Ben bu kızı ifşa etmeliyim? Ele güne rezil olmasını istiyorum onun herkese ne olduğunu götermek istiyorum yapmalı mıyım?

Bir kız arkadaşım vardı 2 yıldır beraberdik, benden cuma günü benden 5,000 TL borç istedi hemen verdim benim için çok büyük para da değil önemsediğimden de değil ama beni kandırmaya çalıştı herneyse parayı verdim akşamüstü buluştuk evine bıraktım sonra eve geldim bana bir daha hiç yazmadı engelledi vs. Ama gizli çıplak videolarını fotoğraflarını çektim daha önceden, kendim görünmüyorum sakso çekerken bile çekmiştim. Sosyal medya hesaplarının şifreleri tablette giriliydi bildiğimi bilmiyor garibim şimdi heryerde yayın yapabilirim hatta videoyu yükledim bile paylaşmayı bekliyorum kararsızım. Bu kaşara ne yapayım ben şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler böyle bir olay yok sadece tepkileri merak ettiğim için böyle bir soru sordum dahası benim kız arkadaşım bile yok 😂 neyseki baya gergin ortam oluştu herkese iyi geceler
Ben bu kızı ifşa etmeliyim? Ele güne rezil olmasını istiyorum onun herkese ne olduğunu götermek istiyorum yapmalı mıyım?
Cevapla