Ben o... degilim, kalbim paramparca sadece, napicam?

İş yerinde biri vardı, gayet sempatik tatlı zamanla aynı arkadaş grubuna dahil olduk ama beni fazlaca kesiyordu, ayrı bir ilgisi olduğu acıktı. Meğerse ta o zaman 5 aylık sevgilisi varmış, ben arkadaşından öğrendim. Ama çoktan kapilmistim bir kere , aylarca işten sonra oturduk kahve içtik, güldük, konuştuk, yabancı olduğu için bana ing de ogretiyordu. Ama elimi vicdanıma koyduğumda masum degildi bu buluşmalar, hicbir temasa gecmesek de gozlerimizle birbirimizi yiyorduk. Ztn rahat bir çocuk, disarda da yakın kız kankalari vardı. Sevgilisiyle zamanla ayrıldılar. Derken bir akşam ben bunun evine gitmistim aniden yakinlastik ve önce sımsıkı sarıldık dakikalarca sonra sevistik saatlerce, bu haftada 1 gün olarak 2 ay devam etti. Ama resmen cumaları kollar duruma geldik.

Bir yandan ama aklının bir köşesinde hala o kız var gibi hissediyorum. Arada bir daliyor gidiyor filan. Derken benim kiskancliklarim arttı baya, küs durumuna geliyorduk habire derken bir gün bunu aniden s... ettm, sen kendime yaptığım en büyük saygısızlıksin diye.

Aradan 2 hafta geçti ve ESKI SEVGILISINE döndü.

Güncellemeler
1 yıl
Gnclll
Güncellemeler
1 yıl
11111
Ben o... degilim, kalbim paramparca sadece, napicam?