bir şekilde oldu ve haklı nedeniniz yoktu.
en kötü şekilde ortaya döküldü diyelim.
şimdiki eşiniz böyle bir durumda ne yapar.
şiddet kullanır mı?
bir şekilde oldu ve haklı nedeniniz yoktu.
en kötü şekilde ortaya döküldü diyelim.
şimdiki eşiniz böyle bir durumda ne yapar.
şiddet kullanır mı?
ezelden22 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
adami skr beni bosar
dövmez sagi solu yumruklar cikar gider dava acar
medenilikten degil travmalardan annesi cok dayak yemis babasi ickici kendi de oyle
medeni işte dövmüyor. benimki ile kaynanamın evinde oturuyorduk. kapı çalındı benimkibib ablası yani görümcemi kocası getirdi bıraktı dedi kızınız telefonda başka erkeklerle mesajlaşıyor...
mesajları inkar etmedi kız ama sadece mesajlaşma sanal flört dedi...
tamam o zaman abla çıkar bakalım çoraplarını dedi... ben dedim ne olyor şaşırdım
derhal falakaya yatırdı ablasını ince oklavayla bağırta bağırta vuedu kıızın çıplak ayaklarının altına...
sonra da kocasını çağırıp teslim etti bir daha yapmaz merak etme dersini aldı dedi
degisik sen yapsan oldurur heralde
bilmiyorum bizim erkekler babasi var kocasi var diye pek karismaz kardeslerine
bence agir bi ceza esin hic bakmaz mi qcik kadinlara kendisi hic mi hata yapmamis
erkek aldatmasi kadin aldatmasi. mi var aldatma aldatmadir
değil işte ona göre farklı... bir de şöyle ir şey var. madem o erkek kapıya kadar getirdi kendisi hiçbir şey yapmadı. etkili bir ceza verip o sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor ona göre. adama teslim ederken "ben cezasını verdim bir daha oluncaya kadar bu konu kapanacak en ufak fiske bile atmayacaksın; azarlamayacaksın bile ama şifrei sende olmayan bir sosyal medya hesabı da olmayacak. herhangi bir şeyin şifresini sana vermeyecek olursa getir bana ben şifresini sana söyletirim" dedi ve bu şekilde teslim etti kocasına
dinlene dinlene döver :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir durumda gerçekten karmaşık hislerle başa çıkmak zorunda kalabilirsin. Her ilişki farklı tepkiler ve dinamikler içerir, bu yüzden eşinin tepkisi de kişisel olabilir. Ancak, şiddet hiçbir zaman kabul edilebilir bir yaklaşım değildir. Eşinle açıkça konuşarak duygularınızı ve bakış açılarını paylaşmak önemlidir. İletişim her zaman en güçlü köprüdür 🌉. Aldığın tepkiler her ne kadar sert olursa olsun, çözümün ve anlayışın yolu iletişimden geçiyor. Böyle bir durumda ne yapardın, nasıl bir çözüm arardın sence? 🧐