Yakışıklı erkek, gençliğinin baharında bir kadına kendini adayip en güzel yıllarını neden soldursun. Tipsiz erkeğin ise alternatifi daha az olduğu için bulduğuna yapışıyor işte 😀😃
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Güzel bir kadın neden en rağbet gördüğü yaşlarda kendini tek bir adama ve onun çocuklarına adıyor o halde? Üstelik kadınlar erkeklere göre daha güzel kadına bakıyorsun cicek eşine bakıyorsun tezek
Yoo. Toz pembe dünya da mı yaşıyon sen elit aileymis. elit erkek ailesi olsa bu ülkede bu kdr gelim kaynana görümce catısması olur mu. Avrupa da mı yasıyorsun.
Ahahahaha güzel kadınların oranı yüzde beş ise, yakısıklı ve yatakta iyi erkeklerin oranı yüzde bir bile değil o halde😃 sokakta cok güzel kadın görüyorum ama ne yazık ki flört edeceğim bi erkek hic yok hepsi çirkin 😢
Evet o yüzden barda tanıştığımız kadının sabah makyajı aktiginda taniyamiyoruz : )). Erkeklerin çirkinliğine yakisikliligina birsey diyemem ama yatak konusuna gelirsek işin büyük bölümü kadın da bitiyor. Kadın eğer erkeği begenirse kendisini de erkeğini de tatmin eder. Begenmemisse Erkeğin cinsel iştahını da kaçırır zaten.
Beğenecek erkek yok işte. Makyajdan başka savunmanız yok sizinde madem bu bir bahane sakalsiz halinizi de biz tanıyamıyoruz çoğunuz tipsiz sakal yokken
Sizinde sanaldan başka sunacakk argümanınız yok : ))). Bıraktığım en fazla sakal kirli sakaldır. Sakall erkekliğe maskülenlik katar diyip ışid militanı tadın da adamların çevresinde gezip sonra pişman olduysanız bilmiyorum :)). Bu ülkenin kadının da erkeğinin de güzellik çirkinlik açısından birbirine üstünlüğü yok. Tencere kapak. Siz güzellik açısından % 5 lik dilimde olabilirsiniz ama slav hatunların yanında cogu Türk kadını erkeksi durur : ))
Yakışıklı erkek hiç kendisini bir kadına bağlar mı hemde resmileştirip etrafında onca kadınlar varken yani. Tipsiz çaresiz kalıyor ve evleneyim bir tane hayatımda olsun kafasında.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Niye güzel kadınlar oyle degıl evleniyor ciddi düşünüyor yakısıklı erkek az diye mi bu yani
Kadın kafası ile erkek kafası farklı bunu sen çok iyi biliyorsun. Kadın yapsa adı o... pu, kaşara çıkarken; erkek yapınca erkek adam çapkın olur, yapar derler yani olay bu. Kadın duygusal açıyla sevilmek ve sahiplenilmek ister güvenebileceği birisiyle ama erkek ise yeter ki pompa işlevi görsün, tatmin olup bir kenara atayım der.
Elbette adam gibi adam olan erkekleri hariç tutuyorum.
Soktururum dediğinize göre artık o görseldeki ile evlisiniz. Kısacası düğününüzdeki gelin damat düğün salonuna girer iken = https://m.youtube.com/watch?v=ZaWAXOBnV9s
Bu yaygın bir algı gibi görünüyor, ancak aslında kişisel tercihler ve ilişkiler oldukça karmaşık. Herkes farklı şeylere değer verir ve çekici bulur. Yakışıklılık veya dış görünüş sadece yüzeyde olan bir özellik. Kalıcı bir ilişki kurmak için daha derin, duygusal ve zihinsel uyum gereklidir. 😊 Bazen de, yakışıklılar kendi cazibelerine fazla güvenip ilişkilerde yeterince emek harcamıyor olabilir, diye düşünebiliriz. Tabii ki bu durum herkes için geçerli değil. Sana göre evlenilecek erkek nasıl birine benziyor? 🌟
Yshu ergen kızımız 35 i sen ne zannediyorsun. Ben 46 yım bak halime. Senin yaşıtlarını gömerim. Ayrıca zaten evlilik sekse en uzak şey. artık sekse doymuş oluyor ki evlenmek istiyor.
Evlilik demek seks demek aynı evde kardeş kardeş yasamak için evlenmıo ınsanlar. Sekse doyup evlenoyonuz karılarınız sizi aldatıyor sonra doymadıkları için
Ah be kezbanım. Senşn gibi binlercesini gördüm. Şnan bana gerçek hayattan zerre kadar haberiniz yok. Ancak size öğretilen geçmiş zaman hikayeleriyle yaşayıp gidiyorsunuz yazık üzülüyorum cidden sizlere