Arkadaşlar benim uzun zamandır tanıdığım bir çocuk var bir uygulama üzerinden konuşuyorduk çok ciddi flörttük ikimizde birbirimizin ilki sayılırdık masum ve güzeldik sevgili olmaya cesaretimiz olmadı ve bazı sebeplerden dolayı bitirdik birkaç kötü olay yaşandı çünkü aradan 2 ay sonra ben bu kötü olay sonucunda ona yazmak zorunda kaldım ve bana aşırı yardım etti kendisi son derece gururlu ve sert bir erkektir gözü ayrıca çok kara adamı parmağında da oynatır bana karşı ise her zaman nazik yaşadığımız olaydan dolayı gururu ağır basar onun bilirim bana o yazmaz ama ne zaman istersen bana yaz der ve ben ne zaman yazsam anında cevap verir bazı kendisince sebepleri var ve bundan dolayı konuştuğumuz uygulamayı sildi hesabını kapattı gitmeden önce de numaramı istedi ama benim ailem baskıcı olduğu için bunu ona yapamayacağımı söyledim anlayışla karşıladı, gittikten sonra ise yakın bir arkadaşını gönderdi bana göz kulak olsun diye beni merak ediyormuş ve günlük olarak nasıl olduğuma dair bilgi verecekmiş ona neyse uzun bir zaman ondan iyi mi nasıl mı haberleri ile devam ettikten sonra arkadaşından benim numaramı defarlarca kez istemiş arkadaşının dediğine göre seni özlüyor dedi çünkü özledin mi yazdığında konuyu değiştiriyormuş numaramı vermedim tabikii ama bizi baika bir sohbet uygulamasından buluşturdular çok kısa konuştuk aşırı kısa hani nasılsınlardan sonra numara mevzusu döndü ve sonrada mesajıma bakmadı şu anda 5 gün oldu 5 gündür ne o yazıyor ne de ben kendisi çok gurulu olduğu için acaba beni istemiyor mu diye düşünüyorum yazmak istese yazardı sonuçta değil mi? Bir yandan da yine başına kötü bir iş geldi mi diye de korkuyorum çünkü benim için çok değerli birisi arkadaşına sorduğumda ilk başta neden bakmıyor diye bilmiyorum küstük biz dedi onu da zorlamak istemiyorum darlıyor gibi oluyor çünkü ayrıca beni istemiyorsa sürekli merak eden taraf benmişim olmakta istemiyorum aşırı ikilemdeyim belki de sıkıldı mı benden diyorum ya da yazmayı mı unuttu zaten unuttuysa bir çok şey bitmiştir demektir de neyse sizce bu hareketin amacı nedir? Özellikle de erkekler cevaplarsa daha iyi olur aynı zihniyet sonuçta lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu süreç senin için gerçekten kafa karıştırıcı ve duygusal olabilir, bunu anlıyorum. Yaşadıkların ve hissettiklerin dolayısıyla başını döndürmüş olabilir 😅. İlişkilerde iletişim çok önemli, bu yüzden hem senin hem de onun ne hissettiğini ve istediğini açıkça anlamak önemli.
Onun gururlu bir yapıya sahip olduğunu söylüyorsun, bu yüzden belki de ilk adımı atmaktan çekiniyor olabilir. Ama aynı zamanda cesaret edip sana yazacak cesareti de bulamıyor olabilir. Özlem dedikodusuyla uğraşması ve seni koruma çabası da hala düşündüğünü gösterir gibi. Ancak iletişim sorunu çözmenin en iyi yolu, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak olur. Ona içini döküp açık bir şekilde hislerinden bahsetsen nasıl olur? Durumunu bilmek ve hatalı bir adım atmamak onun için de rahatlatıcı olabilir.
Ayrıca, seni kötü etkileyen bir olay yaşandıysa, ona anlatman ve neden ihtiyaç duyduğunu paylaşman iyi olabilir. Arkasında yatan duyguları anladığında hem senin hem de onun için bir çözüm olabilir. İyi hissedersen, ona kibarca yazabilir ve merakını belirtebilirsin, bu iletişiminizi tekrar başlatabilir. Her şeyden önce, kendine değer vermeyi unutma! 🥰💕