
İlk tanışmada hepsi rol yapıyo emin ol. Zamanla görüyorsun ne olduğunu. O ilgi alaka ayları bitsin sonra
11 Yorumla- 1 ay
Aynen
- 1 ay
Zaten o zaman iyi davranıyorlar olanlar oluyor sonra
10 Yorumla - 1 ay
Detayları hatırlaması, özel günlerine odaklı sorular falan..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ormantik ormantik sözlerinden dicemde inanma 😂 tavırlarından 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Hitabına ve duruşuna bakarsanız. Arzu ettiğiniz sonuca ulaşacaksınız. 😌👌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ormantik bir erkek 150 metreden kendini belli eder, mesela ben de çok ormantiğim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin üzerine düşüyorsa , buluştuğunda misal daha çok sana odaklanıyorsa vs
10 Yorumla- 1 ay
Tas kafalı yeter size, romantizm neyinize sizin?
12 Yorumla- 1 ay
Saçmalama tabiki isteriz
- 1 ay
Romantizm'in başladığı yerde kekoluk biter ha, ona göre seçim yapın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Samimi içten iltifatlar ederek ve anın içinden akışta olan iltifatlar olunca romantik olduğu anlaşılabilir bence
00 Yorumla- 1 ay
İnce düşünceli ve anlayışlı davranması ile anlayabilirsin. Tabi ki zamanla da kendini zaten belli edecektir.
10 Yorumla - 1 ay
Kendini istediği şekilde lanse edebilir o yüzden henüz tanışma aşamasında kesin yargıya varmak sağlıklı değil.
10 Yorumla - 1 ay
İnce detayları düşünüyorsa asuman hanım
14 Yorumla- 1 ay
Sen romantik misin ☺️
- 1 ay
yeterince diyelim asuman hanım
- 1 ay
Yaptığın yemekler gibi olmasın da romantik tarafın ☺️
- 1 ay
yemek dediniz de son soruma değerli görüşlerinizi bekliyorum asuman hanım
Çiğ köfte dürümün içine kadayıf tatlısı konur mu 🤔? ↗
- 1 ay
Romantik tam olarak ne anlama geliyor açar mısın
12 Yorumla- 1 ay
İlk kez duyduğuna eminim 😅
- 1 ay
Ben de ben de eminim😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hesabı kadına ödetiyorsa romantiktir
12 Yorumla- 1 ay
Saçmalama ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk buluşma mekanı seçimine göre
114 Yorumla- 1 ay
Nasıl bir mekan olmalı
- 1 ay
Bilmiyorum
- 1 ay
Ben ilk buluşmamı Fenerbahçe burnunda bir parkın içinde
ROMANTİKA isimli bir mekanda yapmıştım
Mekanın içinde canlı keman ve Viyolonsel ezgileri çalıyordu
Ferforje masa ve sandalyeli
Camekanlı çok şık bir mekanda bir kahve ve 3 saat sohbetimiz
Hala hatırımızda
Beni o güne tekrar götürdün şu an - 1 ay
Kaç sene geçti.. erkekler unuturlar sanırdım..
- 1 ay
O kızı da mı unutamadın?
- 1 ay
Şu yorum iyi geldi ☺️ hüzünlenecektim az daha adına..
- 1 ay
Anılarda kalan bir kişi olunca da çok zor oluyor..
- Gizli Üye(36-45)14 gü
Tanışma aşamasında yapılan hareketler ve yaklaşım yanıltıcı olabilir, zamana yaymak lazım.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
20 yıl sonra sen ve o, çocuğunuzla birlikte yürürken kimsesiz bir sokak lambasının altında iken "işte annenin elini tam burada tutmuştum" diyen erkek adamı.😉
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Romantizmden pek anlamadığımız için zamanla belki 😄
00 Yorumla- 29 gü
Size samimiyetibi hissettirir ufak jestler yapar falan
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Erkek aslında özünde çokda romantik değildir. Bu daha çok ne kadar sahtekar olduğunu anlamak olacaktır.
00 Yorumla - 1 ay
Nazik ve kibar oluşundan
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Sana ilgi gösterir duygusal davranır seni sever sana aşkla bakar hediye alır böyle işde ben böyle yapıyorum 😉
10 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi