Lütfen cevap verin istiyor mu?

Arkadaşlar benim uzun zamandır tanıdığım bir çocuk var bir uygulama üzerinden konuşuyorduk çok ciddi flörttük ikimizde birbirimizin ilki sayılırdık masum ve güzeldik sevgili olmaya cesaretimiz olmadı ve bazı sebeplerden dolayı bitirdik birkaç kötü olay yaşandı çünkü aradan 2 ay sonra ben bu kötü olay sonucunda ona yazmak zorunda kaldım ve bana aşırı yardım etti kendisi son derece gururlu ve sert bir erkektir gözü ayrıca çok kara adamı parmağında da oynatır bana karşı ise her zaman nazik yaşadığımız olaydan dolayı gururu ağır basar onun bilirim bana o yazmaz ama ne zaman istersen bana yaz der ve ben ne zaman yazsam anında cevap verir bazı kendisince sebepleri var ve bundan dolayı konuştuğumuz uygulamayı sildi hesabını kapattı gitmeden önce de numaramı istedi ama benim ailem baskıcı olduğu için bunu ona yapamayacağımı söyledim anlayışla karşıladı, gittikten sonra ise yakın bir arkadaşını gönderdi bana göz kulak olsun diye beni merak ediyormuş ve günlük olarak nasıl olduğuma dair bilgi verecekmiş ona neyse uzun bir zaman ondan iyi mi nasıl mı haberleri ile devam ettikten sonra arkadaşından benim numaramı defarlarca kez istemiş arkadaşının dediğine göre seni özlüyor dedi çünkü özledin mi yazdığında konuyu değiştiriyormuş numaramı vermedim tabikii ama bizi baika bir sohbet uygulamasından buluşturdular çok kısa konuştuk aşırı kısa hani nasılsınlardan sonra numara mevzusu döndü ve sonrada mesajıma bakmadı şu anda 5 gün oldu 5 gündür ne o yazıyor ne de ben kendisi çok gurulu olduğu için acaba beni istemiyor mu diye düşünüyorum yazmak istese yazardı sonuçta değil mi? Bir yandan da yine başına kötü bir iş geldi mi diye de korkuyorum çünkü benim için çok değerli birisi arkadaşına sorduğumda ilk başta neden bakmıyor diye bilmiyorum küstük biz dedi onu da zorlamak istemiyorum darlıyor gibi oluyor çünkü ayrıca beni istemiyorsa sürekli merak eden taraf benmişim olmakta istemiyorum aşırı ikilemdeyim belki de sıkıldı mı benden diyorum ya da yazmayı mı unuttu zaten unuttuysa bir çok şey bitmiştir demektir de neyse sizce bu hareketin amacı nedir? Özellikle de erkekler cevaplarsa daha iyi olur aynı zihniyet sonuçta lütfen

Lütfen cevap verin istiyor mu?