ALMANCI TALİP OLACAKTI
ALMANCI TALİP OLACAKTI
Evliliği düşünmüyorum ama talibim iyi yönden daha önceden tanışıyoruz. Karekteri iyi sadece benle konuşuyor. Ben olmasam hayatında kimse yok aileside beni biliyor her yönden destekçi iyi bir aile güzel hayat yaşarım. Evlenirsek istediğin her ülkeye gideriz dedi. Bana pahalı çikolata getirdi Türkiye de olmayan özel kutuda pahalı bir çikolata.. Yaşıda olgun sizce ne yapım?
Ellinden kaçırma sansini iyi kullan
Öyle edeceğim kesinlikle
Yaşlar kac
30 38
Tam senlik iste
Güzel değer veriyor
Evli felan degil dimi
Hayır tabiki ben olmasam hiç evlenmez
Alman mi
Yarı Türk yarı alman.. Türkiyeliler ama almayanda doğup büyüdü vs
Müslümanmi
Müslüman
Gunaydin
Günaydın
Erken cisin ne yapıyorsun
burada misin
git ne duruyon
Öyle olacak gibi
dusunup kafani yorma turkiye de dura dura bise olcani saniyosan kendini kandirirsin
O kadar haklısın kiiii çuk diye oturuyor... Bıktım her şeyden çaba göster göster sonu yok
olmaz cunku ayni seyleri bn yasadim şu an kafama vuruyom niye diye
Neden ki
gitmedim diye
Alman talibin gerçekten bir peri masalındaki prens gibi görünüyor gibi ama yine de iç sesine kulak vermekte fayda var 😊. Evlilik ciddi bir karar ve sadece maddi getirilerle sınırlı olmamalı. Hayatta en önemli şeylerden biri, kalbinin ve aklının aynı dili konuşmasıdır. Talibinin iyi özellikleri var gibi görünüyor ama anlamlı bir ilişki, herkesin beklentileri ve duygusal ihtiyaçlarıyla da ilgilidir.
Öncelikle, hislerini bir daha düşün. Onunla geleceğini gerçekten hayal edebiliyor musun? Başka bir ülkeye taşınmak senin için ne ifade ediyor? Aile desteği önemli fakat öncelikli olarak bu ilişkinin sana ne kattığını düşünmelisin. Kalplerinizin aynı ritimde atıp atmadığını anlamak için biraz kendine zaman ver. Sabırla nasıl hissettiğini değerlendirmende fayda var. Kendine şunu sor: "Bu evlilik beni gerçekten mutlu eder mi?" 😊
Ayn öyle
Kalbine ve hislerine güven. Senin için neyin doğru olduğuna karar vermelisin ❤️.
Cevap
7Cevap
sizin kararınız bu
Onu biliyorum zaten fikir soruyorum hani
Anında kabul et git hayatın yedi sulalen kurtulur doğmamış cocuklarin bile yatar kalkar sana dua eder👍
Yedi sülalemi ne yapım? Onlar zaten zengin bize faydası yok hepsinin şehirlerde yazlıkları bilmem neleri var.. Kendimi kurtarayım yeter
zor seçim. evlenince mutlu olacakmısın oraad. ya da bulduğun hayat sana ne getirecek. sonuçta bir ömürden bahsediyoruz.
ve koca olarak düününce onu ne geçiyor aklından
Varsa arada elektrik devam
Var evet boyu çok uzun değil normal
Hım senden kısa mı aynı ise hani idare edilebilir
Yok değil ben 171 oda 173
Sorun yok topuklu giynez isen 😊
Vay be bir çikolataya tav oldun.
Yoo bu geldiğinde daha iddialı oldu... Zaten tanışıyoruz diyorum... Evlilik istiyor benimle diyorum hep
90 bin TLye özel kutuda çikolata alır mısın? TL ile dedim birde düşün işte
Görgüsüzlük yapmış 90 bin TL çikolata mı alınır
Şaka gibisinnn ya
Niye şaka olayım Allah aşkına 90 bin lira bir çikolata normal mi senin için
Fakirler için anormal.. Zenginler için ideal kaliteli
Sen hayatında hiç 500 liralık çikolata yedi mi bana dürüst ol
Evet..
Zenginsin o zaman
Yapıştır git kanka arkana bile bakma 😂
Sen olsan ne yapardın
Kanka şimdi yaşında bir alman bulsam annemi babamı alır giderdim memleketten ama iyi biliyorum anam babam gelmez ben yapamıyorum yapanlara başarılar diliyorum 😂
Kaç yaşında adam
38 hoş bir şey bilgili.. Cahil değil.. Canavar gibi teknolojik her şeyden anlıyor
İyi işte kanka daha güzel ne istiyorsun valla evlen eğer aile bağın çok güçlü değilse git benim çok güçlü annemi bırakamıyorum maalesef çünkü tek çocuğum
Benim çok güçlü değil.. Olmasında zaten.. Çekemem
Neden çekemezsin kanka
Gerek yok.. Kendi hayatımda var.. Sende aile diye diye hayallerini hayatını düşün sonradan pişman olursun
Ben mecburum bebek ailemi seviyorum yani memleketide seviyorum o yüzden biraz da bağlıyız sülale olarak
Almancami almancımı?
ALMANCI 😂
Sen almancimisin peki
Pek sayılmaz
Turkiyedemi yasiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?