Selam
nisanlim hep başka kızlara bakıyor nişanımda bile hep kızlara bakıyordu? Normal mi bu? Seviyomu? Ben 36 oda 39
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
nisanlim hep başka kızlara bakıyor nişanımda bile hep kızlara bakıyordu? Normal mi bu? Seviyomu? Ben 36 oda 39
Seven erkek adam demiyorum demeyeceğim kendine saygısı olan bir erkek adam asla başka kadınlara bakmaz hele nişanlısı yanındayken kimse kusura bakmasın ama bu büyük terbiyesizlik ve karaktersizlik bunu sen yapsan nasıl hisseder acaba o da aynı hisseder hatta delirir erkekler böyle şeylere asla gelemez susmazda o halde sende tepkini koy mutlaka ama baktın devam ediyor o zaman ayrılmalısın cidden kanka ne derler can çıkmayınca huy çıkmaz hele bu yaştan sonra daha da imkansızdır bol şans
@Skyquaker He aynen
@Skyquaker M. l aw
Merhabaa! Bu durumu yaşamak gerçekten can sıkıcı olabilir 😕. Eğer nişanlın sürekli olarak başka kızlara bakıyorsa, bu senin için rahatsız edici bir durum olabilir ve onu açık bir şekilde bu konuda uyarabilirsin. Belki de bu konu hakkında nişanlınızla açık ve dürüst bir sohbet yapmak, hislerini anlamaya çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. İlişkinizdeki sorunları konuşarak çözüme kavuşturmayı deneyebilirsin 🌟.
Sevgi ve ilgi, küçük ayrıntılardan belli olur. Hislerini sorgulamak yerine ilişkinin sağlığını birlikte değerlendirmek önemli. Sen nasıl hissediyorsun? Belki de kendinizi daha iyi tanıyıp, ilişkinizi daha sağlam bir zemine oturtabilirsiniz ❤️.
Cevap
20Cevap
Normal olan ayda yılda bir şöyle bir bakıp geçmesi anormal olan sürekli bakması. Adamın gözü dışarda bunu değiştiremezsin 39 yaşında bide değişmez
Senin psikolojin filan mı bozuk ya nişanlılığına söylesen inkar eder Sen ben gördüm ben gördüm diye nişani attırırsın
Kendisi açık açık ben herkese bakarım diye söylemişse niye nişanlandı geniş mezhepli misin
Ben anlayamıyorum ki Mecburiyetten filan mı nişanlandım yani hiçbir kadın veya hiçbir erkek bir başka Cinsiyette böyle itham altında kalmak istemez birileri ısrarla yapıyorsa da o yolda ilerlemez Sen neden ilerliyorsun sonradan değişir mi filan mı diyorsun
Adam ben bakarim demis sen niye Kabul ettin bu nisanlanmayi
Gözün perdesi yok ama nişanda böyleyse gerisini sen düşün
Yani daha nişanlıyken bunu yapan evlenince net aldatır.
Yani seviyordur belki ama seni öyle onlar kadar arzulamıyor
Seni tam olarak her yönünle benimsememiş. Fiziğini tam olarak beğenmiyor. Aslında fiziksel olarak ne istediğini bilmeyen bir adam dolayısıyla arayışta.
Başka yönlerini beğeniyor, mantık evliliği gibi düşün. Mantık evliliği sadece para için yapılmaz. İki tarafın özellikleri ile çok alakalı bir konu bu. Mesela fiziksel olarak güzel bir kadın değilsindir ama iyi anne olacağını düşünüyordur ondan dolayı evleniyordur vs. Başka bir sürü bunun gibi mantıklı neden vardır seninle evlenmek için ve sadece fiziğini beğenmediği için bunlardan vazgeçmek istemiyordur. Detaylı konuşabiliriz istersen.
Takip ettim, sen de takip edersen ben atarım.
Bakıp geçmek var bide gözüyle bakışıyla b*salmak var hahah seninki bildgin amolog
@hharharis lan sen benden ne istyosun
@hharharis napcan 60 saniyeyi
@hharharis akıl hastası falan misin
Çekici güzellikte değilsin demek ki
Yaşı 39 olmuş napsın evde bi karı lazım ev işlerini yaptırmaya
Bakmakla bisey olmaz uygulamaya gecmezse
Cidden normal mi bu diye soruyor musun?
Sende çekirdek kola al izle 😃
Sevmese neden nişanlansın
Adama vermiyorsan normall
Sorsan da öylesine boş bakıyorum der
Adam daha şimdiden başlamış
nişanı. ve nişanlını at sen
Bir tatminsizlik hisleri içinde olabilir
İçini rahat ettirmeden evlenme bence ama ilk anladığım bir erkek olarak gözü dısarıda ve senin yanındayken çekinmeden bakıyorsa seni kaybetmekten korkmuyor diye düsünürüm
Maalesef öyle ve henüz evliliğe varmamışken hala çıkmak için şansın var yoksa sonu hüsran gibi gözüküyor senin için
Hala beraber misin
Göz kaymasi😃
Anormal
sevmiyor
ayrıl
Seni sevse böyle yapar mı
Kaç bencee
Normal değil
Normal derken
Bakıyosa ondan olmaz
Anormal aldat bence
Normal değil