Merhaba sevgilimle yolunda giden birlikteligimiz var, ailesi beni tanıyor yakında da ben tanistiricam. Şöyle bır durum oldu
Ara ara benden borç para istiyor. Ben de aramızdaki samimiyete güvenerek veriyorum sonra geri atıyor.
Geçen gün yine istedi ben de yolladım 1 gün sonra ise bana saat resimleri attı kendisine kol saati alacagini söyledi. Aldı mi almadı mı bilmiyorum. Ama daha dün sıkıştım borç verir misin diyordu 1 gün geçince kendine saat bakmaya başlaması bana garip geldi. Ne düşünmeliyim bu durumda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç sevmediğim davranış
Benzer davranışları arkadasliklarimda çok gördüm.
Ayrıca, bu tarz kişilerin borç ihtiyacı ömür boyu bitmez.
O arkadaşların sürekli borç istiyor muydu? Geri ödüyorlar miydi ve vermediginde tepki gösteriyorlar miydi
İsteyince kötü oluyordum.
O yüzden istemezdim bazen oderlerdi bazen odemezlerdi.
Peki borç vermeyi reddettiginde tavır yapıyorlar miydi
Yoo hayır ama sonrasında onemsemiyorlardi
Lütfen biraz mantıklı olun yaa lütfen ben burada yazılanları görünce çok üzülüyorum
Biraz daha aciklar misiniz
gerçekten bende yani şok oluyorum bunlar gerçek olabilirmi yaa
Sıkıştım diyip borc isteyen biri sknin keyfine saat alabilir mi şimdiye kadar alıp geri vermesi güven kazanmak için ilerde güzel bi vurgun yapıp daha fazla para isteyip ayrıldığınızda buraya yazarsın
@Bunalmaktanbunaldım yemin ederim şok oluyorum ve üzülüyorum yaa
hayır hiçbir erkek zaten sevdiğinden borç istemeye utanır bikare
@Bunalmaktanbunaldım bak istemez diyemiyorum ben hiç istemedim istemem ama isteyebileceğim zamanda olur belki tabi o paraya gerçekten ihtiyacım varsa isterim gidip saat felan skim sonik şeyler için istemem
ya tabi orasğ ayrı saat alması filan zaten ayrı bi olay diğeri. bambaşka bişey
Saati aldı mi almadı mı bilmiyorum. Sadece istedikten bir gün sonra beğendiği saatleri attı almak istiyorum dedi
@Bunalmaktanbunaldım Allah akıl mantık versin iyi düşünün gerçekten ortalık sahtekar o evladı dolu kadında erkekte aynı
Sana gönderme yapıyor olabilir yüzsüz bi şekilde hadiye alman için bunları beğendim haberin olsun diye
kızlarda ayrı saf yani
@Bunalmaktanbunaldım saflık değil ya sevince kafayı çalıstıramıyorsun
of oda doğru
hiçbir erkek savdiği kızdan borç para istemez nokta
Seni kullanıyor