Kankam sevgilime mesaj atmış sizce yaptığı doğru mu?

Sürekli ayrıl barış yaptığım eski sevgilim ile 3 ay sonra tekrar konuşmaya başlamıştık her şey iyi giderken yemek yiyip yazarım dedi ve 3 gün ortadan kayboldu bende o ara çok üzüldüm kız arkadaşımla dertleştim üzüldüğümü söyledim ve daha önceki ayrılmalarımizda da yine aynı kız arkadaşımla dertlesiyordum ve sebepsiz gittiği için suçu kendimde arıyordum strestende hastalaniyordum ve hayatımı olumsuz etkiliyordu bu durum kız arkadaşımda bunlara şahit olduğu için en son dün akşam eski sevgilime yazmış neden benim arkadaşıma bunu yapıyorsun kızı üzmek hoşuma mi gidiyor niye sürekli kızla oynuyorsun falan demiş ama benim bundan haberim yoktu sonra eski sevgilim bana yazdı arkadaşımda söyledi ben yazdım ona özür dilerim ama sen benim için çok önemlisin ve seni üzmesine katlanamiyorum dedi işte çocukta bana arkadaşın yazdı iyi kotulemissin beni artık ne anlattiysan böyle böyle diyor dedi bende kötülemedim sadece üzüldüm bir durumu onunla paylaştım o da benim uzulmeme sinirlendiği için böyle bir şey yapmış dedim sonra sana olan saygımdan düzgün cevap verdim sonra da engelledim sen benim kaç gündür nelerle ugrastigimi bilmiyorsun falan dedi bir daha olmasın böyle bir şey dedi konu burada kapandı ben arkadaşım adına özür diledim ama kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum

Kankam sevgilime mesaj atmış sizce yaptığı doğru mu?