• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Geceleri sürekli gezen erkekle evlilik olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Gece 1 lere kadar dışarıda geziyor açıklamayı yazdım

Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bu adam bu işe yeni başlamış olsa olmaz derdim ama bu adam anladığım kadarıyla hep böyleydi o yüzden neden geceleri sürekli gezen bir erkeği seçtin değişir diye beklediysen hayatta değişmez bana sorsan adamda sıkıntı yok adam başta neyse sonda da o çizgisi hep aynı sorgulaman gereken kızlar neden hep böyle erkeklerin peşinde bu ilgi neden

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Frezyaesin
    Frezyaesin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Hayır. Kesinlikle seni sevmiyor. Hovarda. O saatte gece her türlü haltı yiyecek biriyle işin olmamalı. Evlendiginde evide sen gecindirirsin. O gezer, yer, yedirir...(Çocuklarin sersefil olur. Onlara bile iyi baba seçmen gerekir.) Kocanı sokaktan mi toplıcan. Onu sen mi adam etmeye uğraşıcan. Derhal bitir. Ailenede söyle. Başına tepelleş olmaması içinde sakin ve çok akıllıca davranarak ayrıl. Bunda kötü alışkanlıklarda olması muhtemel. Hakaret vs. yapma sakın. Gurur yapmasın. Ailenede güzelce söyle. Onlarda kızımız akli başında davranıyor bile derler. Hayatını yakma bırak!

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

E sürekli adam etmeye çalışıyorum cafe cafe geziyor. Benden çok arkadaşlarıyla birlikte konuş konuş aynı. Anlamıyor

Yorumla
    • Frezyaesin
      Frezyaesin
      1 yıl

Sen hala kafe diyorsun. O saatlerde kafe derdinde olur mu? Sen onun psikologumusun. Seninde bir hayatın var. Ben uyardım kardeşim. İleride böyle biriyle evlenirsen yüzün gülmez dedim. Hatta cinsel yolla bulaşan hastalıklar taşır sana da... Kötü aliskanliklarida vardır. Babasinin, anasının adam edemediğini Sen adam nasıl edecen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir de sarjı bitiyor ne hikmetse

Yorumla
    • Frezyaesin
      Frezyaesin
      1 yıl

Ben dedigimi dedim kardeşim. Gözün acılsin. Yanlışa düsme diye. Sen hala jarz diyon. Adamın karakteri buradan gözüküyor. Sen kimseyi duzeltemezsin dedim. Sana yapılmadan bırak. Saygi çerçevesinde... Sonra peşine bile düşebilir. Yol yakın. Hayatıni berbat etme! Sonra iş işten geçer. Boyle tipler. Her türlü pisliği yapar. Hic güvenlik görevlisi. Gece gece gezer mi? Ona ne para yeter. Ne de zaman. Aklıni başına al bacım. Sonra kafanı duvarlara vurursun. Ama dediklerimi anlamıyorsun sanırım. Ben uyarısı yaptım. Seçim senin.

Yorumla
    • Frezyaesin
      Frezyaesin
      1 yıl

Sana yapışmadan bırak olacak orası...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sizin gibi kadınlar olmasa böyle erkekleri kim alır ki zaten , kimse aslında sorduğun sorunun cevabıni zaten biliyirsun da . o kendini değiştirmez ama eğer sen kendini degistirmezsen hayatın boyunca çok sorular soracaksın kendine belkide çevrene

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Acı ama gerçeği söylemişsin

Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sürekli gecelere kadar gezip bana haber verme tenezzülünde bulunmayan insanı direkt şutlarım. İnsan sevdiğini merakta bırakmaz. Sorumsuz insana da hiç gelemem. Hep böyle yapıyorsa iyi düşün derim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aramadı bile daha

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

29

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Bence olmazz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

7 de evden çıkıyor 11 de sarjı azalıyor ama eve gitmiyor saçmalığa bak. Gece 1 e kadar duruyor benim merak ettiğimi bildiği halde

• isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Böyle bir erkeğe güvenme bile derim. Ben hata edip evlendim ama senin imkanın varsa at yüzüğü nişanı. Bu insan evlenince de aynısını yapacak ayrıca şarj aleti nasıl bulamadı, madem şarjı az yanında taşısın? Bunlar hep bahane. Giriş çıkış saatine dikkat etmiyorsa arkadaşlarıyla çok takılıyorsa bu adamdan olmaz. Arkadaşımın eşi de böyle haftada ili gün dışarı çıkma izni var ama arkadaşları evdeyken asla rahat bırakmıyor kocasını ve sürekli okeye çağırıyor. Gidince geç geliyor ve hep kavga ediyorlar. Çocuk var boşanamıyor ama böylede olmuyor. O yüzden evlenmeden bırak gitsin kendi yoluna. Sorumluluk sahibi olmayan erkekten bir halt olmaz

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla içimi rahatlatttın. Vicdan azabı çekiyorum.. napsam diye düşünüyorum ama mantıken ayrılmak en iyisi düşünüyorum üzüleceğim diye düşünüyorum

Yorumla
    • isimsizbilen
      isimsizbilen
      1 yıl

Aman düzelir evlenince eve bağlanır düşüncesi çok yanlış sakın böyle düşünme. Evlenince daha beter azıtıyorlar. Bende iyimser düşündüm ama şu an karnımda be yanımda çocukla evde sıkıntıdan patlarken kendisi akşamları okeye gidiyor bilmem arkadaşımın yanına gidiyor maça gidiyor. Ama benim yapabileceğim bir aktivite yok. Çocuğu bıraksam ona da bakamıyor hemen beni arıyor gel çocuk durmuyor diye. Yani olan bu durumda kadına oluyor maalesef. En basiti erkek dışarı çıkarken çocuğun sorumluluğunu bile almıyor ceketini alıp gidiyor ama ben giderken çocuğun yemeğini bezini kıyafetini hazırlıyorum öyle gidiyorum. Bir de tabi çocuk beni görmeden gitmem lazım yoksa asla bırakmıyor. Kısaca böyle adamdan koca olmaz. Daha ergenliğini tamamlamamış, birey olamamış biri bir evliliği sürdüremez. Yük hep kadının omuzlarında olur. Her şeyi yalnız yapmak zorunda kalırsın ve hep son plana atılırsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok doğru demişsin cidden..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim 👍🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bundan asla olmaz. Seni hiç tanımıyorum ama bir kadınsın bu bile benim için yeterli bir sebep hayatının mahvolmasını istememem için. Cidden seni önemsemiyor. Bence kesinlikle evlenmemelisin. Örnek vermem gerekirse ben şu an yeni evliyim 5 ay olacak. Kocam sevgililik nişanlılık ve şimdi de asla böyle oraya buraya gitmezdi. Kendisi gezmek hastası biri ama hayatta bana sormadan veya bensiz gitmezdi. Hele ki nişan ve evlilikte hayatta. Hala trip atacak gibi olsam istemediğim bir şey için hemen o şeyden vazgeçer. Evlendik evleneli toplasan 24 saat bensiz bir yere gitmemiştir iş hariç. Bu bana verdiği değerden böyle sorumluluğunun da farkında yani bir bekleyeninin olduğunu biliyor. Son olarak değil arkadaşları ailesini bile senden önde tutan biriyle asla olma onun ailesi artık sen olacaksın sen.

3
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O kadar haklısın kii… cevabın için teşekkür ederim 😔😔😔 önemsese yapma dediğim şeyi yapmaz.. ve arkadaşlarıyla daha çok zaman geçirmez nişanlı bi erkek ne alaka cafe cafe gezecek gece 1 e kadar sarjı bitecek haber yok.. bunla evlenilmez evet ama aileme ne diyeceğimi bilemiyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Belki çok seviyorsundur onu bilmiyorum nişana kadar da gelmişsin ama inan nişanlılıkta vazgeçmek daha kolay evlensen yapamasan ayrılmak her şekilde daha zor olacak bekar kalmak daha iyi böyle biriyle olacağına ya da kendine uygun biriyle evlenmen daha hayırlı olur. Yani hiç deme ki ama seviyorum nasıl vazgeçeyim böyle hareketler eninde sonunda insanı çok rahatsız eder büyük huzursuzluklara yol açar. Ailen nasıl insanlar bilmem ama muhafazakar olsalar bile evlenip boşanıp dul kalmandan daha iyi olur daha bekarken bir yüzüğü atman. Değer görmediğini sevilmediğini gibi gibi şeyler diyebilirsin evlensek sürmez falan de önemli olan senin ne düşündüğün onla sen yaşlanacaksın onlar değil. Yol yakınken dönmen en iyisi. Normalde düğünü ne zaman düşünüyordunuz?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani ben cidden anlamıyorum ben bir erkek olsam ki kız halimle de aynı hep sevdiğim insanla olmak isterim arada arkadaşımla da belki buluşurum ama 2 saat falan ancak oda öyle geç saatlere kadar değil ve karşındakini ne olursam olayım huzursuz etmezdim ediyorsam pek sevip değer vermiyorumdur. Bu arada görücü usulü mü değilse kaç yıllık bir sevgililikten sonra nişanlandın?

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana artık beni sevdiğini düşünmüyorum pazartesi gününden beri konuşmuyoruz. Bu nasıl nişanlılık. Ben uyarmama rağmen devam ediyor hep bıktım gerçekten. Bir senedir görüşüyorduk nişanlandık nişanlanalı iki ay oluyor. Beni mutsuz ediyorsun dediğimde sen hep mutsuzsun dedi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neredeyse 1 hafta olacak haksız olduğu halde bu kadar zamandır yazmaması da her şeyi ortaya koyuyor nişan zamanı ak koyun kara koyun belli oluyor çoğu zaman zaten. Erkeklerin çoğu böyle bence sevmediklerine karşı hep mutsuz edip sonra da senin yüzün zaten hiç gülmez ki sen hep mutsuzsun gibi laflar ediyorlar bir dene bakalım mutlu etmeyi mutlu olmuyor mu? İstediği gibi yani normal olacak şeyleri yap bakalım kadını nasıl mutlu edersin yeter ki doyumsuz bir kadın olmasın herkes mutlu olur ona vakit ayıran dediğini yapan ( olması gerekenleri özellikle ) insanlardan. Boş laf yapıyor cidden. O kadar uyarıyorsun mutsuz olduğunu görüyor devam valla ben sana olacağı diyeyim siz evleneceksiniz bu seni evde bırakıp gidecek arkadaşlarıyla buluşacak sende mutsuzluktan ölüp sinir krizleri geçireceksin bazı erkekler cidden böyle. Erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha çok zevk alıyorlar bunlar da genelde karşısındakileri sevmeyenler bence seven kim olursa olsun kız ya da erkek hep önceliği hayatındaki insan olur. Lütfen yakma başını. Şimdi belki seviyorsun ama evlenince mutlaka ki akıl sağlığını yitirtir sana

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrılmayı istiyorum ama babamdan korkuyotum daha önce yüzük atmıştım herkes diyecek hep mi seni kötüler bulur😔😔😔 ama hep iyi dediklerim kötü çıkıyo

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet orada haklısın. Baban öyle diyebilir ve 2. kere yüzük atacaksın diye çok kızabilirler. Ama bir yolunu bul evlenip boşansan daha beter en azından şimdi bekarsın millet bir iki der susar evlenip boşansan daha beter böyle bir toplumda. Ayrıca insanlar der de der hiç susmazlar ki onlar her zaman diyecek bir şey bulurlar onları takma.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben mesajlarına cevap vermeyince benden ayrıldı üç gün önce

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bitti mi yani şimdi tamamen aileler falan biliyor mu?

• celebface
    celebface Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

gece 1 bi erkek icin cok gec bir saat degil ama pazartesiden beri yazmadi aramadi derken? sen de normal bi durum olmadiginin farkindasin bence bunun. karsina al konus bu sartlsr altinda devam etmek istemiyorum nisani atıcam de. tehdit ediyor gibi degil kararli bir sekilde. ciddiye alir da kendine gelirse duzelir sen kazanirsin, ayrılalım derse boyle biriyle devam etmediğin icin yine sen kazanirsin

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Geç saat değil diyorsun ama 7 de evden çıkmış adam 11 de sarjım az diyor ulaşamıyorum 1 e kadar en azından arkadaşlarından haber edebilir? iki saat nasıl önemseeden cafede oturmaya devam ediyor. Ben cevap vermiyorum kaçıncı oldu beyimiz aramıyor bile

Yorumla
  • erisasli34
    erisasli34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Insan nisanlisini uc gun aramazmi ya. Sevgili olsaniz anlarimda... nisanlisi olarak haberdar olman gerekirdi. Yaptigi saygisizlik, ama hemen bi kenara atma bi konuş once derim... sadece cok rahat davraniyor olabilir.. illa aldatiyor demek degil

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım dört gün aramadı halen..

Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Yani içine sinmiyorsa neyi zorluyorsun ki? O uğraşmalı seni ikna etmek için. O güven vermeli. Sen koşuyo gibisin 🤔

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok uğraştım seviyorum diye ama olmayınca olmuyor baksana

Yorumla
    • ÜfBayılazam
      ÜfBayılazam
      1 yıl

Kadın uğraşmaz erkek uğraşır. Biraz Gürkan Keçeci gibi ilişki koçlarını dinle.

Yorumla
  • selinbozkr
    selinbozkr Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Şutla ecvef insan , kendi kaybeder beyin yok işte hakketmiyor ya değişmez bu evlilikte daha zırto olur hatta zorla sinir ediyorlar,,

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende cevap vermedim dört gündür de aramadı odun

Yorumla
    • selinbozkr
      selinbozkr
      1 yıl

İyi yaptın o dört gün cevap vermedi ya 8 gün verme sen vs. Anssh zaten sutla daha acı ama öyle acı çekmektense böylesi iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben cevap vermedim ama o da aramadı kendi bilir sevgiliyiz sanki nişanlıyoz

Yorumla
    • selinbozkr
      selinbozkr
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    1 yıl

Evde senden başka kimse olmayacaksa olur gıder başkasının yatağına girer sonra farkında değilimm der

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru baksana şarjı yok evime gitmeyip dışarıda sürtüyor

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

Neden evde elektirik yokmu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eve gitmemiş ki işte 1 e kadar durmuş öyle

Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kız aklını peynir ekmekle mı yedin kesin başka kızlarla fan fino fon terk et

1
    3 Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

@Հայերեն_և_քրդերեն aklın yolu bir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cidden mi

Yorumla
    • Çapkınkurtt
      Çapkınkurtt
      1 yıl

Evet doğru

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Akşam saat 17:00 'dan sonra dışarı 'da olan insanın normal olduğunu düşünmüyorum. Bana yobaz diyebilirsin ama degilim. Akşam 17:00 dan sonra dışarıda olan birisi normal degildir. Çalışıyorsa bir şey diyemem ama çalışmıyorsa normal degil.

0
    0 Yorumla
  • Savvron
    Savvron Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.

Güzel bir kadınsan ve cilveli isen onu evde tutarsın...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güzelim de şans yok

Yorumla
    • Savvron
      Savvron
      1 yıl

Yaş kaç?

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Bu evlilik olursa çok üzülürsün haberin olsun, kendini kandırma...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şu an da üzülüyorum

Yorumla
  • Yavrupanda123
    Yavrupanda123 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 40%
    1 yıl

Siz günaydın mesajına görüldü attınız o da yazmadı sanırım doğru mu anlıyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • yürüyenyıkıkkk
    yürüyenyıkıkkk Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

olmaz, olursa kendine yazık edersin başka bir şey değil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

de mi ben abartmıyorum bundan olmaz normal değil

Yorumla
    • yürüyenyıkıkkk
      yürüyenyıkıkkk
      1 yıl

olmaz olmaz bu tipleri çok iyi biliyorum gerçekten hüsran hayatını mahvetme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ebet ya of of nişanlıyız bid e

Yorumla
  • bihayvansever
    bihayvansever Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.

Belkide yalan söylüyor şarjım bitti diye, başka şeyler de yapıyor olabilir..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet bence içti

Yorumla
    • bihayvansever
      bihayvansever
      1 yıl

İçmekten öte olabilir, ben sevgilisine uyuyorum çok uykum var yazıp gece kulüplerinde kızlarla eğlenen erkeği de gördüm. Çok basit düşünme.

Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sen de olmayacagını biliyorsun bildiğin şeyleri sorma, sordugun soru aynı 2+2 kaç eder gibi bir sey

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olmaz ama işte sevseydi böyle yapmazdı

• hunilibeba
    hunilibeba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 61%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Yavrum aklını peynir ekmekle yeme de yenisini bul bu baya paslanmış gibi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaç kez uyardım böyle

Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Sokak itinden koca olmaz. Çok gezen itin ayağına bok bulaşır...

1
    0 Yorumla
  • AnlamınıBilmek
    AnlamınıBilmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

En güzel günaydın mesajı sabah namazında olanı bence

1
    0 Yorumla
  • ErdalK
    ErdalK Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.

Çevremdekilere bakınca şunu diyeyim: Geçmiş olsun. Bazı şeyler için hâlâ geç değil.

0
    0 Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

bu kadar uzun okuma alışkanlığım olsa tıp kazanırdım sanırım:)

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Şimdiden kopmalar başlamış gibi. Evlilik ikiniz için sorunlu geçecek gibi görünüyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bence olmaz boş ver evlenince daha kötü olur gecelere kadar bunu mu bekleyeceksin evde klasik erkek işte

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni nişanlıyken takmayan adam evlenince zaten takmaz de mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen öyle gönder gitsin ya seni insan yerine koymuyor gereksiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ama babam kızar diye korkuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır neden kızsın senin hayatın senin kararların sen şimdi korkarsan onlar seni onla evlendirirler ve sen çok mutsuz huzursuz olursun hergün yine bir yuvan olmaz ama belli de olmaz yani yinede sen bilirsin belki evlenince değişir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Değişseydi değişirdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oda öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen bilirsin

Yorumla
  • ElbetbirgünOlacak
    ElbetbirgünOlacak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Biri bana vakit ayırmadığı zaman isterse sevdiğim insan olsun siler atarım bunun bahanesi olmaz güzel kardeşim tabi durumunada üzüldüm aynı şeyleri maalesef bende yaşadım taviz vermem hiçbir zaman

1
    0 Yorumla
  • mrfatbee
    mrfatbee Takip Et
    Master Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Kesinlikle olmaz. Sorumsuz ve bencil. Ayrıca başka kızlar da olabilir.

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Madem sarjın bitiyor 11 e kadar gezmişsin zaten eve git de mi halen kahve içecez deyip başka cafeye gidiyor. Gece 1 kadar naptı bilmiyorum

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Geyik muhabbeti olmustur. Kafede varsa kızlara takılmışlardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben diyorum ki tamam çık ama eve erken git 12 de gidiyor hep bi şey demiyprım ama 1 ne yani arkadaşlarına güvenmiyorum

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Güvenme. Sana saygısızlık yapılıyor. Daha şiddetli uyarmalısın. Nişanlının işi gücü yok mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Var ama güvenlik bir gün işe gidiyor bi gün gitmiyor

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Gitmediği günde gecelere kadar takılıyor. Seninle günde kaç saatini geçiriyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

2 , 3 saat takılıyor benle. Ve buluşmayı bile planlayan benim görüşelim bile demeyi görev haline getirmiş sen hiç demiyorsun buluşalım diye dediğim için buluşuyo

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Cocugun sana gercekten aşık olduğuna emin misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Artık emin değilim seven böyle yapmaz

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Kesinlikle yapmaz. Siz evlendikten sonra da devam ederse kötü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yüzükten sonra değişti

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Tamam işte. Asıl mesele bu. Seni artık çantada keklik görüyor. Karakteri zayif biriyle evleniyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet maalesef

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Daha yolun başındasın. Rahatsızlığını cok ciddi sekilde anlat. Kendine gelmez ise ayrilacagini söyle. ve bunu yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim… değişmiyo

Yorumla
    • mrfatbee
      mrfatbee
      1 yıl

Ailenle konuş. Durumu anlat. Evlilik zor iş. Sonradan pişman olma.

Yorumla
  • İzmir-mert
    İzmir-mert Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Direk ayrıl gözü dışarda kendini üzersin.

Kadınını sevmiceksen. Koklamıcaksan. ilgi sevgi göstermiceksen. Kusura bakmasın kimse seni yedekte tutuyor durum bu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Gezen tavuk gibimi. Ayağında bişe getirir derler bizim buralarda.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cidden cafe cafe geziyor

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.

bununla evlenilmez nikahtan sonra iyice yapar bunu nasılsa işi garantiye aldı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet bana da öyle geliyor yüzük takınca bile değişti

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

yol yakınken dönmeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nişanlıyım hemen ayrılamıyoruö ki

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

yapcak bir şey yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bence sana iyi davranıyor. Kötü bir şey yazmamış. Sen neden onun hayatına karışmayı düşündün?

0
    0 Yorumla
  • Londonchicago
    Londonchicago Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    1 yıl

Bir yerde sorun var. Ciddi bir şekilde karşına al konuş.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konuştum ama tınlamadı yaparsan ayrılırm demiştim bak sonuç

Yorumla
    • Londonchicago
      Londonchicago
      1 yıl

Ayrıl demek bize düşmez. En doğru kararı sen vereceksin.

Yorumla
  • Sweet_Dreamss
    Sweet_Dreamss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    1 yıl

Asla olmaz. Bu sorunlar artarak devam edecek. Adam etmekle uğraşma, boşa vakit harcama

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni tınlasa böyle yapmaz

Yorumla
  • pinteresttt
    pinteresttt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Bence hiç bir bahane geçerli olamaz isteyen erkek ne yapar eder ulaşır haber ederdi

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet işte beni merakta bıraktı. Ve eve gitseymiş illa cafe mi değiştirip gitmesi gerekiyor

Yorumla
    • pinteresttt
      pinteresttt
      1 yıl

O gün telefonu kapalı mıydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ulaşamadım 11 den 1 e kadar

Yorumla
    • pinteresttt
      pinteresttt
      1 yıl

Ya bilerek kapatıyorsa yalan söylüyorsa diye kafada kurarım ben ya kimseye güven yok bu devirde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence yalandı zaten

Yorumla
    • pinteresttt
      pinteresttt
      1 yıl

Konuş onunla böyle devam ederse nişanı atacağını söyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok kez konuştum hep böyle

Yorumla
  • Italyanaygiri0102
    Italyanaygiri0102 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

Böyle adamların peşinden koşup daha sonra haberlere manşet oluyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Tabiki hayır. Yürümez. Mesajına cevap bile vermeye değmez. Ne halt oldugu belli değil. Ayrıl gitsin

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cevap vermedim zaten kaç kere uyarmıştım.. aynısını yapıyor cafe cafe geziyor niye benle değil mesela? Saçma.. önemsemiyor. Cevap vermedim son konuşmamız dört gündür konuşmuyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıl gitsin yaa hala umur edip soru soruyorsun bir de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Baksana aramıyor bile ayrılırım ben ama ailem kızar diye korkuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ailen niye kızacak? 5 para etmez herif icin

Yorumla
  • Dkwtdd
    Dkwtdd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bundan ve genelde olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seviyorum ama napacam

Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Bundan hiç bir b*k olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dört gündür konuşmuyoruz

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

değer vermiyor gibi geldi bana

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana da öyle geliyor işte

Yorumla
  • Philophobia1
    Philophobia1 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

Yapip yapip özür dileyen cinsten sanirim

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üç gündür de aramıyor

Yorumla
    • Philophobia1
      Philophobia1
      1 yıl

Canim evlilik bu iyi süzgeçten geçir hakında hayırlısı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bu evde tek bırakır gide

Yorumla
  • Portakal_çiçeği3
    Portakal_çiçeği3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bununla olmaz üzer bu

0
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hiç sevmem iptal iptal iptal

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

Zorlamayın abi olmaaaaaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmeden önce değişmeyen evlilikten sonra kolay kolay değişmez. Acı ama gerçek bu.

0
    0 Yorumla
  • birKarasevdali
    birKarasevdali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem ben onu tanımam ki...

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Asıl bu kişiyle evlilik olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

1t gibi gezenden b0k olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İt gibi geziyor cafe cafe

Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Evlendiğinizde de gezmeleri devam edecek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlenince yapmam diye söz vermişti

Yorumla
    • windman107
      windman107
      1 yıl

Ha tabi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sana göre değilse

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Hislerine güven.

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Olmaz ayrıl gitsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      1 yıl

Evlenince de devam edecek ayrıca ne belli bir kızın yanında olduğundan sen ulasama diye kapatmadigi

Yorumla
  • Gelbirdaha
    Gelbirdaha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

Neden böyle aranızda sorun mu var

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aramadı üç gündür işte hem suçlu hem güçlü

Yorumla
    • Gelbirdaha
      Gelbirdaha
      1 yıl

Konu ne böyle olmasının ama sorun olduğu belli ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım

Yorumla
  • hadiyinla
    hadiyinla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    1 yıl

Olmaz ya çok zor

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Dkejdjdkjf
    Dkejdjdkjf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Yok yok yok olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • AngelRangel19
    AngelRangel19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Değişmez

0
    0 Yorumla
  • Dimiiko3434
    Dimiiko3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Olur ki

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Geceleri sürekli gezen erkekle evlilik olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gece hayatını seven bir erkek evlenince düzelir mi? 21 cevap verildi
Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir adamla evlenilir mi? 10 cevap verildi
Sevgilim geceleri çıkıyor, anca sabah eve dönüyor. Rahatsızım, evlendiğimizde de devam eder mi? 9 cevap verildi
Zamanında tek gecelik ilişkiler yaşamış biriyle evlenilir mi? 13 cevap verildi
Gezmeyi seven erkek evlenir mi? 3 cevap verildi
Gecmiste bir cok kizla cikmis hep gezmis keyfine bakmis bir erkekle evlenilir mi guven verir mi? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨