Bu çocuğun derdi neydi?

geçen sene, üniden tanıştığım (aynı bölüm aynı yıl/yaş) çocukla sevgili olmuştuk, 3 ay sonra ayrıldık. İlk sevgilimdi, belki acemiliğime geldi ama ben evleneceğim kişiyle sevgili olmak istedim hayatım boyu, 24 yaşındayım bu arada :/. O süre zarfında tonlarca boş sebepten kavga çıkarıyordu, kavga etmeyen biri olduğum için bile kavga çıkarmıştı. En son dedim ayrılalım o zaman, dedi tamam. Bir kaç ay içinde, profiline hemen başka kızla fotoğraf koymuş el ele. Bu kızı bulmak için erkek hesabı açıp çocuğa istek attım (daha kabul etmedi), maalesef düştüm oralara kadar.
Kızı bulmak isteme sebebim, bu çocuk benimle flörtleşirken "eski sevgilisini" stalklıyordu ve bunu bana anlatmıştı. Acaba bu o kız mı diye öğrenmek istiyorum vs.
Ayrıldığımıza asla üzülmedim çünkü baya yollu bir erkekti, haddi sayılmaz ilişkisi olmuş, tek gecelikleri olmuş, tüm sevgilileri ile yatmış. Ben sadece çok sinirliyim, özellikle kendime. Arkadaşım bana "erkekler eninde sonunda geri döner" demişti. Bana geri dönmesini ve bana yaşattıklarını yaşatmak istiyorum ama 9 ay oldu... geri dönmedi, hemen sevgili yapmış. Harcadığım vakte çok kızgınım. Bu niye böyle yaptı? İlişkiye girmek için evlenmeden olmaz dedim kaç kere ve istediğine tabi ki ulaşamadı, bu yüzden mi istemedi ve sonrakine geçti? Aklından ne geçmiş olabilir? Arkadaşlarıma soramıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda, birileri yorum yapsa yardım etse lütfen

belki gereksiz ama bir bilgi: benim kendi başıma her şeyi yapabilmemden hoşlanmıyordu. Bir kez demiştim ona, "ailem kimseye muhtaç olmamı istemiyor, iş güç sahibi olup kendi paramı kazanmam lazım" diye. Bu konudan da kavga çıkardı :D O araba pek kullanamazken ben kullanıyorum 18imden beri. Ona yakın olsun diye avm seçmiştik buluşmaya, o metroyla 10km gelirken ben arabayla 60km git 60km gel yapmıştım. Ama onun aklı halen onu aldatan eski sevgilisindeydi :)

Bu çocuğun derdi neydi?