Arkadaslarr benim 9 aya giden çok güzel Bi ilişkimiz vardı sonra ne olduysa sebepsiz yere gitti ve bidaha konuşmadık aldattığını düşünüyorum tabi ben onun nasil pişman olmasını sağlarım Saçımı falan boyatiyim diyorum tarzımı değiştirip çok güzel guyinip nasıl tesadüfen çıkabilirim karsisina yardım edin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlarin hic biri etkilemez
Ne etkiler
Yuz vermeyerek
Bi karsilasiyim ztn yüz vermiycem ki tesadüfen nasıl karsiladabilirim
Gittigi yerleri biliyor musun
Evett mahallesini falan hep biliyorum benimde onun ztn alt mahallesinde oturdugumu saniyo ben tesadüfen okuldan gelirken aynı yoldan geliyim karşılaşalım böyle acı Bi tebessümle bakiyim en güzel halimle ne dusunur
Hic gormemis gibi yap
Hafif Bi bakmiyimmi göz göze geliyim ama umursamiyim
Olabilir oyle
Ne düşünür o annn
Aksamina belli olur 😄
Nasıl yaniiii
Tepkileri aksama belli olur seni gordukten sonra
Etkenirmiii
Etkilenirmiii
Bilmiyorum iste bi gorun belli olacak
Bana Bi tavsiyen varmiii
Yaninda baska erkek olsun bence gul eglen o gorunce
Ooo olmazzz oooo onu yapammammm ozmn onu değil kendimi aldatmış olurummm
Seni aldatmis hem yalandan biri olacak gercek degil
Olsunnn ben kendimi aldatmış olurumm öyle değil şunu hissetsin istiyorum yanlız ama güçlü mutlu ve değişmiş gözüne baktigimdada ama hala sanki seviyo beni ya da nefret ediyo benden düşüncesi olsun aklinda
Biz erkekler hic bir zaman oyle dusunmeyiz 😂
Ya pekii ne düşünürsün ozmn anlat diyorum anlaymiyon yaaa zaten sinirliyim agliycammmmm
Sen gul eglen sanki hic hayatinda olmamissin gibi yanindan gec bi de bakis at
Nasıl Bi bakış atiyim
www.instagram.com/.../?igsh=dmt4ODhjaTNyZ3Jo
Aynen boyle iste 😄
Ay allahtan iyi Bi oyuncu ve çok güzel kızım gozlerimide çok güzel kullanabiliyorum ben daha iyisini atarim bu çok kötü
Ona öyle bakmam ben o ona ödül olur
Anladin sen iste nasil yapacağını ici erisin oyle bi bak ki ben ne yaptim desin
Kimbinimi soylimmi sence nasıl
Soyle bakalim nasil
Bak birincisi kalem mini etek ama altına termal çorap olucak yani oyuzden usutmuycek bunun altına siyah uzun bot üste beyaz krop bogazli ve üstünede eteklen aynı boya gelcek ovorize blazer ceket saclarimida bal kopugune boyayıp perrcem kesicem halka küpeler falan kahve tonları bide makyaj
Oyle ölmez fuze at sen
NEDENNNNNNN
Cok fenasin o ne oyle 😄
GUZELMİ DHDHSHDH
Etkili diyelim 😄
Güzel degilmi ya🥲
Bide guzelligimi hesaba kat ama taş gibi kızım o pic değerimi bilmedi
Guzelligini hesaba katamiyorum gormedim cunku 😄 ama guzelsindir bence
O daha cok bekler senin gibisini
Güzel olmasam derdim ama güzelim egolu oldu biraz ama dhhhdhdhhsdhd
Allaha havale ediyorum 9 ay boyunca herseyi yalanmis
Masallah o zaman guzelligine 😊 zaten hep deger verdiklerimiz bizi yari yolda birakiyor
Ben şu yaşıma kadar kimseyi sevmedimmm ilk defa birini sevdim ilk defa ama o beni en ufak bile sevmemis
Hatta belki aldatmis bile
Ilkler kolay kolay unutulmaz da
Kendi kaybetti sen bir sey kaybetmedin
Ben biliyorum ama çok acı cekicekkk
Şu an varya aşkımdan geberiyo olsam dönse affetmem
Ama Bi kere yazdin istiyorum yazsinki bende onun bana yaptigi gibi gormezden geliyim
Buyuk konusma dikkat et swni manipule edip yeniden baslayabilir onlar ne yaban cakalidir
Ben Bi kere 9 ay ayakta uyutuldum bitti o kış uykusuuu
Finitooo
Dikkat et swn bu kadar seyler planliyorsun ama o da sana iki soz soyleyip butun moralini mahvedebilir cunku bilir zayif noktalarini
K9nusmazki benimle sanmam hatta eminim hiç konusmaz
Damarina basarsan belli olmaz
Bendde onunla konusmuycam ki
En guzeli, uzaktan yap yapacagini muhatap olamasin senle
Kwske olsa ama olmaz şaşırır hatta belki tanımaz bile çünkü kilo değişimi sac falan en son bulustugumuzda çok çokmustum şimdi baya baya toparladim eskiden daha iyimm
Iyuzden ortak Bi arkadasimix var ona derim yoldan beraber onunla geçsin beni gördüğünde aaa zeynep diye bagirsin bana bakalım oda dönüp bakicakmi
Korkulur senden var yaa 😄 bu arada memnun oldum zeynep
Guzel plan yapmissin
Temmuz 2 den tut bugüne kadar bir gün nasıl karsilasirim diye gece gündüz düşündüm tek başıma iglestim isteyende coktu tek başıma iglestim aklımda o varken yanima kimseyi almadim şimdi eskisinden daha güçlüyüm
En tehlikeli insan turu 😄 ama cok fena olacak o cocugun yerinde olmak istemezdim
Ben onun kadar acımasız olamazdim naparsa yapsın ben onun bana yaptiklarini yapamazdim çok kalpsiz biri
Orasi oyle insan kendine yakistiramiyor o yapilanlari baskasina da yapamaz ama dedigin gibi kalpsin ve vicdansiz olunca o kisi her seyi rahatlikla yapiyor
Sen olsam akşam ece gittiginde ne dusunurdun
Pisman olur ama kabullenmezdim ama neyseki hep terkedilen ben oldugum icin boyle bi duruma dusmedim 😄
Yeniden duygularin olurmuydu bisey hissedermuydin
O kızlar tekrar donmwdimi peki sana hiç geri dönüş yapmadimi
Pisman olup donen olmustu ben de dedim yar saclarin lule lule hadi sana gule gule isim olmaz gidenle artik evet canim yaniyor ama gidip geri gelenin artik benim yanimda isi olmaz
HFHGHFHGHGHF IYI DEMISSINNN AMA USTEKI SORUMU CEVAPLAMADIN
O seni gorunce bence geri donecek sana 😄
Ertesi gün acaba okuldan gelirken yine yolda gözü beni srami tekrar cikarmi karşıma acaba diye
Bi daha yaparsin sen de
Yok bidefa cikarim o yüzsüz yüzünüze son defa görürüm ben düşman o pişman olarak devam ederiz hayatımıza
Hadi bakalim sonuclarini bekliyorum
Gel fikir vereyim
Verrr
Burdan olmaz uzun
Sktr