Eski sevgilim ile 1 yıldır beraberliğimiz vardı. Kızın kuzeninin sevgilisinden ayrılma sebebi benimkinin aklını karıştırmış. Kuzeninin sevgilisinden ayrılma sebebi ise ailesine göre istenilen biri değilmiş ve ben de sevgilimin ailesi için istenilen biri değildim. Ailesiyle tanışmadım zaten uzak bir ilişkimiz vardı ve çok fazla yanına gidemiyordum okuldan dolayı. Benim ailem alevi ve bu durum onun ailesine göre uygun değildi yani Alevileri tabiri caizse sevmiyorlardi, ben alevi değilim hatta müslüman bile değilim bu ayrı bir konu tabii. Biz bu aile sorununu konuşurken ben ona bir sürü çözüm sundum. Mesela ailen kabul etmezse araya bir büyüğümüz girer, olmadı ben müslüman gibi davranabilirim, o da mi olmadı gene bir şansımızı deneyelim zaten evlenmemize daha çok var dedim ve bu sunduğum çözümlerin hepsini red etti ben de sinirlenip ayrılmaya bahane arıyorsan söyleyebilirsin dedim o ise ayrılmak istemiyorum ama geleceğimiz yok boş yere çabalamış olcaz dedi boyle böyle devam etti ve en sonunda ayrıldık. Birkac kere böyle ayrılıp barıştık ben de öyle olur diye düşündüm ve bu sefer öyle olmadı ve bu durum beni çok derinden etkiledi hayatım boyunca bu kadar üzülüp aglamamıştım
Arkadaş kalmak istedi, kabul ettim. Konuşurken şakayla karışık "senin o yılan kaynanan yok mu" Dedim ve ciddiye aldı ve beni engelledi. Sonrasında engelimi açtı belli başlı fotoğraflari silmek için ve sonrasında yapmayacağım şeyler dedim, onu tehtid ettim ama iyi yonluydu ve bunları da çok fazla büyüttü. "Eğer barismassak anana seni ne kadar çok sevdiğimi anlatırım görürsün" Dedim falan işte. Biraz ciddi dermiş gibi dedim ve korkuttum gibi biraz. Sonrasında günler geçti ben hep onu elde etmek için tavsiyeler aldım, çoğu tavsiye kızla ilgilenme onsuz hayatın iyi geçtiğini anlasın gibi şeyler iste. Ben tabii hiç birini yapmadım ufaktan denedim sadece çünkü içimde "o kıza öyle davranırsam daha çok üzülür" Kafasında takılıyordum. Ondan dolayı hep şansımı denedim ona iltifatlar ettim eskisi gibi davrandım onu halen sevdiğimi söyledim ve en sonunda aklıma onun canını sikabildigimi düşündüm yani ona artık sadece arkadasmis gibi davranmaya başladım yani daha bugün başladim ama böyle de devam edicek. Ne kadar kendini kafa da bitirmiş ondan vazgeçmiş gibi hissetsem de onu halen istiyorum. Sizce geri döner mi? Dönmesi için neler yapmalıyım? (Dönmezse de çok fazla takacağımı düşünmuyorum, onun yaşattıklari da biraz zoruma gidiyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer