Sürekli ayrıl barış yaptığım eski sevgilim ile 3 ay sonra tekrar konuşmaya başlamıştık her şey iyi giderken yemek yiyip yazarım dedi ve 3 gün ortadan kayboldu bende o ara çok üzüldüm kız arkadaşımla dertleştim üzüldüğümü söyledim ve daha önceki ayrılmalarımizda da yine aynı kız arkadaşımla dertlesiyordum ve sebepsiz gittiği için suçu kendimde arıyordum strestende hastalaniyordum ve hayatımı olumsuz etkiliyordu bu durum kız arkadaşımda bunlara şahit olduğu için en son dün akşam eski sevgilime yazmış neden benim arkadaşıma bunu yapıyorsun kızı üzmek hoşuma mi gidiyor niye sürekli kızla oynuyorsun falan demiş ama benim bundan haberim yoktu sonra eski sevgilim bana yazdı arkadaşımda söyledi ben yazdım ona özür dilerim ama sen benim için çok önemlisin ve seni üzmesine katlanamiyorum dedi işte çocukta bana arkadaşın yazdı iyi kotulemissin beni artık ne anlattiysan böyle böyle diyor dedi bende kötülemedim sadece üzüldüm bir durumu onunla paylaştım o da benim uzulmeme sinirlendiği için böyle bir şey yapmış dedim sonra sana olan saygımdan düzgün cevap verdim sonra da engelledim sen benim kaç gündür nelerle ugrastigimi bilmiyorsun falan dedi bir daha olmasın böyle bir şey dedi konu burada kapandı ben arkadaşım adına özür diledim ama kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum
Arkadaşının bir suçu yok çocuk haksız en azından bunu sana haber verebilirdi ansızın gitmezdi herhalde o kadar da değil ve kotulemissin falan diyor ama sana yaşattıklarını içinde tutmayıp dolup takmamak için motive olmak için arkadaşına anlatmışsın bunda ne var bunu bende yapıyorum beni bu şekilde savunuyorlar onlara hak veriyorum hatta utanıyorum onlara bu konuları açmaktan o da kötü anılar biriktirmeseydi kandırmasaymis seni bu açıdan düşün
05 Yorumla- Soran1 ay
Yani konuşma esnasında ben yemek yiyip yazarım dedi sonra gidiş o gidiş 3 gün hiç yazmadı bende bu duruma çok üzüldüm ve haliyle kız arkadaşımla dertleştim her kızın yaptığı gibi ki bunu yapmayan kız yoktur İlk kurduğu cümle bu oldu zaten beni nasıl kotulediysen artık dedi ve biz 3 ay sonra tekrar konuşmaya başlamıştık her şeyde yolundaydı sonra yemek yiyip sana yazarım dedi gidiş o gidiş 3 gün ses seda cikmadi bende buna üzüldüm zaten arkadaşıma da bunu anlattım hani kendi geldi tekrar konuştu falan niye birden kayboldu bir şey yapmadım ben dedim ve çok üzüldüm çok ağladım kizda o sinirle çocuğa yazmis ne istiyorsun bu kızdan niye uzuyorsun zaten hasta Allah korkusu yok mu sende istemiyorsun madem yoluna bakıyor neden tekrar geliyorsun demiş İste o da bana yazınca sen benim kaç gündür nelerle ugrastigimi bilmiyorsun falan dedi ama bu 3 gün bana yazmamasina bahane olabilir mi 3 gün 1 saniye mi alamadı telefonu eline ben de sorabilirdim tabi ama sürekli terkedip üstüne engellediği için özgüvenim ve gururum yüzünden yazamadım yine aynı şekilde bırakıp gitti sandığım için
- 1 ay
Bak balım mesele şu ki eğer arkadaşın yazmasaydı sana yine yazmayacaktı seni boşluktayken tanıyor sadece manipülasyon da yapıyor muhtemelen o yüzden kendini suçlu hissediyor olabilirsin sana tavsiyem hiç bir erkek için arkadaşından olma bence hayırlısı değil o senin için evet sorunları olabilir her insanın sorunları var ama bunları sana anlatmayacaksa sen bunu bilmeyeceksen neden sevgili oluyor ki seninle sonuçta bu ciddi bir beraberlik süreci bunun bir nedeni var seninle ciddi açıdan düşünmüyor ve pekte taktığını sanmıyorum gelirse anca boşlukta olduğundan gelir o kadar bak unutma koşacaksa erkek koşsun önüne dünyaları sersin üzülmene izin vermesin böyle insanları bulursan ve sadık olanı bulursan o zaman kalbinin merkezine koy güven kesinlikle önemli o zaten bir şekilde yine gidecekti o yüzden bazı şeyleri geride bırakmalıyız mesela konudan alakasiz ama bir örnek vericem mesela bu sene ben yks ye hazırlanıyorum bu süreç çok sıkıcı ama bütün gün evdeyim okula gitme derdi yok hiç yoktan iyidir diyorum ama okulu kazanıp hayalimdeki mesleği yaptığımda önceki düşündüğüm mezuna kalma olayı o kadar saçma gelecek ki senin önüne çiçek seren birini görmek istiyorsan en ufak romantik bir şeye aldanmazsın hani diyoruz ya bazı kızlar gerçekten çok seviliyor onlar en ufak şeye kalmıyor bu sevgiyi ilgiyi bana diğerleride veriyor senin onlardan bir farkın olması gerekmez mi der önüne çiçekler seren insanları isterler neden bunu söyledim bilmiyorum belki yararlı olur
- Soran1 ay
Aynısını düşündüm biliyor musun arkadaşım ona yazdıktan saniye sonra anında bana yazdı demek ki isteyince yazabiliyormus ve arkadaşımın da kesinlikle kötü niyetle yaptığını dusunmuyorum sadece hasta olduğum ve stresin hastalığımi tetiklediğini bildiği için o sinirle yaptı ve daha öncesinde bizi barıştırmaya çalıştığında o kıza kesinlikle bir daha beraber olamayız demişti ve kaç ay o kız beni dinledi toparlanmam için yardımcı oldu sonra kendi geldi yine her şey iyiyken birden kayboldu dediğin gibi herkesin sorunu olabilir onunda illa vardir ama bu bir mesaj atmasına bile engel mi ki isteyince de gayet güzel yazabiliyorken benimde hatalarım oldu ilişkimiz varken inkar etmiyorum ama sürekli gelip istediği zaman gitmesi beni çok üzüyordu ve her seferinde her yerden engelliyo canı isteyince engeli açıp yazıyordu
- Soran1 ay
Bir daha yazacağını sanmıyorum umarım yazmaz da zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBöyle karmaşık bir durumla uğraşmak kesinlikle zor ve anladığım kadarıyla hem senin hem de arkadaşının iyi niyetle hareket etmiş olmasına rağmen biraz karışıklık yaşanmış. Arkadaşının seni korumak istemesi çok güzel bir şey, ama bazen iyi niyetli müdahaleler de istenmeyen sonuçlar doğurabilir. 🫂
Eski sevgilinle yaşadığın bu karmaşık döngü, duygularını ve hayatını olumsuz etkiliyorsa, belki de şu an odaklanman gereken en önemli konu bu olabilir. Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli. Duygularını açıkça ifade ettiğin sürece, bu tür yanlış anlaşılmaların üstesinden gelebilirsin. Kendini rezil olmuş gibi hissetmemelisin; herkesin hayatında böyle karmaşalar olabiliyor. Önemli olan, senin sınırlarını ve duygularını tanımlamak ve bunlara saygı duymaktır. 💫
Peki, gelecekte benzer bir durumda nasıl hareket edebileceğini düşündün mü? Düşüncelerini paylaşmak ister misin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence kendini rezil olmuş hissetmekte haklısın Çünkü gerçekten rezil olmuşsun. Arkadaşının sana söylemeden böyle bir şey yapması aşırı gereksiz. Benim arkadaşım böyle bir şey yapmış olsaydı kesinlikle bitirirdim arkadaşlığımı, bana sormadan benim eski sevgilime ya da Şu anki sevgilime yazamaz. o haddi kendinde nasıl bulmuş. Tavsiyem kız arkadaşlarınla Sevgilini Fazla yakınlaştırma, sonra aralarındaki fazlalık sen olursun. ☺️
17 Yorumla- Soran1 ay
Bir yanım yaptığı gereksiz ve yanlış diyor diğer yanım sadece beni düşündüğü için yaptı diyor gerçekten üzülüyordum ve görüyordu yanımda olduğu için çocuğa da kızı istemiyorum dedin kız yoluna baktı tam kendini topladı geri gelsin şimdi yine gitmişsin kız zaten hasta aen uzdukce daha çok strese girip hastalanıyor ne istiyorsun arkadaşımdan demiş ben kızda kötü niyet görmüyorum ama kendimi böyle arkadan konuşup dedikodu yapan biri gibi hissettim gelip bana beni artık nasıl kotulediysen falan dediği için ki ben sadece üzüldüğümu söylemiştim normal kizkiza yapılan muhabbetler dışında bir şey olmadı yani
- 1 ay
Bence kızın yaptığı kesinlikle çok yanlış. Ayrıca sizin belki aranız düzelsin diye yapmıştır bilmiyorum ama erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz. Ayrıca çevremde çok fazla örneği var bu tarz kızların. Şimdi bu konular üstünden yazar ilerleyen süreçlerde fazla yüz bulur farklı konularla ilgili yazar. Herkesin niyeti iyi olmuyor maalesef, o yüzden bence kız arkadaşına dikkat et ve onu uyar sevgiline öyle her kafası estiği zaman yazmasın yani
- 1 ay
Benim kız arkadaşım sevgilime benden habersiz istek attı diye ben kızla tartışmıştım mesela. Sonuçta o benim sevgilimle samimi değilolamaz da. Kim olarak takip ediyor yani ne alaka? Onun muhatap olabileceği tek kişi benim, sevgilim değil. Senin arkadaşın için de aynı şey geçerli
- Soran1 ay
Zaten çocuk engellemiş direkt kiminle konuşup kiminle konuşmayacağıma sen karar veremezsin özelim seni alakadar etmez falan demiş sonra da engellemiş
- Soran1 ay
İlk kurduğu cümle bu oldu zaten beni nasıl kotulediysen artık dedi ve biz 3 ay sonra tekrar konuşmaya başlamıştık her şeyde yolundaydı sonra yemek yiyip sana yazarım dedi gidiş o gidiş 3 gün ses seda cikmadi bende buna üzüldüm zaten arkadaşıma da bunu anlattım hani kendi geldi tekrar konuştu falan niye birden kayboldu bir şey yapmadım ben dedim ve çok üzüldüm çok ağladım kizda o sinirle çocuğa yazmis ne istiyorsun bu kızdan niye uzuyorsun zaten hasta Allah korkusu yok mu sende istemiyorsun madem yoluna bakıyor neden tekrar geliyorsun demiş İste o da bana yazınca sen benim kaç gündür nelerle ugrastigimi bilmiyorsun falan dedi ama bu 3 gün bana yazmamasina bahane olabilir mi 3 gün 1 saniye mi alamadı telefonu eline ben de sorabilirdim tabi ama sürekli terkedip üstüne engellediği için özgüvenim ve gururum yüzünden yazamadım yine aynı şekilde bırakıp gitti sandığım için
- Soran1 ay
Hayır dün gece oldu zaten bu olay en son da bu durum bir daha tekrarlamaz umarım iyi geceler dedi gitti bir daha da yazmadı şimdi bende yazmaya korkuyorum onun yazmasını bekliyorum o da yazar mı yazmaz mi bilmiyorum sence ne yapmalıyım yaptigin yorumlar gerçekten çok mantıklı bu arada ama benim şu an elim kolum bağlı gibi durmaktan başka elimden bir şey gelmiyor
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Arkadaşın doğru yapmış sürekli ayrılıp barışan kişiden olmaz bu gidişle arkadasını kaybedebilir sin
04 Yorumla- Soran1 ay
Ama bu şekilde de çocuğun gozunde onu kötüleyen dedikoducu ne bilim sanki kıza ben yaz demişim gibi bir konuma geldim
- Cevap sahibi1 ay
Eğer bir erkek değer verseydi ikidebir ayrılmaz knk kusura bakma canım . Eğer sen gerçek arkadaşını kaybetmek istemiyorsan onu dinle
- Soran1 ay
Haklısın sadece kullanıyor beni
- Cevap sahibi1 ay
Evet kullanıyor benim başıma da gelmişti iyki de arkadaşımı dinledim sende arkadaşını dinle gerçek dostunu kaybetme
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi