Evcil Hayvanlar Kedişimin yavrusuna bakar mısınız? MarsRafinha Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Yanımda küçücük duruşu 😆😆 tatlılıktan ölücem. Bal gibi kaymak gibi bir şey. Çıktı komando gibi bacagimdan koltuk altıma girdi tuttu orayı çıkaramıyorum da yardım edin Kedişimin yavrusuna bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. çok tatlı 0 0 Yorumla
sinirlisogan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Buda benim oğlum 2 2 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Ay cücük daha bu Yorumla sinirlisogan 1 yıl o küçük hali şimdi büyüdü 6 aylık oldu Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bu nee tosun yavrusu gibi bu neee yicem sjdjdj Allahım sen kedilerime mukayyet ol sarmanın en bebe halleri yerumm 0 1 Yorumla MarsRafinha 1 yıl 😆😆😆 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yiiiieee ısırrr lütfeeennn mıncıklaaa (ama yavaş ol🥹) çok tatliii maşallah 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Gerçekten de bal-kaymağın karışımı gibiymiş, çok sevimli. 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Senin kucağında nasıl güvende ve huzurlu hissediyor baksana. Canım benim çok şirin 🤍💛 0 0 Yorumla
Sincapi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bebek olan her şey tatlı be.. agucuk agucu😺 0 0 Yorumla
Gizemlisiyah Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Kız buneeee bu nasıl bişey 😍😍😍😍 surata bak yerim seni 😍😍😍 ağzını yüzünü ısırmak istedim şuan🥰 0 0 Yorumla
miyavsuu11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ya o benim kedim çenin diiğilll yaaa🥺 0 1 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Anammm yahalanduk Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Maşallah iyi de beslenmiş çok güzel 😊 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl alisiyorsun sonra sokaga birakamiyorsun 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yavrunu çalacam 0 4 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Hayırrr. Hanım hanım bunlar benim yavlulalım Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Bende de 2 büyükbaş 6 küçükbaş kedi var Yorumla MarsRafinha 1 yıl Sussss yoksa o kedilerinin büyük başını küçük başını totoşunu yerim dellendirme beni hem de isira isira yerim Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Ye yanında al götür valla bize fazla geliyolar jck Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. gerçekten güzel 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Çok şirin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
çok tatlı
Buda benim oğlum
Ay cücük daha bu
o küçük hali şimdi büyüdü 6 aylık oldu
Bu nee tosun yavrusu gibi bu neee yicem sjdjdj Allahım sen kedilerime mukayyet ol sarmanın en bebe halleri yerumm
😆😆😆
Yiiiieee ısırrr lütfeeennn mıncıklaaa (ama yavaş ol🥹) çok tatliii maşallah
Gerçekten de bal-kaymağın karışımı gibiymiş, çok sevimli.
Senin kucağında nasıl güvende ve huzurlu hissediyor baksana. Canım benim çok şirin 🤍💛
Bebek olan her şey tatlı be.. agucuk agucu😺
Kız buneeee bu nasıl bişey 😍😍😍😍 surata bak yerim seni 😍😍😍 ağzını yüzünü ısırmak istedim şuan🥰
Ya o benim kedim çenin diiğilll yaaa🥺
Anammm yahalanduk
Maşallah iyi de beslenmiş çok güzel 😊
Çok tatlı şu şirinliğe bak.. 🥰
alisiyorsun sonra sokaga birakamiyorsun
Yaaaa çok tatlııııı 🧿☺️😻
ağzını burnunu benim yerime öp 😍
Çok tatlı çok güzel 🙂
yerimmm bakarız yolla
Çok güzel
Yavrunu çalacam
Hayırrr. Hanım hanım bunlar benim yavlulalım
Bende de 2 büyükbaş 6 küçükbaş kedi var
Sussss yoksa o kedilerinin büyük başını küçük başını totoşunu yerim dellendirme beni hem de isira isira yerim
Ye yanında al götür valla bize fazla geliyolar jck
YAAA bu neeeee asiri tatliiiii
Ya yerim onuğ
çok şirin
Çok dadlı
Kedi işte ne var bunda
gerçekten güzel
Çok tatlı
Bebek
pofudukk
Yiaa yerim 😍
Yerim ben onu😍😍