Kalbim kırıldı?

Ben internette bir insanla tanıştım. Bir kaç gün sonra buluştuk, gezdik sohbet ettik. Güzel zaman geçirdik , çok güldük, eğlendik. Sonrasında uzatmadan eve döndüm ve arkadaş gibi, flört gibi hep ara ara konuşuyorduk, O beni , iki kere tekrardan buluşmaya davet etti ikisindede Kibarca redd etmek zorunda kaldım, cunki gercekten işlerim vardı ve öncesinde söylememişti ki, buluşacağız diye, neyse yine normal havadan sudan konusuyorduk. Ve sozlestik bulusucagimiz gunu. Herneyse hersey cok normalken ertesi gün merhaba yazdım ve hic cevap vermedi, sonrasinda yarın bir kere daha nasilsin yazdim surekli cevrimici oldugu halde , hic cevap yazmadi. Ben de tabiki daha da asla yazmam. Ama o kadar kırıldım ki, yıllardır konuşmaktan hoşlandığım tek insandı o. Aramızda asla başka türlü konuşmalar olmadıkı ya da bana öyle bir şey asla hissettirmediki diyeyim ha anladı, onunla birlikte olmayacağımı o yüzden iletişimi kesdi, ya da nebiliyim işte hayatinda yeni bir kiz var ve ya eski sevgilisiyle barissa , biz sevgili bile degildikki dostca konusuyorduk, iki hafta bile olmadı tanışalı, herneyse yinede kırıldım çunki hicbir sebep yoktu.
Kalbim kırıldı?