3 yıldır evliyim. Eşimle son zamanlarda aramızda dinleme konusuyla ilgili bi problem var. Eşim bazı konuştuğum şeyleri dinlemiyor. Hatta beni rahatsız eden konuları konuşmaya çalıştığımda işine geliyorsa yani ona mantıklı geliyorsa dinliyor işine gelmiyorsa dinlemiyor. Kendisine kaç kere dedim bi insan hele ki eşini dinler. Bu durum beni çok üzüyor çözüm için konuşuyorum dedim.
2 gün önce beni rahatsız eden konuyu konuşmak istedim. Dinlemeden kendi kafasındaki genellemeyi sundu sürekli sözümü kesti güldü. Sonra ben hariç her şeyle ilgilenmeye başladı ve dinlemedi. Yanında ağladım sorunum böyle çözülemiyor dedim dinle ve anlamaya çalış dedim. Güldü git kendi kendine ağla böyle sorun mu olur ağlarsan ona göre beklentin oluşur olgunlaşırsın dedi.
Benimde moralim çok bozuldu. Resmen benim duygularımı ve o an beni yok saydı. Sonrasında o bana tripli gibi ben konuşmuyorum diye o da konuşmadı kendi yemeğini kendi hazırlamaya başladı. Ben gelince odayı terk etmeye başladı diğer odada takılma vs. Çok sinirlendim çünkü bana yaptıklarından dolayı haksız bide üstüne tavır yapıyor özür dilemiyor/ siz olsanız ne yapardınız. Çok iyi bi ders vermek istiyorum ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adama akşam gelip komşunla olan sorununu anlatıp kafa skiyorsan iyi bile dinlemiş adam seni.
Hayır kendisiyle ilgili genel bi sorunum vardı onu anlatmak istedim. Lafı ağzıma tıkadı. Hassasına bağladı dinlemedi ilgilenmedi benle. Asla katılmıyorum normal konuşmaya çalıştım dinlemedi dinlemeliydi bide üstüne o tavır yapıyor
Yoo detayda komşunla olan sorununu anlatmışsın işte, ayrıca genel olarak boş beleş şeyleri dert edip anlattığın çok belli bu yüzden adam bezmiş net bu yani. Bende nefret ederim boş beleş şeyleri büyük bi dertmiş gibi anlatan insanlara ve asla ciddiye almam
Eşimle yaşadığım problem ne komşusu ya
Senin kendi yazdığından haberin yok daha Allah aşkına
Sorunlar başlamış diye düşünüyorum ve sorunun neydi
Dinlenmiyorum işine gelmeyen konularda. Anlamaya çalışmıyor orta yolu bulmaya çalışmıyor. Buydu yani hassasm bile dinlemesi gerekirdi
Bir kadının en önem verdiği durumdur erkeğin onu dinlemesi.
Konuşmak istermisin?
Kimbilir ne gibi bir saçmalıkla adamı yoruyosun
Onunla aramdaki bi problemden bahsediyordum. Beni etkileyen bi durumdu. Dinlenmeyle ilgili sıkıntı yaşadığımı söylemiştim
değerini kaybedince anlıcak ama neyse
Aksam yataga gectiginde de sana sokulur ama
Peşinde koşma bırak o çabalasın
Çabalamıyor işte bide gelmiş o bana tavır alıyor
Yaa boşversene işi sana düşer zaten mesela yemek yapma aç kalsın aklı başına gelir
Takıntılı gibisin
Hayır kafama taktığım onunla aramızda bi durum vardı. Bunu konuşmak istedim. Anlamadı kendince tahminde bulundu dinlemeyeceğim vs ye bağladı
Dinlemiyorsun etmiyorsun vs vs adamı darlama bence
Saygısızlık yaptığı
Bencede