Sen şimdi engeli yemedin mii

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen şimdi engeli yemedin mii

Tanıştığın biri hemen anlık fotoğraf istemesi, genellikle çok samimi veya güvenli bir yaklaşım olarak görülmeyebilir. İnsanların kişisel alanına saygı göstermek önemlidir. Eğer bu istek seni rahatsız ediyorsa, bunu açıkça belirtmekte fayda var. Engeli yemiş olsan bile, kendi sınırlarını belirlemek önemlidir.
Ayy bu daha enden boydan arkadan gtten diye çoğalacağından bitmez.🤣🤣
Olmaz bu arada. Aklıma şu kadın geldi sağdan soldan diye😄😄
https://www.youtube.com/embed/F2ShHP0SJDsAyy koptum ahaha 😂
Ayy hiç güleceğim yoktu aklıma şu kadın gelince gülmem geldi🤣🤣🤣🤣
Tam uydu ama 😂
Hee anlık isteyen olursa atarız🤣🤣
Bu kadın gibi tepkiler veresim geliyor yahu böyle görünce onlara🤣🤣
Not ettim bunu hdhks
😄😄😄👍🏻
Teşekkürler🌸🌸🍫
Başta tabi hemen istenmez ama sohbet tanışmak devam edince ileri bir zaman da istenir. Hem çoğu kişi fake takılıyor ve başkalarının fotosunu kullananlar var. O yüzden güvenmek için foto istenir yani bu kadar büyütmeye gerek yok. Foto atilmayacaksa da kimse kimseyle tanismasin.
Cevap
136Cevap
İstemek gerekebilir fake çıkma ihtimali yüksek
Bi dur bismillah
Hayır olmaz tabi ki de.. daha yeni tanışmış hemen foto falan istemem ben zaten sevdiğim kadından. ya da flörtümden.
Tabi ki de olmaz barış
Bir dur bi nefes alalım falan yani ahsh olmaz
Dimi yani dhjks
Ya bana oldu mu olsa saçmalık geliyor bu şeyler
Bana da
Anlık foto at gibi bir cümle kurmak, bunu istemek bana çok saçma geliyor. Ben bu siteden sevgilim değildi ama 2 sene boyunca hiç fotosunu bile görmeden Whatsapp'tan konuştuğum bir kız bile oldu. Sevgilimi yine az çok arada görüyor olacağım herhalde ya da instagram vs. illa bi' fotoğrafı bende olacak. Görüp, konuşacağım insana yazıp niye anlık foto at, anlık foto gönderir misin falan diyorum. Ben mi masum düşünüyorum bilmiyorum. Anlık fotodan kasıt açık saçık bir şey at mı demek istiyor? Öyleyse eğer, aradan 5 sene geçse bile öyle bir foto istenmez bence. Gidersin adam gibi sevişirsin, sеkѕ mi yapıyosun artık, yaparsın yani. Bu foto at, napıyon, canlı görüntü aç, konum at, şöyle yap, böyle yap gibi şeyler çok ergence geliyor.
Tanışma faslı bittiğine göre anlık pls
ahahkjls erkekler kapatılsın pls
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarımmm
Biri bana mı seslendi ya. d
Elbette ki olmaz. Böyle birinin niyeti apaçık bellidir. Yokluk çeken bir abazanın çaresizce kendini tatmin edebilmek için fotoğraf dilenmesidir. Detay kısmına da katılıyorum. Fenomen olmak için aşk soruları soruyorum, sanki bu problemi yaşıyormuşum gibi laf sokma çabasına giriyorlar ahaha.
Ne güzel işte kısayoldan, seni uğraştırmadan benden sana yar olmaz demiş 😂
Allah razı olsun 😅
Udjdbwhhdj
Fenomensin sen kendine gel😂
Niye kız 😂
Ahahaa fenomen dediğin azcık geride oynar bea djdjdj
😂
Cake or Fake durumu için çok nadir de olsa olabilir gibi. :D
Anlık farklı, daha önce çekilen farklı. Profilimdeki fotoğrafa inanmadığı için görüntülü konuşmak istiyordu. İnstagrama bakınca anlamıştı. Karşı kişinin konuşmaları saygılıysa belli bir saat sonrası atarım belki.
Bu konuda kadınlar aşırı sabırsız bana sorarsan fotoyu geç ilk 15 gün bir çok istek saçma gelmiştir sohbet etmek ya da tanımak için soru sormak gerekmez ve soru cevapla birini tanımaya çalışanlar her zaman yanılgıya düşer...
Karşımdakinin fake olmadığına eminsem anlık falan istemem ama fake olduğunu düşünüyorsam düzgün bir biçimde kendi söylediğim pozu vermesini isterim. Mesela eliyle yaptığı bir hareket eşliğinde senin profil resmin gibi yüzünün yarısını atabilir
anlık foto istemesi bir şey değil benim kız arkadaşım kendi tanıdıklarına göstermek için çanta gibi kullanıyordu bıktım bir yerde , o zaman bu site yoktu. Bundan olur mu demek istiyormuş. Keşke resim istes versem ama beni taşıyordu
Evet olur çünkü ne çıkacağını görmek ister kadınlarda ister
Yoo ben istemem
Tamam sen isteme
Üstelik anlık, elin oğlu ne kadar hızlı bide bize bak elbet birgün gönderir , abaza gibi görünme, empati kur o bir kadın güven şart vs vs. neler neler düşünüyorum. jsjjsjs
Bu tür şeyler çok çocukça genelde ergenlerin başvurduğu bir yöntem belli bir yaşa gelip halen anlık foto isteyen birinin zekasından açıkça şüphe duyarım
Tanışır tanışmaz olmaz da bir süre sonra istemesi normal olur bence mesela ben 50 kilo diye konuştuğum kız 140 kilo çıkmıştı anlık atınca dolandırıcılıktan engelledim
Abla dolandırıcılıkta ulti açmış 😂
Önce konuşur tanışırsın, zamanla resimde olur... resme göre mi diyaloğu devam edecek gibi sanki...
Tanışır tanismaz istemedi ama biraz zaman geçince istedi sonra ben ayrıldım bir daha istemedi şu an evliyiz iyi ki de evlenmisim.
Olmaz tabii ki. Artık tercih sizin. İster engellersiniz, ister şutlarsınız, istersenizde gönderirsiniz.
Olmaz be hem bir insan neden anlık ister ya seni özledim fotograf atar mısın bitti yani dün çektigim fotografla o an çektiğim ben değişmedim ki
Hayır ben yüz yüze tanışmayı tercih ederim ama olursa bana sıkıntı olmaz ama fakr olursa sıkıntı olur ayrılırım
Iletirsen olur. Demek ki mastürbasyon yapmak istiyor. Sen de ondan dal... fotosu alirsin. Alan razi veren razi. Esenlikler.
Bir fotoğraf istemek neden bu kadar sorun onu anlamıyorum. Çok mu güzel acaba kızlar kompleks mi yapıyorlar
Boş ver onu ya dk 1 gol 1 buluşmada başka şeyler de ister
Yok bence istenilebilir kimle konuştuğunu bilmek ister ben de merak ediyorum
Fotorafi yoksa istenebilir. Insn karsinsindskini kim oldugu bilmek ister. Fotoraflar da ve real farkli olan kisiler var. Mumkunse enginaltanduzbakan yandanbakan asagidan yukardanbakan kontrol sart
Olur olur.
Önce malı görelim gelişmelere bakarız demek istiyor 😂
olmaz çok can sıkıcı oluyorlar gerçekten ya o yüzden kimseyle tanisasim gelmiyor
Ben isterim valla nerden emin olucam onun gerçek mi yoksa sahte mi
Duruma göre değişir. Yüzde 99 olmaz. Yüzde1 olur. Denemeye değmez.
O sorudan biktim zaten sirf o sebepten konusasim gelmiyor
Saçmalık. Kız zaten güveniyorsa kendisi direk atar yani.
Çoğu kadınlar ya filtre güzeli ya da fake o yüzden anlık istemek normal
Bu acelen nedir önce nikah günü alalım aslanım 😅
Sorularını hadsizleştirirse uçar bende. İsterse kim soo yhun olsun
Buluşunca 100 kilo yüzü ve göbekli kızla karşılaşmak istemem
Normal fotoğraf istemesi normal bence ama anormal foto istediyse sıkıntı bas geç engeli 😂
Hemen istenilmez ama insan bir yandan da kiminle konuştuğunu merak eder
En nefret ettiğim huyları lan oğlum benim içimden gelmese senin burnundan getiririm 🤣
Niye normal degilmi in misin cin misin görmek lazim
Periyim ben
Peki
Ben seni uzaktan seveyim öyle rahatsiz etmeden. sen hayatına kimseyi almayacağım falan de ama anlık foto istet kendinden. Olmadı güzel gözlüm
Ulen ne var bunda. Adam nasıl bir tiple konuştuğunu merak etmiş :D Sen engelle. Engelle de senin gibi bir psikopattan kurtulsun :D
Ben niye psikopat oldum şimdi yav
Olmazz nefret ederim öyle insandann bokmu var her gun soruyosun anlık? Yok yok yok
Ya şöyle o anlık mooduma göre değişiyor ama bi görüntülü konuşmak isterim eğer buluşma ihtimalimiz yok ise 1 hafta sonra falan
Bir destur desin. Bu ne acele? Şıp diye kaçasım gelir. Ayrıca ben sevmem öyle anlık atmayı. Bana görüntülü konuşma gerek.
Bu ayaklara giriyorsan yapıyorsan ne farkeder ki ha önce ha sonra ortada zaten yalan dolan dönüyor bunu yapan kızlar oluyor
Bu ne acele? Önce biraz tanı, konuş , kimmiş nasıl biriymiş anla. Onun da zamanı gelir, ama niyet farklı ne yaparsın.
sonucta tanıstınız ıllama zamanmı gecmelı gecıncemı durust olunuyo ya da namuslu oluyo.. ıkı taraf ıcınde gecerlı bu.. beyenı ozlem merak varsa olurrr
ayyy iyimi kötü mü bende bilmiyorum ama bi yandan aslinda tatli seni görmek idtiyor bi yandanda itici ya
Bi sure sonra görüntülü konuşma olabilir guven amaçlı fake olup olmadığını gormek için
Çok geçerli bir ayrılık sebebi olur bu. Direkt engeli basarım..
O erkeği bi geçecen o erkek cidden sadık mi sevgisine merak ediyorum niyeti besbelli 🤦🏻♂️😒
Olmaz. Görüntülü aramak varken fotoğraf istemek ne be
tanıştığı gibi anlık isteyen elemanı nasının namına mancınıkla fırlatırız mesela
olmaz ya bi kere istenir tamam bide sürekli sürekli istenirse
Olur neden olmasın. Anlık olmasa da yüz fotosu ister, insan sevgilisinin yüzünü merak eder
Fiziksel görüntü de tanışmanın bir parçasıdır. Foto İsteyince kapıya çiçek çikolata ve ailesiyle dayanmış olmuyor. Ne olduğunu görmeden konuşmak ne kadar mantıklı?
Bence de engeli yemesi lazım... Nedir ya hemen foto olayına girmek...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?