1 yılHayır daha 22 yaşındasın ve bunun normal olduğunu düşünmüyorum. 22 yaşının altındaki erkek yasal olarak reşit olsa bile toplumun gözünde yetişkin bir birey değildir.
20 yaşında bir erkek, daha askerliğini bile yapmamıştır. Çoğu iş hayatına da girmemiştir. Hayata dair ciddi bir sorumluluk almamış, hayatın içinde yoğrulmamış, pişmemiş bir erkek, hiçbir kadını taşıyamaz. Kadının kadrini kıymetini bilemez.
Ben Türkiye'de 25 yaşına basıp, işini eline alıp baba evinden çıkmamış hiçbir erkeğin kızlar tarafından ciddi ve uzun ilişki adayı olarak görülmemesi gerektiği kanaatindeyim.
Ha herifin zürafa gibi boyu vardır, aşırı yakışıklıdır, dark triad bir karakterdir. Onlar da o yaşlarda kızlarla kısa süreli ilişki yaşar zaten. E 18-24 yaş grubundaki erkeklerin sadece yüzde 5'i öyledir. Geriye kalanlar da sizin gözünüze ya feminen karakterli ya da çocuksu gelir yahut güçsüz ve değersiz bulursunuz.
Kadınların yüzde 90'ından fazlası 35 yaş eşiğini geçmediği sürece kendinden yaşça küçük erkeklerle romantik ya da cinsel yakınlık kurmak istemezler. İstisnalar elbette vardır ama bunlar norm değildir.
Ben 22 yaşında bir kızın denginin 25-26 yaşlarında, iş güç sahibi ve kendi bağımsız hayatı olan bir erkek olduğunu düşünüyorum.
Genç ilişkilerde erkeğin 25 yaşına bastığı, erkeğin kadından en az 2, en fazla 5 yaş büyük olduğu, erkeğin gelir ve statü olarak kadından daha yukarıda olduğu ilişkilerin daha kalıcı olduğunu düşünüyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
1 yılTersi daha sık yaşansa da normal. Herkesin sevgisi, arayışı farklı. Daha deneyimli, koruyucu rolde daha rahat hissediyor olabilirsiniz ya da başka bir anlamı olabilir sizin için. O dinamikte sorun yaratan bir şey yoksa neden normal olmasın? Hep erkek daha yaşlı olmak zorunda değil.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kendinden küçük biriyle ilgilenmek son derece normal! 💁♀️ Aşkın yaşı yoktur, biliyorsun. Önemli olan, aranızdaki uyum ve paylaştığınız duygular. Ben de flört ettiğim kişiyle bazen yaş farkı konusunu düşünebiliyorum ama hislerimizin uyumu o kadar önemli oluyor ki yaş farkı hiç sorun olmuyor. Hayat bir dizi ve bazen en güzel bölümler beklenmedik anlarda gelir! 😊
Senin için önemli olan, aranızdaki ilişkinin sizi nasıl hissettirdiği. Deneyimlerinden bahsetmek ister misin? 💬30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet kendinden küçük birinden hoşlanman normal..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKaç yaş küçük? Bu detay çok önemli. Erkekler için normal ise kadınlar için de normal.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir evet.. olgun kadın daha iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Yaşın 22 ise pek normal değil. Hani 32 olsan ve 27-28 yaşındakilerden hoşlansan tamam derim. Çünkü 22 yaşındaki bir kadının olgunluk yaşı 25-26 yaşındaki erkeğe denktir. 25-26 yaşındaki erkek yerine gidip 19-20 yaşındaki birinden hoşlanman biraz garip olur bence
218 Yorumla- 1 yıl
böyle bir şey yok ya
kafanızdan element uydurmayın. psikolog nasihatı benden size
bir kadın 22 yaşındaysa 22 yaşında olgundur.
genç kız düşürmek için şu attığınız taklalara bak, acınası durumdasınız - 1 yıl
@güneşveyaprak gerçekten ya bu amcalara yüz veren. kizlarda akıl. yok neymiş kadın erlen. Olgunlasirmis hiç alakası yok yaşlı erkek modası bitti artık
- 1 yıl
@tukendimcok2 Olgun erkek bir moda değil gelenektir. Gelenekler hiçbir zaman bitmez. Kadının genci, erkeğin olgunu makbuldür. Kendinden 5 yaş büyüğe amca diyenin de ruhu değil beyni çocuktur.
- 1 yıl
@güneşveyaprak Kör değilsin umarım, profilimden görebilirsin 38 yaşındayım. Düşürmek istesem 10-15 yaş büyükle olur derdim. 27-28 yaş demişim, 38 ne alaka? Asıl siz bir yanınızdan element uydurmayın. Çevrende evlenmiş çiftlere bak, büyük çoğunluğunda erkeğin 2-3 hatta 4-5 yaş büyük olduğunu görürsün. Sebebi ne acaba, matematik hesabı mı yapmışlar sen benden 3 yaş büyüksün hadi gel evlenelim mi demişler, yoksa birbirlerine kafa ve olgunluk olarak uymuşlar da o yüzden mi mutlu olmuş ve evlenmişler. Bilimsel çalışmalarda bile kadınların erkeklerden birkaç yaş daha olgun gittikleri defalarca söylenmiş konular. İstisnaları olabilir, 22 yaşında olup 18 yaşında olan çocuksu kızlar olabilir ve siz de anlaşılan böylesiniz. Kendi çocukluğunuzu herkese mal edip mal mal yorum yapmayın lütfen.
- 1 yıl
Hangi bilimsel çalışma? Pubmed makalesi paylaşır mısın? Ne bilimsel çalışma bu arkadaş? Ülkemde okudum üstüne yurtdisinda yüksek yaptım ben rastlamadım. Ne bilgili adamlarla
- 1 yıl
Dolu site.. atsana ben de bilgileneyim. Olgunluk üzerine.
- 1 yıl
@güneşveyaprak Buyur kendini çok iyi bilen ve şeyinden element uyduran arkadaşım:
www.psychologytoday.com/.../scientists-identify-why-girls-often-mature-faster-boys - 1 yıl
@güneşveyaprak Üstteki yetmediyse şunu da oku, biraz kültürlen: thehillernewspaper.org/.../
Bak ne demişler: As puberty starts, female brains jump to at least two years older than their physical age. İngilizcen var di mi, ne yazdığını anlamışsındır umarım. - 1 yıl
Acele googlelayip bulduğun ilk sonuçları at bana demedim. İkisi de günlük junk İnternet gazetesi.
"Pubmed"
O kadar kültürlü ve psikoloji dehasisin. Bilmen lazım.
İntihardır, referanslı ve kontrol grubunu örnek alan bir "pubmed makalesi"
Hadi , googlelayan parmakların dert görmesin! - 1 yıl
İntihar değil intihal
- 1 yıl
@güneşveyaprak Seni memnun etmek için istersen ODTÜ ile 1000 denekli bir akademik çalışma başlatıp sonuçları PubMed'de yayınlatyım. Hahaaa illa pubmed olacakmış, google araması olmayacakmış. Google'latıp bulacağım tabi, ilettiğim linkler sanki uydurma veya Sütçü İmam Üni 2. sınıf öğrencisi raporuymuş gibi küçümsemenden yanlış düşünceni kabullenemediğin belli oluyor. Üniversitenin yaptığı araştırmanın sonucunu gönderiyoruz ama hanımefendi tatmin olmuyor, neden çünkü ilettiğim linklerdeki yazanları hazmedemedi ve kendi düşüncesiyle çeliştiğini gördü. Hazmetmesini bilmek ve yanlış düşünceleri birazcık kabullenmek lazım. Egosuz bir hayat diliyorum sana sayın pubmed bayan
- 1 yıl
Memnun edemezsin ki zaten
Bu avamlikla kendini memnun edebiliyorsan yine iyi
Element uydurma, olta atarken en azından
Hadi rast gele ! - 1 yıl
Neden pubmed diye tutturdugumu anlamayacak kadar avamsin.
Allah'tandır cosmopolitan linki falan gelmedi - 1 yıl
@güneşveyaprak Önce kıza olta atmıştım (16 yaş büyük olmama rağmen 4-5 yaş büyük demiştim) baktın buradan gol atamadın, bilimsel çalışma yolla dedin, 2 tane yolladım, baktın oradan da gol atamıyorsun illa PubMed'den yolla. Güzel kıvırıyorsun valla, PubMed'in ne olduğunu senin kadar değilse de biliyorum, cahil cühela sandın sanırım beni ama boş atması kolay. Newcastle University araştırması attık kıza, cosmopolitan falan diyor hehey :)
- 1 yıl
Yahu hiç çevrendeki insanları da mı gözlemlemedin bu yaşına kadar, inek gibi makale okumaya benzemez, azıcık etrafındaki ilişkilere baksan anlarsın az çok. Madem bu kadar PubMed makalesi istiyorsun, o zaman sen bana erkeklerle kadınların aynı yaşta aynı olgunlukta olduklarına dair bir yazı gönder de okuyalım anlayalım şu işi. Hadi bekliyorum gönder, senin söylediklerin doğruymuş ben yanlış düşünüyormuşum diye buraya büyük puntolarla yazacağım. Beklemedeyim
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Ola bilir yanı Mesala 27 yaşındaysan 25-26 yaşında birinden hoşlanırsın ya max 23- 24 yaşında birinden. Şuna iyi mesala kadın 35 erkek 20 ya da 22. Bu kadar fark fazla. Max 4-5 yaş farkına kadar normalmiş gibi geliyor. Ama şu da 23 yaşında olub 19 yaşındakı birinden hoşlanmak, ve ya 20 olub 17-18 yaşındakı birinden hoşlanmak normal gelmiyor.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılBilmem ben kendimden küçük büyük diye ayırt etmem kafa yapısı önemlidir bence iletişim de ve genelde benden yaşı benden küçük erkekler hoşlanmıştır genelde😉👍🏻
30 Yorumla
1 yılnormal değil ya erkekler geç olgunlasirlar bu yüzden genelde kendinden kücük biriyle birseyler yasarsan sonu hüsran… her zaman tecrubeli ve buyuk erkekler daha iyidir:)
20 Yorumla
1 yılGönül bu olabiliyor insan her şeye ilgi duyar bu eşyada olur resimde olur hayvanda olur her şeye his ve ilgi besleyebilir. Senden sonra doğdu diye birinden hoşlanmama gibi bir ihtimal yok bu yüzden.
10 Yorumla
1 yılNormaldir evet. Normalde yaş farkını tasvip etmezdim ancak şunun farkına vardım. Eğer düşünce yapısı, zihinsel olgunluk ve enerjiler uyuşuyorsa yaşın bir önemi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhiçbir şekilde normal bir şey olduğunu düşünmüyorum. 3-5 yaş büyük erkeklerden hoşlanmamız gerekiyor
59 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur.
- 1 yıl
😂 seç elle buruşuk olmasın
- 1 yıl
Yok daha bakıyorum 🫠 @Urannsyss
- 1 yıl
Yazan sensin senin ki kasiniyor🤣
1 yılNormaldir de ben benden bir gün küçük olana kardeşim gibi bakıyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim normalim değil… 3-5 yaş kadar büyük olabilir benim için ideali…
30 Yorumla
1 yılnormal diyenlerin sadece sempatik ve eşitlikçi görünmek için yalan söylediklerini söyleyebilirim
121 Yorumla- 1 yıl
@Urannsyss
sende de olması normal olduğunu göstermez...
kaç yaşında erkeklerden hoşlanıyorsun? - 1 yıl
@Urannsyss
erkeklerin herşeyi daha geç olur... 18 yaşında erkek daha çocuktur - 1 yıl
@Urannsyss oldu mu kendinden ciddişekilde 3-4 yaş küçük bir erkekle ilişkin?
- 1 yıl
@Urannsyss
domine mi etmek istiyorsun erkeklere hakimyet kurma isteğin mi var? - 1 yıl
@Urannsyss
18 yaşındaki erkekler olgun diyorsun
:) - 1 yıl
@Urannsyss
biriyle seviş sonra tekrar konuşalım :) - 1 yıl
@Urannsyss
Ne alaka ya... kendimle ne alakası var?
İlla ki cinsellik de olacak eğer ciddi bir ilişki olacaksa... - 1 yıl
@Urannsyss tamam... evlenmeden olmazsa evlenince beceriksiz bulursan nepacaksın
- 1 yıl
@Urannsyss
O değil sen memnun kalmazsan diye sordumdu :) - 1 yıl
@Urannsyss
memnun kalmazsan diye sordum diyorum cevap olarak "ben sapık değilim" diyorsun :) sadece sapıklar mı seksten memnun kalmaz?
Gizli Üye(18-24)1 yılYa 22 öncesi erkekler çok çocuk çocuk onlardan hoşlanmak zor bence ama 25 ve sonrası da çok adam adam 25 yaşındayım 23 24 25 tamam bence
42 Yorumla- 1 yıl
Çocuk çocuk adam adam kejdndjncjdux
1 yılBence gayet normal Ben de benden bir kav taş küçük kızlardan hoşlanıyorum şahsen ki evleneceğim kişinin öyle olması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılBiz kendimizden küçük kızlarla çıktığımız zaman sapık oluyoruz dikkat Bunlar niye olmuyordunuz çok ayrıcalık var
00 Yorumla her insan farklıdır
kimi olgunlardan hoşlanır kimi küçüklerden
illa yüzde 90 lık kısma girmen gerekmez
00 Yorumla
1 yılNasıl biri olduğuna göre değişir mesela benim eski sevgilim benden 1 yaş büyüktü kimse de bir şey demezdi birbirimizi sevdiğimiz için
00 YorumlaErkeğin sübyancısı var da kadının yokmu al var işte :))
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Normaldir ama senden küçük sayılacak olanlar da reşit mi acaba?
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSimdi dassak gecmiom ben 20 manit 16 sübyancı falan oluyom başkaları gözünde fakat gönül işte ota da konuyo boka da ki ben nerdeyse her tür yaştan erkekle denedim fakat küçükler daha ilgi çekici ve mutlu ediyolardi oyuzden şu an 1 yıl olcak mutluyuz beraber yaşıyoruz başkalarını önemseme bence yani
11 Yorumla- 1 yıl
Selam bişey sorcam
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence normal. Bende kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen büyüklerden hoşlanıyorum. Normal ama yaş farkına göre değişir. 5 yaşa kadar normal
15 Yorumla- 1 yıl
19 yaşındaki kıza 24 yaşındaki erkek normal mi peki
- 1 yıl
Yok ya 19 çok erken çünkü 24 ün mesleği hayat tecrübesi falan var ama 19 daha yeni başlıyor. 28 ile 33 normal ama ikisi de hemen hemen aynı fikirlere sahip olur
- 1 yıl
Yok ya ben o yaş grubuna bakıyorum benle yaşıt gibi duruyolar hem tecrübesi olsa ne olacak bana eksisi yok bu durumun sonuçta 10 yaş değil
- 1 yıl
Bence senin için çok fazla fikir ayrılıkları da fazla olur sen yeterince yetişkin değilsin ve tam olarak mantıklı kararlar alamazsın onun seni kullandığını anlayamazsın yani kaldırılmaya daha müsaitsin o ise değil
- 1 yıl
Zaten sevgilim yok olmadı da hiç sadece bu yaş grubu ilgimi çekiyorum çünkü kendimde olgun bir insanım
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Normal değil kesinlikle yapmayınız çocuk gibi oluyorlar tam ergenler iyyy
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılÇıtır seviyorum diyerek her şeyin üstesinden gelebilirsin inanıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal. Bizim yasimizdakiler artık ihtiyarlamis oluyor. Kendinize bakın beyler 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKendinden küçük kızlardan hoşlanmak ile aynı sorunun cevabı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgun olmayan veya zeka yaşı gelişmemiş kadınlarda bu özellik görünür.
44 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Urannsyss hiç de bile. Yaşlı ve kendimden küçükler ilgimi çekmiyor, gayet de sağlıklı insanım. Ama yazdığım sana dokunduğuna göre, doğru noktalara değinmişim ben.
Cevap sahibi1 yıl@Urannsyss büyük erkekten kastın nedir? Ben birkaç yaş büyükten bahsediyorum. Kadınlar erkeklere oranla daha çabuk olgunlaşırlar. Erkekler ise karakter olarak kadına göre daha oturaklı olması için yaş olarak büyük olması daha sağlıklı. Sadece dış görünüş için küçük yaştaki erkekleri tercih ediyorsan diye söylüyorum, genç gösteren erkekler de bir o kadar fazla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar küçük olduğuna bağlı. Kendinden 2, 3 yaş küçükse tamam.. Ama 7, 8 yaş küçük erkeklerden hoşlanıyorsan bir sorun var demektir.
20 Yorumla
1 yılNormal. Kimden hoşlanacağına karar veremiyorsun. Oluyor.
00 Yorumla
1 yılNormal ya çok yaş yoksa neden olmasın canım illa erkek büyük olcak diye kaide yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılnadir bir olay ama burada bu tür soruları solan oluyor. şahsen erkek 20, kadın 30'sa bir problem görmüyorum. belki 20 20'ye göre 20 30 enerji uyumu daha fazla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal benden büyük biri vardı hoşlandığını söylemişti normal değil ama o kadından sonra beğendiğin sohbeti hoşuna gittiği birinden hoşlanırsın yaş farketmiyor yani
00 Yorumla
1 yılHer kadınon geçtiği bi yol da, senin ki ortaokula giriyo artık nerdeyse
00 Yorumla
1 yılBizde kendimizden küçük kadınlardan hoşlanıyoruz
04 Yorumla- 1 yıl
Sev knka ne yapayım
- 1 yıl
Anlaştık iyi Pazarlık bu hadi el sıkışalım 🤝
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal, pedofiliye süpyancılığa kaymadığı sürece tabii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani senin yaşın 22 , ne kadar küçük erkekten bahsediyorsun? 10 yaş küçükse büyük sorun:)
00 Yorumlayaş sınırı çok saçma bence. yetişkin ve gönlümün kaydığı herkese bakarım ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKüçük çocuk değilse bence normal ama genelde sübyancı falan diyip normal görmüyolar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılYani yaşın 24 45 arası olsa normal de. Senden küçüklerde çocuk.
00 Yorumla Bende kendimden büyüklerden hoşlanıyorum yaş 26 27-36 arasına bayılırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Çok sıkıntı yaşarsın.
Çoluk çocuk mu avutmak istiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. aslında cocuklukta görmediği şeyleri görmek ve kontrol etme arzusunun tatmini için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende küçüklerden hoşlanıyorum ve aynı soruyu 2 defa burada sordum 🤣 NORMALSİN
311 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@benjjj 29, neden sordunuz
Cevap sahibi1 yıl@benjjj max 25 yaş olabilir bana göre daha küçüklerle anlaşamam özellikle büyük erkek sevmiyorum een güzeli yaşıt olmak : )
Cevap sahibi1 yıl@benjjj teşekkürler ama dijital sohbetlerle ilgilenmiyorum
- 1 yıl
Dumanla sohbete ne dersin?
Cevap sahibi1 yıl@nuluad0909 yüz yüze konuşmayı tercih ediyorum teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@1kaan06 ben en küçük 25 yaşına kadar anlaşabilirim çoluk cocukla değil
- 1 yıl
Posta guvercini?
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer birbirine değer değer veriyorsa iki insan yaşa memlekete boy farkına falan takılmamamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLan kaydırma yapılan sorular gibi bir türlü denk gelemiyoruz. Erkekler olgun kadınlardan, kadınlar küçük erkeklerden hoşlanıyor anasını satayım
10 Yorumlaeşitlik olgusuna ters düşmesin diye "normal" diyenlere aldanma kesinlikle kendinden büyüklerden hoşlanman normal; küçüklerden hoşlanman normal bir durum değil
240 Yorumla- 1 yıl
gayette normal asıl olgunluk adı altında kart sevmeniz normal değil
- 1 yıl
Istilaci subyanci tür kizin yorumunu niye istila ediyosun.
- 1 yıl
sen sus kart zoruna mı gitti önce sübyancının anlamını öğren öyle gel
- 1 yıl
Skdkfkfkf normal diye bktan ve asılsız kurallarınızı insanları toplumsal baskıyla darlamayı bırakın sapık veya pdfili algısı yaratmayın öyle niyeti olsa çoktan hapiste olurdu zaten çünkü zihinsel sorun olduğundan yapmadan duramazdı ve öyle sıkıntılılar fazla dayanmaz bu devirde
- 1 yıl
o zaman siz erkeklerde pedofilisiniz o mantıkla bu saçma slk düşünceleri dayatanda sizsiniz ayrıca erkekler erken çöker kadının yanında babası gibi kalıyor çoğunuz
- 1 yıl
ondan sonra boynuzu yiyonuz işte sonra da zırlarsınız iyi oluyor
- 1 yıl
valla hiç anlaşılmıyo
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan
Amguardin seni savunmaya gelmis hadi gidin ozelde bir birinizi sevin - 1 yıl
kes jgolo
- 1 yıl
kafasının tek oraya çalıştığını kanıtlamış oldu
- 1 yıl
Zavallilara bak hele sen 🤣🤣 amguard ağ atmaya devam et sen belki bi sazan pembeli dusurursun 🤣
- 1 yıl
kadına bakış açısıyla kendini yeteri kadar belli etti buna bakan kadın varsa net akıl yoktur
- 1 yıl
Ya olum sen ne istilaci bi tursun pempeli avel.. burada sana bakis acimi konusmuyorum. Amguardlar hakkinda yorum yapiyorum. Sen ne meraklisin burnunu sokmaya 🫡
- 1 yıl
Benim dusuncelerimiz eseridir bu sitedeki amguardlar. Bos yapma amguard hadi sazan avina devam go go
- 1 yıl
konuşma biçimine bak kenar mahalle canısı seni sus ve otur yerine
- 1 yıl
herkes annen değil ama
- 1 yıl
anasından alışmış bunlara kaç defa dedim şunları başı boş salmayın ya
- 1 yıl
Ananida al git sende karekter olsa zaten bir kadin olarak. Bir anneye laf uzatmazdin. Ben senin anana kaymasini iyi bilirdimde kizinin kasarliginin bedelini anasina odetmicem hadi iki
- 1 yıl
annen seni sçmış napalım baban sçsa ona laf ederdik sen başkalarına laf ederken iyi anan erkek mi lan
- 1 yıl
Anasinin yagli eriyen peynir cinsi kizi hadi ikile ya bos yapma
- 1 yıl
jglo artığı dön çukuruna itlik yapma burada
- 1 yıl
ananın a. emna sokarım seni gct lalesi
- 1 yıl
Sen ne yirtik bi sunepesin be 🐩
- 1 yıl
Hahahahah anca havlarsin boyle 🐩🐩🐩🐩
- 1 yıl
Havla bakimm bi daha 🐩🐩🐩
- 1 yıl
ban attırcam şimdi sana
- 1 yıl
Kufur ederek havlayan salyalari akan su 🐩 'e bak sen hele beni banlicakmis. Cok korktummmm. Vasifsiz
- 1 yıl
havlayan sensin deminden beri eee kanınızda var itlik
- 1 yıl
🦴🍖🦴🍖🦴🍖🦴 al da sus artik be 🐩
- 1 yıl
kemiği gctne sok o. p sana lazım
- 1 yıl
🦴🍖🦴🍖🦴🍖🦴
- 1 yıl
çok sokmuşlar galiba canın mı çekti
- 1 yıl
🦴🍖🦴🍖🦴🍖🦴.
- 1 yıl
tamam sokayım hadi ağlama al 🦴🦴🦴
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal nasil bir erkek küçük yaşta bir kızla hoşlanıyor sa kızda da olabir yani erkek 26 kız 18 19 olabir ayın şey de kız için geçerli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar wlergenlikten 30 yaşına kadar büyük birini ister 30 dan sonra küçük ister yaş olarak hatalirindeki kişiler hep aynı form
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tabi elinden tut parka filanda götür pammık şeker filan alırsın 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbende kendimden büyüklerden hoşlanıyorum normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal tabi ki..
İlişkide yaş farkına takılanlar saçma, sapan boş tipler..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKatiyyen degil yeterki o kişi ona degsin.
Küçükler daha şehvetli olup, kadir kıymet biliyor00 Yorumla
1 yılyaşın 22 sen zaten küçük sün daha ne kadar küçük erkeklerden hoşlanıyorsun ki?
00 Yorumla
1 yılBence aşkın yaşı olmaz tabi Müslüm Gürses gibi 20 yaş büyükle evlenmekten söz etmiyorum (: 4,5 falan yaş küçükse np ( No problem: sorun yok )
10 Yorumla
1 yılTabi ki normal. Erkek kadından büyük olacak diye bir kural yok sonuçta.
20 Yorumla
1 yılBenle aynı yıl doğan bile dünya ahiret kardeşimdir.
28 Yorumla- 1 yıl
Kaçlısın kız
- 1 yıl
2000
- 1 yıl
Ben 99 kurtardık mi 🤣🤣🤣
- 1 yıl
HAYIR
- 1 yıl
Neden ya
- 1 yıl
Kaplumbağa deden cmfmcmmxdldlldkd özür dilerim yapmasam olmazdı 😁
- 1 yıl
Neyse iyi geceler
- 1 yıl
🖐️🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKemdımden en az 5yaş büyük olmalı
37 Yorumla- 1 yıl
Benle olan yaşlamaz bebegım. Ben ona bakarım
- 1 yıl
biz daha erken yaşlanıyoruz erkeklerden
kadınlarda bir tek şey hariç her şey daha erken olur
daha erken yürürürz
daha erken konuşuruz
daha erken ergenliğe gireriz
boyumuzun uzaması daha erken tamamlanır
daha erken olgunlaşırız
daha erken doğruganlığımız biter
daha erken yaşlanırız
ama daha geç ölürüz... tek istisnası ölümdür
dolayısıyla daha erken evlenmemiz ve daha büyük yaşta erkeklerle olmamız da doğaldır. tek sıkıntı yaşlılıkta erkekler ölüyor son 10 sene dul yaşıyoruz - 1 yıl
@zortukos99 😂 ömrümün son yıllarını koca dırdıryla geçirmek istemem
- 1 yıl
@zortukos99 çok güzel yorumlamışsınız
- 1 yıl
5 yaş küçük biriyle de evlensen rtalamada aynı yıllarda ölmeniz beklenir zira erkekler ortalama olarak 5 yıl daha az yaşıyor
18 yaş altı değilse normal
89 Yorumla- 1 yıl
yasal mı diye sormuyr normal mi diye soruyor
- 1 yıl
normal olması ve yasal olması farklı şeyler... 18 normalliğin değil yasallığın kriteridir...
şimdi aranızda 3 ay var sen doğumgününü geçip 18 olmuşsun ama o daha 17... burada sadece yasallıkla ilgili sorun olur. Bunun nesi anormal. - 1 yıl
hayır yasal başka bir şey doğal veya normal başka bir şey. yasal olmayan bir şeyden uzak durursun ama canının çekmesi doğaldır. yani 17 yaşında bir kızı 19 yaşında bir erkeğin rzulaması normaldir ama o normal şey yasaktır yasal değildir dolayısıyla ilişkiye girmemesi icap eder.
yasal olmadığı halde normal olan pek çok şeye örnek verebilirim... mesela evini kraya veriyorsun kiraya verirken o daşrenin kirası ile alabileceğin pek çok şey var. 1 sene geçiyor ve aynı seviyede şeyler alabilmeye devam etmek adına enflasyon kadar zam istiyorsun. Bu gayet normal. belki eçen sene o kira ile okul taksidini düyordun çocuğunun. ama herşeye %100 zam gelirken sen de %100 zam istiyorsun bu normal bir şey değil mi?
ama bir kararname çıkıyor ve %25ten fazla zam yapman yasak oluyor. Artık yasal değil %100 zam yapman. sözleşmede enflasyon yazıyor bunu istemen kadar doğal bir şey yok ama kanun çıkmış ve her şey %100 arttarken %25 zam yapmak zorundasın.
geçen sene o kira ile çocuğunun taksidini ödeyebilirken artık ödeyemez hale geliyorsun. ve buna itiraz etmen yasadışı - 1 yıl
ben de seni öpüyorum. yasal ve normal arasındaki farkı izah edebildiğimi umuyorum... yasal olan her şey normal sayılabilir ama yasal olmayıp da anormal de olmayan pek çok şey vardır. umarım anlatabilmişimdir.
- 1 yıl
@grazer bence anlamamak için yemin etmiş
1 yılArtık normal çünkü onlar tatlı sevimli maço değiller özgürler her şey kisaca
10 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat