Sevgilimle abisinin sevgilisi yüzünden ayrıldık?

Arkadaşlar 4 aydır beraberdik ve mutluyduk. İnstagramından tüm kızları çıkartmasına rağmen sadece abisinin sevgilisini yani (yengesini) çıkarmadı. Daha önce çıkarmasını istediğimi söylediğimde, darlama beni demişti. Abisiyle sevgilisi nişanlı, sözlü bile değillerdi. Yani evli olsalar anlayabilirdim ama neden çıkaramadığını anlayamadım. En son buluştuğumuzda telefonuna baktım, yengesi yani (abisinin sevgilisi) whatsapptan araba resmi atıp, arabasını yapmasını söylemiş. Eski sevgilim araba tamircisiydi. Buluştuktan sonra eve geldiğimde bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim. Açıklama dahi yapmadı ve o kız daha önce benim hakkımda ileri geri konuşmuş, beni tanımadığı halde benim hakkımda hoş olmayan şeyler söylemiş. Benim hakkımda kötü şeyler söyleyen biriyle neden muhatap oluyorsun dedim haklı olarak. O benim bacım, ablam gibi şeyler söyledi. Ben bu durumdan şüphelenip ayrıldım ondan. Neden yengesiyle bu kadar samimi? Ve o kız neden buna mesaj atıyor? İnstagramından bir tek o kızı çıkarmadı. Sizce aralarında bir şey olabilir mi?
Sevgilimle abisinin sevgilisi yüzünden ayrıldık?