Hoşlandığını belli eden erkek, neden beklemede kalır. Ara sira karşınıza cikarak, kendini göstererek kizdan ne bekler. Neden sessiz. Amaci ne bunun, uzun zamandır böyle, ama ilgisini gecenlerde, karsima geçip uzunca bakışıyla daha çok belli etti. Ve simdi utaniyor sanki beklenti içinde.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O belli ettiyse sen de belli et o zaman, adim atmaya cesaret edebilsin. Ya da hic uğraşma hoşlanıyorsan git konuş
Yani en son sözünü ben ondan bekliyorum. Bukadar belli edip edip sogukluk gorunce geri cekiyor kendini bir sure. Sonra yine ayni seyler. Seviyorsa gelsin soylesin. Agzi var dili var. Surekli kafamı karıştırıyor.
Böyle beklersen hicbir gelisme olmaz ben sana söyleyeyim. Belli ki cekingen bir insan. Ben ilk sevgilimin benden hoşlandığını anlamıştım hatta ben de belli etmeye çalıştım gelip söylesin diye gelmedi. 5 6 ay öyle m*l m*l bakıştık, sonra gittim ben konuştum da anca sevgili olduk. Hatta sen gelip benimle konusmasaydin ben cesaret edemezdim, hala senin duygularından emin olmaya çalışıyordum demişti
Buda galiba ein olamıyor benden. Aslinda bende emin degilim kendimden. tamam beğeniyorum ama arada engeller var dil, din irk gibi bu sepepler yuzunden onunlayken kendim gibi olamiyorum.
Ya içine kapanık ya da senin vereceğin tepkiden çekiniyor.
Aman uzun zamandır böyleydi. Sıkıldım tavirlarindan. Bu yüzden hiç umursamıyorum hareketlerini artik. Artik acilsada red yer yani okadar.
Koç kadını biliyom huyunuzu kendimden biliyorum. Koçlarin en ufak siniri bile herşeyi bitirir valla 😊
Aynen öyle 😀
Benden gelene karşılık verir misin
Böyle dengesiz tiplerden medet umun..
Dengemi bozdu beyinsiz.
Kaçan kovalanır koşmak istemiyor dur
Uzunca zamandır koşan o. Ara veriyor, bakti benden yine hamle yok. Tekrar karşıma çıkarak dikkatimi cekmeye calisiyor. İletişim kurmaya calisiyor. Sacma seylerden
Boş ver istemediğini belli et
Ben zaten soğuk duruyorum. Merhabadan ötesine gecmiyor iletişimim. Ama kendisi gidip gelerek aklimi bulandırıyor.
Şans ver ya da bitir arafta kalma
Ya arafta kaldım resmen. Bir erkek neden, belli eder ama dile dokmez bunu. Amac ne. Boyle yaparak ne düşünüyor
Senden adım bekliyor olabilir ya da çekiniyor olabilir
Bilmiyorum ya. Kendince adim attığını düşünüyor galiba. Ama bunlar benim icin cok ufak seyler
Oluruna bırak sal gitsin
Öyle yapıyorum inan. Ama ben soguk yapinca, buda bikac hafta görünmüyor pek. Sonra tekrar dikkatimi cekmeye calisiyor. Bu surekli böyle. Ayni ortamda olduğumuz için kırmakta istemiyorum. O siralar uzgun duruyor. Benimle arasi iyiyken cok mutlu
. Neden bu dönüp dolaşıp yine geliyor anlamiyorum
Sohbet et merhaba merhaba da kalma belki güç bulur kendinde açılmaya
Bilmem pek konusacak bir seyimiz yokki. Bu yuzden konu bulamiyorum. Ya bazen o cekiniyor, bazende ben. Aslinda o gecen yil daha ozguvenliydi. Bu yil duyguları arttikca, heyecan yapıyor bazen yanimdayken
Senden bir ışık gormezz
Işık derken nasıl bir isik?
Yani ilgisine karşılık vermemişsin
Peki neden hala israrci bana karsi davranislarinda. Vazgeçmiyor da. Gecen gun oyle bir baktiki gozlerime uzunca sanki askini itiraf etti gitti. Neden diliyle soylemiyor bunca seye ragmen. Kadinlar duymak ister, kulak odakli sever.
Mal belliki
Ya okadar da kendini gelistirmis, bir eğitimci kendisi, ayni dediğin gibi hareketler yapiyor. Acilcaksan acil demi, ne diye sürekli ima ediyorsun davranışlarinla
Hamle bekler
Yani ne yapmaliyim hamle derken