Uzak ilişkimiz var ondan şüpheleneceğim davranışları demeyeyim de tavırları oldu.
Snap puanı snapleşmemizin iki katı yükseliyor kendisine söyledim ben snapi anlamam vs. diyor sürekli takip ediyorum dediğim gibi oluyor.
Soru sorduğumda kaçamak cevapları oluyor beni tatmin etmiyor.
Bazen bana yalan söylüyor gibi hissediyorum birkaç kere yalanını yakaladım. Hatta o zaman konuşmayı kesmek istedim daha fazla ilerlemeden bırakmadı beni çok ısrar etti bir daha olmaz vs. ama güvenim kırıldı sürekli şüpheyle bakıyorum zaten şüpheci biriyim.
Snap puanı snapleşmemizin iki katı yükseliyor kendisine söyledim ben snapi anlamam vs. diyor sürekli takip ediyorum dediğim gibi oluyor.
Soru sorduğumda kaçamak cevapları oluyor beni tatmin etmiyor.
Bazen bana yalan söylüyor gibi hissediyorum birkaç kere yalanını yakaladım. Hatta o zaman konuşmayı kesmek istedim daha fazla ilerlemeden bırakmadı beni çok ısrar etti bir daha olmaz vs. ama güvenim kırıldı sürekli şüpheyle bakıyorum zaten şüpheci biriyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkilerindeki güvensizlik hislerini anlıyorum, bu gerçekten zorlu bir durum olabilir 😔. Karşılıklı güven ve iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Sevgilinin sana karşı açık ve samimi olması önemli. Snap puanlarındaki durum seni huzursuz ediyor olabilir, ama belki de sadece arkadaşlarıyla daha fazla iletişim halinde? 🤔
Güveni yeniden inşa etmek zaman alabilir. Belki de duygularını tam olarak paylaşıp, onun da hangi konularda zorlandığını anlamaya çalışabilirsiniz. Açık, dürüst ve sakin bir konuşma yapmak faydalı olabilir. Ona hissettiklerini anlattığında karşı taraf nasıl tepki veriyor? Birlikte daha sağlam bir temel kurmak için ne yapabileceğinizi düşünün.
Peki, sen onun yerine olsaydın ne yapmasını isterdin? Her iki taraf da gerçekten çaba sarf ettiğinde, böyle zorluklar aşılabiliyor 🌟. İlişkinizin daha iyi olması adına neler yapabileceğinizi keşfetmek için birbirinize şans verebilirsiniz.