1 yılVermiyor demiceksin. Vermiyorsa bi bildiği var ben yine elimdekilerle de çocukça mutlu olabiliyorum Rabbim diyebilmeli insan güzel kuzum. Belki sabrın tükendi belki de beklemek yoruyor seni. İnsanız ki. En Müslüman olanımiz bile sorguya düşüyor böyle bazen. Ama sen öyle bir güvenmelisin ki O'na. Vermiyorsa beni bilmediğim görmediğim kötülüklerden belalardan korumak istediği için vermiyor belki diyebileceksin.. Gülebilmelisin kendine. Dua ederken kızgınım de.. kırgınım de.. ağla dök içini. Rabbim ben seni özledim. Bana sevgini adaletini merhametini affediciliğini daha çok hissettir de. Dilerim her ne istiyorsan Rabbim sana kolaylıkla ve güzellikle versin. 🙏
08 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum üst üste ağır şeyler yaşadım gücüme gitti mutlu olmak istedim mesela çocuk hastadan kan alırken parmağıma iğnesi battı HIV ihtimalini düşünmekten kafayı yedim psikolojim bozuldu yardım alıyorum sadece mutlu olmak istedim
- 1 yıl
Allah biliyor ki ne kadar üzgün ve yorgun olduğunu. Kirildigin yerlerden yorulduğun yerlerden binlerce milyonlarca taptaze çiçek açacaksın inşAllah
Soran1 yılBilmiyorum etrafımda ki kişiler bile dalga geçti bu korkum yüzünden küçücük çocukta bulaşıcı hastalıklar ne gezsin sen takıntılısin dediler çok üzüldüm sadece çok korktum
- 1 yıl
Üzülme Allah seninle birlikte. Bazen bize bir üzüntü verir ama sonunda öyle güzel mutlu eder ki unutur gidersin o üzüntüyü. Rabbim duyuyor sesini.. Tez vakitte üzüntün gecer yüreğin ferahlar inşAllah
Soran1 yılBilmiyorum 13 yaşında çocuktu zaten herkes dedi bulaşıcı hastalık ne gezsin onda diye test yaptırdım negatif geldi ama daha hala paranoya yapıyorum çok bunaldım cidden umarım bende mutlu olurum
- 1 yıl
Olacaksın kaybetme kendini olumsuz düşüncelerde.
Soran1 yılSizce 13 yaşındaki çocukta hiv tarzı hastalık olur mu
- 1 yıl
Bilemiyorum valla kuzum.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAdaletlidir.
Ve bir söz vardır,
Allah istemediği kimseye dokunmaz. sıkıntı vermez.
ayrıca buralarda gördüğün her insanın hayatı anlattıkları gibi değil, hayal ettikleri gibidir.
Bunlara kanıp Allaha isyankar olma25 Yorumla
Soran1 yılİşte kafasına taktığı kullara zehir ediyor bazılarına lüks hayatı yaşıyor
- 1 yıl
Kafasına taktığı kullara değil sevdiği kullara sıkıntı verir ki bana gelsinler. Dua etsinler ve istediğini vereyim..
(Ey Nebim!) Kullarım Sana Beni soracak olursa (onlara de ki:) muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman, dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana (hakkıyla) iman (itaat ve itimat) etsinler. Umulur ki (böylece) irşad (doğru yolu bulmuş) olacaklardır. (Bakara/186)
Soran1 yılBen istemiyorum iyice kendisinden soğutuyor onun cennetini veya sevgisini istemiyorum zaten sadece mutlu olmak istiyorum
Soran1 yılKaç kere dua ettim bir kere bile kabul etmedi o yüzden torpilli kullarına geçerli bu ayetler
- 1 yıl
Peki sen bilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Soran kardesim, muhtemelen laf olsun diye yazdigimizi dusuneceksin fakat bakis acini degistirsen bir sure icin. Keske sen gibi kardeslerimizle yuzyuze konusabilsek. Benim ikna edecegimden degil de ufak bir bakis acisini degistirmek buyuk fark ediyor.
11 Yorumla
Soran1 yılZaten intihar edeceğim gerek yok Allah'ın adaletsizligini yaşamaya
1 yılÖyle düşünmüceksin derdi veren Allah dermanı da veriyor. Olumlu düşün, olumlu olsun. Şükür defteri ile başlayabilirsin sana yardım ederim
13 Yorumla
Soran1 yılMaalesef vermiyor verse vu halde olmazdim
- 1 yıl
Senin çabalaman gerekiyor birazda
Soran1 yılYapıyorum zaten maalesef olmuyor yaşadığım şeyler çoğu kişide travma bırakacak şeyler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O soruyu bende gördüm. Sevdiği kulunu çok sınar ama. Peygamber hayatlarına bak halimize bin şükür.
238 Yorumla
Soran1 yılBoş avutma ben peygamber miyim gariban insanim insanlar bile sevdiği kişiye kıyamıyorken Allah'ın sevdiği kullarına acı vermesi mantıklı mi
Soran1 yılNe tövbesi gerçekler bunlar kusura bakmayın da sürekli imtihan zirvasi altında milleti üzüyor
Soran1 yılSizi etsin benim kimseye zararım olmaz kendi halimde insanım ama bir mutluluğu çok gördü
Soran1 yılBende çok ağladım da adak yerine bile koymadı maalesef
Soran1 yılTakıyor muyum sizce her şeyimi kaybettim
Soran1 yılSizin mantığıniza göre sizi döven birisine teşekkür etmek yoldan geçen adam dövee sizi teşekkür mü edeceksiniz
Soran1 yılAnlatın ama dediğim şeye benzer şeyler
Soran1 yılBu üslubunuzla bir şey anlatmayın bence siz
Soran1 yılNe şükrü ya hastadan kan alırken parmağıma iğnesi battı HIV ihtimalini düşünmekten kafayı yedim kimse anlamaz benim psikolojimi
- 1 yıl
@Power_MAN sana bir nasihat veriyor bak İmam Şafi: “ 1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim “. İkinci nasihatim de kapak fotomda yazıyor. 😅
- 1 yıl
Nefesini zayi ettin evladım , gidip tevbe et :)
- 1 yıl
İyi yapmışsın Allah kabul etsin :)
Soran1 yılÇay içen kız merak etme sizin gibi körü körüne bağlı değilim bir şeylere çoğu inancı araştırdım asıl cahil sizin gibilere deniyor psikolojik durumunu anlamadan surkedin edebiyatı yapmanız komedi
- 1 yıl
Çoğu inancı araştırdım dediğin de Facebook gruplarında dayıların paylaşımını okumuşsundur max. Üslup desen yok , anlama kabiliyeti desen yok, eleştiriye açıklık desen yok , muhatabın söylediklerine bakmak desen yok amaaa kişiye yönelik hakkında bilmeden sallamak var, kuyuya düşünce tek yapabildiği yaradana saydırmak desen var, önyargı desen var , egoistlik desen var , karınca nın dağa karşı parmak sallayacak kadar cahil cesareti desen var. Hepsini toplayınca sıfır bile almadın kız eksi 50 aldın, nasıl başardın bunu. Bi çay vereyim sana hararetini alsın en iyisi :) üsluptan anlayan biri olsaydın senin le güzel konuşurdum ama arkadaşa verdiğin cevaplardan yola çıkarak ergenliğini tamamlayamamış ya da orada saplanmış kalmış bir birey görüyorum.
Soran1 yılAraştırma yapmadığını ima ediyorsun da Kur'an'ın kendisini okudum İncil Tevrat onları da okudum aynı şekilde 21 yaşındayım ama bilmiyorum sizden daha olgunum en azından karşıt görüşlü kişileri küçümsemiyorum fikirlerini merak etmeyin sizden kat kat daha iyi dini bilen kişiler var çevremde en azından siz gibi böbürlenmiyor çay içen kız anladık cennetten vip yer siz alacaksınız power manla koca koca insanlar karşıt görüşe saygınız yok
- 1 yıl
Saygımız var fakat sen ne dediğimin farkında değilsin , sorunuza alakadar olma sebebim biri zor durumda ve amaç sadece yardımcı olmak yol göstermek. Nerenizle yazıyorsunuz dediğimde fesat anlayacak kadar içiniz kötü. Sizi sorgulamak bana düşmez sizden hesap da soramam. Hesap günü geldiğinde Allah bana sorduğunda neden yol göstermedin sorumluluğuyla size yardımcı olmak istedim fakat siz sürekli çarpıttınız dinime saygısızlık yapacak dereceye geldiniz. Hakkınızı helal edin kırdıysam iyi geceler
Soran1 yılŞahsen özellikle çay içen kız gibi tipler yüzunden uzaklaşıyor insanlar beni tanımadan yargısız infaz yapıyor bu arada onu da kötü anlamda dediğinizi düşündüm çünkü çoğu insan maalesef saygı durumundan bir haber neyse teşekkür ederim yine de umarım bir gün doğru yolu bulurum
Soran1 yılO değilde iftira atmaya da yüzünüz var zırva demiyorum adaletli ve merhametli olduğunu düşünmüyorum sadece
- 1 yıl
Zihniniz kapalı bu her insanın başına gelebilir eminim çay içen kızda kötü niyetli değildir. Amacım size yardım etmekti art niyet falan beslemedim ama siz dediklerimi dinlemeyip sürekli kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Islah etsin Allah sizi dediğimde bunu bile kötüye yorumladınız. Yanlış anlamayın ama çok da bilginiz yok gibi bence bir kadın hocadan yardım isteyin etrafınızda vardır. Yüz yüze konuşmak daha iyi gelir.
- 1 yıl
Benim gibiler sayesinde dinden mi soğuyorsunuz 😅 kız ben cennetten değil vip, kapısında kalmaya yine razıyım. Nerde böbürlendim ayrıca. Okudum yaladım yuttum en iyisini ben bilirim diyen sensin ama bebeğim. Ben bildiğimi nerde yazdım a be kuzum. Tavrın hoş değil tavrın. Bak adam sana kibar kibar yazmış , sen ise kılıcını almışsın eline Allah Allah diye savaşa gidiyorsun üstüne doğru. Bi oku yazdıklarını hadi , 5 dakikanı almaz. Senin en büyük sorunun ne biliyor musun , üslubun yok. Üslupsuz adamsın , üsluplu adama denk gelmişsin hala şirret kadınlar gibi saldırmış durmuşsun , adam sana parmak demiş sen fesatçılık yapmışsın. Ben dinimi iyi bilirim ama iyi yaşadığımı söyleyemem. Sen ise inanmadığın ve bana ait olan dinime çıkarmış dil uzatıyorsun. burada saygısız olan kim? Dinden soğutan ben miyim? İnsan bi döner kendine bakar yahu. Neyse cidden sen sorunlusun ama bu lafımı unutma. Ve cidden yüce Rabbim kime ne vereceğini kime de ne vermeyeceğini çok iyi biliyormuş onu bir kez daha canlı görmüş oldum. Neyse gidip vip cennetimde çay içeyim ben. Daha da yazmayacağım ortam sana kaldı hadi yine iyisin :)
Soran1 yılDine saygısızlık yapmıyorum Tanrı nin Kuran'da anlatıldığı gibi merhametli ve adaletli olduğunu düşünmüyorum artı şükredin imtihanindan başka bir açıklamanız yok mantıklı bu komik geliyor bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAz önce 7 günahın hepsini bir cümle kurarak işledin helal olsun djjdjd
02 Yorumla
Soran1 yılValla ne hikmetse müslüman olupta tacizci adamları bile yakıp çıkaracak ama benim gibi aşırı sorgulayan tıpler sonsuzw dek yanacak buna da adalet diyorlar
- 1 yıl
Hehehe bayılıyorum la geçen de Bi soruna gelmiştim hesabın kapanmadan tanışmak isterdim seninle djdjj
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılAllahı niye bir savcı bir hakim gibi düşünüyorsunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılKur'an da adaletli olduğundan bahsetti ama koskoca çelişki
- 1 yıl
Kuran yaratıcı tarafından gelen bir kitap değil. Muhammed'in kendi işine geldiği gibi söylediği ondan sonra da yazılan bir kitap. Çok ağır saçmalıkları var. Akla mantığa uymayan şeyler var. Yaratıcının sonsuz gücünden bahsedip yazılanlarla ve söylemlerle yaratıcıyı somutlaştırma çabası var. Sonsuz büyüklükte bir evren var. Aslında sonsuz değil ama sürekli genişliyor diye sonsuz deniyor. Ve sonuna hiç bir şekilde gidilemeyeceği için. Milyarlarca galaksi katrilyonlarca gezegen güneş sistemleri bişeyler bişeyler. İnsanoğlunun aklına sığamayacak kadar devasa bir şeyden bahsediyoruz. Ve Allah, tanrı artık adına ne diyorsan bütün bunları yaratabilecek güce kudrete sahip olduğunu söylüyorsunuz ya hani kutsal kitaplarda öyle geçiyor ya. sence bu kadar sonsuzluk içinde işi gücü bırakıp senin benim s2ndirik dünyevi dualarımızla mı uğraşacak ya :D Gerçekten neye göre inanıyorsunuz komik. Düşünsene dünyadan 23485298347 ışık yılı uzaklıkta bir galaksi var oranın işi bitti de dur Ahmet Ayşeye haksızlık etmiş şuna bir şimşek atayımda beter olsun köpek falan mı diyecek Allah :D
gelin ey kızlar soruyor halkı burada yüksek IQlü yorumcular var XJSHDHDHDHDJ
00 Yorumla
1 yılbu soruyu yanlış yere sormuşsun bu sitede bu sorunun cevabını bilen yok
00 Yorumla
1 yılBu da sınavın bir parçası, saçmalama bence
11 Yorumla
Soran1 yılNe bitmez sinavmis intihar edince mi bitecek zaten canımı da almıyor
katılıyorum torpil var
01 Yorumla
Soran1 yılValla oyle
En adaletli olandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKimine dünyada verir kimine ahirette
012 Yorumla
Soran1 yılGördün mü gidip ne biliyorsun ahirette vereceğine bir mutluluğu çok gören birisi diğer dünyada da vermez
- 1 yıl
Şunsoruyu sorarken deseydin ben dinsizim diye o zama yorum yapmazdım ama sen hakediyorsun iki tarafta da herşeyden mahrum olmaya
Soran1 yılKes ya Allah aşkına nerede kansız insanlar var torpil geçiyor gözünü aç biraz dünyaya bak
- 1 yıl
Settir git mk ne halin varsa gör banane, beter ol mk
Soran1 yılSen olursun umarim Max cahil
- 1 yıl
Gencler sakin. Bu arada ikinizin de bakis acisina bakinca haksiz diyemiyorum. Erkek dostum sen dinimizi butunuyle yasamanin emriyle guzel seyleri ahirette goruruz diyorsun ki ben de buna inaniyorum burasi bir sinav. Kadin dostum hep bu dunyada boyle sadece kendinin sinava tutulmasi seni uzuyor ki bunu ben de kendi adima dusunuyorum. Ne yapilacagini inanin ben de bilmiyorum. Belki Bi'Bilen bizi uyandirir.
- 1 yıl
@BADAKKK abdest yok namaz yok baksan cenabet geziyordur. Allah neden versin sana, elimi açıp dua mı ettin, Allah bazılarına dünyada verir ama ahirette azabı Çetin okur, bazısı yalvarır vermez, dua eder duası Allahın hoşuna gider verse belki sapıtacak ama insanlar dünyalığa daha çok önem veriyorlar oysa kimse ölünce kefenden başka bşr şeyi yok varsa dünyada işlediği ameller eğer o ameller de kötüyse vay haline, dünya ahiretin tarlasıdır ne ekersen onu biçersin
Soran1 yılHerkesi kendin gibi zannetemen komedi cahil herif inandığın kitabı aç oku burada beni yerecegine
- 1 yıl
Sana yazmadım canım
- 1 yıl
Aslında canım değil yazdığım tahmin etmişsindir belki
- 1 yıl
Böylesine ne derler sığır pipisi 🖕
- 1 yıl
Aslında cahil olan sensin ama neyse. Cahilliğinle baş başa kal, inşallah hep böyle olursun, Allah sana vermiyorsa bir sebebi var demekki
Tövbe tövbe
00 Yorumla
1 yılBen dinsizim
02 Yorumla- 1 yıl
Yani öyle sayılır
1 yılAllaha inanmaz buradakiler genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil maalesef.
11 Yorumla
Soran1 yılDünyaya bakınca anlıyor insna
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah çok adaletli
124 Yorumla
Soran1 yılTabi kesin öyledir
Cevap sahibi1 yılKul hakkı mesela ahirette hesabı sorulcak senin hakkını yiyenler den sen bile unutucaksin 30 yıl önce ki seyi belki ama Allah cc hesabını soracak hakkını yiyenden
Soran1 yılGittin gördün mü de söylüyorsun Kur'an da yazıyor diyorsun da kuran da çelişik çok şey var
Cevap sahibi1 yılAllah hidayet versin sen ve senin gibilere
Cevap sahibi1 yılGüzel arkadaşım sen müslümanmisin iman ettin mi
Cevap sahibi1 yılImanı olan bu sözleri söylemez
Soran1 yılDinden uzağım ben önceden İslama yakındim da bir etkisini görmedim kaç defa sığındım o kadar psikolojik acı içinde bir kere bile yardım etmedi torpilli kullarına gelince her şeyi yapıyor
Cevap sahibi1 yılBak öyle bişey yok torpil falan Allah kullarına karşı çok merhametli ve bağışlayandır lütfen konuşmayın öyle şeytan vesveselerine kanmayın bu dünya imtihan dünyası sabredenler kurtuluş a erenlerdir
Cevap sahibi1 yılPeygamberler bile çok zor günler yaşadı sabrettiler hep
Soran1 yılPeygamber miyim ben değilim gariban insanim peygamberle karşılaştırma saçma psikolojim bozuldu genç yaşımda ne suçum vardı neymiş adaletli canımı da almıyor acı çekmemi seviyor lafa gelince merhametli
Cevap sahibi1 yılOnlar Allah'a en yakin oldukları için hani torpil diyorsun yaaaa o manada
Cevap sahibi1 yılTövbe edin yanlış yoldasın
Cevap sahibi1 yılTorpil olsa peygamberler neden Zorluk yaşadı
Soran1 yılBana yakın olsa bu kadar acı vermez zaten sevgisini istemiyorum beni rahat bıraksın ben bu dünyada keyif çatmak istiyorum belki ne Allah'ın ne başka canlının sevgisini istemiyorum acı çekip duruyorum
Cevap sahibi1 yılGeç olmadan tövbe edin y
Cevap sahibi1 yılBak sana acı veren insanlar mı maddi olarak mı
Cevap sahibi1 yılInsanlar ise hesabı sorulcak takmayın çok birçok insan bu durumu yaşıyo takmayın
Soran1 yılNe takmamasi psikolojik sağlığımi kaybettim diyorum benim ne suçum vardı gencecik yaşımda daha 21 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılBakın geçici olduğunu düşünün kalıcı değil dertler unutulup gidiyor üzmeyin kendini
Allah a yönel konuşma böyle
Soran1 yılGitmiyor maalesef keşke gitse
Cevap sahibi1 yılBen ölümden döndüm iki ay önce ve çok şükür iyiyim şimdi sağlığınız dan önemli değil geçici dertler tövbe edin ve şükür edin
Soran1 yılBende kaç kere intiharı denedim yani o zaman bile yanımda olmadi
Cevap sahibi1 yılDaha gençsin ben huzuru sadece Allah'a anmakla buluyorum islamda buluyorum dünya imtihan yeri
Cevap sahibi1 yılIntihar etmek büyük günahlardandir şeytan a uymayın
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yaşamana bak
00 Yorumla
1 yılAllah kim aq
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler