Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu adam bu işe yeni başlamış olsa olmaz derdim ama bu adam anladığım kadarıyla hep böyleydi o yüzden neden geceleri sürekli gezen bir erkeği seçtin değişir diye beklediysen hayatta değişmez bana sorsan adamda sıkıntı yok adam başta neyse sonda da o çizgisi hep aynı sorgulaman gereken kızlar neden hep böyle erkeklerin peşinde bu ilgi neden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır. Kesinlikle seni sevmiyor. Hovarda. O saatte gece her türlü haltı yiyecek biriyle işin olmamalı. Evlendiginde evide sen gecindirirsin. O gezer, yer, yedirir...(Çocuklarin sersefil olur. Onlara bile iyi baba seçmen gerekir.) Kocanı sokaktan mi toplıcan. Onu sen mi adam etmeye uğraşıcan. Derhal bitir. Ailenede söyle. Başına tepelleş olmaması içinde sakin ve çok akıllıca davranarak ayrıl. Bunda kötü alışkanlıklarda olması muhtemel. Hakaret vs. yapma sakın. Gurur yapmasın. Ailenede güzelce söyle. Onlarda kızımız akli başında davranıyor bile derler. Hayatını yakma bırak!
15 Yorumla
Soran1 yılE sürekli adam etmeye çalışıyorum cafe cafe geziyor. Benden çok arkadaşlarıyla birlikte konuş konuş aynı. Anlamıyor
- 1 yıl
Sen hala kafe diyorsun. O saatlerde kafe derdinde olur mu? Sen onun psikologumusun. Seninde bir hayatın var. Ben uyardım kardeşim. İleride böyle biriyle evlenirsen yüzün gülmez dedim. Hatta cinsel yolla bulaşan hastalıklar taşır sana da... Kötü aliskanliklarida vardır. Babasinin, anasının adam edemediğini Sen adam nasıl edecen?
Soran1 yılBir de sarjı bitiyor ne hikmetse
- 1 yıl
Ben dedigimi dedim kardeşim. Gözün acılsin. Yanlışa düsme diye. Sen hala jarz diyon. Adamın karakteri buradan gözüküyor. Sen kimseyi duzeltemezsin dedim. Sana yapılmadan bırak. Saygi çerçevesinde... Sonra peşine bile düşebilir. Yol yakın. Hayatıni berbat etme! Sonra iş işten geçer. Boyle tipler. Her türlü pisliği yapar. Hic güvenlik görevlisi. Gece gece gezer mi? Ona ne para yeter. Ne de zaman. Aklıni başına al bacım. Sonra kafanı duvarlara vurursun. Ama dediklerimi anlamıyorsun sanırım. Ben uyarısı yaptım. Seçim senin.
- 1 yıl
Sana yapışmadan bırak olacak orası...
Gizli Üye(36-45)1 yılSizin gibi kadınlar olmasa böyle erkekleri kim alır ki zaten , kimse aslında sorduğun sorunun cevabıni zaten biliyirsun da . o kendini değiştirmez ama eğer sen kendini degistirmezsen hayatın boyunca çok sorular soracaksın kendine belkide çevrene
01 Yorumla
Soran1 yılAcı ama gerçeği söylemişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSürekli gecelere kadar gezip bana haber verme tenezzülünde bulunmayan insanı direkt şutlarım. İnsan sevdiğini merakta bırakmaz. Sorumsuz insana da hiç gelemem. Hep böyle yapıyorsa iyi düşün derim
01 Yorumla
Soran1 yılAramadı bile daha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBence olmazz
01 Yorumla
Soran1 yıl7 de evden çıkıyor 11 de sarjı azalıyor ama eve gitmiyor saçmalığa bak. Gece 1 e kadar duruyor benim merak ettiğimi bildiği halde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir erkeğe güvenme bile derim. Ben hata edip evlendim ama senin imkanın varsa at yüzüğü nişanı. Bu insan evlenince de aynısını yapacak ayrıca şarj aleti nasıl bulamadı, madem şarjı az yanında taşısın? Bunlar hep bahane. Giriş çıkış saatine dikkat etmiyorsa arkadaşlarıyla çok takılıyorsa bu adamdan olmaz. Arkadaşımın eşi de böyle haftada ili gün dışarı çıkma izni var ama arkadaşları evdeyken asla rahat bırakmıyor kocasını ve sürekli okeye çağırıyor. Gidince geç geliyor ve hep kavga ediyorlar. Çocuk var boşanamıyor ama böylede olmuyor. O yüzden evlenmeden bırak gitsin kendi yoluna. Sorumluluk sahibi olmayan erkekten bir halt olmaz
24 Yorumla
Soran1 yılValla içimi rahatlatttın. Vicdan azabı çekiyorum.. napsam diye düşünüyorum ama mantıken ayrılmak en iyisi düşünüyorum üzüleceğim diye düşünüyorum
- 1 yıl
Aman düzelir evlenince eve bağlanır düşüncesi çok yanlış sakın böyle düşünme. Evlenince daha beter azıtıyorlar. Bende iyimser düşündüm ama şu an karnımda be yanımda çocukla evde sıkıntıdan patlarken kendisi akşamları okeye gidiyor bilmem arkadaşımın yanına gidiyor maça gidiyor. Ama benim yapabileceğim bir aktivite yok. Çocuğu bıraksam ona da bakamıyor hemen beni arıyor gel çocuk durmuyor diye. Yani olan bu durumda kadına oluyor maalesef. En basiti erkek dışarı çıkarken çocuğun sorumluluğunu bile almıyor ceketini alıp gidiyor ama ben giderken çocuğun yemeğini bezini kıyafetini hazırlıyorum öyle gidiyorum. Bir de tabi çocuk beni görmeden gitmem lazım yoksa asla bırakmıyor. Kısaca böyle adamdan koca olmaz. Daha ergenliğini tamamlamamış, birey olamamış biri bir evliliği sürdüremez. Yük hep kadının omuzlarında olur. Her şeyi yalnız yapmak zorunda kalırsın ve hep son plana atılırsın.
Soran1 yılÇok doğru demişsin cidden..
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 👍🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılBundan asla olmaz. Seni hiç tanımıyorum ama bir kadınsın bu bile benim için yeterli bir sebep hayatının mahvolmasını istememem için. Cidden seni önemsemiyor. Bence kesinlikle evlenmemelisin. Örnek vermem gerekirse ben şu an yeni evliyim 5 ay olacak. Kocam sevgililik nişanlılık ve şimdi de asla böyle oraya buraya gitmezdi. Kendisi gezmek hastası biri ama hayatta bana sormadan veya bensiz gitmezdi. Hele ki nişan ve evlilikte hayatta. Hala trip atacak gibi olsam istemediğim bir şey için hemen o şeyden vazgeçer. Evlendik evleneli toplasan 24 saat bensiz bir yere gitmemiştir iş hariç. Bu bana verdiği değerden böyle sorumluluğunun da farkında yani bir bekleyeninin olduğunu biliyor. Son olarak değil arkadaşları ailesini bile senden önde tutan biriyle asla olma onun ailesi artık sen olacaksın sen.
39 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklısın kii… cevabın için teşekkür ederim 😔😔😔 önemsese yapma dediğim şeyi yapmaz.. ve arkadaşlarıyla daha çok zaman geçirmez nişanlı bi erkek ne alaka cafe cafe gezecek gece 1 e kadar sarjı bitecek haber yok.. bunla evlenilmez evet ama aileme ne diyeceğimi bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılBelki çok seviyorsundur onu bilmiyorum nişana kadar da gelmişsin ama inan nişanlılıkta vazgeçmek daha kolay evlensen yapamasan ayrılmak her şekilde daha zor olacak bekar kalmak daha iyi böyle biriyle olacağına ya da kendine uygun biriyle evlenmen daha hayırlı olur. Yani hiç deme ki ama seviyorum nasıl vazgeçeyim böyle hareketler eninde sonunda insanı çok rahatsız eder büyük huzursuzluklara yol açar. Ailen nasıl insanlar bilmem ama muhafazakar olsalar bile evlenip boşanıp dul kalmandan daha iyi olur daha bekarken bir yüzüğü atman. Değer görmediğini sevilmediğini gibi gibi şeyler diyebilirsin evlensek sürmez falan de önemli olan senin ne düşündüğün onla sen yaşlanacaksın onlar değil. Yol yakınken dönmen en iyisi. Normalde düğünü ne zaman düşünüyordunuz?
Cevap sahibi1 yılYani ben cidden anlamıyorum ben bir erkek olsam ki kız halimle de aynı hep sevdiğim insanla olmak isterim arada arkadaşımla da belki buluşurum ama 2 saat falan ancak oda öyle geç saatlere kadar değil ve karşındakini ne olursam olayım huzursuz etmezdim ediyorsam pek sevip değer vermiyorumdur. Bu arada görücü usulü mü değilse kaç yıllık bir sevgililikten sonra nişanlandın?
Soran1 yılBana artık beni sevdiğini düşünmüyorum pazartesi gününden beri konuşmuyoruz. Bu nasıl nişanlılık. Ben uyarmama rağmen devam ediyor hep bıktım gerçekten. Bir senedir görüşüyorduk nişanlandık nişanlanalı iki ay oluyor. Beni mutsuz ediyorsun dediğimde sen hep mutsuzsun dedi
Cevap sahibi1 yılNeredeyse 1 hafta olacak haksız olduğu halde bu kadar zamandır yazmaması da her şeyi ortaya koyuyor nişan zamanı ak koyun kara koyun belli oluyor çoğu zaman zaten. Erkeklerin çoğu böyle bence sevmediklerine karşı hep mutsuz edip sonra da senin yüzün zaten hiç gülmez ki sen hep mutsuzsun gibi laflar ediyorlar bir dene bakalım mutlu etmeyi mutlu olmuyor mu? İstediği gibi yani normal olacak şeyleri yap bakalım kadını nasıl mutlu edersin yeter ki doyumsuz bir kadın olmasın herkes mutlu olur ona vakit ayıran dediğini yapan ( olması gerekenleri özellikle ) insanlardan. Boş laf yapıyor cidden. O kadar uyarıyorsun mutsuz olduğunu görüyor devam valla ben sana olacağı diyeyim siz evleneceksiniz bu seni evde bırakıp gidecek arkadaşlarıyla buluşacak sende mutsuzluktan ölüp sinir krizleri geçireceksin bazı erkekler cidden böyle. Erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha çok zevk alıyorlar bunlar da genelde karşısındakileri sevmeyenler bence seven kim olursa olsun kız ya da erkek hep önceliği hayatındaki insan olur. Lütfen yakma başını. Şimdi belki seviyorsun ama evlenince mutlaka ki akıl sağlığını yitirtir sana
Soran1 yılAyrılmayı istiyorum ama babamdan korkuyotum daha önce yüzük atmıştım herkes diyecek hep mi seni kötüler bulur😔😔😔 ama hep iyi dediklerim kötü çıkıyo
Cevap sahibi1 yılEvet orada haklısın. Baban öyle diyebilir ve 2. kere yüzük atacaksın diye çok kızabilirler. Ama bir yolunu bul evlenip boşansan daha beter en azından şimdi bekarsın millet bir iki der susar evlenip boşansan daha beter böyle bir toplumda. Ayrıca insanlar der de der hiç susmazlar ki onlar her zaman diyecek bir şey bulurlar onları takma.
Soran1 yılBen mesajlarına cevap vermeyince benden ayrıldı üç gün önce
Cevap sahibi1 yılBitti mi yani şimdi tamamen aileler falan biliyor mu?
gece 1 bi erkek icin cok gec bir saat degil ama pazartesiden beri yazmadi aramadi derken? sen de normal bi durum olmadiginin farkindasin bence bunun. karsina al konus bu sartlsr altinda devam etmek istemiyorum nisani atıcam de. tehdit ediyor gibi degil kararli bir sekilde. ciddiye alir da kendine gelirse duzelir sen kazanirsin, ayrılalım derse boyle biriyle devam etmediğin icin yine sen kazanirsin
21 Yorumla
Soran1 yılGeç saat değil diyorsun ama 7 de evden çıkmış adam 11 de sarjım az diyor ulaşamıyorum 1 e kadar en azından arkadaşlarından haber edebilir? iki saat nasıl önemseeden cafede oturmaya devam ediyor. Ben cevap vermiyorum kaçıncı oldu beyimiz aramıyor bile
1 yılInsan nisanlisini uc gun aramazmi ya. Sevgili olsaniz anlarimda... nisanlisi olarak haberdar olman gerekirdi. Yaptigi saygisizlik, ama hemen bi kenara atma bi konuş once derim... sadece cok rahat davraniyor olabilir.. illa aldatiyor demek degil
11 Yorumla
Soran1 yılCanım dört gün aramadı halen..
1 yılYani içine sinmiyorsa neyi zorluyorsun ki? O uğraşmalı seni ikna etmek için. O güven vermeli. Sen koşuyo gibisin 🤔
02 Yorumla
Soran1 yılÇok uğraştım seviyorum diye ama olmayınca olmuyor baksana
- 1 yıl
Kadın uğraşmaz erkek uğraşır. Biraz Gürkan Keçeci gibi ilişki koçlarını dinle.
1 yılŞutla ecvef insan , kendi kaybeder beyin yok işte hakketmiyor ya değişmez bu evlilikte daha zırto olur hatta zorla sinir ediyorlar,,
04 Yorumla
Soran1 yılBende cevap vermedim dört gündür de aramadı odun
- 1 yıl
İyi yaptın o dört gün cevap vermedi ya 8 gün verme sen vs. Anssh zaten sutla daha acı ama öyle acı çekmektense böylesi iyi
Soran1 yılBen cevap vermedim ama o da aramadı kendi bilir sevgiliyiz sanki nişanlıyoz
- 1 yıl
Aynen
1 yılEvde senden başka kimse olmayacaksa olur gıder başkasının yatağına girer sonra farkında değilimm der
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru baksana şarjı yok evime gitmeyip dışarıda sürtüyor
- 1 yıl
Neden evde elektirik yokmu
Soran1 yılEve gitmemiş ki işte 1 e kadar durmuş öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKız aklını peynir ekmekle mı yedin kesin başka kızlarla fan fino fon terk et
13 Yorumla- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն aklın yolu bir
Soran1 yılCidden mi
- 1 yıl
Evet doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılAkşam saat 17:00 'dan sonra dışarı 'da olan insanın normal olduğunu düşünmüyorum. Bana yobaz diyebilirsin ama degilim. Akşam 17:00 dan sonra dışarıda olan birisi normal degildir. Çalışıyorsa bir şey diyemem ama çalışmıyorsa normal degil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Güzel bir kadınsan ve cilveli isen onu evde tutarsın...
02 Yorumla
Soran1 yılGüzelim de şans yok
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılBu evlilik olursa çok üzülürsün haberin olsun, kendini kandırma...
01 Yorumla
Soran1 yılŞu an da üzülüyorum
1 yılSiz günaydın mesajına görüldü attınız o da yazmadı sanırım doğru mu anlıyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılolmaz, olursa kendine yazık edersin başka bir şey değil
03 Yorumla
Soran1 yılde mi ben abartmıyorum bundan olmaz normal değil
- 1 yıl
olmaz olmaz bu tipleri çok iyi biliyorum gerçekten hüsran hayatını mahvetme
Soran1 yılEbet ya of of nişanlıyız bid e
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılBelkide yalan söylüyor şarjım bitti diye, başka şeyler de yapıyor olabilir..
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bence içti
- 1 yıl
İçmekten öte olabilir, ben sevgilisine uyuyorum çok uykum var yazıp gece kulüplerinde kızlarla eğlenen erkeği de gördüm. Çok basit düşünme.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSen de olmayacagını biliyorsun bildiğin şeyleri sorma, sordugun soru aynı 2+2 kaç eder gibi bir sey
01 Yorumla
Soran1 yılOlmaz ama işte sevseydi böyle yapmazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYavrum aklını peynir ekmekle yeme de yenisini bul bu baya paslanmış gibi
01 Yorumla
Soran1 yılKaç kez uyardım böyle
1 yılSokak itinden koca olmaz. Çok gezen itin ayağına bok bulaşır...
10 Yorumla
1 yılEn güzel günaydın mesajı sabah namazında olanı bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Çevremdekilere bakınca şunu diyeyim: Geçmiş olsun. Bazı şeyler için hâlâ geç değil.
00 Yorumlabu kadar uzun okuma alışkanlığım olsa tıp kazanırdım sanırım:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiden kopmalar başlamış gibi. Evlilik ikiniz için sorunlu geçecek gibi görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence olmaz boş ver evlenince daha kötü olur gecelere kadar bunu mu bekleyeceksin evde klasik erkek işte
07 Yorumla
Soran1 yılBeni nişanlıyken takmayan adam evlenince zaten takmaz de mi
Cevap sahibi1 yılAynen öyle gönder gitsin ya seni insan yerine koymuyor gereksiz
Soran1 yılEvet ama babam kızar diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılHayır neden kızsın senin hayatın senin kararların sen şimdi korkarsan onlar seni onla evlendirirler ve sen çok mutsuz huzursuz olursun hergün yine bir yuvan olmaz ama belli de olmaz yani yinede sen bilirsin belki evlenince değişir
Soran1 yılDeğişseydi değişirdi
Cevap sahibi1 yılOda öyle
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
1 yılBiri bana vakit ayırmadığı zaman isterse sevdiğim insan olsun siler atarım bunun bahanesi olmaz güzel kardeşim tabi durumunada üzüldüm aynı şeyleri maalesef bende yaşadım taviz vermem hiçbir zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz. Sorumsuz ve bencil. Ayrıca başka kızlar da olabilir.
116 Yorumla
Soran1 yılMadem sarjın bitiyor 11 e kadar gezmişsin zaten eve git de mi halen kahve içecez deyip başka cafeye gidiyor. Gece 1 kadar naptı bilmiyorum
Soran1 yılBen diyorum ki tamam çık ama eve erken git 12 de gidiyor hep bi şey demiyprım ama 1 ne yani arkadaşlarına güvenmiyorum
Soran1 yılVar ama güvenlik bir gün işe gidiyor bi gün gitmiyor
Soran1 yıl2 , 3 saat takılıyor benle. Ve buluşmayı bile planlayan benim görüşelim bile demeyi görev haline getirmiş sen hiç demiyorsun buluşalım diye dediğim için buluşuyo
Soran1 yılArtık emin değilim seven böyle yapmaz
Soran1 yılYüzükten sonra değişti
Soran1 yılEvet maalesef
Soran1 yılKaç kere rahatsız olduğumu söyledim… değişmiyo
1 yılDirek ayrıl gözü dışarda kendini üzersin.
Kadınını sevmiceksen. Koklamıcaksan. ilgi sevgi göstermiceksen. Kusura bakmasın kimse seni yedekte tutuyor durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGezen tavuk gibimi. Ayağında bişe getirir derler bizim buralarda.
01 Yorumla
Soran1 yılCidden cafe cafe geziyor
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılbununla evlenilmez nikahtan sonra iyice yapar bunu nasılsa işi garantiye aldı
04 Yorumla
Soran1 yılEvet bana da öyle geliyor yüzük takınca bile değişti
- 1 yıl
yol yakınken dönmeli
Soran1 yılNişanlıyım hemen ayrılamıyoruö ki
- 1 yıl
yapcak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)1 yılBence sana iyi davranıyor. Kötü bir şey yazmamış. Sen neden onun hayatına karışmayı düşündün?
00 Yorumla
1 yılBir yerde sorun var. Ciddi bir şekilde karşına al konuş.
02 Yorumla
Soran1 yılKonuştum ama tınlamadı yaparsan ayrılırm demiştim bak sonuç
- 1 yıl
Ayrıl demek bize düşmez. En doğru kararı sen vereceksin.
1 yılAsla olmaz. Bu sorunlar artarak devam edecek. Adam etmekle uğraşma, boşa vakit harcama
01 Yorumla
Soran1 yılBeni tınlasa böyle yapmaz
1 yılBence hiç bir bahane geçerli olamaz isteyen erkek ne yapar eder ulaşır haber ederdi
07 Yorumla
Soran1 yılEvet işte beni merakta bıraktı. Ve eve gitseymiş illa cafe mi değiştirip gitmesi gerekiyor
- 1 yıl
O gün telefonu kapalı mıydı
Soran1 yılEvet ulaşamadım 11 den 1 e kadar
- 1 yıl
Ya bilerek kapatıyorsa yalan söylüyorsa diye kafada kurarım ben ya kimseye güven yok bu devirde
Soran1 yılBence yalandı zaten
- 1 yıl
Konuş onunla böyle devam ederse nişanı atacağını söyle
Soran1 yılÇok kez konuştum hep böyle
1 yılBöyle adamların peşinden koşup daha sonra haberlere manşet oluyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki hayır. Yürümez. Mesajına cevap bile vermeye değmez. Ne halt oldugu belli değil. Ayrıl gitsin
14 Yorumla
Soran1 yılCevap vermedim zaten kaç kere uyarmıştım.. aynısını yapıyor cafe cafe geziyor niye benle değil mesela? Saçma.. önemsemiyor. Cevap vermedim son konuşmamız dört gündür konuşmuyoruz
Cevap sahibi1 yılAyrıl gitsin yaa hala umur edip soru soruyorsun bir de
Soran1 yılBaksana aramıyor bile ayrılırım ben ama ailem kızar diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılAilen niye kızacak? 5 para etmez herif icin
Bundan ve genelde olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama napacam
1 yılBundan hiç bir b*k olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılDört gündür konuşmuyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldeğer vermiyor gibi geldi bana
01 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılYapip yapip özür dileyen cinsten sanirim
03 Yorumla
Soran1 yılÜç gündür de aramıyor
- 1 yıl
Canim evlilik bu iyi süzgeçten geçir hakında hayırlısı
Soran1 yılYani bu evde tek bırakır gide
1 yılBununla olmaz üzer bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç sevmem iptal iptal iptal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılZorlamayın abi olmaaaaaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce değişmeyen evlilikten sonra kolay kolay değişmez. Acı ama gerçek bu.
00 Yorumla
1 yılBilmem ben onu tanımam ki...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAsıl bu kişiyle evlilik olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1t gibi gezenden b0k olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİt gibi geziyor cafe cafe
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlendiğinizde de gezmeleri devam edecek
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenince yapmam diye söz vermişti
- 1 yıl
Ha tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılSana göre değilse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHislerine güven.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olmaz ayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
1 yılNeden böyle aranızda sorun mu var
02 Yorumla
Soran1 yılAramadı üç gündür işte hem suçlu hem güçlü
- 1 yıl
Konu ne böyle olmasının ama sorun olduğu belli ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım
Olmaz ya çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılYok yok yok olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılDeğişmez
00 Yorumla
1 yılOlur ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!