Bir kere kalp gözüyle bakan kadın (hangi yaşta olursa olsun) darbe yemeye müsaittir. Değişecek durumda değilse de kaybeder ama karşı tarafın kaybettiğini falan sanarak kendini kandırır. Erkeğin silahı güven verici sözleri ve yaklaşımı olur bu kadını çeker. Mantığıyla hareket eden, geçmişinden ders almış bir kadın zamanla tüm sırları çözerek gerçek halini ortaya koyabilir karşının
Bana bir şey vaad etmesin. Davranışlarında göstersin vaad edeceği şeyleri. "Seni seviyorum " bile demesin. Sevgisini beni düşünmesiyle göstersin. "Senden başkası yalan" demesin. Bunu, beni gerçeği yaparak göstersin. "Seni aldatmam" demesin. Bunu, bana sağladığı güven ortamıyla sergilesin. "Sen çok güzelsin" demesin. Güzel bulduğunu bana bakarken parlayan gözlerinde hissettirsin. Bu liste uzar gider...
Sadece sen varsın, sadece seninle konuşuyorum, çok özledim diyip icraati sıfır olanlar, arkadaşım o ( genelde eski sevgilileri için derler ) ya da konuştukları kıza derler uzar liste
Seni asla bırakmayacağım valla seni sevdiğimden senden başkanı gözüm görmüyor bir tek sende böyle hissettim, hissediyorum Bö bö böö, hepsi köprüyü geçene kadar