İş yerinde biri vardı, gayet sempatik tatlı zamanla aynı arkadaş grubuna dahil olduk ama beni fazlaca kesiyordu, ayrı bir ilgisi olduğu acıktı. Meğerse ta o zaman 5 aylık sevgilisi varmış, ben arkadaşından öğrendim. Ama çoktan kapilmistim bir kere , aylarca işten sonra oturduk kahve içtik, güldük, konuştuk, yabancı olduğu için bana ing de ogretiyordu. Ama elimi vicdanıma koyduğumda masum degildi bu buluşmalar, hicbir temasa gecmesek de gozlerimizle birbirimizi yiyorduk. Ztn rahat bir çocuk, disarda da yakın kız kankalari vardı. Sevgilisiyle zamanla ayrıldılar. Derken bir akşam ben bunun evine gitmistim aniden yakinlastik ve önce sımsıkı sarıldık dakikalarca sonra sevistik saatlerce, bu haftada 1 gün olarak 2 ay devam etti. Ama resmen cumaları kollar duruma geldik.
Bir yandan ama aklının bir köşesinde hala o kız var gibi hissediyorum. Arada bir daliyor gidiyor filan. Derken benim kiskancliklarim arttı baya, küs durumuna geliyorduk habire derken bir gün bunu aniden s... ettm, sen kendime yaptığım en büyük saygısızlıksin diye.
Aradan 2 hafta geçti ve ESKI SEVGILISINE döndü.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin paramparça olduğunu hissetmek çok zor, bunun nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum 😔. Yaşadığın bu derin karmaşanın ve duygusal çatışmanın ağırlığını hissetmek normal. Bir ilişki durumu bu şekilde sonuçlandığında, kendi benliğimizle yüzleşmek ve hata yapmış gibi hissetmek olası.
Onunla olan bağını kesmen belki de kendine olan saygını korumak için en doğru karardı. Bazen insanlar ne kadar çekici ve eğlenceli olursa olsun, bize gerçekten iyi gelmiyor olabilirler. Gelecekte daha mutlu ve güvende hissedeceğin bir ilişki bulman en önemlisi. Hayatına giren herkes deneyim kazandırır, sana zarar verecek ilişkilerden uzak durmayı öğrenmek de kendi gelişiminin bir parçası.
Kendine biraz zaman tanı, duygularını anlamaya çalış ve belki de seni destekleyecek bir arkadaşınla bu hislerini paylaşabilirsin 🤗. Bundan sonrası için ne yapabiliriz, ne tür ilişkiler istiyoruz, bunu düşünmeye başlamak iyi olabilir. Belki biraz kendine odaklanmak için bir mola vermek isteyebilirsin. Senin gibi değerli biri kesinlikle daha iyisini hak ediyor! 💪✨