Şu an asla affetmediğiniz eski sevgiliniz veya ne yaparsanız yapın sevemediğiniz platoniğiz reddedilmeye dayanamayıp intihar etse ne yaparsınız?

Şu an asla affetmediğiniz eski sevgiliniz veya ne yaparsanız yapın sevemediğiniz platoniğiz reddedilmeye dayanamayıp intihar etse ne yaparsınız?
Kendi tercihidir. Başkaları mutlu olacak diye kendimden ödün vermeyi bırakalı çok uzun yıl oldu. Herkesi mutlu edemez kimse. Bugün o platoniğe evet dersin yarın başka platonik çıkar boşan benle evlen der. Sevgili affetmeme olayı ise zaten affedilmeyecek olay yapmıştır ki bitmiştir.
İntihar eden kendine eder. Olmuyorsa olmuyordur zorlamak yerine yeni sayfa açmaları lazım.
Bu da bir çeşit psikolojik mobbing oluyor. Blöf de olabilir. Bittiyse bitmiştir, veya (kadın platonik aşık olur mu bilemedim 😅) başlamadıysa zaten hiç olmamıştır. Zorla güzellik olmaz
Muhtemelen o intahara maili kişinin de ciddi problemleri vardır.
Zeki Demirkubuzun - kader filmi anımsadım,
Ya oradaki adamın evde bir karısı ve çocuğu vardı. Yani madem aklında biri var , evlenme. De babana. Az dişli ol.
Hiçbir şey için intihar etmeye hiçbir insanın için hayata son vermeye değmez mutlaka önüne bir level 2 level daha üstün biri çıkar Ben inanmıyorum Bu olaya
Cevap
11Cevap
benim umurumda olmazdı. affetmiyorsam bir nedeni vardır.
Bana hayat anlatsana be Güneş her gün kafama doyuyorsun bir gün kalbime dokunsana Güneş benimle sevişsene Güneş ben sana aşık olurum bana çocuk doğursana açılıyor edebiyat okumuşsun sana yalvarıyorum Artık kadınım o çocuğumun annesi oluyor ya
İyi gelebilmiş bugünlere kadar der geçerim..
Doğrudan bi suçum olmasa da kendimi kötü hissederim…
Ne üzülür ne sevinirim umrumda olmazdı. Haberlerde gördüğüm insanlara üzülürüm ona üzülmem
üzülürüm tabi ki ama öldukten sonra yapabilecegim bir sey olmaz
Yapacak bir şey yok dirayeti bu kadarmış derim en fazla şaşırırım üzülür müyüm bilmiyorum
Böyle durumlar da sebep olan kimse ceza almalı ama nedense bu yok ülke de ölen ölmüş kalan sağlar bizimdir deyip geçiyorlar ne güzel dünya.
Affetmiyorsam elbet beni üzmüştür valla üzülmem o üzerken iyi onun için üzüntü duymam allah herkese akıl vermiş o da intihar düşünüyorsa yapcak bi şey yok kendi hayatı umrumda olmaz
Platoniğe bir şans vermek neden bu kadar zor sizler için
Bazen ne kadar sevmeye de çalışsan sevemiyorsun. Var böyle tipler.
Yapı meselesi işte. Herkes farklı.
O zaman Allah'ın size gönderdiğini istemeyip ısrarla sizi sevmeyeni isterseniz ağlamayın
Bunu bana deme. Dediğim gibi herkes farklı ve karşına çıkan herkesi Allah gönderiyor. Herkese gönül veriyor musun?
Hayır ama biri beni canından çok severse bir şans veririm
Bak , hayır ama işte. Demek ki herkes herkesi sevemiyor. Bu yalandan yere seviyormuş gibi yapmaktan daha iyidir bence.
zaten onda akıl olsa onu sevmeyen biri için kılını kıpırdatmaz Allah akıl fikir versin bişey demiyorum
Canını hiçe sayan seviyor diye tek seven o olmuyor hayatta. Tek o kişi yok bu hayatta malum.
Zamanında o intiharın eşiğine getirmişti akıl veren arkadaşları üzülsün kalan sahalar bizimdir.
vicdan azabi cekerdim :(
tamam şapşik geri dön derim
Tercihine saygı duyarım
Etmişse zaten ne yapabilirim ki
Hiçbir şey yapmam. Üzülməm de.
Üzülürüm
Üzülürüm de yapacak bişey yok artık
Öyle bi manyak karşıma çıkmadı
Varsayım yapıyoruz ya şurada
Umrumda olmaz yani.
Allah göstermesin
Amin