Ye aslanım , ye koçum , damat beye bir tabak daha koyun. Kızlar hep geride, arka planda bazen de aç kalıyor hatta. Sizce bu adaletsizliğin sebebi nedir?
Erkek evlat sevgisi falan yazmışlar yoruma :D Abi şaka mısınız siz. Erkeklerin kızların 5 katı fazla yemesi gerekiyor kızlar pek yemese de olur. Sonra sokakta 60 kilo kiz gibi vucudu olan erkekler goruyoruz. Erkekleri fazla yedirerek yetistiren herkese burdan saygi ve selamimi iletiyorum.
Feministliğe bağlamak istemezdim ancak bağlayacağım. Türkiyenin en ücra köyünde de olsan kadınlar için muhakkak bir kısıtlama ve güzellik algısına maruz kalırsın. Severek iştahla yemek yediğini gördükleri anda o batar ve “aa biraz dikkat et göbeğin çıkmış, kilo alırsan hoş gözükmezsin kimse seni beğenmez, EVDE KALIRSIN” cümlesini duymamak imkansız gibi bir şey. Eğer ki zayıfsan da “bu ne böyle sopa yutmuş gibisin kadın kısmı biraz ele gelmeli” derler. Ama erkekler her zaman en lezzetli yemekleri ikişer üçer tabak yemeli, kiloluysa da “napsın yemeklerimi çok seviyor” diyip geçerler😌 İşin en üzücü kısmı da bunu genelde kadına yapanlar yine kadın
Önceden geliyor bu çok eskiden erkek çalışır kazanir evine bakar korur kollar güçlü olmali Yemesi lazim kendine iyi bakmasi lazim ki evine ailesine sahip çıksın kötü olarak görmüyorum.
@cglakinin orası beni ilgilendirmez. Biz yörüğuz. Eskiden de boyleydik şimdide boyleyiz. Bizde kız çocukları berekttir. Hatta benim teyzemin bir kızı bir oğlu var, eniştem tüm varlığını kızının üzerine yaptı. Hatta bir oğlum olacagina 10 tane kızım olsaydı demişti. Benim sülalemde bir aile mutlaka bir kız çocuğu ister. Çünkü kızların erkeklere göre daha merhametli olduğuna inanirlar.