Özellikle bir erkek olarak kızların fikirlerini merak ediyorum ben mi kısıtlayıcıyım kızın gözü mü dışarıda veya kafalar mı farklı?

Arkadaşlar merhaba biz sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk, kendisini bana farklı bir kız olarak tanıttı bunu ben bir şekilde öğrendim hatta adı bile farklıymış sebebi de buluşmadan güvenenem dedi, telefon numarasını filan da vermemişti sadece buluşunca diyordu, sizce bu normal mi buluşunca açıklayacam dedi doğruları ama aylarca konuşmanın ardından buluşamadan sürekli ayrıl barış yaşadığımız için yoruldum diyip ayrıldı toxic bir ilişkiydi yani. Bir de bir erkeğin arabasına binme demiştim hocasıydı bir eğitimden tamam demişti arabası ağrıza yapınca onun arabasına arkadaşıyla binmişti ben de sorun çıkarmıştım, arkadaşlarıyla tatile gittiği zaman da koluna ve göğüs arasına geçici dövme yaptırmış bana tatilden foto atınca haberim oldu bunda da sorun çıkarmıştım sorun yaptırması değil izin istemesi de değildi benim için, haber verebilirdi bence kıza yaptırmasını isterdim sadece karşı çıkmazdım, yani derdim iletişimdi izin istemesi değil haber vermesiydi, yaz günü bikinili halde olacağından dolayı normal olarak bana danışmadan göğüs arasına sizce dövme yaptırdığı için tepkimde haksız mıyım? İşte bunun gibi sebeplerden dolayı sürekli ayrıl barış yaşadık ve bitti , sorun ben miyim o mu ya da farklı kafada insanlar olmamız mı?

Güncellemeler
1 yıl
Tek taraflı anlatmış olmamayayım olayı bir yerden sonra bunlar sürekli yaşanınca küfür hakaretler de ettim kendisine güvenemediğim için ama ondan gidemedim biliyorum ilk yalandan sonra gitmem gerektiğini ama gidemedim çok sevdim.
Güncellemeler
1 yıl
Ayrılırken de ben buyum annem babam bana bu kadar karışmadı rüyalarıma giriyorsun şunu yapma bunu yapma diyorsun travma olmaya başladı artık demişti
Özellikle bir erkek olarak kızların fikirlerini merak ediyorum ben mi kısıtlayıcıyım kızın gözü mü dışarıda veya kafalar mı farklı?