+1 yılṢans verebilirsin sonucta sosyal medya bi tanıṣma aracı ama kendi bulunduğun bölgede olursa iyi olur, hem yalanını yakalaman pek zamanını almaz hemde daha çok buluṣabilirsin.
Ṣehirler arası veya ülkeler arası olursa yalan dolan çok oluyor o yüzden bu tarz bi tanıṣmayı kimseye tavsiye etmem.
Istisnalar var elbette özellikle benim çevremde arada iki ayri ülke olmasına rağmen evlenip çoluk çocuğa karıṣan oldu- ama onlar yinede kaideyi bozmaz. Devir kötü. Hem erkeklerin geneli sanaldan tanıṣtıkları kızlara kolay gözüyle bakıyor yani saygı falan duymuyorlar. Bi arkadaṣ ortamında veya iṣ ortamında tanıṣtığı kız kadar değerli olmuyor maalesef.
Yani genel olarak eğer cidden çok çok zorundaysan yani ortam yapacak durumun vaktin yoksa veya yaṣadığın yerde sorunlarin vs. yoksa gercekden hiç bulaṣma psikolojini bozarsın, zamanını boṣa harcarsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada sanal âlemde bir çok kimlik ile bulunabiliriz, bu kesinlikle serbest.
Açıkçası bu konuda şunu söyleyebilirim gerçek hayatta kişinin tavırlarini, kişilik yapısını düşünce yapısına bizzat şahitlik etmek ile sadece yazılı olarak görüşmek arasında çok büyük fark vardır.
Bizler insanlariz ve çoğu zaman her şey hayal ettiğimiz zaman kusursuz gitmeyebilir.
Maalesef ki hayat toz pembe değil ve kabullenmek zorunda olduğumuz şeyler var örneğin görüştüğüm kişi bana farklı bir sebepten dolayı yakınlaşmak istemiş olabilir, benden almak istediği şeyler farklı olabilir, günlerce aralıksız görüşme yaşansa bile telefon ve ya herhangi bir cihaz üzerinden bu durumda bile pek bir şey ifade etmez çünkü yeterince dürüst olduğunu nereden bileceğiz?
Gerçi hoş öylesine yazıp direkt yakınlaşmak isteyen birisi bizden gayri onlarca belki yüzlerce kişi ile görüşmüştür, kişinin çoğu zaman sosyal medya üzerindeki tavırları bile kendisini ele verir bu yüzden daha dikkatli olmalıyız.
Selam olsun 🙏🏼40 Yorumla
+1 yılBen öyle düşünmem ciddiyetten kastın ne bilmiyorum ama netten tanışıp çok iyi dostluklarım oldu çok kaliteli insanlar tanıdım, arkadaşlıklarım ya da partnerlerim oldu ama sevgili olayına zaten sıcak bakan biri değilim çünkü evliyim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü güven olmuyor sanaldan
00 Yorumla
+1 yılBiri size yazıyorsa zaten aynı anda 10 farklı kıza yazıyor ve sizde sadece onlardan birisiniz bu yüzden dolayı internet ortamında ciddi birine denk gelmek oldukca olasılıklı görünmüyor pek çok kız var hayal kırıklığına uğrayan tabii ki var ciddi ilişkiye denk gelen sevilen evlenen var ama bunlar nadir yani eğer internet ortamında kendinize bir flört falan deneyecekseniz bu ihtimalleri göz önünde bulundurmanız gerekecektir size yazarken aynı anda başka kızlarada yazıyor olacaktırlar çünkü adı üzerine arayışta biri tabii ki yazacak onun amacı ciddi ilişkiden daha çok kız ortamı olmadığından dolayı kişinin ilk başvuracağı yer internet ortamı olur bu yüzden çok fazla kıza yazar sevgilim olsun yeter düşüncesindedirler.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSırf internetten tanışıyorsak, yan yana gelmediysek, evlilik düşünmem..
Evlilik düşüneceğim insanla vakit geçirmem lazım, tanımam lazım, bana söylemediği, göstermediği huylarını bilmem lazım..
Öyle kolay değil internetten tanışıp hadi evlenelim demek..
21 Yorumla
Soran+1 yılTanışma şekli internet ama gerçek hayatta buluşmak konusunda ciddi olmaktan bahsettim
+1 yılİnternet ortamında ciddi birine denk gelmen çok zor çünkü sana yazarken 4 kişiye daha yazar ya da aklı başka kızdadır da. Yani reel ortam bu yüzden iyi iste. Bir ilişki başlarken araya sosyal medya girmemeli , girdi diyelim kişiler ne yaptığını ne yapacağını bilmeli
İnternet ortamında seçenek çoktur , biriyle biter diğerine koşarsın , ya da görmemiş gibi yürürler falan.
10 Yorumla
+1 yılCiddi düşünülmez diye bir şey yok.. Tanışmaya neden olur sanal.. Sonrasında Daha fazla zaman geçirir, daha iyi tanırsın..
İnsanların çekinceleri; tanıttıkları, gösterdikleri gibi çıkmamaları insanların.. Çoğu insan böyledir maalesef.. Herkesin görebileceği yerde yazdıklarıyla perde arkasındaki "O" farklı oluyor mesela.. Burada bazı popüler üyeler gibi...16 Yorumla
Soran+1 yılHiç buluştun mu
- +1 yıl
Hayır..
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
O derece biri olmadı..
Soran+1 yılKimse konuşmuyor mu seninle
- +1 yıl
Hayır, çok yalnızım.. Ağlatma beni.. :/
+1 yılBurası veya reel hayat farketmez.. Hoşlanıp sevgili olurum. O süreçte birbirimizi güzel tanır, bol vakit ayırırsak vs. zaten olay ciddiye biner belli bir zaman sonra ve herkes hazır olduktan sonra.
12 Yorumla
- +1 yıl
Buluştuklarım oldu elbette.
o saçmalık ya artık çogu kişi internette tanışıyor. eskiden internet yaygın degildi ya o yüzden aa internetten mi tanıştınız diye bir şey olurdu :D artık yok öyle bir şey. internetten tanışma olayı çok yaygınlaşıyor
02 Yorumla
+1 yılgünümüzde kime sorsan internetten tanıştık diyor ama lafa gelince kimse güvenmem diyor. internet ya da yüzyüze farketmiyor ki ilk karşılaşmak ayrı sonraki tanışma süreci ayrı
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvensizlik var herkeste
- +1 yıl
güven olayını da anlamıyorum hemen kaçırıp birşeyler mi yapacaklar zaten hemen anında buluşulmayacak ki kötü insanlar yüzünden ben ve benim gibi kendi halinde olanlar da yalnız kalıyor
Soran+1 yılHaklısın ne diyim
Güvenilmiyor ve geçmişleri kalabalık ve yaşanmışlıkları çok fazla oluyor. Ayrıca aynı anda onlarca erkekle flört ediyorlar nasıl güvenebileceksin ciddi bir ilişki için
10 YorumlaYasinin kac olduguna bagli.18 yas alti kimse internetten biriyle bulusmamasi, iliski yasamamasi gerekir.
maalesef haberlerde görüyoruz netür sonuclarla karsilastigimiz. Iliski isi, bence disarda tanistigin insan ile olur.
10 YorumlaSahte davrandığını düşünür insan hele hele uzaklarsa bi iki kez anca bulusabiliyolarsa bu birbirlerini tanımaya yetmez bu nedenle olmaz çünkü yüz yüze nasıl davranıyor bunu incelemeli bı iki buluşmayla olmaz ve psikopat ta olabilir karşıda ki sosyal medyalsrda bır şekilde kandırıp buluştukları zaman kızı zevkine dövmiyceği ya da öldürmiyceği ne malum
00 YorumlaGörmüş olduğumuz insanlardan bile türlü çeşitli güvenilmezlikler yaşadığımızdan internette daha uzak geliyor. Ama olmaz da demiyorum, ancak tercihim bu yönde değil.
00 Yorumla
+1 yılDüşünülebilir ama zor bir anda enerjilerin tutması ve genelde ihternetteki insanları ciddiye almaz bazıları
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Düşünürüm kriterler olursa çünkü dünyada 5 6 insandan birinin hesabı var sokaktan daha kolay ilk adım olur
00 Yorumla
+1 yılO devir gecti. Öncede köyünden başka kimseyle evlenmezdiler. Sonra ilçeden başka, sonra ilden başka. Sonra sınırlar kalktı
00 Yorumla
+1 yılSanal alemde ciddiyet var mı ki sen düşünsen karşı taraf düşünmüyor karşı taraf düşünse sen düşünmezsin öyle oluyor insanlar güvenilmez oldu
00 Yorumla
+1 yılYüzyüze görüştüğümde aslında hiç sanaldaki gibi olmayan itici birisiyle muhatap olduğumu gördüysem ondan düşünmem
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var, isteyen düşünür. İnternetten tanışıp evlenen çok insan var, yeter ki ciddi düşünen birisini bul ama bundan da kolay kolay emin olamazsınız.
10 YorumlaBu dönemde yüz yüze görüştüğünle bile hemen ciddi düşünmek doğru değilken, kaldı ki internet🤔
06 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten konuşmaz mısın
Soran+1 yılNiye olmadı
Soran+1 yılNiye bu sitedesin
+1 yılHayir eskiden yaomis oldugum hatalar. Gerçek hayatta biri daha ii
10 Yorumla
+1 yılBen internetten biriyle tanışmam ama ciddi düşünmeyeceksemde kimseyle o niyetle konuşmam.
01 Yorumla
+1 yılDüşünürüm düşünmem değil sadece kolay kolay birine güvenmem
00 Yorumla
+1 yılBen düşünüyorum karşımdaki beyin olmuyor genelde
00 Yorumlaİnternetteki insanın önce "insan" olması lazım. Yoksa uzak dururum.
00 YorumlaNiye düşünmeyeyim ki gayet de düşünebilirim.
00 Yorumla
+1 yılDüşünürüm niye düşünmiyim, şimdiye kadar sanaldan onlarca karakterli insanla tanıştım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmediğimizi kim söyledi?
Karşımızdaki insandan eminsek eğer00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYoo düşünürüm. Burası dışında başka bir platformda yalnız.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi düşündüğüm, üç kişinin ikisini internetten tanıdım farkeden bir şey yok olmayınca her halükarda olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar neden bukadar güvensiz olmuş internet ten tanıştığın biri ile konuşup mutlu olabir insan neden kimse kimseye güven vermiyor anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dusundum nişanlandım Nisan ayinda evleniyorum
10 YorumlaHerkes internetten tanışıyor ve evleniyor
Begenmedikleriyle ciddi degiller
21 YorumlaDusunmeyenler uzaydan gelenler düşünenler dünyada yasiyanlar dışarı çıkıyorsun gördüğün insanlar internette yaziztigin insanlar neyini guvenmiyorsun
00 YorumlaSanalda sadece konuşursun tanışma kısmı görüştükten sonra olur onundan sorunu olmaz
00 Yorumla
+1 yılHemen görüntülü konuşma bence derim sana benimki fake çıkmıştı kahretsin
00 YorumlaDüşünürüm. Nereden tanıştığımın önemi yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç oldu mu
+1 yılGuven problemi asiri olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Yurumesi zor ama istisnalar da vardir elbet
Ben internetten tanışıp evlenmiştim
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYapay zekami onlar neden ciddi dusunmeyelim
123 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi ne güzel gülüyorsunuz musadenizle düşebilir miyim😘😂
- +1 yıl
😂2000 li yillarin başı olsa hayir derdim ama Şu an diyemiyorum 😂
- +1 yıl
@fesfs eeee var işte. Her şeyleri sanal ve zaten gerçek değiller ki? Herkesin aşık olduğu belden aşağısı felçli ama sitede sanal seks yapmadığı istekli hatun kalmamış olan bir kaslı erkek vardı dev gibi😀
Not: kaslıları kıskandığımı sanmayın. Karınca kararınca bir iki orjinal sanayi kası bende de var. - +1 yıl
@fesfs haaaa bu arada bu adam kaslı falan değildi. Fake foto kullanıp kendi gibi sanal aşıkları mastürbasyon malzemesi yapıyordu. 😀😀😀
O bir yana kimi cinsellik fenomeni var bildiğim. Hayatında sexting dışında eline erkek eli değmemiş kız oğlan kız ve bakire ama öyle benceler yazıp bize cinsellik öğretiyor ki sanırsın on yıl Johnny Sins ile birlikte aynı evi paylaşmış.
Haaa senin kaslı erkek sevmemen normal. Antepli kadınlar arasında kocalarının göbek yağı seviyesi prestij meselesidir. Kocasıgöbeksiz antepli yemek yapmayı bilmiyodur ve bu antep kadın sosyal yapısına ters😀😀😀😀 - +1 yıl
@fesfs ciddiyim ama. Şu tiksindiğimiz canlının sadece gözlerini araştır ve havada ki uçuş artı manevra yeteneğini. Skrosky helikopterler falan hep bu canlıdan esinlenerek geliştirilmeye çalışılıyor. Diğertaraftan bir sinek türü olan bal arısının doğaya faydaları ve yaşamın devamı için var olan rolu asla tartışılamaz.
- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye güven olmaz
00 Yorumla Gayet düşünürsün neden düşünmeyesin?
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güvenilir değil
00 YorumlaBen ciddi düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılGüvenemiyorum çünkü. Çok zaman lazım.
00 YorumlaBen ciddi düşünüyorum onu bilmem
00 Yorumla
+1 yılÇunku sevgilim varr
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Yormak yorulmak istemezsin.
00 Yorumla
+1 yılBurdan 2kısıyle görüştüm
00 YorumlaGüven olduktan sonra düşünülür tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü yollu olarak görüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden tanıştığının bi önemi yok
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir yerden kimseyle tanismiyom
00 Yorumla
+1 yılNiye düşüneyim 🤔
10 Yorumla
+1 yılguzelse dusunulur
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Yioo ciddi düşünürüm
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBirine güvenmek zor
00 Yorumla
+1 yılReel ilişki insanıyım.
00 Yorumla
+1 yılBelli olmuyo
00 Yorumlagüvenemem.
00 Yorumla
+1 yılO hataya bir kere düştüm
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?