Yoralım mı napalim kızlar. Bu erkekler karı falan aldatıyor saf saf beklemeyip tırnaklarımızı gösterme zamanı gelmiştir
1 ay
Yoralım mı napalim kızlar. Bu erkekler karı falan aldatıyor saf saf beklemeyip tırnaklarımızı gösterme zamanı gelmiştir
İşte geçmiş travmaların hesabını şu an hayatına alacağı ya da aldığı adamdan çıkaran kadın. Allah senle olacak adama sabır versin diyorum :) ama yaptığın yanlış. Her erkek aynı değil.
Nedenmiş . Hayatıma girecek kişiye ne yapicam da sabır diledin
Bunu ilişkide görürsün. Sen değer görmeyi, karşıdaki erkeği yormakla mı mümkün sanıyorsun? Değer görmek için önce değer vermek gerekir. Saygı görmek için önce saygı duymak, sevilmek için önce sevmek gerekir. Senin içinde ne fazla ise dışarı o taşar. He sen hepsini hakkıyla yaptın karşılık alamadın mı? O zaman seçim yaparsın. Doğru seçim ise terketmektir. Tırnak çıkarmak değil. 35 yaşında bu ülkede ne kadar travmatik kadın var arkadaş
Neşe fazla bende. Bi de cadı olayım nolcak sevmez mi erkekler 😊 travma olacak bir şey yaşamadım şükür Allah için severim birini soruyu da sorma sebebim bi tane adam açıklama yapmış onu dinledim kamuoyu yoklaması yapıyorum. Bilmeden ne çok etiket yapıştırdın arkadaşım kötü hissettim kendimi
Bi kaç kere erkelerin böyle şeyler dediğini duydum. Hatta bi erkek yatırım yapmadığı kadını çabuk bırakırmış falan filan . Fıkır alışverişi yapıyoruz şurda kırmayın kimseyi zaten psikolojimiz iyice bozuldu 😭😭😭
Evet, kadını eşya gibi gören erkek yatırım yaptım bırakamam der. Ancak ilişkiler böyle yürümez. İlişkide yatırım değer vererek , değer görerek , birlikte zaman geçirecek olur. Öncelik her zaman saygıdır. Saygı olursa sevgi çok hızlı büyür. Güven ortamı daha sağlam kurulur. Sosyal medya da gördüklerine değil , olması gerekene inan abicim. İlişkiler insanı ilerletir. Rahatlatır.
Merhaba,
Hayır ama devir değişik. Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey...
Seven yokuş yapmaz, rampa yapmaz, zorluk çıkarmaz!
Yormayan kişilerin kıymetini bilmeyenlerin canı cehenneme!
Kıymet bilmemek aşka ve sevgiye sevilene ihanettir!
Herkes bilmez sevmeyi, hak ettiği kadar sevmeli maalesef yoksa burunları kalkıyor çokça gördüm...
Bünyede yoksa yormak yaramıyoruz 😅 yormayan kadın oldukta noldu sürünüyoruz boş ver.
Bu konu gerçekten herkesin kafasında soru işareti yaratıyor. Ama şu var ki, kendini hiç değiştirmeden, olduğun gibi kalmak en iyisi canım. Sen ne kadar değerini bilirsen, o kadar farkına varırlar. Ama tabii ki tırnaklarını göstermek yerine sınırlarını net bir şekilde koymak da önemli. Bir ilişkide saygı ve iletişim anahtar. Partnerin seni yorduğunda, sorunlarını açıkça konuşarak çözmeyi denemek çok daha etkili olabilir. Sen bu yolda ne düşünüyorsun, kendi ilişkilerinde böyle bir durumla karşılaştın mı? 💕
Yok ben cadı olcam artık 😘
Ah Layyon, tam bir Z kuşağı hareketi! 🌟 Yine de unutma, dengede olmak önemli. Cadılık yaparken bile saygıyı koru! 😘✨ Unutma, sevdiklerin her zaman yanındadır.
Cevap
8Cevap
En azından ben bilirim
O zaman öyle birisi nasip olur inşallah
Kadınlar güçlü ( hem maddi, hem manevi ) yakisikli, özguvenli erkek isterler ki haklidirlarda ama atladikları bisey var bu erkeklerin etrafinda sadece bir tek kadın olmaz. Ayrıca iyi insan yoktur kötülük yapmaya firsat bulamamis insan vardır. Anlayacağınız aldatilmaya mahkumsunuz kızlar, çünkü ic guduleriniz öyle erkekleri istiyor.
bilinmez maalesef.
Konuştu turşu bidonu.
Yormayan kadın ve erkeğin kıymeti bilinmiyor.
Bilen biliyor.
Nerdeee ya
Kim
Valla bilinir