Selamlarr🥲 Sizce türk kızları sevgililik ilişkilerinde cidden paraya dikkat ediyorlar mı? Ülkenin genelinin ay sonunu zor getirdiğini düşünerek cevap yazabilirsinizz🫠 #reda
Türk Kızlarının %90'ı için para en önemli 3 maddeden biri, %60'i için para 1'inci sırada önemli diğer maddeler yakışıklılık ve statü/kendini gerçekleştirme şeklinde çeşitlenir. Paranın en önemli 3 maddeden biri olduğunu %70'i söyler, %20'u söylemez/gizler ama gerçekte para onlar için de en önemli maddelerden biridir. %20'lik söylemeyen/gizleyen kısmın bir bölümünü biraz daha masum karşılayabiliriz. Çünkü bunların bir bölümü paraya önem verdiğinin farkında değildir ama sürekli paralı erkekleri seçerler. Sonra da "Ben karşımdakinden hiçbir şey beklemedim, para pul sormadım ama evlendiğim adam en lüks düğünü yaptı, üstüme ev aldı, altıma araba çekti." derler. Oysaki evlenmeden önce parasız erkekleri bir şekilde sürekli itmiştir, paralı erkekleri de bir şekilde daha fazla yanına çekmiştir ama bunun farkında değildir. Paralı erkek istediği halde bunu söylemeyen/gizleyen bu %20'lik grubun içindekilerin büyük bölümü bu isteklerinin farkındadır, bile bile böyle davranmaktadır. Sonuç olarak Türk Kızları %90 oranında paraya önem vermektedir ama her 100 erkekten 90'ı onların tercih edeceği oranda paralı değildir. Tüm dünyada da %90 paralı erkek stoku yoktur. Dolayısıyla kadınlarla erkekler %100 oranında match'leşemeyecektir. Bu yüzden "Evlenilecek erkekler hep kapılmış." lafını sürekli duyarsınız. Bu maddi, yakışıklılık, statü anlamlarında söylenen bir laftır. Bu durumda maddiyata önem veren, kadınların %90'ını oluşturan grubun karşısına bir seçenek çıkar: maddiyatı olan evli - sevgilisi olan erkeklerin aynı anda 2'inci, 3., 4., 5'inci kadını olmak. Buna metresi de diyebiliriz, dostu da diyebiliriz, kapatması da diyebiliriz. Bu maddi durumu olan erkeğin ve maddiyat bekleyen kadının isteğine göre aynı anda 1 kadından 5'inci kadına kadar gidebilir. İki tarafta isterse her şey olabilir. Matematik yanılmaz, matematiğim de iyidir. Mantığım da iyidir. Lütfen sataşacak tarzda yorum yapmayınız.
Para önemli bir unsur ama bu kişiye göre değişebilir. Sevmediğim birinin parasını da istemem. Alsın parasını da benden uzak Allah’a yakın olsun. Aç değilim, açıkta değilim. Çok şükür hâlime. Şimdi gelelim asıl olaya. Bu ülkede erkeklerde de paraya bakanlar var ama bizim adımız çıkmış durumda. Çünkü bizim ülkenin erkeği kendine hiçbir konuda bakmayı bilmediği için bu konuda da bilmiyor. Şu sitede bile buna dair sorular var. Ekliyorum ki Türk erkeklerinin büyük çoğunluğu geleneksel tarzda yetişmiş olduğu için evin içinde ev işinin bir ucundan tutmaz. Bunu kadının görevi olarak görür. Kadın da madem ben ev işi ve çocuk bakımı ile ilgili olacağım. Ben de gelirine bakarım diye düşünür. E yani hem işte hem evde çalışıyorsak ve ev işinde erkek yardımcı olmuyorsa kadın için evliliğin mantıklı bir yönü de yok. Milyonda bir falan yardımcı olan erkek de var. Görüşüm onları kapsamıyor.
Paradan bahseden kadın sevmiyordur NET maddi birşeyden Manen bir şey beklemek kadar abes bir şey olamaz. Gerçek arzunun pazarlığı olmaz. Bu güne kadar adla kendimi sömürtmedim Gururumdan dolayı ama Çoğu varoş gibi damgalanmaktan hičte gocunmuyor gurur yok demek ki Cidden iğreniyorum bu tip kadınlardan Reziller Dilencilik yapan varoşlar insanda biraz haysiyet olur gurur olur. Kendini satılığa çıkarmaz nediim.
Olayın esası türk kızları değil onları böyle düşündüren çevresel ve ekonomik etkenler. Buna iki boyutta cevap verebilirim.
Birincisi: bekar olup sevgilisiyle vakit geçirmek isteyen ancak ev kızı olup çok az imkanı olan veya öğrenci çalışan gibi az gelirle ilişkiyi devam ettirmeye çalışanlar.
İkincisi: Evlilik düşünen ve ilerideki yaşamında ekonomik sıkıntılar yaşamak istemeyen kızlar.
Her iki durumda da erkekler daha kazançlı olmak durumunda gibi görünse de, kanaat edebildikten sonra sorunlar daha azalacaktır.
Bunun yürk kızı yabancı kızla alakası yok yurt dışındaki kadınların özellikle avrupa ve birleşik krallık gibi yerlerde yaşayan insanların ekonomik durumları daha iyi sıradan bir vatandaşın bile dolaysıyla kadınlar başkalarına bu kadar bağımlı değil ve daha rahat ve daha kaliteli bir hayat yaşıyorlar zaten kendi denkleriyle evlenirler paraları olsa bile bence ama Türkiyede bir kadın pedi almak bile lüksken ve ataerkil bir sistem varken bence para ve bunun getirdiği şeyler kadının hakkı ya Kadın ev işi yapacak çocuklar doğuracak misafir ağırlayacak ha belki birde üstüne iş kadını olup çalışacak neden hakkı olmasın ki ? Neden kendi ihtiyaçlarını karşılayamasın? Ayrıca rus kadınları paraya önem vermese mesela onlarında ekonomil durumu öyle iyi değil gelip durumu çok iyi olan erkekleri tercih edermiydi? Gerçekten yabancı kadınlarda paraya bakıyo kimse kimseyi kandırmasın daha maddi durum yüzünden kuzenimin evliliği sonlandı her şey sadece aşk değil
ya illaki rahat olmak isteyen kadınlar var ama gerektiğinde akşam yemeği bile yemeden yatacağı günlerde geleceğini bilmesi gerekiyor karşısındaki insanlat o yoksulluğa bilr katlanması gerekiyor eğer bunları hayal etmiyor ful dizilerdeki hayatı istiyorsa zengin dahi olsa o evlilikten mutluluk çıkmaz
Türk kızları değil sadece , kadınlar genel olarak erkeğin para kazanabilmesine dikkat eder. Çünkü para kazanan erkek , sorunlara çözüm bulabilir ve ne kendisini ne sevdiği kadını kimseye muhtaç etmez. Bu demek değil ki tabiki avcı bir kadında olmalı. Sadece paraya önem vermeli.
Paradan ziyade kendi hayat standartlarını karşılayabilecek birisini aradıkları aşikar. Kimi kadın 150 bin kazanan erkeği kendi yaşamını tatmin ettiremediği için istemez kimi kadın 30 bin kazanan erkeği ben memnunum bize yetiyor diyerek onunla kalabilir.
Evet dikkat eder Tabiki. Etmem diyen kızlar yalancıdır. Ve böyle kızların hiç bir sözüne inanılmaz. Çünkü kadın geleceğe bakar. Senin ona vereceğin geleceğe bakar. Bunun için de para lazım illaki.
Bu bende prensiptir örneğin birisi karşımda paraya önem veriyorsa bende onun sosyal statüsüne bakıyorum paraya önem veren insan tehlikelidir. Hayata sokulmaz.
Bütün milletlerden kızlar parayabçnem veriyor ölüp bittiğinin ruslar parasız erkekler evleniyor mu mesela ben hiç görmedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
En vermiyorum diyeni bile bir süre sonra verir. Paraya önem vermiyordur ama hediye istiyordur. Paraya önem vermiyordur ama sevgilisiyle bi çıkıp dolaşmak bir çay içmek istiyordur. Kısacası istiyordur.