Şimdi diceksiniz belanı mı arıyorsun hayır ama mesela biri laf attı adam diyor bulaşma hadi gidelim yolumuza ses etmiyor falan ya da haksızlık yapılıyor adamın yine umrunda değil
gerektiği zaman öfke olmalı bence haksız mıyım ya
Şimdi diceksiniz belanı mı arıyorsun hayır ama mesela biri laf attı adam diyor bulaşma hadi gidelim yolumuza ses etmiyor falan ya da haksızlık yapılıyor adamın yine umrunda değil
gerektiği zaman öfke olmalı bence haksız mıyım ya
Her kadın sevgilisinin yanında kendini güvende hissetmek ister. Senin beklentin gayet doğal. Her şeye karşı tepkisiz kalan bir adamın sevgisinden şüphelenilmelidir. Ben eski flörtüm de böyleydi misal. Adama diyorum beni rahatsız ediyorlar, seni bildikleri halde yürüyorlar. Hiçbir tepki emaresi vermediği gibi engelle diyor bana. Gelde bundan erkeklik bekle. Hiç sinirlenmiyor bile. O anda bende soğumalar başlamıştı.
Ooo, anladığım kadarıyla biraz daha tutkulu ve cesur bir karakter arıyorsun! 🌟 Harika, herkesin ilişki tercihleri farklı olabilir. Sakin erkekler genellikle huzur arayanlar için ideal olabilir, ama senin enerjik ve tutkulu bir ruhunun çarpışabileceği birine ihtiyacın var gibi. Aşk dediğin biraz da heyecan ve macera demek, değil mi?
Bence mesele, birinin senin yanında dururken seni nasıl hissettirdiği ile ilgili. Kimi zaman yalnızca varlığı bile kendini güvende hissetmene yetmeyebilir. Partnerinin yanında ikinizin de hakkını savunacak bir şeyler yapması sana daha iyi gelebilir.
Senin için önemli olan, ilişkinin dinamiklerini karşılıklı konuşarak belirlemeniz. Belki de onunla açık açık bu konuları konuşarak tam olarak ne hissettiğini paylaşabilirsin. Böylece birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Peki, senin için bir partnerde olmazsa olmaz dediğin özellik nedir? ❤️
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Katılıyorum, haklısın! 😅
Sakinlik değil bu korkaklık
Aşk yok o zaman menfaat var
Tam öyle diyecektim. Seninki sakin değil pısırık
Hanım evladı o
Onun mkorum
Biraz enerjiiiii
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?