- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYa olabilir bu normal o erkekte en fazla o kızlardan yardım ister ilişkide sorun olursa çözümü daha kolay olur malum kadını anlamak zor olabiliyor neye kızıyor ne ima etmek istiyor bu konuda destek alır zaten ciddi ilişki insanıyla böyle bakar ha yok zaten oğlanın amacı belliyse bunu zaten kız anlar geniş kız arkadaşlarının ne olduğu belli olur
08 Yorumla- 1 yıl
Olamaz sus
- 1 yıl
Ya bir konuşsaydım önce
- 1 yıl
Şşş sus dedim😅
- 1 yıl
Ya ama bak Bi yaw gelir misin lütfen 😂
- 1 yıl
Sus diyince susman gerek😂😂😂😂
- 1 yıl
Susmam bunu konuşacağız diğer kızları da çağırıp hep beraber konuşup tatlıya bağlayacağız😂😂😂😂
- 1 yıl
Tabancamı getirin
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bundan sanane?
Geniş erkek arkadaş çevresi olan kadınlarda ÖZGÜRLÜK adı altında aynısını istiyorlarsa erkekte aynısını yapar..
Beğenmiyorsan kendine çevresi olmayan erkeği ARAYIP BULACAKSIN ama bu ülkede çoğu kadında böyle bir meziyet yok , zaten bu ülkede kadınların çoğu iletişim kurmayı konuşmayı tanışmatı insan olmayı bile bilmedikleri için herşeyi erkekten bekliyorlar buyüzden etrafa DİKKATLI bakan erkekler kadınlarını çoğunun sokakta ANCAA kedilerle köpeklerle iletişim kurup konuşabildiğini , hoşlandığı bir erkekle iletişim kurup konuşabilecek "İNSAN"olacak vasıflara meziyete sahip OLMADIKLARINI NET GÖRÜR..Bir erkeğin geniş çevresi olması seni rahatsız ediyorsa NEDEN O ERKEKLE GÖRÜŞÜYORSUN DİYE ADAMA SORMAZLAR MI? AMA Cevap kadınlar için genelde BASİTTİR = o erkek zengin arabası parası vs vs var.. :-)) Negüzel dünyaa.. Senin farklı bir cevabın varsa söyle?
Geniş kadın çevresisi olduğunu bilip gördüğü halde o erkeği seven kadın İYİ BİR KADIN MI PEKİ? AMACI NE ACABA? NEDEN ZORLA O ZENGİN ERKEKLE GÖRÜŞÜYOR Kİ?
PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN..
Ülkeyi soyup zengin olup tatlı hayatlar yaşayanlar ve zorla abazalıkla kendisini istemeyen tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınların zorla peşinden koşan evlimi sevgilisi var mı nişanlımı BAKMADAN ! yüzsüz ahlaıksızz namuussuzz itt gibi çağrılmadan gidip durup dururken kadınların üzerine saldırıp tanışan namussuz erkeklerin CESUR ALFA ERKEK olduğu ülke burası..Bu ülke başına gelen her kötü şeyi hakediyor artık.
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz10 Yorumla
1 yılDoğru veya yanlış o senin bileceğin bir şey
Başkalarının lafıyla hareket etme
Diyorsan
Ben genişlik seviyorum genişlik bende de var
Normal
Yok ben genişlik istemem
Nefret ediyorum diyorsan anormal
Ama Sana göre normal anormal herkes farklı
Ben normal bulurum çünkü geniş özgür kafalı bir ruhum00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılOlmayın bak abla/kardeş tavsiyesidir. Geniş kız çevresi olan kimle flört etsem adam kıymete bindi, kızlardan biri çıktı aşkını ilan etti yedim boynuzu oturdum. Hep de şey derdim "ya bi şey olacak olsa ben yokken olurdu" hep hikaye. Eşimin kız arkadaşları var çoğu zaten arkadaşlarının sevgilisi, kimden rahatsız olsam söylüyorum çekiyor sınırını
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
1 yılGerek yok muhakkak içlerinde eski flört ve sevgili sıkıştırmıştır
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılKıskanç biri değilsen, yapabilirsin bunu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBana göre doğru değildir. gerek yok
00 Yorumla
1 yılBir erkek bir kızla samimiyse işin içinde erkeğin kızı potansiyel sevgili olarak görme sebebi yatar. O kızlardan herhangi birisi "Ahmet çok kötüyüm ya moralim bozuk, sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Teselline ihtiyacım var buluşalım mı?" diyip o erkekle buluşsa ve kız yavaş bir şekilde öpüşmeye çalışsa, Ahmet kesinlikle reddetmez %99 ihtimal öpüşür hatta yatar da. Veyahut kız Ahmete dese ki Ahmet ben senden hoşlandığımı farkettim, bunca zaman senle yakın arkadaş olma sebebim aslında sana açılacak cesaretimin olmaması ve sana yakın olmak istememden kaynaklıydı desin, Ahmet de ondan hoşlandığını söyler.
Bunlar farklı farklı yüzlerce insan üzerinde denenmiş şeyler. İnternette bunun araştırması bile var.413 Yorumla- 1 yıl
Amma yazmışın he kitap yaz sen.
- 1 yıl
Düşüncelerimi ifade ettim, nesi seni rahatsız etti anlayamadım 😊
- 1 yıl
Rahatsız oldum mu yazmışım. Aga senaryo yazmışsın ince detaylı 😂
- 1 yıl
Aslında yaşanan bir olayı yazdım. Dediğim gibi araştırmalar var internetten bulabilirsiniz
- 1 yıl
Peki sen bu hikayedeki Ahmet olsan aynen de bunları mı yapardın? Hm?
- 1 yıl
Benim kadın çevrem yok o yüzden o Ahmet olamam
- 1 yıl
Ya ne kadar güzel bir yüzünüz var
- 1 yıl
Teşekkür ederim son iki yorum için
- 1 yıl
@Derdevarmı yuh aw bari özelden yürü
- 1 yıl
Her beğenilen insana asılmak zorunda değil kimse. Bugün trafikte giderken motorlu bir adam gördüm bayağı karizmaydı. Stiliniz güzelmiş dedim, anlamadı. Karizmasın reis tarzın güzelmiş dedim gülümsedim. Teşekkür etti ve o da gülümsedi. Eminim o adamın gününü güzelleştirmişimdir. Bunlar insanı hoş duygular, iletişimi güzel insanların yapacağı hareketler. İşiniz gücünüz sevgili olmak. Bu kadar basit olmayım. Sözüm senin gibi düşünenlere, şahsi algılama. @Neyebakacaktimbenn
- 1 yıl
Teşekkür ederim dediklerinize aynen katılıyorum yukarıda konuşan şahsın dediği gibi bir durum olsaydı size istek atıp defalarca mesaj atmıştım ama rahatsız etmedim neyse insanların gününü güzelleştirmek hiç zor olmasa gerek umarım güzel kalplere denk geliriz iyi günler
- 1 yıl
Teşekkürler iyi günler
1 yılgeniş karşı cins çevresi olan kimse, kimseye sağlıklı bir ilişki vaad edemez..
190 Yorumla
Ben birisiyle ilişki yaşayacaksam o kişinin kesinlikle kız çevresi olmaması gerekiyor. Benim zaten erkek çevrem yok, yani Çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım yok. Eğer o kişi var olanlardan da rahatsız olursa onları da hayatımdan çıkartabilirim sıkıntı değil, ama sevgilimin kesinlikle kız çevresi olamaz20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılPartnerimin kadınlarla iletişim kurmayı becerebiliyor olmasından niye rahatsız olayım? Bu onun kadınlar konusunda kıt olmasından kat kat iyi. Zaten ben hemcinslerinden gözü korkan öz güvensizlerden değilim. Burada önemli olan o arkadaşların karakterleri, cinsiyetleri değil!
10 Yorumla
1 yıl
Geniş bir kız çevresi olan bir erkekle sevgili olmanın avantajları ve dezavantajları:
Avantajlar:
Daha fazla sosyal etkinlik ve destek.
Yeni insanlarla tanışma fırsatı.
Dezavantajlar:
Güven sorunları yaşanabilir.
Kıskançlık duyguları ortaya çıkabilir.
Önemli olan, güven, iletişim ve saygının sağlandığı bir ilişki kurmaktır. Kendi hislerinizi ve beklentilerinizi değerlendirmek de faydalı olacaktır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bak canım şöyle düşün 🤔 Her erkeğin çevresi olabilir ama önemli olan seninle birlikteyken sınırları bilmesi 💫 Eğer kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koyuyosa, sana değer verip güven veriyosa sorun yok 💝 Ama flörtöz takılıp duruyosa, bu bi kırmızı bayrak olabilir 🚩 Sen kalbini dinle, içine sinmeyen bi durum varsa zorlama 💕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla bi gün adamın evine gidip sana kapıyı açtığında karşıda başka kızla bakakalmak istiyorsan neden olmasın. Ağzı da genelde iyi laf yapar böyle erkeklerin, sürekli kadın çevresinde olduğu için bir kadını nasıl kandıracağını çok iyi bilir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılYa ş. ref siz ya da gaydir😂 ikiside her türlü mutsuz eder seni
212 Yorumla- 1 yıl
Tüm kızlar peşinde mi?
- 1 yıl
Demekki ş. fsiz sevmiyorlar🤭
- 1 yıl
Kızların sevdiği adamın s. rfsiz olduğunu nerden biliyosun o zaman? Onlara sorsak onlarda s. fsiz değil 😂
- 1 yıl
Sevgili yapamayan içe kapanık sessiz konuşmaya korkan erkek şerefli, sevgili yapan çekinmeden korkmadan sohbet edebilen erkekler s. rfsiz size göre😂
- 1 yıl
Onu hemcinslerine sorucaksın, hemcinsinin ne b. k olduğunu iyi biliyosun sonra tork kozloro orkokloro bokmoyo, tork kozloro ogolu diye ağlayanlarda yine erkekler siz alışmışsınız bokunuzu başkasına atmaya🤔
1 yılKarakteri ve huyları belirler. Erkeklere hiçbir zaman güvenilmez..
20 Yorumla
1 yılİlk ilişkimde bunu yaşadım. Üniversitenin popüleriydi. Ancak hiçbir zaman güvenimi sarsacak tek bir harekette bulunmadı ve fırsat dahi vermedi buna. Zaten saygı duyduğum biten tek ilişkim odur. Özetle kişiye bağlı bu tamamen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam.. öncelikle bilmen gereken konu bu biraz karşında bulunan kişinin kişiliği ve karakterine bağlı yani çevresi ne kadar geniş olursa olsun öneli olan sana verdiği değer ve seni ne kadar önemsediği dir..
00 Yorumla
1 yılAldatmak çok kolay bir hale gelir geniş karşı cins çevresi olan insanlarda. Yani sizin ufak bir hatanızda dahi kolayca sizden vazgeçebilir "ne de olsa bir sürü karşı cinsten bana yakınlaşan var" diyerek.
00 YorumlaÖyle bir erkek gaydir. Normal erkeklerin geniş kadın çevresi olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle olan iki taraftan da uzak dur asla bak ciddi tecrübeler vr
20 Yorumla
1 yılBence hayır mesela bende geniş erke çevresi olan kızla olmam ki benim hiç kız kankam yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Hayatın en büyük hatasını yapmış olursun çünkü böyle insanlarda ne sevgi ne saygı olur
10 Yorumla
1 yılBir sürü görümce olmasına mı yanalım😂 Aralarından teselli etmeye hazır platonik olma olasılığına mı? Yoksa kanka ayağına aldığı ilgiye mi?
20 YorumlaAdam ın portföyünde zaten her tür meyve var bide istediğinde erişim sağlayabiliyor ise o zaman sizde bu guruba ek olursunuz hiç bir zaman en değerli olma şansınız olmaz
00 Yorumla
1 yılEmpati yaptığımda ben çevresinde çok erkek olan bir kızla yapamazdım çünkü kıskancım biraz. Yinede doğru ya da yanlış diyemeyiz kişinin karakterini tanıyıp ona göre yorumlamak lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılKız çevresi fazla olan erkek daha çekicidir seçeneği fazladır. O kadar seçenek içerisinde seni seçtiyse gerçekten seçmiştir. Doyuma ulaşmış erkekten korkmayın.
00 Yorumla
1 yılSizin kriterlerinize göre hayatınıza alma için bi tek maymunlar kalıyo.. ya da, zaten ağzınıza edip sonunda canınızı alacak erkolar. Kasıp kasıp vardığınız her nokta b. k ;)
00 Yorumla
1 yılEn uzak durulması gereken insan tipidir. Bir de o benim kardeşim gibi yiaa diyerek ağız yaparlar. Kardeşim uzak durun akıl sağlığınızı korumak için.
10 Yorumla
1 yılDoğru okadar kizdan seni seçmişse bence en Doğru karar
20 YorumlaDenemiştim, benlik değilmiş. Bildiğin ayaküstü yanımda flörtleştiler bana kalırsa. Ona sorsan medeniyetti.
00 YorumlaBen güvenemem okadar kız çevresi olan birine kesin birilerine mavi boncuk dağıtmıştır gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsosyal bir insanım ama işe girdiğimden beri şirketteki kadın çalışanlar ile kaynaştırma çoğu arkadaşım. 10 ta e arkadaşım varsa 7 tanesi kadın çoğunun ilişkisi var hiçbiri ile bir şey yaşamadım kişiye göre değişir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet doğru. Çünkü manipüle edemezsin , ayrılık ile tehdit edemezsin. Erkeğin çerçevesinde ilişki harika bir şekilde yürür.
00 YorumlaErkeği elinde tutmakta kızın işi biraz. Ki erkek de duygularına sadıksa hiçbir kız onu çerçevesinden çıkaramaz zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kıskançlık damarın çatlar, kaldıramazsın. Kendine zulm etme bari.
10 Yorumla
1 yılOlunur demekki kızlar ona güveniyor güvenilir bir insan..✨
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKS de soru paylasan kadindan farki yok demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğru diğer kızlar kıskanır o kadar kızın içinden bunu seçti diye
00 Yorumla
1 yılHayır değil. Başkasıyla da sevgilidir o çevreden o.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Doğru bence karakterine bakmalısın onun çoğu arkadaşıdır zaten büyük ihtimalle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Sakin olma. Zamanla o kızlar için sana yalanlar soyleyecek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok doğru hemcins çevren genişler. Hemcins kankilerin artar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBir o erkek arkadaşa bir de çevresini iyi analiz etmek lazım...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yanlış olduğunu düşünmüyorum benim de çevrem hep kız dolu ama arkadaşız fazla da yakın değiliz
00 YorumlaSaatte 350 km hızla giden Bir Arabi'nın önüne atlamaya gerek var mı 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılDoğruluktan ziyade sen hazmedebilir misin? Hazım meselesi
00 Yorumla
1 yılSevgili olabilirsin de ama eşlilik dersen sıkıntı
01 Yorumla- 1 yıl
Aslında sevgili ikende sıkıntı
1 yılErkeğin ağırbaşlısı makbuldür , kızlarla takılanı değil 😅
00 Yorumla
1 yılBen sevmem istemem. Kıskanç hatunum gelemem öyle şeylere
00 YorumlaBu durumun kızı erkeği yoktur. Karşı cins çevresi çok olan kişiden uzak durun
00 Yorumla
1 yılSanmam çok ego trip ne ararsan var kolay aldatir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğil kafayı yersin bide sürmez zaten bıkarsın bunu mu çekicem hiç olmasın daha iyi diyor insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldoğrusu, yanlışı yok. o kişiyi yeterince tanıyor ve guveniyorsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yine insanlara belli olmaz aldatabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır. Sonra onu kisitlayip kafese kapatıp mutlu oldurtmaya calisacaksin bu şekilde ikinizin hayatı da zehir olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış. Net soyluyorum. 40 yaşında ablan olarak. İster onunla ol sonrasını gör istersen bulaşma kafamı dinle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani yaratılış gereği ikili ilişkilerde her zaman erkek ve kadın arasında çekimler olabiliyor bu arkadaşça gözüken ilişkilerde dahi var
00 YorumlaAşkım heteroseksüel bilme gayler çok var benım cok fazla nerede erkek yok dicem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Her an esraerola konuk olma şansin var
10 YorumlaYanlış erkek içinde kadın içinde doğru Bir tercih sayılmaz *benim görüşüm*
00 Yorumla
1 yılCiddi ilişki asla vaat etmez
10 Yorumla
1 yılGüvenilirse sorun olmaz
10 Yorumla
1 yılÖnemli olan ona güvenmen arkadaşlıkla alakası yok
10 Yorumla
1 yılYani kıskanç değilsen güveniyorsan mesele yok
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?