Dün neden böyle yaptı bana?

Sevgilim dün bir erkek arkadaşıyla görüşeceğini söyledi tamam dedim bende. bugün oldu görüşmesine 2 saat kala sordum sen görüşecek misin arkadaşınla dedim evet dedi ne olduysa ondan sonra oldu. Normalde eve gittiğini üstünü hazırlandığını nereye gittiklerini haber veren insan o gün işten çıktığını bile söylemedi merak ettim 1 saat oldu yazmadı aradım noldu diye açtı telefonu duş aldım hazırlanıp çıkıcam dedi merak ettim yazmayınca dedim bunun ardından yine bi 2 saat yazılmadı bana bu sefer iyice meraklanıp üst üste yardırmaya başladım mesajları hala cevap yok ben merakımdan bunları yapıyorum o ise üst üste mesaj attım diye bilerek yazmıyormuş sonra arkadaşıyla buluştuğunu oturup bira içtiklerini söyledi bunu en başından söylemek bu kadar zor mu? ben işten çıktım eve geldim hazırlanıp çıkıcam ya da arkadaşımla şuraya geldik hayatım dese tamam canım bende yatıcam çok uykum geldi deyip yatıcam uykum gelmesine rağmen gözlerim acımasına rağmen ondan gelecek bir mesajı bekledim saatlerce.. yanındaki arkadaşı da bilader gidelim en iyisi seni rahat bırakmayacaklar demiş bana diyor orada yazıyorsun arıyorsun telefonu çarpasım geldi yazmayınca aramayınca niye üsteliyorsun diye sesini yükseltti arkadaşımla buluşacağımı biliyorsun dedi evet biliyorum ama nerde ne yaptığını bilmiyorum dedim gerginlik üstüne gerginlik yaratıyorsun dedi bana kırıldım benim kavga etmek ya da tartışmak gibi bir niyetim yoktu 🥺

Dün neden böyle yaptı bana?