• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz hiçbir şeyisinizdir bu doğru mu?

hazretipatatessss
hazretipatatessss Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1312
Yapay Zekaya Sor

beyler bu doğru mu gerçekten ilk aşkınızı unutamıyor musunuz kimse onun gibi olmuyor mu sevemiyor musunuz bir daha

Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz hiçbir şeyisinizdir bu doğru mu?
Sevgi Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Conclusion
    Conclusion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl

Kesinlikle doğru değil. Bir ilişkinin unutulamamasının sebebi onun yoğunluğu değil tamamen hatayı kimin yaptığı ile alakalıdır. Diğer türlü zaten kişinin sindiremediği bir şeyler veya takılıp kaldığı olaylar vardır. Yani çok sevdiğiniz birisini aldatır ve kaybederseniz orada takılıp kalırsınız. Her yaşadığınız ilişkide onunla olsa nasıl olurdu dersiniz. Evlenip çocuğunuz olsa dahi onunla olsadım bu çocuk nasıl olurdu diye düşünürsünüz çünkü hata yapmışsınızdır ve artık düzeltemeyeceğiniz şeyler vardı, gemi limandan kalkmıştır be çoktan gitmiştir.

Hatta dün LinkedIn’de denk geldim ilk aşkım diyebileceğim insana. Çalışmamla ilgili network’üm artık aynı çevreyi kapsamaya başlayınca bi’ an’da karşıma çıktı. Evlenmiş filan ve gerçekten bi’ şey hissetmedim. Geçmiş üzerinden 21-22 sene. Bir şey hissedilmiyor zaten hissedilmiyor olması da gerekiyor. Ama genç arkadaşlar için ilk aşk çok daha yakın sürelerde olacağı için unutamıyorsa kişide bitmemiş bazı şeyler var demektir. İnsan ölümleri unutuyor, anlamsız ilişkileri mi unutamayacak? Bir şeyin anlamı sizin ona yüklediğiniz anlam kadardır. Bazıları o heyecanı aşk sanıyor, aşk çok daha farklı bi’ şey. Hava gibi, biliyorsunuz orada olduğunu ama dokunamıyorsunuz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

İlk aşkını azıcık insan olan unutmaz, bu gayet normal. Yok kimse ilk aşkı gibi olmazmış, kimseyi onun gibi sevemezmiş, miş de miş, bunlar safsata, saçma sapan, boş kuruntu ve takıntılar. Yahu şu kısacık hayatta, absürt derecede ayrıntıcı oluyor ve saçma sapan şeylere kafayı takıyoruz ki, sözün bittiği yere geliyoruz artık olmaması gereken sıklıklarda. Açık söyleyeceğim, nasılsa kimse bir yerlerine takmıyor bile artık, yahudi uşaklarının ^formatlarıyla^ yapılmış, yıllardır seyrettiğimiz dizilerle o kadar yozlaştık ki, uçkurumuzdan başka bir şey göremez olduk. Ülkemizin elden gittiğine aldırmaz olduk..

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aşk biraz bünyesel bir hareket. En iyi bebeği üretmek için genetik olarak kendimize en uzak kişiye meylederiz. Ten uyumu hikayesi de bu yani. Nerden biliyoruz bunu? İnsanlar enfraruj ışınları yayar. Radyo dalgası gibi de düşünebilirsin. Frekans tuttuysa aşık olursun. Yani tamamen şans. Şu da bir gerçek, unutulamayan aşk yoktur, aşılamayan sorun vardır. Diyelim parasal sebepler, diyelim ailesel sebepler, diyelim kalite hedefleri... Bir vatandaş kendini iyi, rahat ve yeterli hissetmiyorsa, eski aşkın acısı geçmek bilmez :D

0
    0 Yorumla
  • EventBoy
    EventBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    1 yıl

Kesinlikle yanlış bir düşünce. İlk aşk denilen o evre genelde çocukluk/gençlik zamanında olur. Aslında o şey aşk bile değildir. Gençliğin vermiş olduğu o enerjidir.
    O dönemin insanın aklında hep var olmasının da nedeni ilk deneyim olmasıdır.
    O yıllardaki en iyi arkadaş da genelde unutulmaz.
    İlk maçına çıkan futbolcu da o ilk maçı hiç unutmaz. Sadece güzel bir anı.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bu bakış açısı biraz dramatik olmuş 😄 İlk aşk genellikle özel bir yere sahip olabilir, çünkü genelde yoğun duyguların yaşandığı ve birçok "ilk" deneyimin olduğu bir ilişkidir. Ama hayat, sürekli değişen bir serüven ve insanlar da değişir.

İlk aşk her zaman unutulmaz olabilir, ama bu, başka birini daha derin ve anlamlı bir şekilde sevemeyeceğin anlamına gelmez. Bence her ilişkinin kendine has bir güzelliği ve yoğunluğu var. Flört ettiğim kişiyle şu an yaşadığım duygular bunu fazlasıyla kanıtlıyor ❤️

Geleceğe açık olmak önemli, çünkü her yeni aşk daha güzel anılar biriktirmen için fırsat sunabilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 😊

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

143

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Ya şimdi safsataları bir kenara bırakıp biraz gerçekçi olalım ilk aşkını unutamayan insan düşünsene aradan 15-20 sene geçmiş adam hala unutamıyor bu insan takıntılıdır, bu aşk değil saplantıdır, her aşk bir gün bitebilir, farklı insanlara karşı yeniden duygu besleyebiliriz normal olanı budur. Ee 10 sene geçti hala unutamıyorum aşığım yoo değilsin sadece takıntılısın o kavuşamamak hissine aşıksın bu psikolojik alt yapısı olan bir şey bence.

10
    3 Yorumla
    • magaramdamutluyum
      magaramdamutluyum
      1 yıl

@BADAKKKKK kız arkadaş yap normal önce onların çevresinde takıl kızlarla arkadaşça özgüvenin artar sonrası gelir yoksa zor

Yorumla
    • BADAKKKKK
      BADAKKKKK
      1 yıl

Ben hicbir kizla arkadas vs olamam. Tanisamam da. Ozguvenim yok, cevremdeki butun arkadaslarim erkek. Kizlarla tanismaya calismiyorum cunku bu kez de abazan etiketi yiyoruz. Ozellikle disilerden uzak duruyorum.

Yorumla
    • Üraaaaaa
      Üraaaaaa
      1 yıl

@BADAKKKKK o kadar kötü değiliz sizden iyi olduğumuz kessin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Biliyorsun, erkeklerin ilk aşkı bazen gerçekten özel bir yere sahip olabiliyor; ilk kez yoğun duygular hissetmek farklı bir deneyim sonuçta. Ama bu, bir erkeğin ileride yaşadığı diğer aşklardan daha güçlü olacağı anlamına gelmez. Hatta, zamanla kendini daha iyi tanıyan biri, ikinci ya da üçüncü aşkında çok daha derin ve anlamlı bir bağ kurabiliyor. Sonuçta önemli olan geçmiş değil, şu anki ilişkinin nasıl olduğu. Yani ilk aşk olmayabilirsin, ama şu an onun hayatındaki en değerli kişi olabilirsin. Bence mesele de tam olarak bu zaten

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, kesinlikle doğru değil. İlk aşk, genellikle çok özel ve unutulmaz bir deneyimdir ancak bu, sonraki aşklardan veya ilişkilerden daha değerli olduğu anlamına gelmez. Aşkın kalitesini, bağlılığını ve geleceğini sadece “ilk” olup olmamaya indirgemek, çoğu zaman o ilişkideki diğer değerli şeyleri göz ardı etmek olur. Her ilişkinin dinamiği kendine göre farklıdır. Bu farkı kaçırırsak yazık olur.

4
    0 Yorumla
  • forrestman
    forrestman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

ilk aşkım gibi kimseyi sevmedim sevemem de ama şu an ilk aşkım beraberlik dese kabul etmem o zaman öyle imiş ama bazısı hiç unutamıyor evlenmeyen bile var erkekler aslında kadınlardan daha duyarlı sevdiklerine. bir erkek birine seni ilk aşkımdan fazla sevdim derse yalandır ama onun yerine seni tercih ederim derse doğrudur

3
    6 Yorumla
    • kirmiziatkilikiz
      kirmiziatkilikiz
      1 yıl

o kadar haklısınız ki

Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

@kirmiziatkilikiz hayat işte...

Yorumla
    • MahzaaNur
      MahzaaNur
      1 yıl

Vay be şöyle sevilmedik

Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

@MahzaaNur her gül mevsiminin mahtumudur... çiçek açar elbet ve her gül de bir bülbüle çile olur... sadece zaamn

Yorumla
    • MahzaaNur
      MahzaaNur
      1 yıl

Eyvallah kral okey

Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

@MahzaaNur sağolasın sende bulursun inşallah yürekten seveni

Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

hayır ya ben lisede ilk kez aşık oldum o aşka sevgiye olan inancımı tamamen yıktı geçti çok saf şekilde bağlanıp hayatımın merkezine almıştım ama tabiki gençlikte olsa insanın aklına hep geliyor ama duygu yok sadece aldığım dersler olarak bakıyorum ben ona hayatıma sonraki aldığım insan da da ona bakarım

2
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet bir erkek için geçerli bu ama bir adam için asla erkek adam dediğin geçmişe takılı kalmaz önüne bakar neden çünkü kendine bir saygısı bir sevgisi var ve en iyisin hak ettiğini bildiği için doğru kadını aramaya devam eder ve bulur sonunda nokta

2
    3 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

İyisini*

Yorumla
    • Gizlikapanım
      Gizlikapanım
      1 yıl

Bununla ilgili kısa bir sorum olacaktı daha doğrusu bir şey danışacağım yazmak istedim yazamadım yazabilir misiniz

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

@Gizlikapanım Erkeklerle muhatap olmuyorum hele bu platformda asla iyi geceler

Yorumla
  • chummio
    chummio Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kim demişse yalan söylemiş. İlk aşk genelde en çocuksu olandır. İkinci aşk ise genelde ilk aşkta eksik olan şeyleri dayatmayla sonuçlanır. Bu da kişiden kendisinden farklı şekilde davranmasını beklemekle beraber ayrılıkla sonuçlanır.

Üçüncü aşkta sonunda eşşeklikler fark edilir ve kendini düzeltme yolunda ilerleme başlar.

Eğer empatik biri değilse 3üncü aşka kadar uzak durun derim fkdkdkdm

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bence doğru değil.
    Gerçek ve sağlıklı bir ilişki için ilk aşkın ötesinde daha güçlü bağ ister;, saygı, güven ve sevgi gereklidir. Bir kişinin hayatındaki özel biri olmak için ilk aşkı olmanız gerekmez; önemli olan, karşılıklı değerler, uyum ve duygusal bağdır. İlk aşkın yeri bazıları için ayrı olabilir, ancak bir kişinin “her şeyi” olmak çok daha derin ve geniş bir anlam taşır.

0
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

1 yıl sürdü onu unutamayışım ama sonra birini tanıdım ilk aşkımı bana unutturdu ama tabi bir zaman sonra oda bitti tabi her neyse demem o ki kimse vazgeçilmez ya da unutulmaz değil, bir gün karşına öyle biri çıkar ki, değil ilk aşkı kendini bile unutturur sana 😉

0
    0 Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yanlış sonraki kişiyi yani sizi sevmemiştir bahanesi bu erkeğin aklınızda olsun kızlar. Erkeğin de manipülasyonu budur kadınlara.. Öyle bişey olsa ilk aşkından sonra hiçbir erkek evlenmezdi ve bir erkek sevmediği kadınla evlenmez iki şey dışında namuslu , zengin kadın peşinde koşmuyorsa alın bu bilgiyi napıyorsanız yapın.

0
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Kişiden kişiye değişir tamamen kişiye bağlı kadında da erkek de vs olabilir değişmez zira 7.5 sene oldu ayrılmamız gerekti reşit olup düğün çalacakken mecburi belirli nedenlerden bıraktım bitirdim ve 180 kiloya 2 kilo kala 3 senedir kilo veriyorum 114 kilo ile yola devam basma spor koşu kardiyo iyi uyku düzeni ve beslenme

Tamamen kişiye bağlı olarak değişen ve çok kolay unutup salabilen ile ölürken dahi aklında olanlar şeklin de ayırabiliriz ilk aşkı

0
    0 Yorumla
  • gökahmetoğlu07
    gökahmetoğlu07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl

aşk sandığımız şey tarihi eser gibidir ilk olduğu için o eseri unutamazsın sevdiğinden ya da aşık olduğundan değil o insanla başlangıç aşamasında harcadığın efor ve emektendir dolayısıyla kalıtsal izler bırakır hepsi bu aksi halde onun uğruna öldüğünden ya da onun senin uğruna öleceğinden değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Maalesef doğru. İyi mi, kötü mü bilmiyorum ama gerçek. Ondan sonra bir tane daha sevgilim oldu ama aşk duygusu hissetmedim, sadece onun beni sevmesini sevdim. Tabii sonra ayrıldık (o ayrıldı) ama nedense kızmadım ona, çünkü ona deli gibi aşık değildim. Tabii, ayrılma sebebi bu değildi, o da başkasını seviyormuş... Yani, kız ya da erkek fark etmez, kimse ilk sevdiğini unutamıyor.

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

uzaktan yakindan alakasi yok kanki.. erkegin kalbi genistir kendine ilgi gosteren ozguveni olan her kadini ilk askiymis gibi sever.. sadece oncekilerden az biraz farkli bir ozelliginiz olmasi yeterli..

1
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sen ilkini unutabilir misin ki karşı cinse de soruyorsun?
    Evet ilkler özeldir, hem senin cinsin için hem de kendi cinsim için.
    Bi kızın da ilki değilseniz eğer sonuncu da olmazsınız. Bu lafa ne dersin?

0
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Ilk aşk ile alakası yok Gerçi her erkeğin de düşünceleri aynı değildir aynı olmaz Erkek adam yanında olan ona değer veren kişiye aşık olabilir sevebilir aklı başında İnsan eskiyle yanında olmayan ile Yaşamaz

0
    0 Yorumla
  • Ahmet_karakaya
    Ahmet_karakaya Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, şu an mesela ciddi ilişki düşünen biri neden eski sevgilisi, sevdiği falan düşünsün.

Geçmişe takılı, takıntılı biri var mıdır vardır. Sizi ilgilendiren karşınızdaki kişiye bu analizi yaptırmaktır, fazlası kafa karıştırır

0
    0 Yorumla
  • leomania01
    leomania01 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Alakası yok, tamam ilk aşklar unutulmaz ama yeri dolar, boş kalmaz. Zaten yeni bir aşka basliyorsan ilkinde duyduğun duyguyu hissettigin için aşık olmuşsundur. İkisi arasında bir fark yok bence. Bir nevi kaldığın yerden devam ediyorsun.

0
    0 Yorumla
  • TesiriKalem
    TesiriKalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Katılmıyorum Ben şahsen aşk diye bir şeyin olduğunu zaten düşünmüyorum da yani İlk aşkı değil seni hiçbir şey değilsin mantığı doğru değil bazen hayatınıza sonradan öyle insan girerken en değerli kişi olur

0
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Hayır, bu doğru değil. İlk aşk unutulmaz olabilir, ama en derin veya en önemli ilişki olmak zorunda değildir. Önemli olan, şu anki ilişkideki bağ ve hislerdir. İnsanlar zamanla olgunlaşır ve daha anlamlı ilişkiler kurabilirler.

0
    0 Yorumla
  • bbb416
    bbb416 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır öyle bir şey yok benim için. İlk aşkımla şu an beraber değilim ama bu onu unutamayacağım anlamına gelmiyor. Çok seven çok değer veren biri hayatıma girerse ilk aşklarım aklımın ucundan bile geçmez.

0
    0 Yorumla
  • OrtaSehpa
    OrtaSehpa Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Değil tabiki ne ilgisi var. İlk aşkımla zaten evlendim. Sonra boşandık aradan yıllar geçti, bi kadına aşık oldum, hayatımdaki en iyi kadındı. Sonra ondan da ayrıldım ama hayatımda yaşadığım en iyi ilişki en iyi aşk ilki değildi

0
    0 Yorumla
  • vissnee
    vissnee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 80%
    1 yıl

doğru erkek için değil kız içinde aynısı her zaman ilk tutulduğu insan hayatında olmasa bile önde olur onun için bi sıkıntısı derdi olursa atlar gider sizi kaybetmekten korkmaz bile

1
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ben ilk kez aşık olduğum kızla evlendim ama yalnis yaptım çünkü fizik olarak hayalimdeki kız değildi şimdi çok pişmanım bosanamiyoruz onu seviyorum çünkü aşk koca bı yalan gözümü kör etti

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Severmisin yeniden diye bir şarkı vardı.

https://www.youtube.com/embed/dVadXfKpHhw

İnsan unutmak isterse unutur.

Sadece uzagında olmayı secmek gerek.

0
    0 Yorumla
  • mymoonca
    mymoonca Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 79%
    1 yıl

Bence tam aksine.. gençlik yaşlarımda bi cümle duymuştum.. o bana daha mantıklı geldi...

Bir kadın bir erkeğin son aşkı, bir erkek bir kadının ilk aşkı olmak ister...

0
    1 Yorumla
    • BADAKKKKK
      BADAKKKKK
      1 yıl

Hicbir kadinin asik olacabilecegine inanmadim inanmiyorum da. Onlar seks isterler. Asiri seksi bir erkegin onlardan hoslanmasindan hoslanirlar. Yani sevilmeyi severler. Mesela Brad Pitt le yatsin aldatildi mi bu kez Leonardo

Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkekler kadınların ilk aşkı kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister diye bir söz okumuştum ne kadar doğru bir söz aslında biraz olsun düşününce hak veriyor human (😂)

0
    0 Yorumla
  • hayalg
    hayalg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Sacmalik ilk aşkıyla evlensin ozaman ne diye arilior hani ölüm ayiranadek beraberiz deniliyorsa neden ayrılıyor ozaman demekki gercek aşk değil ölümüne sevmemiş boş isler

0
    0 Yorumla
  • Yalnızw
    Yalnızw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Yok be eğer gerçekten aşık olduysa her şeyi olursun onun ha eğer aklı hala başkasındaysa sana aşık değildir zaten çok rahatlıkla "sorunlu, takıntılı"denilebilir öyle biri için kız erkek farketmez

0
    0 Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

öyle bişey yok. önce tanımış olmak en çok sevmeyi gerektirmiyor. bazen biri gelir ki eskileri komple unutturur. ben 3/4 kez cok ciddi aşkı yaşadım, hepsi de kendi içinde güzeldi.

0
    0 Yorumla
  • renbowdahs
    renbowdahs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Kişiden kişiye büyük değişiklik gösterir ama ilk aşkların unutabildiklerini zannetmiyorum bu çocukluk aşkı falan değil gerçekten sevdikleri kadını unutamıyorlar.. hepsinin geçmişinden kalan bir asıl hikayesi oluyor.. çok acı ama ben de bunu acı yollarla öğrenmiş oldum

0
    0 Yorumla
  • Bitaneciksin
    Bitaneciksin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Bu zaman kadar 3 sevgilim oldu ciddi olarak geri kalan anlaşamayıp ayrıldık ama bu 3 sevgiliden hiç birini aşık değildim amaaa şu an sevgilim var aşık olduğumu farkettim hiç kimsede o duyguları kimsede hissedemedim acayip bir duygu şu an kavga ettik bakalım ne olacak

0
    1 Yorumla
    • Bitaneciksin
      Bitaneciksin
      1 yıl

Haa bu arada önüme manken gibi kız çıksa yemin ederim bir şey düşünmem aşık olduğumu aklımdan çıkmıyor

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Tabii ki doğru değil... İlk aşk geçmişte kalmıştır, geleceğe bakmak lazım... Bugün tanıştığım bir kadın, bundan sonraki hayatımın ilk aşkı olabilir...

0
    0 Yorumla
  • iremnurirem
    iremnurirem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

unutulmuyormuş, ilkokulda bana aşık olan çocuk taaa 10 yıl sonra beni bulmuştu yine, bambaşka şehirlerde yaşamamıza rağmen bulmuştu inanılır gibi değil ya unutmayan da oluyormuş demek

0
    2 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Peki ne oldu ne dedi

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Şiir falan mı yazid

Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Tam tersine kadının ilki değilseniz hiç bir şeyisiniz. Siz kadınlar ilkinizi asla unutmuyorsunuz

1
    3 Yorumla
    • sohbetims
      sohbetims
      1 yıl

Kişi, anı olarak hatırlasa da kafada bitirdiyse hiçbir şey ifade etmez.

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

@sohbetims öyle olmuyor maalesef yıllar sonra karşılaştıklarında her şey yeniden başlıyor

Yorumla
    • sohbetims
      sohbetims
      1 yıl

Her kadın ilkiyle olsa kadınların bin tane eskisi mi olurdu. Sizin başınıza öyle gelmiş. Hepsi mümkün, genel olarak söylemiştim. O unutmaya çalışmış, arada da çaktırmadan başkalarını hayatına almış demek ki.

Yorumla
  • Uslanmazboğa
    Uslanmazboğa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

Doğru değil. İnsan ikinci aşkını ilk aşkından çok daha fazla sevebilir. Aşka hiçbir şey direnemez.

1
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.

Ne alakası var hayat herzaman ilk aşkla olmuyor unutulmaz diyede birsey yok en son kimin yanında mutluysam aşkım da odur

1
    0 Yorumla
  • Sessizliğindehşeti
    Sessizliğindehşeti Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Cevap açık :)

https://www.youtube.com/embed/qdevSaqDOzw
    0
    0 Yorumla
  • Uyanannn_Güzel
    Uyanannn_Güzel Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

evet bazı erkekler ilk aşkında takılı kalıyor, gecmiste yasayan cok kisi var gecmise takılı kalmış birinden deger beklemem ben istemem zaten

0
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çünkü ilk aşktan iyi bir kazık yemeleri lazım ki unutamasınlar ve bize yaralı kuş olarak gelsinler

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

hayır alakası bile yok çünkü burada güzellik önemlidir yani eski aşkından daha güzelseniz her şeyinizdir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben gayette unutuyorum benim için ayrıldıktan sonra hiçbir önemi kalmıyor o kişinin, tüm önemi benim hayatımdayken oluyor. Onu sevgimle göklere çıkardığım gibi, nefretimle yerin dibine hiç çıkmamak üzere sokarım.

0
    0 Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Erkekler biraz ilk aşk takıntısı yaşıyorlar heleki yaşlarıda küçükse unutmuyorlar ama kim ilk aşkıyla kalmış ki 💁🏻‍♀️😉

0
    0 Yorumla
  • Eivie
    Eivie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bazen öyle birisi gelir ki geçmişin izlerini siler ilk milk hatırlamazsın. İşte ben de öyle birini bekliyorum.

0
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    1 yıl

Alakası yok zaman her şeyi unutturur her insan aynıdır kadın erkek fark etmez gözden uzak olan gönülden de uzak olur eskisi gibi tesiri kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • Viçori53
    Viçori53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

Her erkeği bir tutmamak lazım. Unutmayı bilen yeni bir sayfa açmayı bilen yeni sevdiğini kimseyi sevmediği gibi sever😉

0
    0 Yorumla
  • komikamakişeyegöre
    komikamakişeyegöre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 101%
    1 yıl

Bence öyle değil. Hatırlanır ama ona bağlı şekilde yaşayanlar nadir oluyor. İnsan tekrardan aşık olabiliyor

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bir erkeğin hiçbir şeyi olmak istemem sevgisini inkar ediyorsa üç günlük sevip yeni maceralara atılıyorsa.

0
    0 Yorumla
  • StrongPosition
    StrongPosition Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İlk aşk hatırlanır ama bir şey ifade etmez artık, duygusal bir bağ kalmadığı için bir anlamı olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • Cokkalmam
    Cokkalmam Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.

Yok öyle birsey. Ilk aşk denen şey biraz tecrübesizce olur saçmalık barindirir o iyi bi silkeleyince biraz daha oturmaya başlıyor hersey

0
    0 Yorumla
  • FurkanJ211
    FurkanJ211 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

Ne alakası var ya? Aldatmanın ihanetin kadını erkeği olmaz

0
    2 Yorumla
    • hazretipatatessss
      hazretipatatessss
      1 yıl

aldatma ne alaka abi

Yorumla
    • FurkanJ211
      FurkanJ211
      1 yıl

Birisi senimleylem başkasını süşünüyorsa bunun adı ne oluyor sence?

Yorumla
  • Nawdeniz
    Nawdeniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 79%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

İlk aşk olayı aslında ilk tanıştığın değil gerçek sevdiğindir bir erkek olarak söylüyorum yani ilk tanıştığın bayan değildir

0
    0 Yorumla
  • yavuz3407
    yavuz3407 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Alakası yok ben ilk aşkım dan nefret ediyorum mesala

1
    0 Yorumla
  • ErdalK
    ErdalK Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.

Uzun zamandır bu kadar s. lakça söz duymadım. Kimden duyduysan sohbeti kes onunla.

1
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Aşk adamı olarak söylüyorum alakası yok. En son kimi sevdiysen gönül de akıl da ondadır.

1
    2 Yorumla
    • jss93
      jss93
      1 yıl

Türünün son örneği üreyin lütfen

Yorumla
    • liber_tango
      liber_tango
      1 yıl

Teşekkür ederim 😄😄

Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Kızlar erkeklerin son aşkı olmak ister erkekler ilk aşkı kızların

1
    0 Yorumla
  • KarinaMandalena
    KarinaMandalena Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Herkes için geçerli olan şey bence;

Bir kişinin ilk aşkı değil, son aşkı olmak iyidir.

1
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

saçmalık kadın içinde geçerli mi bu soru onu cevapla önce

0
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

İlki aşk diğerleride sadece obje kullan at gibi bişey.. denmesini mi bekliyorsun 😂

0
    0 Yorumla
  • _-_NobodyYs_-_
    _-_NobodyYs_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Hayır bence. Herkesin hayatımn hatası dediği birisi oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz hiçbir şeyisinizdir bu doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz hiçbir şeyisinizdir bu doğru mu? 32 cevap verildi
Bir erkeğin ilk aşkı değilsen hiçbir şeyisindir lafı doğru mu? 21 cevap verildi
Erkeklerin ilk aşkı değilsen hiçbir şeyisin lafı sizce ne kadar doğru? 25 cevap verildi
Erkeklerin ilk aşkı değilseniz yarabandı olarak görür haklı mıyım? 18 cevap verildi
Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz gerçekten sevemez haksız mıyım? 15 cevap verildi
Bir erkeğin ilk aşkı değilsek hiçmişiz, bu doğru mu? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨