1 yılmal bu tarz erkekler cidden bakk... mına kodumun salağı koleksiyon mu yapacakmış? resim falan göndermeyin kızlar, sizin resim göndermeniz demek beni beğen diye çabalıyorum demektir. Ben direk, 1 erkeğe kendimi beğendirmek için çabalayan bir kadın olmadım, diyorum. yüz olsa anlarım. sosyal medya platformundan tanımışsındır yüzünü görmek istersin ama boy ne alaka? sonra bazen çıkıyor yüzümü gönderiyorum salaş gömlek ya da kazak var üstümde göğüslerin büyük mü diye soruyor, sapıklığa bakar mısınız? salatalığımda büyüktür tatmak ister misin dediğimde engellemiyorum. Bu erkekler niye böyle :((((
11 Yorumla- 1 yıl
Çünkü onlar "erkek".
En İyi Cevaplar
Tabi ki, olur neden olmasın boydan fotoğraf istemesinin sebebi yan yana yakışır mısınız diye ölçmek biçmek istiyor niyeti ciddi olabilir evlilik düşünmese istemezdi.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yani tatlım, ilk tanışmada böyle isteklerde bulunan birine biraz temkinli yaklaşmak gerekebilir 🤔. İlişkilerde saygı ve anlayış çok önemlidir, bu yüzden kendini rahatsız hissettiğin bir duruma sokma. Unutma, senin sınırların önemli ve onları aşmak isteyen biri varsa belki de o kişi senin için doğru değildir. Kendi tercihlerin ve kendine olan saygın her şeyden önce gelir. Sen ne düşünüyorsun? İlk tanışmada böyle bir istek seni de rahatsız eder mi? 🤔❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHAyır olmaz tabi ki de
00 Yorumla
1 yılEğer senin hiç bir fotoğrafın yoksa isteyebilir sonuçta kiminle konuştuğunu merak ediyor yani bu gayet doğal bir şey ama eğer bir kaç tane fotoğrafın varsa profilinde ama buna rağmen hemde ilk günde resim istiyorsa bide boydan o zaman o erkekten olmaz çünkü belli ki amacı farklı maalesef çok gördüm böyle erkekleri ondan emin bir şekilde bunu sana diyebilirim
12 Yorumla- 1 yıl
Birsürü fotoğrafım var profilimde bide yani uzaktan da var ama derdi başka bunun bu yüzden direkt engeli bastım uğraşamam s*pıklarla
- 1 yıl
Mantıklı
1 yılEn sevmediğim erkek modeli. Enden, boydan, gtten, arkadan diye diye istekleri bitmez o fotolarda. Biraz sohbet vardır birkaç zaman konuşulmuştur atılır ama bir kere istenir 50 kere isteyeni engelleyip geçmek gerek.
57 Yorumla- 1 yıl
Evet engeli bastım zaten aman aman kalsın aşk falan istemiyorum soğuttular erkeklere güvenmiyorum
- 1 yıl
En iyisi akıllı kadın vakit harcamaz böyleleriyle zaten tebrik ederim seni çokk🤌🏻😇🌹
Amaçları zaten hayal dünyalarını süslemek. Özledim diye bol kepçeden sallıyorlar. - 1 yıl
Ne demek zaten biz kızlar hep böyle olmalıyız sonra erkek denilen şahısların bi tarafları kalkıyor asla yani göz yummamalıyız. 🙌🏻
Umarım hakkımızda hayırlısı olur inşAllah 🙏🏻😊💘 - 1 yıl
Evet biz böyle oldukça azalacaklar zamanla. Ancak oturdukları yerden linçlerler istedikleri olmadıkça.
Umarımmm şeker kız🍫🌸🎈 - 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum aşkım 🌸
İyi geceler diliyorum ☺️💖💜 - 1 yıl
İyi geceler balım🎈🌸🌹🍫
- 1 yıl
🫶🏻🫶🏻
1 yılKiminle konuştuğunuza extra dikkat edin kadın erkek için aynı durum 2024 Türkiyesi bu tipler gelirse anında engel belli samimiyet yok bir halt yok foto istiyor birde 😅 bu platformdan da soru veya profil harici gören lldu beni farklı şekiller de ama çıkıp da ses at foto atım al sen at filan olmadı
Küçük tatlı videolar hayvan sevme vs vs arkadaş abi kardeş ilişkisi harici yok ki benim için çok küçükler 😄 kardeşlerim ve hatta 25-30 grubu iki tatlı söz ediyor diye her bilginizi vermeyin panel filan ulaşır Real bilgilere daha kolay elinde foto vs olunca da görünüş bu tamam panelde tutuyor der rahatsız eder 10 defa numara değiştir acaba nasıl buluyor dersiniz dikkatli olun ❤️10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yıliyi ki hic karsima su kadar varos bi erkek cikmadi ben bunu oyardim cunku. asiri tiksiniyorum bu muhabbetlerden. benim icin diyo bi de sen kimsin ya rezil ahshahhshs
57 Yorumla- 1 yıl
Nasıl karşına çıkmadı çoğu erkek böyle hahahaha
- 1 yıl
sevgili veya flort manasinda soyluyorum :d
- 1 yıl
Anladım 🙂
- 1 yıl
Kskskskksks valla ya zaten direkt engelledim umrum dışı böylelerine yüz verilmez
- 1 yıl
@selinaorselin Bende hep ilk güne foto isteyen erkekleri engelliyorum çünkü niyeti bes belli
- 1 yıl
@günes121212 en iyisini yapıyorsun aşkım erkeklere ilk günden haddinden fazla değer verirseniz g*tleri kalkar aman ha
- 1 yıl
@selinaorselin Çok doğru hahahhaha
Olur sırf boydan foto istedi diye bu onun sapık veya ilişki insanı olmadığını göstermez.
12 Yorumla- 1 yıl
Ama bi baksana çok cıvık değil mi böyleleri benden uzak Allah'a yakın olsun
İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. Olmaz daha iticisi var mıdır ya boydan istiyorsan gel görüşelim kral
51 Yorumla- 1 yıl
Şey var mesela 1.65 erkek (ben) çünkü boydan isteyen alabiliyor bazen ama bana dönüş yapmıyorlar bile.
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Ayy sinir oluyorum şu tiplere gerçekten. Direkt olarak konuşmayı kes, çünkü beklenti farklı.
40 Yorumla
1 yılNormalde anlık fotoğraf atmayı çok seviyorum.
Arkadaşlarıma , sevgilime ama şöyle bir konuşma beni hayattan soğutur.
20 Yorumla
1 yılNiyeti kötü de ola bilir iyi de. Sen yine de atma sınırlarını koru. Derdi başka olan zaten bir şekilde kendini belli edip gidecek
13 Yorumla- 1 yıl
Çoktan engelledim çok cıvık hiç sevmem
- 1 yıl
Aynen iyi yaptın)
- 1 yıl
😊🙌🏻
Bence kesinlikle yol vermelisin yorumlarda abazalar toplanıp neden olmasın demiş o yüzden şaşırtmadılar. Bir erkek seni merak eder bedenini değil.
12 Yorumla- 1 yıl
Çoktan engeli bastım aşkım 👊🏻
- 1 yıl
Dedi ve sevgilisiyle her boku yedi
Gizli Üye(18-24)1 yılYa şuna o kadar gıcık oluyorum ki buluşalım göre yok boydan at yok anlık at yok şöyle yok böyle
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılBana göre olmaz.
Ben fotoğraf istemem gidip kendim görürüm be görmem gerekirse.
Resim ile uğraşmam, istemem.
Ozlediysem gider görürüm saat fark etmeksizin.00 Yorumla
1 yılOlur rmtabi ki de aynen ben de o şekilde fotoğraf istiyorum önemli olan fotağraf istemesi değil önemli olan insan olmasıdır yani resim isteyen kişi sapık ta olabilir
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın siz herşeyi yokuşa sürmeyi yavaştan almayı marifet sanıyorsunuz ama acayip itici oluyorsunuz.
01 Yorumla- 1 yıl
Yaw tamam he he
Zaten tanismissin yani canlı gözle görmüşsün neyin boydani bu ayrıca boydan cekilmeyi sevmiyorum kisaykm ne demek bee 😂😂
016 Yorumla- 1 yıl
Sanaldan tanıştık
- 1 yıl
Aşktan çoktan umudumu kestim zaten engeli de bastım abi merak etme sen
- 1 yıl
Yok abi valla aşktan umudu kestim bu yaşımda neler yaşattılar bana 1 kere oldu sevgilim onda da aldatıldım zaten yani daha heves yok gitti en önemlisi kendim soğudum
- 1 yıl
Abi aklım sarıyor yaşıma ne bakıyosun sen, beyin yaşı daha önemli emin ol benden büyük çoğu kişiden daha olgun düşünceye sahibim. 🙌🏻
Ve asla bu aşkla ilgili kararım değişmicek denemicem flört falanmış filanmış istemiyorum evlenmicem de sadece kariyerime odaklanıcam oyuncu olmaya çalışıyorum bana dua et lütfen abim duaya ihtiyacım çok var😹 - 1 yıl
Aa ben seni 36 yaş olarak gördüm ahahsh kusuruma bakmayasın reis sjksks
Oyunculuk için henüz eğitimim yok dediğim gibi ailem başıma bela ama seneye ayrı eve çıkıcam arkidişlirimle onlarla planlarımız var ve oyuncu demişim ama esas istediğim meslek aslında şarkıcılık djksk şarkıcı olursam ayrıyetten oyuncu olmayı düşünüyorum 😆 - 1 yıl
Abi sinirimi hoplattın gece gece Allah Allah git acım var benimle kafa bulma acımı senden çıkartırım vallahi 🔪🔪
- 1 yıl
Evet ediyorum sinir oldum sana amuca 🔪
- 1 yıl
Benimle dalga geçer gibi konuşuyon sanki küçük bebekmişim gibi bu yüzden sinir oldum 🔪
1 yılKonuşmaya devem etmen hata, böylelerine yüz vermeyin.
11 Yorumla- 1 yıl
Vermedim zaten
1 yılKızım ama bende öyle yapıp erkekleri darliyorum hehehehe birazda onlar rahatsız olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Hak ediyolar skksksk
- 1 yıl
Kesinlikle smjdksksjsj
Cidden kendi fotoğrafını atan var mı ben hep fake atıyorum xmdmxm
11 Yorumla- 1 yıl
Sevgilim olsa sürekli konuşsak etsek bile zar zor atarım ama bide bu tanışma ya dur bismillah yeni tanışıyoruz direkt engeli koydum
1 yılboydan fotoğraf isteyince ne oluyor eline bir şey mi geçiyor. Olmaz tabii ki de bizim erkekler bile artık çığrından çıktı lol
10 Yorumla
1 yılyani boyunu merak etmiş olabilir?
42 Yorumla- 1 yıl
Çok cıvık bir şekilde davranıyor normal olarak boyunu merak ettim diye de sorabilirdi.
- 1 yıl
evet onu bende farkettim cıvık olmaz bundan
Bence de nefret edilesi. Senşn tatlılığın zaten yüzünden belli oluyor. Boydan neden foto isterler hiç anlamam Selin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlardan hiç bir beklentim isteğim yok yıllardır. Gelen gelir giden gider. Kadınlara iyi davranırsan kaçar, ama böyle yav... k olursan günün birinde elbet biri aşık olur :D Saygı ve sevgilerimle.
00 Yorumla
1 yılAbi mesele boy falan değil de insan karşısındaki ni merak ediyor foto atarmisin diyorum engel yiyoruz foto atmak günah değil arkadaşlar
A00 YorumlaIstiyen kişi karşımdaki inmi cin mi bir göreyim diye merak edebilir, atmayan neden atmaz diye düşünür tabi..
00 Yorumla
1 yılGereksiz, önce sohbet ve muhabbet ile tanır sonra bu konulara gelirsin. Aradaki uyum yakalanmazsa sadece attığın fotoğraf ile kalırsın.
00 Yorumla
1 yılZenci şeyi at ona feleği şaşşin
32 Yorumla- 1 yıl
Kız Allah seni SKDLSKSLJSLSKLSLS
- 1 yıl
Bana da atabilirsiniz
1 yılSeni görmemiş ise olur sonuçta tanışıyorsunuz insan ister istemez merak eder yani
10 YorumlaGece 12.26 da istenen boydan foto giyinik değildir soylim sfgjkkm
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılBu abazaları direkt engelleyin
21 Yorumla- 1 yıl
Öyle yaptım zaten 🤌🏻
Foto isteyene yüz verip vermemekle alakalı bu durum, Bazıları sıcak sever.
00 Yorumla
1 yılbir tanecik, mini minnacık bir şey istemiş sadece çok ayıp
00 Yorumla
1 yılBoydan isteyen erkekten olmaz, enlemesine isteyen erkekten olur bak.
02 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Adana_Bay_Karizma 😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
1 yılBoydan foto nedir ya , koptum 😂😂😂. Nelerin analizlerini yapmaya başlamışlar artık. 😅
00 Yorumla
1 yılOlur da sizin için belli ki olmaz, siz yeni z neslinin kafa farklı çalışıyor.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı. Boy kilo endeksine mi bakacaksın diye sorsaydın keşke sdfghds
00 Yorumla
1 yılHangi erkekten olurun cevabı var mı bence bu daha önemli
00 Yorumla
1 yılnude istememiş sadece nasıl görünüyorsun diye bakmak istemiştir
00 YorumlaDışarda görse boydan görecekti. Gotğne memene bakacaktı. İnstada da bunu görmek istiyor.
00 Yorumla
1 yılNe açıdan istediğine ne kadar sürede istediğine ve nasıl istediğine bağlı
00 Yorumla
1 yılNe yapsın erkek yokluktan be yapacanı bilmiyor ki bence bir nah iyi gider
00 YorumlaOlur adam bakmak ister beğenmek ister, kadınlar maaşa eve bakmıyor mu
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Pişman olacağı biriyle buluşmak istemiyordur. Özgüvenin yok belli 😂😂
00 YorumlaBunun kadın versiyonu da var direk engeli basıyorum
00 YorumlaAsla İstemem yan cebime koy dedikleri bu olsa gerek
00 Yorumla
1 yılCok mu arıyorsunuz kardesim boyle sapkın adamları... boydan foto istemek nedir ya
00 YorumlaBu zamanda yeni biriyle tanışıp birşeyler yaşamaya çalışanın aklından şüphe ederim yaşın doğru ise eğer geleceğin hayallerin için çalış kendi ayaklarının üzerinde dur kimse senden daha önemli değil
12 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki gençliğimi yakamam, bende zaten aşkı falan saçma buluyorum artık öyle bir şey kalmamış her zaman önceliğim kariyer olucak, evlilik saçma.
1 yılHemen engel listesine gönder
13 Yorumla- 1 yıl
Gönderdim bilee
- 1 yıl
Ellerine sağlık 😄
- 1 yıl
Ne demek efenim 😸
Gizli Üye(25-29)1 yılAyy bu sanal erkeklerle uğraşmak ayrı bi baş ağrısı 🤦🏻engeli baş geç 🤷🏻
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle yaptım aşkım 🤌🏻
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle ısrarcı erkekten hiç bir şey olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Israrcı erkeklerden nefret ederim ıyy
* meraklı köpekler hepsi aynı çal hadi ordan eminim sana göre mal gibidir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNerden buluyonuz böyle tipleri yaaaa biz yazsak iki cümle kuramadan engell
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoydan atında yükselir sana muhtemelen 😅 O yüzden dikkat et
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Tarafımdan, boş insan muamelesi görür. 😅
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAsıl o erkekten olur.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlık at demesn yeter haha
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Bence olmaz niyeti belli.
20 Yorumla
1 yılNefret ediyorum bu tiplerden
20 Yorumla
1 yılHayır olmaz. Direk engel.
20 YorumlaOlmaz olmaz.. O başka şeylerin derdinde
20 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem