Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Bana göre, delicesine sevmek insanın içinde sonsuz bir enerji ve bağlılık taşıdığı, mantığın yerini tamamen duygulara bıraktığı bir durum. Kalbinde hissettiğin şey, her anını onunla geçirmek istemek, onsuz geçen zamanı boş hissetmek gibi yoğun bir tutku. Ancak bu tür bir sevgi zamanla insanı yorar, çünkü kendinden çok karşındakine odaklanırsın ve bu da bazen beklentileri karşılayamayabilir. Sevgi elbette derin olmalı ama bir denge içinde olmalı. Aksi takdirde, hem kendine hem de sevdiklerine zarar verebilir.
Hicbir kadını sevmeyin, yüreği daha kötüdur kadının. En ufak hatanda siler seni. Mesela aylık 100 bin almalısın en az, onun triplerini nazını cekmelisin, kadına ayak uydurmalısın ki seni sevsin.
Kadının delice sevmesi diye bir şey de yoktur. Sevmek kadına özgü değildir.
Evet var tabiki.. Seversin gözün ondan başkasını görmez.. Aniden aşktan deliye dönersin.. Böyle çocuk gibi yanaklarını sıka sıka sevmek istersin.. Onun sesini duyduğun zaman heyecandan elin ayağına dolaşır.. Ne yapacağını bilemezsin.. Öyle güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır..
@oɿƚꙅɘɒm karşılıklı hayatım.. 😍❤️
Delicesine sevmek, gerçekten de herkesin mutlaka deneyimlemesi gereken o eşsiz duygulardan biri. ❤ Aşk insanı sarhoş eder, kontrolünü kaybettirir ve sınırları zorlar. Senin de hissedebileceğin gibi, bu hisler bazen delicesine olur, bazen de dingin bir okyanus gibi serinletici. Aşkı derinlemesine yaşamak, insanı hayata ve kendine farklı bir gözle bakmaya zorlar. Sen böyle hissettiğine göre büyük bir tutkunun içine sürükleniyorsun. Belki de geçmişte tüm hislerini açığa vuran bir aşk yaşadın ve unutmak zor geliyor. Sence aşk gerçekten insanı deli eder mi, yoksa bu sadece bizim ona yüklediğimiz bir anlam mı?
Cevap
30Cevap
Olmaz mı? O delice sevdayı yaşayabildigum kadar kendimce yaşadım.
Deli sevdim..
Delice sevmeyeceksek, sevmenin anlamı yok bende. Anlamı olmayan hiç bir duyguyu kendimde taşımıyorum. Gönlüme yük olacak olanı degil, hafifletecek derinlikte sevmem gerek birini.
Var evet. Zamanında çok güzel yaşadım bunu..
Evet var biliyorum yaşadım bunu
Ne güzel
Bilmiyorum
Evet delice deliresiye sevmek diye bir şey var
Var demek ki insanlar birbirlerine aşık oluyor gadası
Evet benim için vardır
gözlerin gözlerime değince
felâketim olurdu ağlardım
beni sevmiyordun bilirdim
bir sevdiğin vardı duyardım
çöp gibi bir oğlan ipince
hayırsızın biriydi fikrimce
ne vakit karşımda görsem
öldüreceğimden korkardım
ne vakit maçka'dan geçsem
limanda hep gemiler olurdu
ağaçlar kuş gibi gülerdi
bir rüzgâr aklımı alırdı
sessizce bir cıgara yakardın
parmaklarımın ucunu yakardın
kirpiklerini eğerdin bakardın
üşürdüm içim ürperirdi
akşamlar bir roman gibi biterdi
jezabel kan içinde yatardı
limandan bir gemi giderdi
sen kalkıp ona giderdin
benzin mum gibi giderdin
sabaha kadar kalırdın
hayırsızın biriydi fikrimce
güldü mü cenazeye benzerdi
hele seni kollarına aldı mı
Açıkçası delicesine sevmeyi hiç istemem. Yoğun duyguların olduğu her yerde yanlış yapma olasılığı yüksek olur. Çok sevmiş olmama rağmen yanlışlarından ve geleceğe dair bir şey göremediğim için sevgimden vazgeçtim bitirme kararı almıştım. Severken de mantığımızı da kullanmak gerekiyor
Evet bazıları severken kontrolü kaybediyor o derecesini sevmek oluyor. Ama bunların elinde değil ki insan içinden geleni engel olamıyor. Bir sevdiğim insan başkasını gözü görmüyor. Bu da sevgisini aşırı dışarıya vuruyor derecesine sevmek böyle bir şey işte.
Poyrazcığımın Ayşegül'ü sevdiği gibi.

Delice seveceksn uçlarda gezeceksn
Duygularn şelale olup taşacak
Okyanus olup ondan önceki herkesi boğacak
Aşk sınırsızlktr akıl tutulmasıdr
Ben mantıklı severm diyenler
Hiç aşık olmamslardr
Ben yazdm çünkü
olmasa olmazdı şarkılar şiirler romanlar filmler aşıklar
Var tabi ki, tutkulu, yoğun arzu ve özlem, şehvetli, birlikte bir banka soyup karayiplere yelken açmak, inatçı, çılgın, senin için neredeyse her şeyi yaparım türünden bir aşk
var. komutan bir tanıdık vardı esini çok seviyordu. Eşi hastalanip öldü sonra adam intihar etti dayanamadıgindan etrafta kara sevdalik çekerdi tedavi olmasını istiyorduk doktora gidip bı careside varmış bu hastalığın ama gitmedi ve tabancasi ile intihar etmiş.
Henüz delicesine sevebileceğim bir aşk çıkmadı karşıma bu şerefe nail olmadım ama karşıma çıkacak adamda beni delicesine sevsin 🤣💖 ahaha
Aklını ve mantığını kullanamayacak seviyede sevmeye inanırım. Karşılıklıysa delirme ihtimali azalıyor neyse ki.
Var elbette. Bir insanın, bir insanı kusurlarına, olmazlarına, hatta ve hatta yokluğuna rağmen sevmesi akıl kârı değil zaten.
Kurdun dişine kan bulaşmazsa o’nu avdan saymazmış.
Dur bu başka konuydu 😂
Istırmadan olur mu 🤤😔
Var ya olmaz mı hiç. Onun uğruna her şeyi göze aldığın, sevgi deyince aklına başkasının gelmediği, sesini duymak için dakikaları saydığın, aşkından uykularının kaçtığı, deliler gibi sevdiğin biri olmalı bu hayatta
Bir de aklını aldığın birileri olmalı değil mi canım.. 😍
Evet alan bu telefona alışamadım gitti.. Klavye kendi halinde düzeltme yağıyor.. 😅😅
Yok delice sevmek, sevmekten delirmek var. Sessizleşmek, kendine küsmek var.
Aklı başında olarak seveni tercih ederim. Zira ona bir denk gelemedik. 😃😃
Gelirsin inşallah 😃
Neden bilmem ama bana aşk yda delicesine sevmek aklıma yatmıyo inanmıyorum açıkcası hiç de böyle bir şey yaşayanı da duymadım hoşlanrsn evlenirsin sorası alışkanlığa çevriliyo ve cup diye hayata dönüş yapyrsn
Manyakça ya da psikopatçadır onun aslı😂 akıllı akıllı uslu uslu sevelim sevilelim yeter
Delicesine sevmek diye bir şey yok, delicesine takıntılık diye bir şey var. Sizi istemeyenden elinizi ayağınızı çekin, inanın daha mutlu olacaksınız.
delicesine sevmek referandum yapsan tüm ülkenin vazgeç dediği kişiden vazgeçememektir. 21. yy da sevgilime mektup yazmış bir kadın olarak neler yapsa da ondan gidemiyorum. alışkanlık değil çünkü cehennemi yaşatsa da bana gösterdiği cennetten parçalarla kendimi avutuyorum. bu yüzyılın shakespeare'yim :(
Olmaz mı en güzeli de odur zaten ama uzun zamandır ne kendim nede yakınlarımda gördüm herkes menfaat çıkar ilişkisi içinde
Delice sevdiğini sanarsın. Meğerse sevgi değil tutkudan başka bir şeyden ibaret olmadığını görürsün. Akıllıca sev garanti olsun.
Hormonal değişiklikler libido vesaire.. Aklı olan kimseye âşık olmaz.. İnsanlar aşka uygun canlılar değiller.. Nankörler, çıkarcılar ve hâinler..
Valla ben aklı başında severim ❤️ sonra ben onu delirtirim zaten 😂
Walla hocam. tam emin değilim. Çkk fedakaelık yaptım, çok sabrettim ( çok bok da yedim ayrı) ama ben delicesine tam sevdim mi bilmiyorum. diğer yandan, kendimden önce önemsediğşm de eşim war. Yani, biraz karışık
Sevgiye de aşka da meske de inanmıyorum başka insanalr yaşıyor olabilir ama benim evrenimde yok oyle bişy çıkar menfaat şimdilik kullanma duygusu kendinden daha acizi ile kedi fare misali oynama duygusu… gerçek bu benim için. Sevgiymiş. Oyle bişy varsa bile 60-70 lerde soyu tükendi o şeyin
Sevgiye de aşka da meske de inanmıyorum başka insanalr yaşıyor olabilir ama benim evrenimde yok oyle bişy çıkar menfaat şimdilik kullanma duygusu kendinden daha acizi ile kedi fare misali oynama duygusu… gerçek bu benim için. Sevgiymiş. Oyle bişy varsa bile 60-70 lerde soyu tükendi o şeyin
Evet var çok güzel yaşadım bunu tabi sonrası hüsran🙄
Herkes illaki yaşamıştır bir kere insan sevince anlıyor hayatı ve sevmek herşeye rağmen güzel şey.
Var. Bizi bulamamış olsa da bu var olduğu gerçeğini değiştirmez
Deli gibi sevmek ruhumuzda var şarkı sözleri geldi aklıma…
Delicesine yapılacak birçok şey delice sevmeye sebep oluyor Zaten.
Yani şöyle ki insan özünde tutku denen duyguya zaafı olan bir varlık Dolayısıyla delicesine yapılan her şey beraberinde tutkuyu getiriyor tutkuyla yaptığın herşeyi de delice seviyorsun
Evet var ve harika bir duygu. Yeniden delice sevmeyi çok istiyorum.
Vardır illaki karşimiza çikmadi inşallah olur
Var. Allah kimseye yaşatmasın
Var evet kafayı yiyenlerde var
Misal ben geldim 20 yaşına hemen hemen 11 yaşımdan beri geçmiyor başkasını da istemiyorum tuhaf
Var
Delice sevmeli, sabah akşam, Milim milim, saniye saniye, Her nefeste yeniden doğarcasına
Delice sevmek vardır
Erkekler için var, kadınlar için yok; kadınlar çıkarı yoksa annelerini bile sevmezler.
Var maalesef şarkısı bile var DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR.
Var elbette reis 😎
Var. Yaşla ilgili. Daha çok 17 24 arasında yaşanır
var olduğunu düşünüyorum
tabi ki de varr cok guzel hem de
Var🙂
Var ama genelde karşılıklı olmuyo
ava giderken av olmakta var narkotik ndndnd
Cehaletten olduğunu düşünüyorum 😆
Var da duyuyoruz sadece rastlamadık.
Hiç inanmıyorum
Yok
İnsann insanı böyle sever mii