Kafayı yicem, toksik kızı unutamıyorum?

Arkadaşlar, ben eski kız arkadaşımı unutamıyorum ondan ben ayrıldım çünkü evlenmeye uygun psikolojisi ve gerekli aile bilincine sahip değildi çok bencildi severek ayrıldım çünkü beni çok yoruyordu artık, neyse mesele ondan ayrılmam değil şu an bir kız arkadaşım var ve yakında ailesi ile tanıştırıcak beni, seviyormuyum derseniz seviyorum, iyi kız, beni seviyor yormuyoruz birbirmizi anlayışlı bencil değil, çok zeki, hazır cevap, esprili, yani eski kız arkadaşımda olmayan herşeye sahip tip fizik olarakta güzel kötü değil, erkek muhabbetide olmamış yani aslında tam aradığım kadın ve onu üzmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum, benimle çok ilgileniyor, bende herşeyimi ona veriyorum, o kadar iyi birisi ki üzmemek için elimden geleni yapıyorum ve muhtemelen evlenicem suçluluk falan duymuyorum başkasını seviyorum diye, çünkü şu an ki kız arkadaşıma o eksikliği hissettirmiyorum ve anlaşılmıyor, ama kafayı yicem yine de şu allahın cezası eski toksik kız arkadaşımı unutamıyorum, buraya akıl almaya gelmedim sadece içimi dökmek istedim, Buradan belki kullanıyorsa toksik eski kız arkadaşıma da mesaj, Allahın cezası dandik iş için cv'ni doldurup hayatını mahvetmeye devam edebilirsin, günde 14 saat çalışıp asgari ücrete devam nasılsa CV dolduruyorsun, sana gösterdiğim anlayış ilgiyi başka kızlara gösterseydim 1 ayda evlenirdim ve şu an bu oluyor zaten, sana benim gibi normal birisi değil köpek çeken birisi lazım o dilden anlıyorsun, o da bana gelmez, evlenmek istediğim kadına kötü laf edemem, o yüzden ayrıldım senden herkes layığını bulurmuş, şu an konuştuğum kadının yarısı kadar bile değilsin eğitim olsun kafa yapısı olsun, içimi buraya döktüm ben kaçar

Kafayı yicem, toksik kızı unutamıyorum?