Kalbim kırıldı sanırım?

merhaba. az önce bir tanışma uygulamasında biriyle görüntülü girdim. resimlerimde efekt cidden yoktu cünkü filtre kullanıp sonra buluştuğumuzda filtreli halimden daha tipsiz olacağımı biliyordum. her neyse, boydan resimlerim flan vardı yani ne kilomu ne başka bir şeyi saklamadım. görüntülü girdik iyi hoş, ben utancımdan yüzüne bakamadım bile zaten. ama o sanırım incelemiş baya. bir süre sonra işte görüntülüde sesin gelmiyor, normal şekilde arar mısın diye sordu, bende olur diyip kapattım. aramasını bekledim ama aramadı. meğer engellemiş :) tüm gün bana prenses demişti ve bende bana prenses dememesini, kendimi o kelime yüzünden rahatsız hissettiğimi söledim. cünkü ben bir prenses değilim. hic bir zamanda olmamıştım. rahatsız hissettim ama bir yandan da ilk defa bana prenses denilmesi göğsümün ortasında kücük bir sancıya neden olmuştu bilmiyorum belkide burukluk. bu sözleri ve cirkinliğimin tekrar yüzüme vurulup asla sevilemeyeceğim gerceğini bir sigara ile sindirip cocuğa instadan yaptığının yanlış olduğunu, bir başkasına yapmaması gerektiğini ve mesaja cevap vermeyip engellemesini söledim. en azından icimde kalmadı, belki eziklikti ama söylemek istedim. az önce ise uygulamayı sildim, artık biriyle tanışıcak özgüvenim asla kalmadı. gerekte yok. ailemin benimde sevilebileceğimi görmesi icin biriyle olmak istiyordum ama onlar haklıydı. o yüzden aşk ve anne olma hayalimi kalıcı olarak rafa kaldırmış bulunmaktayım. kalbim bu akşam son kez kırılmış, hayallerimi unutmak nasip olsun. buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, kimsem olmadığı icin icimi dökmek istedim sadece. hoşcakalın.
Kalbim kırıldı sanırım?