Bir sürü hitap şekli varken (sevgilim, bebeğim vs..) yinede isimle sesleniyorsa bu irite edici midir?
#reda
#reda

Hayatım aşkım yaprağım kuşum filan bana hele ki topluluk içinde samimi gelmiyor.. vaktinde birine usta derdim ben.. usta aşağı usta yukarı
. Hakikaten de hayal kırma da usta çıktı gerçi.. o da ayrı mesele..
Dimi bazen bişiler bir kere olıyor
Usta nedir awk😃
😂niye be 😅 böceğim aşkım filan mı deseydim
Hayır tam tersi ismimi sürekli onun ağzından duymayı isterdim, gerçi olmayan sevgiliden bahsediyoruz şu an ama olsa ismimle seslenmesine kızmam tabi
Yok kızmam. Arada sırada demesi hoşuma gider. Ama ses tonunda değişiklik varsa ismimi söylerken o zaman sıkıntı vardır diye düşünürüm😂
İyi çözmüşsün sjjsj
Çözerim ben 👀
Saçma saçma cümleler kullanmasinda yeterki ismimle seslensin
Senin adın ne acaba
Cendere 😂 söylerim bir ara sana
O değildir yalan atma jdj
Solerim dedim ama güzel ismim var soleyim😂
Söyle 😂
Burdan ben 😂
Söyle dedim ksjs
Söylemem beni tanımıyor 😂 sonra sonra 😂
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
54Cevap
Bence çok itici dışardaki insandan ne farkım var
Aaa ne mana djjd
Bence öyle biraz özel olmam lazım 😂
Ne yaptık yine? Sorusuyla cebelleşiyor olurum 😅
Aaa hep bişi mi olması gerek adınla seslenmesi içinnnn
evet, genelde öyle oluyor
Bir sorun olduğunu düşünüp sorarım
İsmim ile seslenmesi daha hoş
ben kızmam hayır.
Adımlaaa seslendiiii nasıl ağrıma gittiiii bozulurum ben nasıl balım canım bebeğim yavrum diyorsam 😂
😂😂😂😂
Kavga etmemize ramak kalmışsa evet ismimle hitap etsin
O derece🙄
Kızılacak bir durum değil ama isimle hitap sevgililer arasında sanki soğukluk hissi veriyor.
Senin birde iki adın var ya uzun sürer savaşa gidee gibi dkkd
Tartışma esnasında isim kullanılır diye biliyorum. Neyse ki bu işlere yabancıyım.
Aaa bekarsın djdj
Ben öyleyim sinirliyken erkek arkadaşıma ismi+bey diye hitap ederim hoş onda da sinirli olduğumu anlamıyor bana ismimle hitap etmesi benim için sıkıntj olmazdı ama
Buna net gıcık oluyorum belki tüm hayatımız iklişkimiz içinde adımla seslense rahatsız olmayabilirim ancak yalnızca beni sinir etmek için doğru zamanlarda söylüyor ve başarıyor
Yengeye Elif dedin usta durumundan daha kötü değildir abla düşünsene sana eski eşi ya da sevgilisinin adıyla sesleniyor bu daha irrite edici bence
hayir ya ben erkeklerin prensesim, cicegim, bocegim demesini hic sevmem. bunlari diyecegine yaren, yarenim desin daha iyi bayilirim
Yani birazcık resmi ve mesafeli bir hava verir. Bu da aradaki bağın zayıflamasına sebep olabilir. Ben şahsen tercih etmem.
Nasıl seslendiğine bağlı çekici ve sevgi dolu bir ses tonuylamı sesleniyor yoksa itici ve soğuk bir ses tonuylamı bunu yapıyor?
Ben çok vıcık vıcık hitaplar sevmem. Benim sevebileceğim bir hitap şekli bulamıyorsa ismimi söylemesinin sakıncası yok hatta tercih ederim😅
İsmimle seslenirse kesin bir sorun var diye düşünürüm :)
İlişkilerin temel klişelerinden biridir bu.
Normalde hep sıfatlar kullanıyorsa bi sorun var diye düşünüyorum yoksa kızmam içinden öyle geliyorsa herkes gibi seslensin bana… 😉
Bu soru 2 gündür karşıma çıkıp duruyor Hayır kızmam
Sorun değil ne aşkımlar , canımlar cicimler gördük fos çıktı😄
Sıkıntı etmem. Çünkü ben de hep adıyla sesleniyorum sevgilim olunca.
Aşkım dese şimdi benden önce kaç kişiye demiştir? Kim bilir? Çoğu kelime de çoğu kişide böyleyken önemi yok. Bana da demesin zaten.
Seriye bağlarsa yani hafiften bir trip moduna girebilirim 😄
Ismimle seslenmemesi bana cok daha itici geliyor.
O isimle seslenmez de ben sesleniyorum bazen çok bozuluyor
kızmam da seslenmeden seslenmeye fark vardır yumuşak sert
Bana herkes adımla sesleniyor bu zahmet canım desin aşkım desin bi farkı olsun
Kızmam ama insanın aklında acaba ne yaptım diye geçer 😂
Yoo neden kızayım ki 🤔 sevgi saygı öyle bir şey değil ya
İsim ile seslenme bana göre o ilişkinin sıkıntıya girdiği, hatta bittiği anlamına gelir.
O an kavga ediyoruzdur. kızılcak şey zaten belşrmiştir
Kızmam ama herkes gibi hissedeceğimden beni kırabilir.
Saçma sapan vıcık vıcık olacağına ismimle seslensin daha iyi
Çok da umursamam sürekli aşkım canım falan da sıkar belli bi süre sonra
Hayır aksine ismimle seslensin cıvık cıvık bayıyor.
Aşkım, bebişim, çiçeğim hepsi olur ama isim söylemesin.
Bazen şakayla seslenir vaaay be derim güler 😁 isimle hitap etmek yok çok resmi ya o ne öyle 😃
Kızmam ama diğerki hitap şekillerini kullanmasını daha çok severim
Başka bi kızın ismiyle seslenirse asıl sıkıntı başlar
ne desin mahmut mu desin aw tabiki zaten ismimle seslenecek, vıcı vıcık bebeği gülüm falan mı densin dfgvjdfngf
Normal, her defasında aşkım denilmez Diline pelesenk olmuş gibi sürekli söylenince karşı taraf sevgi şovu yapmaya gerek yok.
ciddi konuşacaksam ya da kızıyorsam ismiyle seslenirim anlar.
sürekli kullandığı sevgi sözcüklerini sonradan kullanmayıp isimle hitap bence sıkıntı ya en başta her şeyi tükettikleri için erkekler biz kadınların sonradan bu duruma alışmaları zor oluyor
Mommy karım gibi saçma şeyler diyeceğine arada ismimle seslenebilir de nasıl bir tonla seslendiği önemli
Sürekli ise biraz kızabilirim
Ne desin mahmut mu desin sjjs
Ya şimdi benim kadar zaten olamaz da hani en azından benden biraz ilham alabilir. Arım desin balım desin peteğim desin desin de desin, sözlükte kelime mi yok İltifat hitap vb edememesinin tek sebebi dudakları dudaklarımda olduğu için olsun
Yoo kızmam. Sürekli balım, böceğim sevmem
Adında güzel hem
İltifat günündeyiz galiba teşekkürler 😃
Arada yaparım sjxjjd
Yok ya kızmam gayet normal bir durum bence sürekli aşkm canım cicim de bayar sanki
Kızmam. Her zaman öyle sevgi sözleri ile hitap edilmez. Çok cıvık olur
Kızmam 6 7 tane sevgilin olunca biri söylemezse diğeri söyler 😂
İnsanlar hitap edebilsinler diye var ismim neden kızayım
Korkarım derim kesin bişey oldu ahjaja
Başkasınn ismiyle seslenirse kızarım kdfkfks
Yok irrite etmez. Ses tonu ile ilgili bu durum.
İsim de kullanılabilir bazen. Normal
Hayır ya sorun etmem sürekli olmadığı sürece
Kızacak bir durum yok.
ismimle seslenilmesini daha cok seviyorum
Yo değildir takılmam öyle şeylere
Kizmam ismimi seviyorum
Ismimle seslensin zaten..
Sürekli yapmasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?