Özellikle kızların görüşünü merak ediyorum?

Geçtiğimiz cuma arkadaşımın kınası vardı gelin damat ben ve gelinin arkadaşı biraz gezdik sonra Pazar günü arkadaşımın düğününde sadıçtım Arkadaşım sürekli eşinin sadıcını bana söylüyordu o gün onu da sadıç yaptılar gelinin teyzesi beni ve gelinin sadıcını ayrı ayrı kenara çekip konuştu bana sevgilin var mı kız güzel mi dedi kıza da sormuş kız da sevgilimden yeni ayrıldım olabilir güzel çocuk demiş düğünde dans sırasında da gelin o kızla sürekli göz teması halindeydi dans edin diye baktı neyse bir bahaneyle arkadaşım numaralarımızı verdi birbirimize düğünden bir gün sonra kız benden resimleri istemek için yazdı biz konuşmaya başladık kız her şey için ayrı ayrı teşekkür etti hiçbir şeyi unutmamış gece düğünden sonra kız evi başka şehirden geldiği için otoban girişini bulamazlar diye yol tarif ettim kız onun için bile teşekkür etti şu an konuşuyoruz nasıl bir yol izlemem lazım yardım edin kızlar böyle davranan bir kız konuşmak istiyor olarak kabul ediyorum arkadaşım haftaya bizim eve yemeğe gelin diyor ne yapayım bana yardım edin
Özellikle kızların görüşünü merak ediyorum?