25 yaşındayım eskilerdeki gibi önce aşk sonra açılma olayı olsun istediğim için hala siftahı açamadım napıcam bi fikir verin?

Arkadaşlar ben arada güçlü duygular olmadan o sadakati önce hissetmeden ilişkiye, konuşmaya başlamak istemiyorum sırf bu yüzden arkadaşlarım 3. çocuklarını doguracakken ben hala sevilmek ilgi görmek mutlu olmak nedir bilmiyorum gerçekten çok istiyorum artık 1.72 boyunda 58 kilo güzel bakımlı bir kızım her gün konuşmak görüşmek isteyen çok kişi oluyor Allah var ilk etapta hoşuma gidiyor ama bi bakiyom bana ilgi gösterdikten sonra arkadaşlarıyla başka kızların muhabbetini yapıyor veya gevşek gevşek hareketler yapıyorlar ben de hemen yok bundan olmaz diyip uzaklaşıyorum bu yüzden bi başlayamadım düzgün biri yok. Ben demiyorum bana tapsın ama ben sadece onu isterken bedenimi, aşkımı, sadakatimi ona sunarken o da bir tek bana açsın kendini istiyorum ama herkes sadece tipime bakıyor ve benim için çok özel vazgeçilmez olduğumu hissettirmiyor inanın tipe boya posa da bakmıyorum sadece ben olayım istiyorum onun için ama işte kimse tam anlamıyla böyle değil napmaliyim sizce o**uspu mu olayım yoksa mal gibi gerçek aşkı mi bekleyeyim geçmişi hata dolu olan biri olmak böyle anılmak istemiyorum ama boş gibi geliyor artık bu düşünceler de. Siz ne diyorsunuz?

25 yaşındayım eskilerdeki gibi önce aşk sonra açılma olayı olsun istediğim için hala siftahı açamadım napıcam bi fikir verin?