1 yılYok değildir. Yani benim arabam var ama ben de genelde toplu taşıma aracı kullanmayı severim. Büyük şehirlerde özellikle park sorunu olduğu için pek arabayla bir yere gitmeyi tercih etmiyorum. Ama yakın yerlere giderken hep arabaya giderim. Benim için park alanı önemli. Gittiğim yerde arabayı park edecek yer kesinlikle bulmam lazım yoksa arabayla gitmem. O yüzden yani bence otobüste geleni fakir diye ayırt etmemek lazım. Aklında herkes biraz düşünceli olsa da toplu taşımayı kullansa ülkede bu kadar gereksiz araba yoğunluğu olmaz. Arabanın En azından kapının önünde durur sen gidip işini halledip gelebilirsin. Biz insan tek başına bile dışarı çıkarken arabayla çıkıyor. Hem ekonomiye zarar, hem ekolojiye zarar, hem de boşa kalabalık. Ben bu düşüncedeyim.
72 Yorumla- 1 yıl
O park yüzünden bazen bende arabayı tercih etmiyorum. Gideceğim yer kalabalıksa.
- 1 yıl
Evet kesinlikle başa bela.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır neden fakir olsun ki herkesin son model arabası olması gerekmiyor. bazıları otobüs bazıları da dolmuş ile gelebilir. burada önemli olan bence aşk ve güvendir. ama kadınların çoğu genellikle para gibi konuşlara bakarlar maalesef. ya da erkeğin arabası olmasına bakarlar.. bu durum da bana çok saçma geliyor. Bir kişinin maddi durumu, sadece kullandığı ulaşım aracına bakılarak anlaşılabilecek kadar basit bir konu değildir. Giyim tarzı, yaşadığı yer, sahip olduğu eşyalar gibi birçok farklı faktör, bir kişinin ekonomik durumuyla ilgili daha net bir fikir verebilir. bir kişinin ekonomik durumunu anlamak için tek bir kritere bakmak doğru değildir. Bu tür genellemeler, kişiler hakkında yanlış yargılara varmamıza neden olabilir. Bir kişiyi tanımak ve onun hakkında doğru bir fikir sahibi olmak için, onunla iletişim kurmak, farklı yönlerini gözlemlemek ve çeşitli konularda sohbet etmek çok daha sağlıklı bir yöntemdir.
74 Yorumla- 1 yıl
Komşum ah komşum linç gelecek daha dur🤣ssst bozma bozma🤫🤫🤣
- 1 yıl
tamam bozmuyorum komşum 🤣🤣
- 1 yıl
Ahahaha 🤣🤣🤣😂✌🏻
- 1 yıl
🤣🤣
İstanbul'da Yaşıyorsan ve bir yerlere sürekli arabayla gitmeye çalışıyorsan. Bana göre çok büyük bir vizyonsuzluk. Çünkü 10 dakikalık yolları bir saatte bir buçuk saatte gittiğimi biliyorum. Artık hemen hemen her yere metro var.
132 Yorumla- 1 yıl
Haklısın park en başta sebep olmaya yeterli.😄
Arabasız insanı fakir sandığımı sanmış çok zekiler🤣🤣
1 yılHayır, fakir değildir. Türkler çok aşağılık kompleksli ve eziklik psikolojisine sahip olduklarından dolayı aşırı derecede lüks yaşamayan herkesi fakir olarak görürüm. Zenginim ve arabam yok. Gereksiz olduğu ve rahat olmadığı için almıyorum. Arabası olmayanları fakir görenlerden çok daha zenginim. Zengin birisi arabası olmayanı fakir görmez çünkü toplu taşımaya binenlerin fakir olmadıklarını kendinden bilir. Buluşmaya otobüsle gelen erkek fakir değildir fakir olmadığı gibi aptal da değildir. Çünkü araba dezavantajdır.
51 Yorumla- 1 yıl
fakir olarak görürüm değil görürler yazacaktım yanlış olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
u 1 yılDiyelim ki fakir, ne fark eder. Buna dikkat eden kadın paragöz müdür?
117 Yorumla- 1 yıl
Buna dikkat eden paragöz olabilir prenses de olabilir:))
Benim için mesela kriter değil. Bunlar günümüz ilişkilerinde de olan konulardan😁 - 1 yıl
Yok sen zaten sadece soruyu soransın, ben de genel yazdım. Ne zamandan beri bu tür şeylere dikkat edilir oldu ilişkilerde bilmiyorum ama çok saçma. Buna dikkat eden direkt paragözün tekidir, prenses ise çektirsin babasına altına bir araba hatta gitsin o alsın adamı. 🙄 bilmem anlatabildim mi?
- 1 yıl
Anladım anladım😁
Gözü yükseklerde olan çok.✌🏻 - 1 yıl
Maalesef, erkekler de onları el üstünde tutuyor 😅 tencere kapak misali.
- 1 yıl
Ahahah kesinlikle öyle kadınlar daha çok kıymet görüyor ama gel gör ki yine gömülen kadınlar yorumlarda🤣
- 1 yıl
Böyle güzel düşünende var tebrik ederim ⚘️
- 1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben otobüs minibüs metrobüs hiçbirini sevmiyorum! 😅
Hiç çekemem!
Fakirlik ile alakası yok! 😅
Trafik kötü tercih meselesi olabilir! 😅311 Yorumla- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun ki 😅
İstanbul berbat berbat ötesi
İyi yapıyorsun kendine dikkat et biber gazı şart 😅koru kolla kendini 😅
Ama şey ya ben hiçbirini kullanmıyorum yıllardır 😅motor seviyorum motorla giderim tek isem 😅
Aşkım derse ki otobüs ile gel onun hatrı için çekebilirim otobüsü metroyu harici para verseler binmem 😅
- 1 yıl
Aşkım harici hiç kimseyi dinlemem ki. Başıma buyruk yaşarım içimden geldiği gibi. 😅
Hiç kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilim aşkım harici onun gönlü olsun sadece 😅
Seven sevdiğini dinler dinlemeli 😅
Doğru söylüyorsun valla 😅sen tepeden tırnağa koru kendini. 🌸
Sorularını göremiyorum artık 😅
Sormuyon mu soru 😅
Bu arada haklı olmak mutlu etmiyor - 1 yıl
EyvAllah. Görüş paylaşta sorunu bulayım. Görüşünü bulamadım bu soruda. 😅
Rabbim sağlık sıhhat versin şifa olsun her şey. Çok şükür iyi olmana sevindim. Daha da iyi ol. Çokça iyi ipiyi. 😅
Turp gibi filan. 😅
Allah korusun öyle deme evet hastalık kötü insanın neresi ağrıyorsa canı oradadır derler.
Biter biter gönlünü ferah tut tıp gelişiyor sürekli sana gelen dağa taşa bayıra gitsin lanet olası pislik mikroplar - 1 yıl
Bak hele sen beni tanimiyün haaaa repliği atacaktım 😅bir de Arar buluruz izini bilirsin zır deliyiz biz şarkısını atacaktım 😅 YouTube bant daralması var atamadım da attım say 😅
Girmiyor siteye 😂
Tüm görüşlere tek tek bakmıştım anasını satiym 😂 yoktun kendi sorumda buldum seni 😂
Teşekkürler 😅🌸 - 1 yıl
EyvAllah 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDeğildir fakirde olsa sıkıntı olmaması lazım gerçi otobüs biletleri şu an ne kadar acaba ucmusmu fiyatları
212 Yorumla- 1 yıl
Otobüs biletlerini bilemiyorum. Genelde uçakla giderim il dışına çıkacaksam.
- 1 yıl
Soru otobüs ya 😂 uçak biletlerini biliyorum fiyatlarını otobüsü merak ettim Cidden sen nereye cikiyon esmer ilinde kal bak ortalık karisik
- 1 yıl
İş seyahatleri işte bazen mecbur🤣🤣
- 1 yıl
Anladın üşütme ama sıkı giyin havalar soğudu 😂
- 1 yıl
Haklısın soğudu 🤣🤣
- 1 yıl
Yani sonra üşütursun anlamam ben 😂
- 1 yıl
Hasta oldum bile daha yeni yeni geçiyor🤧🙄
- 1 yıl
Bende hastayım basim ağrıyor senindemi basın ağrıyor 😑
- 1 yıl
Hayır keşke sadece baş ağrısı olsaydı🙄
- 1 yıl
Ne varki başka bende baş tutulmuyor şu an
- 1 yıl
Grip
- 1 yıl
O kötü hiç sevmem valla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok bence metropol yerlerde toplu taşımasız olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim için gereksiz bir detay:)
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hayır fakir değilidir :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılZengindir arabasını tamire vermiştir gadası 🙃
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahah bu çok iyimserdi🤣🤣✌🏻
- 1 yıl
🤣
1 yıl5 saatten az olan mesafeler için otobüs tercihimdir. Uçakla gitmek daha uzun sürüyor, gereksiz yorgunluk oluyor. 5 saatten uzak mesafeler için de uçak tercih ederim çünkü zamanım kıymetli. Kaldı ki otobüs fiyatları da öyle az değil artık. Bunun dışında eğer varsa trenle gitmeyi de tercih edebilirim çünkü hem daha konforlu hem de daha az yorucu oluyor. Bazen uçakla gitmek inanılmaz yoruyor insanı çünkü. Olay tamamen mesafe/zaman orantılına bakıyor. 1’in altında çıkan durumlarda ilk tercihim tren, yoksa otobüs. 1’in üzerinde çıkan durumlarda ise tren zaman açısından avantaj saplayacaksa tren, yoksa otobüs ki çoğunlukla tren daha hızlı oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Toplu taşıma kullanımı bir kültürdür. Bilinç düzeyi yüksek ve doğaya ve topluma karşı sorumluluk duyan insanlar hem doğayı kirletmemek hem de gereksiz trafiğe sebep olmamak için arabası olsa bile toplu taşımayı tercih ederler.
Araba toplu taşımayla gidilemeyecek yerler için, pazar ya da alışverişten sonra alınan şeyleri rahat taşımak için ya da tatil için kullanılabilir ama her gün işe giderken (iş yeri toplu taşımayla gidilebilen bir yerdeyse ) ya da en ufak bir yere gitmek için kullanılması bence biraz görgüsüzlüğe girer.
Yani buluşmaya gelen bensem fakir değilim :)
Buluşmaya arabasız gelen erkek fakir de olabilir, gerçek anlamda entelektüel de.
10 Yorumla
1 yılEvet, buluşmaya son model arabayla gelmeyen erkekten asla olmaz 😂
45 Yorumla- 1 yıl
Evet ya Range Rover, Audi olmazsa asla olmaz baştan kaybeder😆😂😂
- 1 yıl
Range Rover yoksa ben de yoktum zaten hshksb
- 1 yıl
Asla asla prensesler arabasız mı dolaşır ayol aaa ne münasebet?😂🤣💅🏻💅🏻
- 1 yıl
Arabasız geldiyse kaçıyoruz hemen😂
- 1 yıl
Vınn🤸🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️
Ogrenci iken haliyle oluyor ama su zaman bile arabam olmasina ragmen ne yapacagimiza ve lokasyona gore arabayi almak istemeyecegim durumlar olabilir. ornegin taksimden istinyeparka gideceksem metro ile gidebilirim bunda birsey yok ve bir vesvese unsuru yaratan kadinada vakit ayirmam zaten
11 Yorumla- 1 yıl
✌🏻✨
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Foto altındaki böyle BİR ALANA 3 BEDAVA kampanyaları altında karınca okuryazarlığı dikkate alınarak yazılmış uyarı metinleri gibi görmesem küfürü yiyodun fkfkfk şakaaaa btw
Valla hocam insanı ilişkilerden soğutuyorsunuz yok parasıydı yok billur uzunluğuydu yok tipti yok diksiyondu yok meslekti... Saysam bitmez ohoooo her bku dert mi edeceğim ben anasını satıyım112 Yorumla- 1 yıl
Ben dert etmiyorum edenler düşünsün😂
Yorumlara da çok güldüm. Benim için kritermiş gibi sallamış da durmuşlar😂😂😂 - 1 yıl
İyide ben gülüyorum sorun yokki😂😂
Bile isteye açanım soruyu onlar kendini soruyu etiket sorusu anlamayıp rezil edip güldürüyorlar farkında değiller.😂
Siteyi bilenlerde benim gibi tepkilerde emin ol😎✌🏻🤣 - 1 yıl
Boş serzenişlerdeler özetle🤣
- 1 yıl
Kadınım😎✌🏻🍫
- 1 yıl
E ama kadınım ne alaka cinsiyetçilik😂
- 1 yıl
Çok uzadı bence okey✌🏻
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Benimde arabam var ama yeri geldimi metrobüste metro dolmuş tren kullanıyorum ya bunlara bakarak hayata yön verilmemeli zaten en büyük yanlışımız da bu mutluluk inanın zenginlikle olmuyor zenginler o kadar mutluysa niye çatır çutur boşanıyor veya aldatılıyor yapmayın ben fakir olayım huzurum sağlığım olsun yeter
30 Yorumla
1 yılOtobüsle gelebilir sıkıntı yok da fakirse sıkıntı var demektir. Şimdi burada bana kimse paragöz muamelesi yapmasın. Para olmasın da göreyim sizi sıkıntı var mı, yok mu? Güzel bir Atasözü ve anlamını aşağıya bırakıyorum ve her iki cins için de bunu söylüyorum sadece erkeler için değil kadınlar için de geçerli.
Atasözü
" İki çıplak bir hamama yakışır. "
eskilerden duyabilecegimiz bir atasozudur.
anlamı şudur:
Evlenecek veya iş kuracak kimselerin ikisinin de parasız olması evliliğin de işin de daha baştan iyi olmamasına neden olur.
bunlardan hiç olmazsa birinin imkanları olursa durum kurtarılmış, evlilik veya iş sağlam bir temele oturtulmuş olur.20 Yorumla
1 yılArabası arızalanmıştır, kızın tepkisini ölçmek istemiştir. Veya arabasına rağmen karbon ayak izini azaltmak isteyen duyarlı biridir -ki bu seçenekse diğerlerini her konuda sollar- o yüzden hemen fakir kesin demem. Maddi olarak çok zengin değilse de olabilir. Bende varlıklı bir aileden gelmiyorum. Haram lokma yiyip milyarder olsa bile haram para kazanan birindense helaliyle kazanan biri daha mantıklı.
20 YorumlaÇok şeyi sindirebiliyorum ama kadınların bu "paralı erkek güçlü erkektir" düşüncesini bir türlü mantığıma oturtamıyorum, tamam kas, fizik, zeka neyse de para seven kadınların büyük manipülatorler olduğunu düşünüyorum.
Cok parası olan adamlar da genelde bu kadınların kokusunu alıp kullanıp bırakıyorlar.
10 Yorumla
1 yılPark yeri sıkıntısı var çoğu ilde. İstanbul'da yaşıyor olsaydım arabamı kullanmazdım büyük ihtimal. Metro veya otobüs tercih ederdim. Ayrıca flörtümü denemek için otobüsle veya metroyla buluşmaya giderdim. Çünkü ilk buluşmalarda arabama binmek istemeyebilir ve ben de arabam olup olmamasının ilişkimizde fark yaratıp yaratmadığını öğrenmiş olurdum. Arabam yokken bana bakmazsa, maddiyatım için beni seven biriyle ilişkiye başlamazdım.
10 Yorumla
1 yılPeki neden gelmesini bekliyorsun yani illa otobüste değil de merkeple mi geçtin sana yani İstiyorsan sana iyi böyle kazıcı makine ile falan gelsin yani kepçeyle falan gezsin ben olsam böyle bir fantezi yaparım sana yani
110 Yorumla- 1 yıl
Neden ama ben jet istiyorum!!🤣🤣
Etiket sorusu bu iyi misin?🤣 - 1 yıl
Ne iyi misin? Merkep var bizde. Ne yazar etiketse ki?
- 1 yıl
Hahaha yorumlara gül gül karnım ağrıdı. Soruyu hep kendime sordum sanıyorlar. Sende dahil🤣🤣🤣🤣
Lince hiç bu kadar güleceğimi düşünmezdim:D - 1 yıl
Boş ver takılma
- 1 yıl
Takılsam gülmem🤣🤣
- 1 yıl
Her zaman gülmeni dilerim
- 1 yıl
Teşekkürler özellikle şu kötü günlerde gülebilmek çok değerli.
- 1 yıl
Şimdi değerli Kadın Bu ülkede sadece bir günde 5 Şehit vermiyor Bir de adı bilinmeyen şehitler var hani gizli görevdeyken ölüyor işte askerde sınır ötesinde ölüyorsun Hani bazı şehitlerimizin bedenleri bile operasyon gereği teslim edilemeyebilir atıyorum hani böyle çok farazi şeyi konuşmak da doğru değil de yani bu uğurda ölen insanlara ben şey demiyorum şehidin daha üst seviyesi işte ya Bence var ya hani benim gibi böyle intihar düşüncesi olan insanları direkt asker alıp yani çatışmaya göndermeleri lazım
- 1 yıl
Teşekkürler yorumun için ama bu boyutları konuşursak günlerce bitmez. Hayırlısi😌
- 1 yıl
Evet bura yeri değil hayırlısı
1 yılOtobüse binmek fakirlik midir ki? Benimde bana ait bir arabam yok ve fakir değilim. Ama insanlar ha diyince de arabaya bütçe ayıramıyor maalesef helede 20lerinde olan gençler 🥲
23 Yorumla- 1 yıl
Değil bence de✌🏻
Soruyu kendime sanıp ciddiye alan çok olmuş🤣🤣 - 1 yıl
Herkes bir gergin bir alıngan bu aralar boş ver 😀
- 1 yıl
Ahahah komediler ya gülüyorum zaten. Soru açarken linçleri bile bile sıkça açarız amaç eğlence şu kötü gündem etkisinden sıyrılabilmek🙂🌟
1 yılFakirdir tabiki özel ucagyla gelmeli otobüs ne dmi 🙄
35 Yorumla- 1 yıl
Lütfen ama jet🤣🤣(ironidir)
- 1 yıl
Ahaha özel helikopter daha iyi goktelenlern tepesnde iniş pişti oluo haliyle alışverişe helikopterle gitmezsem olmz😄
- 1 yıl
Evet avmler bile bizler için kapatılmalı🥳🥳
- 1 yıl
😄😄😄✌🏻😘💕
- 1 yıl
🌸🌸🩷🍫🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBunun fakirlik ile ilgisi yoktur. Gidilen şehir şayet İstanbul gibi karmaşık bir kent ise, o zaman o trafik çekilmez. Örneğin, doğma, büyüme ve yaşadığım yer Almanya'nın başkenti Berlin. Üstelik çok güzel bir arabam var. Ancak yeri geldiğinde trafik sıkıntısı çekmemek için toplu taşıma da kullanıyorum. Arabayı daha çok akşamları ve geceleri, yani insanların dışarıda fazla olmadığı saatlerde kullanmayı tercih ediyorum. 👍🏻
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır sanmam istisnalar illaki vardır ama bazı erkekler trafik Park sorunu çok yaşadıkları için toplu taşımayı kullanmayı tercih etmişte olabilir. ,
18 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikleee✌🏻🌸🍫
Park sorunu kendimden de çok iyi bilirim.🤣 - 1 yıl
Aynen öyle 👍😂 korkulu rüyamizdır
- 1 yıl
Bize jetli erkekler lazım maviş🤣
Araba da neymiş?🤣🤣🍫 - 1 yıl
Tabiki 😄👍 helikopter de olabilir ben ona da razıyım 😃
- 1 yıl
Olur olur varsa getir bana da o helikopterli erkeksiden🤣🤣🤣
- 1 yıl
Bulursam hemen haberdar edicem den hiç merak etme 🤗🤗😂🌺
- 1 yıl
Evet bal beklerim😂😂🌹🌸
- 1 yıl
tamam 👍👍❤️🌺❤️💕🥰
Senin, bindiğim otobüsün kaç para olduğundan haberin var mı? Buluşmaya milyonluk arabayla gidiyorum bunu beğenmiyorsa bi zahmet gitsin.
23 Yorumla- 1 yıl
Bunu tanıdığın kadına dersin faili ben değilim olay ve durumların😆😂
- 1 yıl
😂😂
Ne alaka ya herkes illa arabayla gelmek zorunda degil cidden cok sacma sorular görüyorum burada
23 Yorumla- 1 yıl
Soru benim için mi sence?😂😂
- 1 yıl
Olabilir elbet. Keşke iyimser bakılsa bu kadar✨
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 🙄 ne bu ön yargı ya böyle aaaa en azından restorant da hesap ödetmeyiz taam mı 😂 alakasız bence ya bir de ehliyet alamayan kişiler olabiliyor ne yazık ki benim gibi tertibatlı araba olan sürücü kursu bulmak zor ne yazık ki 🙁♿
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılFakir demek doğru değil ama maddi durumunun da yüksekler de olduğunu göstermez, erkek de önemli olan maddiyat değilde karakterdir
19 Yorumla- 1 yıl
Burada diller daha halktan olmalı mecbur seçim kelimeler bazen😂
- 1 yıl
Aynen öyle adam zengin ama çılğınlık olsun diye otobüsle geliyor 😂
- 1 yıl
Evet ya bak işte bir anlamadılar gönlünün zenginliğini adamın aaa😂😂
- 1 yıl
Yaw onu bırak da fakir kelimesini dedik diye linç yemek den çekiniyor insan 😂
- 1 yıl
Ahahaha valla beni öyle linçlemişlerki😂😂😂
Lincede bile isteye evet diyerek başlık attım aslında normaldir gelen linçler😂😂
Ne paragözlülüğüm, ne zengin sevgili, ne zengin koca merakım kalmış yorumlarda.😂😂
Aslında onlar gömerken beni fazlaca güldürüyorlar😂😂 - 1 yıl
Valla ya aslında iftira da yalan da atmıyoruz ama bir hırçınlaşıyorlar ya bende otobüsle gidiyorum ona kalsa ne alaka 😂 bir de para göz diyorlar 🤦♀️ duruma şöyle bakarsak biz genelde zengin değilde sınırları zorlayan daima geleceğini düşünen erkek isteriz mesela 25 yaşında bir erkek gecesini gündüzüne katıp çalışıp o arabayı alabiliyorsa ben diğer 25 lik olanı yanı çalışmayıp dert yananı hayatım da istemem konu bu
- 1 yıl
Elbette ahahah zannediyorlarki biz arabasız erkeğe laf ediyoruz. Büyük şehirlerde araba park yeri bile bulmak zor iken gayet akıl işi de arabasız olmak ahahah🤣
Sansasyonel sorular keyifli oluyor:D - 1 yıl
Bence de çok keyifli bu tür sorular, iyi akşamlar ✨️
- 1 yıl
Aynen öyle ☺️✨
İyi akşamlar🍫🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılFakir olabilir bu ilerde zengin olmiyacagi anlamına gelmiyor ki bir günde zenginler fakir oldu fetöculer örnek önemli olan insan eşini sevsin saysin sevgisini göstersin elinden geleni yapsın zaten erkekse o seni muhtaç etmez kimseyede zengise cimri ise ne olacak şu an param. yok ama bir arazi var satılırsa bugünkü değeri 300 milyon TL evimde var yani bazı şeyler para değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama otobüs dediğin kaç milyonluk araç adam 5-6 milyonluk araçla geliyor daha ne olsun sizi fakirler sizi hdld
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaahha😂😂😂
1 yılfakir değil ama mantıklı olabilir, yine de ben araba ile alınan kız olmak isterim. ilk buluşma sonuçta, sonrasında ben de onu arabamla alırım no problem :)
31 Yorumla- 1 yıl
Beni al 😂😂🤣
1 yılNe alaka yaaa saçma sapan şeyler kurmayın kafanızdaa
13 Yorumla- 1 yıl
Kuran kim?
Soru açıklamasını oku zahmet olacak ama😌 - 1 yıl
Heee yargısız infaz yaptık pardon canoo
- 1 yıl
Sıkıntı yok. Etiket sorularından bu aklında olsun✌🏻🌟
Evet tabisi, gelsin son model bi arabayla alsın beni yani o ne öyle jsjsksj
110 Yorumla- 1 yıl
Ahahah onlara koptum😂🤣🤣
Sorunun etiket sorusu olduğunu anlamayan kendini zaten ultra rezil etmiş🤣🤣
Siteyi bilip beni de bilip soru fırsatıyla bana sallayan gizli bilindik artık neyse kendini ultra+++ rezil etmiş.
Hayatı sevmek güzel ve yaşanmaya değer. Sevsinler önerim.🍫✨ - 1 yıl
Jetten aşağısı kesmez ya ama oldu mu hiç?🤣🤣🫢🫢
- 1 yıl
Evet prensesler jette olmalı🤣🤣💅🏻
- 1 yıl
Ağlamak psikolojide rahatlatır ağlasınlar iyi gelir😂😂🍫
- 1 yıl
Kendi iç dünyaları artık gönlünce olsun herkesin😌✨
Ne alaka ne alaka arabayı her yere park edemiyorsun etsen çekiyorlar
19 Yorumla- 1 yıl
Evet hiç alaka zaten😄😄
Bende park için arabasızlığı tercih ederim zaman zaman. Ama soru ses getirmiş baya kendime olmasa bile soru🤣🤣 - 1 yıl
Manyaklık işte bendeki linçleniyorumki zaten bile bile açtım🤣🤣
Hahaah ne avcıliğım ne şeyimin altında olup olmadığı kalmış ahaaha ya bana sanıp soruyu kendilerini beni gömerken rezil ediyorlar farkında değiller. Çok iyi linçleri kafa dağıttırıyor🤣🤣 - 1 yıl
Ahahh evet öyleyimdir. Lakin şu detayı kaçırma tavsiyem. Bilinçli manyaklardanım😂😂✌🏻😎
- 1 yıl
Teşekkürler yemiş kadar oldum✨😎
- 1 yıl
Eyvallah✌🏻😎
1 yılAraba olayını da erkekten beklemeyi bırakın artık
Işinize gelince eşitiz bireyiz her daldayz zorunda değiliz
Işinize gelmeyince sen erkeksin
Yok öyle bir dünya eşit isek layıkıyla eşit olalım lafta olmasın
10 Yorumla
1 yıltabiki limuzinle gelmeli ya da
@MadagaskarAslanı traktör müydü neydi 😀16 Yorumla- 1 yıl
Vinç 😂😂
- 1 yıl
o da var evet bulmussun 😀
- 1 yıl
O sevgi kamyon arkasına yazılsa bile yeter her dilden ve maddiden sevmek gerek😂😂🤪
- 1 yıl
İnsan yeter ki yaşam gibi sevsin ölüler sevgi nedir bilmez 🤪
- 1 yıl
nefis 😀
- 1 yıl
😆😆✌🏻
Abi ne canım insanlarsiniz yaaa😂😂😂 durumu iyi olsa zaten otobüs kullanmaz o tarz kişiler ama durumu iyi birini istiyorsan da bu kafayla ancak mendil niyeti olursunuz.. cebine göre yaklaşmayın insanlara yazık yaa
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah sende ne kadar akıllısın ya🤣🤣🤣
Bu soruyu kendime soracak değilim heralde ahahahah 🤣🤣🤣
1 yılfakir de olabilir, arabasını satmış ve tekrar almayı tercih etmemiş de olabilir, seni ölçmek istemiş de olabilir
40 YorumlaBir defasında üniversitede flörtle buluşmaya otobüsle gitmiştim fakirlikten değildi ama 😄
111 Yorumla- 1 yıl
Hangimiz üniversiteyi otobüs kullanmadan bitirmedik?😆😆
Herkes 1 kerede olsa o kampüsün tıklım tıklım otobüsüne binmiştir üniversiteye gittiyse.😆 - 1 yıl
Ben Ankara'da okudum. Orada arabaya boş binmek imkansız😆😆
- 1 yıl
Öğrencilik güzeldi. Okuldan gelince uyumaya vakit olurdu. Şimdi bazen 1 gün bile yetmiyor🥲
- 1 yıl
Üniversite evet keyifli ve rahattı bölüm benimde. Sonra okul bitince iş hayatı vs mental yorgunluk bazense fiziksel yorgunluklara sebep olabiliyor.
- 1 yıl
Psikoloji.
- 1 yıl
☺️☺️✨
1 yılyani fakir demeyelim ama bu devirde arabası olmayan bir erkekle birliktelik biraz zor yani cok duygu olmasi lazim cok sevmek lazım o sekilde kabul etmek icin erkegi:)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılİstanbul gibi trafiğin çok yoğun olduğu bir metropolde bazen ben de arabam yerine toplu taşıma tercih ediyorum. Bence gayet doğal bir davranış, hatta çevreci.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet evet fakirdir sen arabalı bul fakirin sevmeye evlenmeye hakkı yok
50 YorumlaNeyle gelecekti faytonlami ya gelsin de bana nasl geliyorsa gelsin 🥰
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. - Toplu taşımada ki araçlar daha pahalı milyonluk araçlarla yanına geliyor daha ne istiyorsun 😂 tabi bu kriter değildir bu detaya takilandan asıl sevgili olunmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
✌🏻😂😂
1 yılYani bişey diyemiyorum şu dönemde her şey çok pahalı.
30 Yorumla
1 yılYurtdışında birçok ünlü toplu taşıma kullanıyor. Onlar fakir mi oluyor şimdi! Sanki herkesin altında Mercedes var 😏
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Belki öyledir, belki de farklı sebeplerden toplu taşımayı seçmiştir. Ama ruhen bunu düşünen bir kadından daha zengin olduğu su götürmez bir gerçektir, o ayrı.
10 YorumlaHer erkek her bayan otobüse bindiği zaman fakir olmuyor İstanbul metrobüs trafikde iyi oluyor ama parası olan araba alacak bi kanun yok isteyenler aliyor istemeyenler almıyor başka şeylere yatırım yapiyor hiç kimse yaptığı yatırımı söylemezler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende bulusmaya metrobüsle gitmistim o beni arabayla aldı indiğimden yerden ama sonra dediğime geldi beni metrobüsle eve bıraktı 🤣🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha😂😂
1 yılNeden hayatınızın merkez noktası tamamen paralı erkek zengin erkek üzerine, her erkek zengin olmak zorundamı, zengin olmak kolaysa biz neden zengin olamıyoruz, en büyük zenginlik zeka ve karakter değil mi?
13 Yorumla- 1 yıl
Foto altını okur musun?😂😂
- 1 yıl
Sana ithafen değil akranlarıma karşı söyledim, hepimize karşı, neden böyleyiz, varsa yoksa paralı erkek önce kendimiz bir çabalasak kazansakta sonra istesek daha makûl değil mi?
- 1 yıl
✌🏻✌🏻😎
Buluşmaya yürüyerek bile gelse bence bunun pek bir önemi yok bu noktada sorgulamız gereken ve anormal olan şey erkeğin fakir olup olmaması değil sizin o erkeğin maddiyatını göz önünde bulundurmanızdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBuluşmaya erkekler bzen araba bazen motor bazen de otobüs ile geliyor ama kadınlar hep otobüsle geliyor otobüsle gelen bir kız karşıdakinin ne ile geldiğine bakamaz
10 Yorumla Yorumlara bakinca aws sanki herkes zengin burada 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Yorumlardakinin soru sahibine (ben) sorunun sorulduğunu düşünmesi daha da komik🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Fakirdir. Hem fakir hem de flört etmeyemi çalışıyor bu erkek kişisi yazık fkdkd
20 Yorumla
1 yılEvet yüksek ihtimalle
Ama her arabayla gelen zengin degildir20 Yorumla
1 yılYani zenginler de otobüse biner, aksini düşünen fakirdir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBuluşmak için erkenden yola çıkıp yürüyen erkek çekiciliği diye bir şey vardır... Herkes bilmez, çünkü ben uydurdum :)
10 Yorumla bir kadının erkekte aradığı paraysa erkeğinde kadına sorduğu tek şey fiyatının ne kadar olduğudur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMaşallah herkes arabada doğmuş, asıl zenginlik kişinin kendi genel kültür ve donanımıdır. Gerisi zaten arkadan gelir.
10 Yorumla
1 yılArsbamız yokken eski sevgilimle hep tramvay minübüs falan ile buluşup gezerdik şimdi arabamız var sevgili yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğildir bence ama otobüs fiyatları da ne durumda binmiyorum bayadır ama bu zorunluluk değildir illa araba olsun diye kural yokdur🤫
10 Yorumla - Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat