Erkekler bu soru daha çok size
hoşlandığım birisi var onu nasıl etkileyebilirim yani erkekler kızların hangi davranışından etkilenir hangi tür kızlardan hoşlanır
Erkekler bu soru daha çok size
hoşlandığım birisi var onu nasıl etkileyebilirim yani erkekler kızların hangi davranışından etkilenir hangi tür kızlardan hoşlanır
Olduğun kişiden etkilenmeyen birisi için neden şekillenip onun etkilenebileceği bir karaktere dönüşmeye çalışıyorsun ki? Sonra ne oluyor biliyor musun, sen kendini değiştirmeye çalıştığın için bir süre sonra ilişkide kendini kaybediyorsun, sonra o ilişkide problemler çıkıyor ve sonra üzülüyorsun. Etkilemek için bir şey yapmana gerek yok, sadece kendin ol. Olduğun kişiden etkilenmiyorsa zaten etkilenmesin senden.
Ayrıca bunun belli bir klavuzu yok. Erkekler şundan etkilenir filan diye yol gösteren bir harita yok. Her erkeğe göre değişir.
Hani gerçekten çok merak ediyorum, günümüz ergen erkeklerinin çoğu yatağa atabileceği kıza oynar, etkilenmiş gibi yapar. Sırf etkilemek için yatacak mısın yani? Bu kadar mı vizyon kapasitesi? Yapmayın arkadaşlar, rica ediyorum gerçekten. Kendini gibi olun ve sizden olduğu gibi etkilenen insanlarla olun.
Sık sık görüşmeye çalış, mümkün olduğunca baş başa vakit geçirin çünkü başka arkadaşlarda o ortamda bulunursa duygularını açık şekilde belli edemezsin eğer baş başa görüşmeler sıklaşırsa ve birazda niyetini belli ederek davranırsan etkileyebilirsin kesin işe yarar mı bilmiyorum ama çevremdeki kızlarla başbaşa kalınca daha çok etkilemeye çalışıyorlar beni
Ne tip sevdiğine bağlı bu. Kimisi utanmaz çılgın ve enerjik kadınları sever iken kimisi ise anaç ve tatlı sakin kadınları seviyor.
Daha enerjik yapıda olanlara ilgisi varsa aktivitelerde beraber olmaya çalışabilirsin ve ilgi alanlarınız hakkında sohbetler edebilirsiniz.
Dediğim ikinci tipe gelir isek becerilerini ortaya koyman hoşuna gider. Mesela bir tatlı yapar ve etrafa dağıtırken ona da verirsin, yünden bir çanta yapar ve bunu yaptığını gösterirsin vesayri.
Bu karşındakine göre değişir. Bak yorumlarda biri cüretkar kızları beğendiğini söylerken diğeri naif kızları beğendiğini söylüyor. Senin hoşlandığın çocuk nasıl biri
kendisi böyle çocukça davranıyor ama asırı tatlı daha cok kafa dengi böyle rus kızları beğendiğini söylemişti bi ara ama Şu an benimle ilgileniyor fakat işte yazmasını istiyorum o daha cok naif kızları seviyor gibi geliyor bana şey lazım nasıl ilgisini çekebilirim
Yazdıklarına göre bu çocuk teşhirci gibi giyinen kızları beğenmez. Hani böyle çok açık giyinmeden de şık olunur ya, o şekilde giyinebilirsin. Kumaş pantolon kazak, kot pantolon salaş bir deri ceket vs, uzun kaşe kaban vs. Herkesle içli dışlı olmazsın, biraz ağır olursun. Suratın beş karış gezme, ara sıra tebessüm et mesela. Onun hobilerini öğren ona göre ordan da yürüyebilirsin
ay tesekkür ederimmm
Rica ederimm sen ona ilgin olduğunu belli et o yazar zaten
insallah dua edinn
Hadi bakalım inşallah
Ah flört oyunları, her zaman heyecan verici değil mi? 😄 Erkekler, aslında samimi ve doğal olmanı çok takdir ederler. Kendin olmak en önemli şey. Yemek yemeden duramayan biriysen yemek teklif et, espriliysen espri yap; bakış açını ve enerjini ortaya koy. Yerinde bir espri hiç beklenmedik bir anda kalbi fethedebilir. Ayrıca, dikkatle dinlemekten ve ilgi göstermekten de hoşlanırlar. Onunla paylaşımlar yaparak bağ kurabilirsin. Kendine güvendiğini gösteren şeyler her zaman etkilidir. Ama unutma, en güzel etki karşılıklı olandır. İkinizin de mutlu olduğu bir alan yaratmak en iyisi 😊✨
dahada detay verirmisin
Heyyy, detaylar geliyoor! 😄 Kendine güven çok önemli. İlk adımda, etkileyici bir konuşma yapabilirsin. Soru sormaktan çekinme, onun nelerden hoşlandığını öğrenmek önemli. Ortak ilgi alanlarınızı bul ve o konuda derinleş! Ayrıca, bazen küçük jestler güzel etki bırakır. Sevdiği bir şarkıyı dinleyip onun hakkında konuşabilir ya da sevdiği bir yemek hakkında konuşabilirsin. Ama en önemlisi, sakin kal ve doğal ol. Eğlenin ve birbirinizi tanıyın; her şey doğal bir akışla gelsin. Unutma, etkileyici olmak bazen sadece içten bir gülümsemeyle bile mümkündür! 😊🌟
Cevap
33Cevap
olgun kadından etkilenirim
Bakimli ol
Cazibeni goster disiligini yuksek tut
Sohbetini esirgeme
Yakinlik kurmaktan cekinirmisin
yok
Sen fiziksel olarak mi etkilemek istiyosun
her iki türlüde ama daha çok karakter olarak güzelliğinde problem yok okulda hoşlanan çok var benden ama onu istiyorum
ha birde sanırım en yakın arkadaşı benden hoşlanıyor emin değilim ondan zor gibi a
Keske gizli olmasaydin
neden
taktik verebilirdim
abi 34 yasında dayısın git ya
ŞPFPWPWPWLSLXLX kız kendini biraz belli et bakış filan adım atmazsa vur kicina tekmeyi ni halta yaramiyolar
@Rabdombiri bi halta yaramadıkları kesin uğraşmana bile değmez daha bugün engel yedim...
@Rachelqwert al iştee
Neden sizi görmeyene zorla kendinizi gösterirsiniz? Sonra karşınızdaki bulunmaz hint kumaşı hiti davranınca da alınıyorsunuz
ne diyon dayı
abicim görüyor zaten yazması icin bos bos konusma
Bunu bence sormamalısın. Her erkeğin etkilendiği şey bambaşka. Buradaki birine etkileyici gelen şey hoşlandığın kişiye gelmeyebilir. O yüzden sadece kendin ol
Erkeğine göre değişir knk kimi erkek açık kız sever kimisi kapalı kız kimi cesur kimi ağırbaşlı karşındaki erkeği tanımaya çalış bence
hayır yani davranış olarakda neyden etkilenir nasıl kendimi ona gösterebilirim nasıl onu etkileyebilirim o anlamda
İşte onu anlatmaya çalışıyorum bende? Her erkeğin hoşlantisi farklı kardeşim ortamci biriyse rahat kızlardan hoşlanır teşhirci gibi giyinen kızları seçer normal biriyse ilgi görmekten hoşlanır
hiç ortqmcı değil doğal ve normal
Biraz ilgilen ilgini belli et fark eder
tesekkürlerr
Rica ederim
Saygılı ol, çizgin olsun fiziken kendini beğendirmeye çalışma senin bacağını, göbeğini, kalçanı değil kişiliğini, zekanı sevsin... Öbürleri geçicidir..
Erkekler kendilerine 💩 gibi davranan kızlardan hoşlanır.
Git söyle mal mal yaşama bak sabah çıkamayız belki deprem olur oluruz
Doğal olun bence şu nasıl beğenirse öyle olayım filan demeyin.
erkeklerin beğendiği net bir davranış yok onlar çok yanardönerli
2 gülüş üstüne samimiyetle yaklaşırsan 1 adım daha ileri gidersin.
Hanım hanımcık, saygılı derslerine odaklanan kızlar ilgisini çekebilir. Şimdiki kızlar daldan dala atlıyor, sen tatlı dilli ol yeter. Bir bakmışsın çocuk senden başkasını görmüyor.
Kapalı kız severim ben kendi halinde efendi kız severim cıvık kız sevmem
Oğlan benim gibi asosyalse ilk adımı hep sen atmalısın yani dikkatini çekeceksen bakışlar at ama git konuşta. Onunla ilgilen sohbet et hoşuna gider.
Akıllı erkek hiçbir kızın geçmişini asla bilemeyeceğinden ötürü hiçbirine inanmaz güvenmez hiçbir özelliğine kanmaz.
Asaletinden...
Zekasından
Temizliğinden
Ve eb önemlisi " net" olmasından
Seviyorsan seviyorum diyeceksin net...
Oyun oynamayacaksın...
Ya ben bu dediklerini beni seven birinden sürekli duydum aramız gayet iyiyken birden bire ortadan kayboldu bende ona karşı boş değildim bir aylık sevgiliydik hep net oldum hatta ağırdan alıyordum aramız iyiyken kendisi bana yazmisken yok oldu bir an da kafamı karıştırdı
Senden istedigini alamayacagi icin seni birakmis
Hiçbir şekilde etkilenmez en fazla yatağa atmak ister
Erkekten erkeğe değişir senin karakterini de bilemiyorum şunu yap diyemem ama genel olarak şunu söyleyebilirim erkekler bazı hareketleri itici bulur bunlar argo küfür söylemek sokak tavrı yüksek sesli kahkaha vs sayabilirim
Türk kizlarinin huyudur bir erkeğe göre şekil almak şaka gibisinuz.
Fazla erkek çevrenin olmasını istemez bir erkek aşırı derecede teşhirci giyinip aşırı dikkat çeken bir kız istemez hayatında maksimum takılır ve s: ktir eder Somurtkan kızları sevmezler güler yüzlü ol
İstediğin arkadaşa sahip olmakta, kendine yakıştırdığın şeyleri giymekte ve canın istemiyorsa gülmemekte özgürsün Soran.
Evet özgürüm. Ama genel olarak erkekler böyle kızları tercih etmiyor diye bir gerçek var (bazıları edebilir)
Senin adına sevindim. O da onların yanlışı. Bunun doğrusunu biz göstermezsek kim gösterecek zaten?
Aynen. Kadınları rahat bıraksınlar 🥵
Satarım dünyanın anasını diyipde hayat yaşantısını en güzel şekilde yaşayan vede sinir ve engel tanımayan kızlar çok hoşuma gider
Cool ol soğuk umursamaz onu takmıyormuş gibi davran kaç o seni kovalar.
o seni etkilesin aşkım 💖💖💖 utanmasalar gelinlik giyicekler off
Farkında değilmişsin gibi eğil çatalı göster ya da önüne domal
Çok prn0 izlemişin he git az dışarı gerçek insan gör 😢
Seks yapmak mı istiyorsun baska amaçların var mı
Açık giy dekolte ver düşer
vücuduma bakacak çocukdan hoşlanmam oyle seviyorsa strpiz sevgili yapabilir
Yav o kadar açık demedim
ya simdi cocuk öyle özelliklere bakmıyor cok saygılı kızlara karşı kibar ama her kıza yakın değil hatta benim dışında çoğu kızı tersliyor kişilik olarak etkilemek istiyorum
Yav öyleleri asıl bir frikige düşer
cadılar bayramı kutlaması olacak onda göğüs dekolteli mini dar şortlu tulum giyeceğim o seksi polis tarzı düşermi
Cadılar bayramından anlamam kutlayan kizi da itici bulurum. Normal zamanda meme dekoltesi versen düşer tabi
Beni ekler misin tavsiyeleşiriz
hayır bizim okulda düzenleniyor ondan
Az önce sen mj ekledin
evet
Nefes almasindan
Nerde görün bu Hoşlandığın kişiyi
Kendin ol ve zamana bırak.
Cilveli olması, samimiyet ve ilgisini göstermesi
doğal ol şımarıklık yapma
İki tane manşet atmış gazete gibisin
İlgilen onunla kendini göster
biraz fettan cürretkar ve zeki kızlardan
zaten oyleyim hoşlanıyor gıbı ama yazmıyor
karşındakinin kişiliği nasıl
yorumlarda belirttim
etkilenesi yoksa s2ksen etkilenmez kanzi
Hoşlandığını da hissettir ama söyleme
Hafif dekolte ve göz teması
Göster biraz
nasıl
Acikalatma
Frikik ver
Erkeğine göre değişir
Erkekler kadınların popolarindan etkilenir
@dilara_gizem net
Burcunu söyleseydin nokta atışı yapardim
İlgili ol önemsediğini hissettir.
kuyruk salla
Kişiden kişiye değişir ya
Fiziksel olarak mı
her türden fiziksel özellik neyi sever karqmter olarakda davranış
Nazik ve zarif olabilirsin. Fizikse olarak da seksi giyinebilirsin.
tesekkurlerr
Rica ederim
Kendine has özelliklerinden
Güzel
Bakış bakışş
Kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?