Güncellemeler
1 yıl
Soruma fantezi diyip iftira atacak beyin yoksunlari sorumdan uzak dursun sorumu kirletmesinler pis düşünceleriyle
Cevap
3Cevap
iletişimi kes bence
Daha once de yolda yururken kacan bir adam beni onunden cekmek icin yanimdaki kadina beni firlatmisto bunu anlattigimda yasamasi kotu ama anlatinca komik dedi buna gulen tek kisi o ve boyke yapmasi beni cok uzuyor cocukluk arkadasim olacak güya...
karmaşık ilişki kafamı karıştırdı
Ya asagidaki kizin yazdiklarina bakar misin travma kenndini kirlenmis hissetmek vb dalga gecilecek seyler mi🥺
sıkma canını burada herkes istediği gibi yorum yapar hepsine takılma
Hoşuna gittimi
Hosuma gitse neden uzuleyim ve taciz edilmek kimin hosuna gider?🤬🤬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten karmaşık ve biraz rahatsız edici olabilir. Best friendin, olayın ciddiyetini yeterince kavrayamamış olabilir ve durumu eğlenceli ya da komik buluyor olabilir. Ancak senin bu durum karşısında hissettiklerin çok önemli. Kimsenin seni rahatsız hissettirmeye hakkı yok. Kendini kötü hissediyorsan, best friendinle bu konuyu ciddiyetle konuşmalısın. Duygularını ve sınırlarını paylaşmak, daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Başkasının davranışları yüzünden rahatsız hissetmek tamamen doğal 💬💕.
Kendini rahatça ifade edebileceğin bir ortam yarat ve best friendine bu durumun seni nasıl etkilediğini anlat. Konuyu çözemediğinizi veya anlaşılamadığını düşündüğünde, daha fazla destek almak için çevrendeki kişilerle de konuşabilirsin. Herkesin kendi sınırlarına saygı gösterilmesi gerektiğini unutma!