Sevgilim ilişkimizin başında evlilik teklifi için çok güzel pırlanta yüzük aldı ama nerdeyse 5 ay oldu teklif etmedi?

7 aylık ilişkimiz var aile tanışması oldu sadece ve niyetmiz Ciddi bi kaç aya nişan yapacağız inşallah ama Bugün telefonda konuşurken ne zaman teklif edeceksin ve yüzüğü takacaksın dedim o da şakaya vurarak sizde hele bi bize gelin seni verecekleri de belli değil nolur nolmaz belki borcumu kapatırım yüzükle gibi bişeyler söyledi gülerek ben pek bişey demedim tamam siz de bize geldikten sonra ederim ayarlarız nişandan önce zaten dedi, ama demek ki bu zamana kadar belirsiz oldğumuz için etmiyormuş diye düşündüm çünkü ailemin düşünceli olduğunu biliyodu ve tanışma sürecimiz çok uzamıştı o da temkinliydi bu duruma karşı o yüzden yani. Ama yine de kaba bi düşünce tarzı değil mi sizce? Sonuçta vermezlerse kaçarsın başka şansın yok demişti ben de ailemin rızası olmasa bile ben seni istiyorum demiştim çünki ailemin doğru düzgün mantıklı bi sebebi bile yok sırf biz istanbldayız onlar bursada diye bir de evi yok diye. O yüzden öyle olsa bile nasıl olsa biz birbirimizi seviyoruz ben yine de ederim sana teklif falan demedi öyle bi düşüncede değil demekki resmen seni verecekleri belli değil dedi ama şaka yapar gibi söyledi sizce bu adamla olur mu

Sevgilim ilişkimizin başında evlilik teklifi için çok güzel pırlanta yüzük aldı ama nerdeyse 5 ay oldu teklif etmedi?