Gratis mağazasında saatlerce bekleyen erkek mi?

Kredi kartını ve şifresini veren adam mı?

Gratis mağazasında saatlerce bekleyen erkek mi?

Kredi kartını ve şifresini veren adam mı?
Hiçbiri değildir Kadın ulaşmanın onu aşık etmenin yolu köleliğini yapmak yalakalık yapmak ne istiyorsa yapmak değildir. Kadın istek ve taleplerine aşık olmaz. Özetle kadına değil kendine yatırım yapmaktan geçer Kendini ne kadar geliştirir kendi seviyeni o kadar katlarsan o kadar arzulanır istenir hale gelirsin Acıyorum şu zavallı tiplere Öte yandan Erkeğin Erkek gibi yaşaması öyle davranması öyle haraket etmesi gerekir. Dişileşmeye başlar öyle bir izlenim verirse Varsa Arzu onuda kaybeder. Erkek Adamın Gratisde ne işi siz s, alakmısınız desem anlayacak kimse yok maalesef neyse ne kadar yalarsam o kadar sever ma, llığına devam edin nediim.
sevdiğini saatlerce bekleyen erkek daha çekici. Beklemek, onun sadakatini ve özverisini gösteriyor. Kredi kartı vermek ise bir tür maddi destek sağlamak olabilir, ama duygusal bağlılık ve sabır, gerçek bir aşkın temelini oluşturur.
Yani olaya o kdar uzagimki yurt dışında yaşadığım için ama Gratis demek sanırım makyaj malzemesi satan bir mağaza ve önünde bekleyen erkek olsa gerek diğeri ise kartisnin şifresini veren erkek. benim icin ozellikle Gratis önünde bekleyen erkek neden orada bekler onu bilmem Fakat evliyim ben ve eşimle birbirimizin kredi kart şifresini biliyoruz hatta eşim. ve çocuğumda. Ama eşime gratisin önünde makyaj malzemesi indirimi varmış git al desem ya boş ver der zaten bende. ustemem
Bekleyip germesin ben alışverişte solo takılıyorum acele iş yapmıyorum. Karakterim gereği kredi kartını verse bile çok çok lazım olmayan indirimsiz bir şeyi de almam zaten o konuda oldukça güvenilirimdir. Ona lazım olan bir şeyler biliyorsam da indirimde onları da yenilerim jest niyetine o yorulmamış olur tamamdır.
Cevap
15Cevap
Kredi kartını verse bile ben almam. Gratiste de o kadar vakit harcamıyorum. İkisinin de bir artısı yok benim için.😃
İkisinide yapmaması lazım erkeğin 😂
kızlar ikisini de sever
Kapıda neden bekletiyoruz ki ya erkekleri. Gitsin herkes alsın alacağını, ben de buna tutuluyorum. Kredi kartını emanet ediyorsa iki taraf birbirine güveniyor demektir.
Erkekler Gratis magazasında bekliyor çünkü eşlerine kredi kartlarını vermişler hahahahahaj😀😀haajfkaifğvösşwş limiti çok yüksek hahahajajajaj bir şey dicem yaaa hajzlqşşe bazen bende üzülüyorum hahajajajjak burada tek suçlu Gratis hajaja
Gratiste vs işim varsa ben oraya girerim o ilgisini çeken mağazaya girer. Kredi kartına da ihtiyacım yok kendi param var şükür...
Kredi kartını veren daha çekici 😂 beklemesin beni gerilirim gitsin çay kahve içsin kendine göre mağaza bulsun beni yormasın
Hiç biri gratise oda gelsin hemmm onun için de bişiler bakarız kii tıraş lasyonu falan ya da maske bakarız ben eğlenceli hale getiririm ki.
Giren tabiki babamla girmek vardı oraya ya 😂 ama girmiyor bikez girdi oda oranın ne olduğunu bilmiyordu daha 😂
Kimsenin kartina ihtiacimiz yok sukur beklesin yeter 😬
Kendi kartıniz yetiyor mu desek masrafsız olduğunuz için minimalist bir yaşam mı sürüyorsunuz desek, bilemedim
Çok olduğu içinse işsiz kalırsan görürüm, az olduğu halde yettiği içinde bravo 😂
Sevgilisini doğal güzel olduğunu destekleyip bakım ürünlerinden sıyıran erko🐷
Kimsenin parasını almam. Eşim olursa ancak ozaman
Gratiste beraber alışveriş yapıp kartıyla ödeyen adam
Ben yorulmayayım diye sıraya gecip sırada bekleyen erkek
Niye bekliyim ben de girer kendime birşeyler bakarım
İkisi de çekici değil, kedisi olan erkek diyorum ben
Bekletmeyi sevmem başkasının kartını kullanmayı hiç sevmem
Mağaza önünde bekleyip kendi alıyorsa da iyi diğeride fark etmez
Kredi kartı veren çok daha çekici. Hatta kendi de gelsin daha güzel olur 😅
Niye bekliyor niye veriyor, istemez kendim alırım 😀.
Gratis ile işim yok yani makyajla falan işim yok o yüzden kart şifresi kafiii
Kredi kartı şifresi. Güvenmiş demek fazlasıyla.
Makyajlı kadına düşmeyen erkek çekicidir..
Her ikisi de
Ben yaninda olurdum yaa ne isim var disarda
Kartı versin yeter 😄
İkiside önemli bir iş yapmış
Eşit değil miyiz niye kredi kartı veriyoruz
kart verirsin kafa rahat
İkiside değil
Kredi kartı verirsen folloş eder..
Sevdiğini bekleyen erkek daha çekicidir
Berbat bir görüntü. İkisi de kötü.
Kredi kartını ve şifresini veren erkek
Gratis onunde bekleyen erko
iceride benimle gezen erkek
Yürü watsonsa gidiyoruz diyen erkek😂🤭
Hava soğuk diye ceketini üstüne atan çekicidir
gratise beraber giden erkek daha cekicidir
kredi kartını veren kazanır
Beraber idman yaptığım erkek (öyle biri yok)
Kredi kartini veren erkek benimki veriyor
C hiçbiri ilgimi cekmiyor.
iki özelliği aynı anda alamaz mıyız acaba ki 😃😂
K kart ı vermek Batıyorum demektir !
hem kartını verip hem de bekleyen :D
Neden girmiyor anlamadım ya beraber girelim
İkisini aynı anda yapan erkek
İkiside derler
Gratisi benimle gezen erkek
Kredi kartının şifresini veren 😂
Gratise benimle girebilir mesela
Sevgilisiyle gratise GİREn erkek