Mümkün ama çok iyi sorgudan geçirmen gerekiyor. Eğer buluşmayı düşünürsen ilk buluşma için özellikle toplu bir alanda olun, ve eğer gerekirse arkadaş falan yakında bulunsun, ne o senin adresini ne de sen onun adresini bil.
İnternettekiler de insan, böyle internetin kötülenmesinin en büyük sebebi insanların güvende hissedip sağa sola saydırması.
Ama internetten olan çok var. Artık bu dönemde çok popüler. Sadece çok sorgudan geçir, emin olmadan asla güvenme. Sana ilgiler yağdırır sonra ortadan kaybolur falan. Seni cinsellik için falan kullanır, şantaj eder. Çok pislik insan var. O yüzden dikkatli olmak elzem.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi insanlar internetteykende iyi kötüler internetteykende kötü. Ama şuda var herkes kendisini iyimiş gibi gösteriyor internette bu yüzden anlaması daha zor. Ve son olarak ciddi düşünmek süreç gerektirir. Kimse kimseyi yazışarak ya da kısa sürede tanıyamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır kesinlikle düşünmüyorum çünkü internetten başka birilerini arayan birisi bana ezik gibi görünüyor demekki sosyal hayatında hiçbir kadından ilgi görmemiş hiçbir kadın onun teklifini kabul etmemiş ki bunu sosyal medyadan kadınlara yürüyerek çözmeye çalışıyor diye düşünürüm yoksa kendini geliştirmiş bir erkek her türlü kadına ulaşır🤷🏻♀️
00 Yorumla
1 yılBazen ruh eşimiz kilometrelerce uzakta olabilir ve int rast gele bir yerden tanışabiliriz şahsen bende öyle oldu col yakında aynı sehirde olcaz kendisi meslegini burada yapıcak aynı hastanede olucaz ben mutluyum ama açık bir fotografndan yürüdüyse hiic yüz verme uzak dur
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital çağındayız, neden olmasın ki? İnternette biriyle tanışmak bence gayet mümkün ve hatta heyecan verici olabilir. Teknoloji sayesinde çok farklı insanlarla bağlantı kurabiliyoruz ve bu da bence büyük bir avantaj. Tabii ki dikkatli olmak gerekiyor, karşındaki kişiyi dikkatlice tanımalı ve güvenliği ön planda tutmalısın. Ama sonuçta aşk her yerde olabilir, internette de! Neyse, ben biraz aşk kadınıyım. Yani ciddi düşünme potansiyeli online ya da offline, her zaman var 🤗 Ama unutma, önemli olan hislerin ve bağ kurmak. Kim bilir, belki de sanal dünyanın arkasında seni bekleyen aşkı bulabilirsin! 🥰🌟
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDüşündürebilir. Ne kadar birbirimize karıştığımıza bağlı.
45 Yorumla- 1 yıl
Aa kızın fikri değişmiş seneler önce sen bu şekilde düşünmezdin😁😅
- 1 yıl
her zaman böyle düşünüyordum, seneler önce derken?
- 1 yıl
Snaa yazamadim ya
- 1 yıl
yazamazsın.
- 1 yıl
Keyiften yazmaya kalkmadim kim oldumu olayı dicektim neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet elbette reele taşınan bir ilişki gerçektir gece kulübünden toplamıyorum sonuçta
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünmem.
00 Yorumla
1 yılGül ben bir kere konserde tanıdım evlendim ve şu an boşanmış durumdayım bana her yol uygundur gözüm kara aklım deli 🤣
Neyse o idin şakası da kuzenimin sınıf arkadaşıydı ilk kez konserde gördüm o yüzden konserde gördüğüm biriyle evlendim diye espriye vuruyorum... yani tamam konserde gördüm ilk ama tanıdık bildik biriydi yani kuzenimin sınıf arkadaşıydı ha sonra işte olan oldu yani boşandık ama ben bu şekilde espriye vuruyorum ha benim canım yanmadı mı hayal kırıklığına uğramadım mi uğradım ama benim yapımda bu işte her şeye güler geçerim sonuçta gülmesem ağlasam her şey düzelecek mi hayır o zaman gülmeye devam 🤣
(Eğer bunu da bilen anlayan olursa zaten bu da çok büyük bir yıkıklığın isaretiymiş)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir tabi. İnternetten tanıdıgim kızla evlenip 12 sene sonra bosandim. 2 çocugumuz var. Benim yaşadığım kriter olmamali elbette. Olay şu. İnternetten tanisilmasinda sorun yok. İlk merhabnin nerede dendiğinin çok önemi yok.. ama yaşanılan yerler yakın olmali ve tanışma internette olsa dahi taraflarin birbirlerini tanıma evresi kısa bir süre sonra reel ile devam etmelidir. İnternetten tanışıp.. birde üzüm mesafe ilişkisi durumu ile devam eden bir ilişkiyi ben şahsen kimseye önermiyorum. Tanıma reelde olmalıdır.
20 Yorumla
1 yılEskiden evet çünkü çoğu insan artık internet üzeri tanışıyor hayır deseler bile ama ben artık bıraktım bu işleri yani bana yazan olsa bile muhatap olmuyorum eskisi gibi çünkü sosyal medyadaki erkekler güven vermiyor üstelik çoğu pısırık ya da bana mı öyleleri denk geliyor anlamadım gitti her neyse olmadı olmuyor bende işte
12 Yorumla
Soran1 yılInstagramim herkese acik, bir fotoma bakip bana dmden bunu yazmis „bu güzel yüzünü görmem icin kac km gelmem lazim?“ Sizce ne yapayim bu cocuktan olur mu?
- 1 yıl
Önce biraz yazış konuş en az bir ay falan sonra buluş ama evde falan değil insanlar içinde gündüz ve düzgün bir yerde o zaman bir şey olmaz umarım iyi biri çıkar yinede dikkatli ol her zaman inşallah
1 yılTüm kadınlara tavsiyem: İnternetten tanıştığınız bir erkekle tanışmaktan kaçının; patolojik yalancılardır ve aynı anda birden fazla kadının peşinden koşma alışkanlıkları vardır :). Bir erkeği tanımak istiyorsanız gerçek hayatı seçin. Yapacağım şey bu, internette erkeklerle karşılaşmaktan kaçınmalısınız, kiminle karşılaştığınızı bilmiyorsunuz ve tehlikeli veya kötü niyetli insanlar var.
20 YorumlaGenelde ilk görüşmede ilk izlenimler çoğu şeyleri açıklar.
Görüşülür, tanışılır dostluk mu yoksa ciddi bir ilişki mi olacak tanıştıktan sonra anlaşılır. İki kişinin kararıyla ilişkinin sürecini zaman gösterir.
Amaç ciddi ilişki anlaşılırsa evlilik ise, Normal hayatta (sosyal çevrede) önerilen ilişkilerden farklı süreç olacağını düşünmüyorum.10 Yorumla
1 yılValla en son ilişkimle internette tanışmıştık, 2,5 sene sürdü ki ilişkimiz bitti bitecek durumdayken bile kardeşimin düğününe birlikte gittik. İlişki devam ederse pişman olmayayım diye. Önemli olan kişiyi nereden bulduğunuz değil kişinin nasıl birisi olduğu. O ilişkimde ilk buluşmamızda yaşadığımız 4 gün, hayatımda bir daha yaşayamayacağım 4 günlerden birisiydi. Onun kurbanı oldum zaten.
Siz siz olun, tanıştığınız kişinin ne kadar insan olabildiğine bakın.10 Yorumlaİster sosyal medya, ister normal hayatımda biriyle tanışıp, güvenip ve dahi ciddi bir yola girmem.. Bu gözler çok şey görüp şahit oldu.. Bazen insanları uzaktan izlemek bile kâfi derecede yeterli oluyor.. Kırk takla atılıp, Kabe’nin tavaf edilip, kırk fırın ekmek yenilmesi lazım.. Devir bozuldu..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden olmasın
Dışarda bisürü sapık agfanlı suri sürüsüyle ortadoğu artığı var (içlerinde temiz olana lafım yok)
Her internette rastladığınız insan sapık diyede bisey yok? Gerek netten tanışın gerekse reelden nerde tanıştığınızın bi önemi yok
Önemi olan şey karşınızdaki insanın kalitesi
10 Yorumla
1 yılİstikrarlı ve gerçeğe dökmeye merak varsa olabilecek bir durum. Bir var beş yoksa olmaz o insandan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence mümkün yaaa ama doğru kişiyi bulman lazım ben doğru kişiyi buldum ve bizde İnternetten tanıştık halay gibi bir tanışmamız var 8 9 aydır beraberiz uzak mesafe ilişkisi ama her şey yolunda Allaha şükür ve şu an askerde 2 aydan az bir süre kaldı askerden gelmesine inşallah ailemle de tanıştıracam ben onun ailesiyle tanıştım inşallah her şey çok güzel olur...
10 Yorumla
1 yılDenedik olmadı deneyin yine olur mu bilmiyorum ama olan oluyor ama bana pek denk gelmedi öyle insanlar genelde aldatmaya meyil oluyor bu tarz ilişkiler
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. ilk aşklar icq ile başlamıştı evlenenler olmuştu. İCq yahudilerin icadıydı bunud abelirteyim onunla sağlam evleneneler oldu ama ondans sonra müslüm sitleri başladı ne kadar yalancı kzı erkek varsa birbirini aldattı
00 Yorumla
1 yılBence olmaz ama yinede belli olmaz belki iki tarafında arasında uyum olur güzel olur ama genel olarak güvenilir olmuyor dijital ortamda kısacası dikkatli ve temkinli olmak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bak sana bir tavsiye hatta en önemli bu yorum olacaktır sakın bu tuzağa düşmeyin kendine bağlayıp alıştırıp kaçıp giden tipler hav birde evli çoğu
10 Yorumla
1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama zor. Aynı sınıftan olduğum, aynı yolları yürüdüğüm insanlara bile güvenemiyorum. Sosyal medyada yalan söylemek ve sahte bir profil oluşturmak çok daha kolayken...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılİnternetten biriyle tanışıp ciddi düşünmek, günümüzde oldukça yaygın bir durum. Birçok insan, online platformlar aracılığıyla hayatlarının aşkını bulabiliyor. Önemli olan, karşılıklı güven ve anlayışın sağlanması.
00 Yorumla
1 yılKonuşması ve samimiyetine göre değişir gerçek hayatta bile tanımak zor oluyor internet üzerinden bilemedim
112 Yorumla
Soran1 yılInstagramim herkese acik, bir fotoma bakip bana dmden bunu yazmis „bu güzel yüzünü görmem icin kac km gelmem lazim?“ Sizce ne yapayim bu cocuktan olur mu?
- 1 yıl
İnanmayın sanaldan aşk olmaz
Soran1 yılkonusuyorum ben
Soran1 yıldigerlerinden farkli seyler yazdi hosuma gitti
bulusursak annene telefon numarami veririm dedi- 1 yıl
Sen bilirsin
Soran1 yılsende sanaldasin sonicta güvenilmeyecek biri misin
- 1 yıl
Ama ben Instagram bırakmam normal sohbete taşırım
Soran1 yılAnlamadim
- 1 yıl
Bak güzel arkadaşım sanal ortamdan kimseyi tam anlamında tanıyamazsın ben sana kendimi iyi olduğumu söylemedim kötü bir insan olduğumu da söylemedim Ama sanal ortamda insanlar hep iyi yönlerini anlatır sana kimse gelip de benim şu kusurum var Ben geçmişte şunu yaptım demesin herkes mükemmeldir ama bir insanı kendin tanıyarak anlarsın anlatabildim mi bu sanal ya da gerçek fark etmez
Soran1 yılSana video göndersem izler misin
- 1 yıl
Ne videosu
Soran1 yıl
1 yıl4 senedir denediğim yol , ciddi ilişki isteyen kızın olduğuna inancım yok açıkçası. Olanların çoğunluğu ya aşırı şüpheci, ya aşırı korkak, ya da aşırı cinsellik peşinde koşuyor. Sadece sanaldan diğil reelden de kızların herhangi bir ilişki istediğini sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKarşıma çıkan kişinin niyeti önemli
Davranışları, tavırları, ciddi bir ilişki istediğini göstermesi gerekir.
Herkes de ağız var konuşuyor.
Fiile döken yok maalesef.00 Yorumla
1 yılBen düşünmem. Bu güne kadar çoğu kişi internetten yazıyordu genelde cevap vermezdim ama daha samimi içten olan kişilerden birini seçip sohbet ederdim. Ama genelde onlarda hemen işi cinselliğe, fotoğrafa falan getirirdi. Ben ciddi düşünmem takılmalık bir şey gibi düşünürüm
00 YorumlaBence olabilir ama çok dikkatli olup özenle konuşulup tanışılmalı. Bu devirde zor bir ihtimal ama imkansız değil. Kafa yapısı, karşılıklı ilgiyle olabilecek bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Peşim peşin yok diyemem evette diyemem çok zor bir ihtimal evet olması ama tanışılıp görüşüldükten sonra ve aklındaki sorular giderildikten sonra neden olmasın ki
00 Yorumla
1 yılHayır, bu devirde o kişiler yok denecek kadar azlar. Sürekli daha iyisini arayışta herkes, elinin altında teknoloji var haliyle.
01 Yorumla
Eskiden olsa fark etmez derdim ama şimdi hayır sürekli yüz yüze görmediğim biriyle ne ilişki ne de evlilik düşünürüm.
10 YorumlaEvlenip çoluk çocuk sahibi olanlar bile var 🙂
14 Yorumla- 1 yıl
Çok hemde
Soran1 yılcocugu tanimiyorum
fotosu var siyah beyaz günes gözlük takmis anlasilmiyor bile net
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Güvenilir birini bulmak gerçekten zor, erkek olsun kız olsun.
20 Yorumla43 yaşındayım, 23 yıl önce eşimle internette tanıştık. 16 ve 13 yaşında 2 oğlumuz var.
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamamış olsam hayır derdim tabi güven olması için zaman gerekiyor ben sevgilimle birbririmie doğru dürüst olarak yaklaştımiz için ilk aylarda güven sağladık 6 senemiz geçti aylar sonra yüzük takicaz bu kadar çok beklememiz yaştan dolayı
00 Yorumla
1 yılBu şekilde evlenen arkadaşlarım da oldu. Ancak sadece internet ile kalmak tabiki saçma. Gerçek hayatta tanımak lazım.
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama beni tanıyor mu? Ben sikildim kadınlık hormonu kullanıyorum. Erkekliğim kalkmıyor.
00 Yorumla
1 yılÇok zor, dilin kemiği yok, reelde taşıp birşeyleri ölçüp tartabilirsin. Sosyal de mangalda kül bırakmaz iki tarafta.
00 Yorumla
1 yılÖn hükümlü değilim. Kalbim ısınır, aklım da tasdik ederse... Ciddi de düşünürüm evlenirim de...
00 Yorumla
1 yılaracinin ne onemi var. o kisiyi keranede bulacagimi bilsem oraya bile gidilir. dogru kisi o derece nadir denk gelir yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTabiiki buradan sevgili olduklarim oldu. Normal disarda tanidiklarinla nasil sevgili oluyorsam oyle oldum. Nasil ayriliyorsam da oyle ayrildim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. İnternetten biriyle tanısilir lakin ciddi ilişki düşünmek için yüzyüze bulusulur ondan sonra karar verilir bu tip seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilimle 1 yıldır çıkıyoruz o kayseri ben İstanbuldaydım benim için daha önce gelmediği bilmediği İstanbula taşındı birbirimize destek olduk çalıştık çabaladık tüm akrabalarını tanıyorum beni çok seviyor bence olur ama çok zor haberiniz olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanaldan biriyle ciddi ilişki çok zor. Hem geçmişleri çok kalabalık oluyor hem flörtleri çok fazla oluyor.
00 Yorumla
1 yılSaçma bence ya dışarda karşılaşıp hayatının tümü olmak varken internet üzerinden sanal bir ilişki yasamak benlik bir şey değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Evet, düşünmüştüm. Ama olmadı. Yıllar yıllar önce "Superonline" sitesi vardı. Kızın adı "Kırmızı" idi... Hey gidi günler hey 🥲
00 Yorumla
1 yılDüşünmüştükte gene normal hayattaki gibi tek taraflı olmuyor soyadını bile yanlış vermiş bunu 1 ay sonra öğrendim
00 YorumlaÇok tanıdığım oldu bir çoğu ile yüz yüze yemek çay muhabbeti de oldu karşınızdaki insan yeterki net be dürüst olsun getirisi kolay
00 Yorumla
1 yılKimseyle sevgili olmam, kimseye güvenmiyorum herkes laf oyunları peşinde ciddi insanlar kalmadı.
03 Yorumla
- 1 yıl
Güvenme çok pişman olursun.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki. Bilmiyorum. Gidişat neyi gösterir bir şey diyemem.
02 Yorumla
- 1 yıl
Ne bileyim ben. Öyle bir soru soruyorsun ki.
Gizli Üye(36-45)1 yılSosyal medyada kamuya açık profili olan biriyle ciddi düşünmem.
O kişi de senin gibi kaç kişiye aynı şekilde mesaj atmıştir Allah bilir.
O yüzden sazan avında oltaya kim takılırsa.018 Yorumla
Soran1 yıltatlisin falan yazdi hosuma gitti konusma tarzi
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin. Oltayi attı boşa gitmesin buluş o zaman 😂😂
Soran1 yıldigerlerinden farkli seyler yazdi hosuma gitti
bulusursak annene telefon numarami veririm dedi
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ben fikrimi söyledim sadece. Hayat senin hayatın
Herkes tercihlerin bedelini öder
Soran1 yılSana bir video gönderdem izler misin
Cevap sahibi1 yılNasıl bir video
Soran1 yılTanisma
Cevap sahibi1 yılNereden göndereceksin
Soran1 yılBurdan
Cevap sahibi1 yılGönder
Soran1 yılm.youtube.com/watch
beni daha iyi anlacan mi 😂
Cevap sahibi1 yılÇok uzun gün içinde bakarım fırsat bulursam
Soran1 yılOk
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın sen
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılVideo başlığından anladığım kadarıyla on yargılı olmamak gerek diyor
O yüzden dediğim gibi. Bu benim düşüncem. Benim gibi düşünmek zorunda değilsin. Bu senin hayatın. Beni dinlemek zorunda hissetme.
Soran1 yılya soru troll benlik birsey yok
bu videoyu izledim sormak istedim herkes baya önyargili internet oetamindan dolayi ama bunlar evlenmis 2 de cocuklair var
Cevap sahibi1 yılOlabilir istisnalar olur tabiki herkes kötü degil
Ama ben şunu bilir şunu söylerim
Bir kadının/erkeğin profili kamuya açık olursa bana itici geliyor
Ve netten herkese yuruyen oltayı atan kim takılırsa diye düşünen çok var.
Ben şahsen güvenmem. O yüzden benim gibi düşünmek zorunda hissetme kendini 😂😂
Ve bir şeyleri kanıtlamak kabullendirme çabasında olma kimseye
Herkesin kendi defteri istediğini Yazar bu da benim hayatım 😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir artık her şey sanalda başlıyor ciddi ilişkilerde başlayabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir önemli olan anlaşıp guvenip sürdürebilmek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıliki taraf dürüstse olur evet yalnız böyle ilişkilerin genelde şartları biraz fazla zor olur gerçek hayattaki ilişkilerin şartlarından heleki uzak mesafeli olduğunda.. göze alınmalı böyle bir şey ve dediğim gibi iki taraf dürüstse ilişkiye birbirine sahip çıkabilecekse kavuşabilene kadar olur.. yani bir noktaya kadar illaki gerçek hayatta kavuşacaksınız internette ömür boyu kalmayacaksınız ne bileyim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet tabiki neden olmasın. şu an çoğu kişi internetten tanışıyor zaten. Ama tabii internetten tanışmadığım biriyle ciddi bir ilişki düşüncesi çok daha güzel.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden olmasın. sevip mutlu olduktan sonra gerisi boş.
00 Yorumlainsan herşeye hazırlıklı olmalı bence. hayat bu ne getireceğini kimse bilemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılCiddi oldum cikan da sallati gecti yani sanaldan taninan genelde eglence istiyor onu anladim
00 Yorumla Birbirimize uyum sağlıyorsak, elbette düşünürüm.
00 YorumlaUzaktan çok zor huyunu karekterini anlayamazsın ne hissttigin önemli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle düşünürüm
Cafe de tanıdığımdan farkı görsel olmaması00 Yorumla
1 yılŞu anda hiç bir yerden tanıştığım biriyle ciddi düşünmem.
00 Yorumla
1 yılhayır tabi gerçekten sevebilirim ama gerçek hayata geçirmem
00 Yorumla- Devamını Gör (272)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler